BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efterårs ferien nærmede sig, Jytte havde stadig Teslaen, hendes gamle bil havde jeg haft en automekaniker ude at se på den, han mente ikke det kunne betale sig at ofre flere penge på den. Jeg havde derfor uden at fortælle Jytte noget sendt bilen til skrot, jeg var taget til en bilforhandler i nabobyen, det endte med jeg købte en brugt Octavia med automatgear som erstatning for Jyttes gamle bil. Det var en langt mere rummelig bil der ikke kostede væsentligt mere i forsikring og afgifter i forhold til den gamle. Nu stod bilen så ny poleret med et stort rødt silkebånd om og en stor sløjfe på taget, klar til Jytte kom. Sofie skulle de første dage af ferien være hos sin far.

Da Jytte ankom, kiggede hun forvirret efter sin bil og på den underligt udsmykkede Octavia. Er min bil stadig på værksted spurgte hun undrende, nej den står da lige der svarede jeg og gav hende nøglerne i hånden da hun var nået op til mig på terrassen, mekanikeren har gjort et fantastisk arbejde, synes du ikke? Jamen hvo hva hun kunne slet ikke fuldføre ordene, men stod blot og stirrede et stykke tid. Jeg har da slet ikke råd til at købe en ny bil lige nu, der trillede en tåre ned ad hendes kind, hvordan skulle jeg kunne klare det. Jeg tog om hende, trak hende ind til mig, kyssede hendes kinder og sagde, det skal du slet ikke bekymre dig om, bilen er købt og betalt, du vil være langt bedre kørende i mange år frem nu.

SEX I DAG?

Jytte hulkede nu højlydt, jeg forstår ikke, du har, du er, jeg kan slet ikke finde ordene, hun kastede armene om min hals og kyssede mig inderligt. Jeg åbnede munden lidt, Jyttes tunge fandt vej, vores tunger dansede om hinanden mere og mere lidenskabeligt. Jeg tog om hendes røv og pressede hendes underliv mod bulen der voksede i mine bukser. Uden at afbryde kysset rakte Jytte hænderne ned, løftede kjolen og skubbede sine trusser ned, hun sprællede lidt med benene for at få dem helt af. Hun tog nu min hånd og lagde dem mellem sine ben, ohhhhh leg med min kusse hviskede hun mens hendes tunge slikkede mit øre. Hendes safter havde allerede gjort mine fingre godt våde.

Vi kan ikke blive stående her, selvom det er efterår, så kommer der stadig mennesker forbi på vej til vandet sagde jeg, stak tre fingre op i fissen på hende, kørte dem ind og ud et par gange inden jeg trak hånden til mig. Vores læber mødtes igen i et heftigt tungekys, jeg åbnede lynlåsen i mine bukser og fik lirket min nu stive pik frem. Jeg tog fat med begge hænder om hendes røv, løftede hende op og satte hende ned over pikken der gled helt op i det våde hul i en lang bevægelse. Ahhhhh aaaaa, jeg gik nu de få skridt hen til døren, sparkede den nærmest op, og gik med Jytte stadig spiddet på min pik ind og smed hende på sofabordet.

Hendes tunge åndedrag fortalte med al tydelighed at hun nød det, jeg løftede hendes ben og nød synet af pikken der kørte ind og ud af den smaskvåde fisse. Jaaaaaa knep min kusse i bund hulkede hun mens hendes fingre gned den spændte klit. Jeg tog fat i kjolens halsudskæring og slåede den fra hinanden, skubbede BHen op så de store tunge bryster væltede frem, jeg både bed og nev hendes brystvorter der stod store og stive frem. Ummmmmm brug mig stønnede hun, mens røven kørte op og ned i takt med mine kneppebevægelser, åhhhh jaaaaaaa straf mine patter og min kusse, brug min luderkrop som du har lyst. Hendes ord ophidsede mig yderligere, jeg slog hårdt til hendes bryster, hev hende op så pikken røg ud af fissen drejede hende rund og trykkede hendes overkrop ned mod bordet. Jeg trak mine bukser ned og satte pikken mod røvhullet og bankede den i bund, uuuuuuuh jaaaaaaaaa skreg hun, hendes ben dirrede safterne dryppede fra fissen da orgasmen rullede ind over hende.

