Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har igennem længere tid haft en rigtig god og saftig chat med en dejlig kvinde, som bor ikke langt fra mig af. Det er her på siden g6noveller, så det kan kun anbefales.

Hun var lige min type, alt det som jeg brænder for at få lov til at prøve, og noget som min kone ikke vil, det elsker hun. Det er f.eks. analsex og blowjob, med så til sidst at få lov til at komme i hendes mund.
De chat som jeg havde med hende, er super frække, vi kan både være alvorlige og seriøse, men de fleste gange så glider det over på det frække. Vi har før været sammen på nettet i over 3 timer, og det kan siges at det er hårdt, sådan at have stådreng, i så langt tid.
Mange gange kommer vi ind på, hvad jeg har lyst til at gøre ved hende, alt som jeg foreslår, det er hun vild med, så der er ingen fordomme der. Der var der vi kom ind på analsex, hun skrev til mig, at det var noget, som tændte hende helt vildt, må sige, da blev jeg ramt, det skulle jeg da bare prøve med hende.
Kørte frem med alle mine talenter, prøvede på at lokke hende til at mødes, men nej det var ikke det som hun havde mest lyst til, fint nok med chat, men irl var ikke noget for hende. Jeg prøver både at lokke hende, men også at få hende til at have ondt af mig, men ikke noget hjalp
Så en aften kom vi ind på, hvordan det ville være hvis nu jeg skulle være den dominerende, hun skulle mødes med mig på en parkeringsplads i nærheden af hende hjem.
Vi chattede sammen om det, og langsomt fik vi en historie ud af det. Meningen var at hun skulle køre ud på en parkeringsplads en aften, der skulle hun tage bind for hendes øjne, både for at vække hendes lyster, men også for at det var mig som skulle have styringen, jeg skulle bestemme hvad der skulle gøres ved hende.
Vi chattede sammen flere gange over samme emne, det var noget som tændte os begge to, langsomt begyndte hun at "tø" lidt op. Ja måske engang når hun kendte mig lidt mere, ikke fordi hun ikke havde lyst, men alligevel. Efter en lille mdr. tid så gik hun endelig med til det.

Vi lavede en aftale om en fredag eftermiddag, jeg skulle komme når jeg var på vej hjem fra arbejde, hun skulle parkere på en aftalt parkeringsplads ved en skovområde, hvor hun vidste at der ikke ville komme en sjæl. Vi havde begge to Skype, så det var derigennem vi skulle lave kontakten endelig. Det var mig som skulle bestemme hvad der skulle ske, hun skulle bare gøre som jeg befalede.
Så blev det endelig den fredag, jeg skrev til hende på Skype, hun skulle være der kl. 16,00, så ville jeg komme.
Du skal have bind for dine øjne, kjole eller nederdel og INGEN trusser, lød min besked. Du skal heller ikke have bh på, og du skal være meget nedringet, så man kan se det meste af dine bryster, lød beskeden fra mig af.
Resten af arbejdsdagen havde jeg svært med at koncentrere mig, jeg havde kun tanker om hvad jeg havde lyst til at gøre ved hende, der var så mange ting, som jeg havde lyst til, så det ikke kunne lade sig gøre med kun et møde. Så var jeg jo bare nødt til at gøre mit bedste, så det her ikke blev et en gangs møde.
Jeg kørte så fra mit arbejde, må indrømme at jeg allerede havde stådreng, jeg kørte hurtig de små 25 km, så var jeg der, blinkede ind på rastepladsen, ja der længst nede på pladsen holdt der en bil.
Vinduerne var lidt duggede, så jeg ikke rigtig kunne se om der sad en i bilen, og selvfølgelig slet ikke om det var en hende, jeg fandt en plads, fik bilen stoppet, og med bankede hjerte gik jeg langsomt over mod den anden bil. Kom hen til den, gik en enkelt gang omkring bilen, for så at stoppe ved passage siden. Åbnede døren, så at der sad en kvinde på førerpladsen, med bind for sine øjne. Ikke noget at tage fejl af det var hende, og hun var min.
Jeg kunne se at hun var nervøs, hun havde sine hænder på rattet, men det var ikke nok til, at hun kunne holde dem helt i ro. Jeg kikkede på hende, lod min hånd køre op til hendes hoved, lod min hånd køre ned over hendes kind, lidt længere ned, nu var den på hendes hals. Jeg lod den glide ned over først det ene bryst, så det andet. Der kom et suk, fra hende, jeg tog med et fast greb om brystet, klemte det rimeligt hårdt, slap det igen, fik fat i hendes bluse, fik den trukket ned af hendes skuldre, så hendes bryster blev synlige. Dejlige store var de, med de dejligste store brune vorter.
Jeg kunne ikke dy mig, jeg tog om den ene vorte, lod min finger køre langsomt rundt om den, kunne se at den langsomt blev helt stiv, da den sådan var blevet helt hård, tog jeg omkring den, hvorefter jeg klemte den hårdt. Der kom en støn fra hende af, jeg tog fat i den anden vorte, samtidig tog jeg den første ind i min mund. Dirrede på det som var jeg en spædbarn, lod tungen køre lidt omkring