Åhhhhhh det er så godt at blive gennempulet, knep alle mine huller, røvpul mig, oohhhh min kusse er så våd, det smaskede men hun kørte et par fingre langt op i fissen, åhhhhhh guuuud kussen går på mig igen skreg hun. Hendes røv trak sig sammen og hendes ben gav efter da endnu en orgasme tordnede ind over hende. Jeg trak min spændte pik ud, skyndte mig hen rullede hende om på siden, tog fat om nakken med den ene hånd, den anden greb i hendes fisse, med et par fingre nev og trak jeg i hendes opsvulmede klit. Jeg drejede hendes hoved og pressede pikken ind i munden på hende i samme sekund som den første stråle sperm skød ud. Mmmmmm mmmmm spermen rendte ud af mundvigene mens hun forgæves forsøgte at sluge alt hvad der kom. Hun slap pikken med munden så de sidste stråler ramte hende i ansigtet. Jaaaaaa jaaaaa sperm mig til, uhmmmm det er så godt, hun tørrede fingrene over kinden stak dem i munde og slikkede spermen i sig. Fuuuuck! Det går på mig igen, hun havde trukket benene op under sig så hun lå helt oppe på border med spredte ben. Jaaaaaaa nuuuuuu skreg hun og løftede røven, en stråle stod ud af fissen og plaskede ned over bordkanten og ude over gulvet, røven sænkede sig hendes end hånd gned energisk rundt i fissen, fingrene røg ind og ud, ååååårrhhhh guuuuud igeeeeen røven røg op og endnu en stråle sprøjtede ud.

Jytte lå og småkrampede i flere minutter, oh min kusse kom for vildt stønnede hun, mmmmm det hele sejler af kussesaft og sperm, hun smilte til mig. Tusind tak, både for bi… længere nåede hun ikke før jeg lukkede munde på hende med et saftigt tungekys. Da vi havde sundet os lidt, trak jeg i mine bukser, Jytte kiggede ned af sig, hendes kjole hang i laser hun lod den falde til gulvet, for søren sagde hun, alt mit tøj ligger stadig i bilen, hun stod kun iført bh, trusserne lå et sted udenfor. Hun kiggede bedende på mig, henter du ikke lige min kuffert i bilen? Næ svarede jeg med et skælmsk blik, det kan du da bare selv gøre, jamen indvendte hun, jeg har jo praktisk taget ikke noget tøj på. Nej det har du jo ikke, der kunne jo komme nogen forbi fortsatte hun. Ja det kunne der, og så ville de få noget smukt at se på, jeg blinkede til hende og gav hende et ordentligt klask i røven. Afsted og hent dine ting.

Jytte åbnede døren og kiggede sig omkring, hvor fanden er min trusser blevet af. Det luftede lidt så jeg tænkte de lette trusser nok var blæst ned fra terrassen. Hmmm nå fuck dem sagde Jytte og gik ud til bilen, åbnede bagagerummet og stak hele overkroppen ind for at få fat i sin kuffert, hun stod nu med den røven strittende lige ud mod vejen. En yngre mand stoppede op og kiggede åbenlyst på Jytte nøgne røv, det er ikke fordi udsigten fejler noget, men er det ikke en smule koldt spurgte han. Jytte rejste sig med sæt, hun slog nakken mod kanten af bagagerummet, AV! Åhhhh, hun sang sammen og ømmede sig, den unge mand løb hen til hende, kom du til skade sagde han bekymret.

Undskyld det var ikke meningen at forskrække dig fortsatte han, Jytte havde rejst sig og stod nu med stive brystvorter bag det tynde stof, de store bryster truede med at hoppe ovenud af Bhen, nej det ender vist bare med en bule svarede hun. Steen sagde den unge mand og rakte hånden frem, Jytte sagde hun og gav hånd. Steen der var næsten to hoveder højere end Jytte, lod blikket vandre ned over hendes krop. Det er da noget af en påklædning at gå rundt i sagde han smilende, Jytte så lidt forlegen ud, jo men mit tøj var gået i stykker og al skiftetøjet ligger her i bilen. Skal jeg hjælpe dig med at få det ind spurgte han, ja tak så er jeg fri for at gå flere gange, Jytte tog en sportstaske og lod Steen tage den noget større kuffert.

Jytte gik forrest, hendes lidt brede røv vrikkede, Steen kunne ikke holde øjnene fra den, sulten, stod malet i ansigtet på ham. Du kan bare smide kufferten der, Jytte pegede på en af sofaerne, Steen lagde kufferten fra sig. Det er Steen sagde Jytte til mig, han har været så sød at hjælpe mig ind med min oppakning. Steen, det er Svend, han ejer huset her, jeg kommer blot som gæst. Steen trådte et skridt frem mod mig og gav hånd, hej Svend hyggeligt at hilse på dig. Han kiggede på sofabordet, det var stadig vådt af Jyttes safter, et par spermklatter lå og glinsede i lyset, Jyttes iturevne kjole lå i en sø på gulvet for enden af bordet. Duften af fisse hang stadig tungt i lokalet.

Jytte havde fundet en kjole i kufferten, hun trak den hurtigt over hovedet. Det var da en skam at skjule nu vi er kommet ind i varmen, Steen så skuffet ud. Du har måske set noget du kunne tænke dig at undersøge nærmere spurgte jeg med et skævt smil. Steen kiggede forlegent ned i gulvet. Skal vi ikke have et glas vin sagde jeg for at løsne lidt op for den spændte stemning. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.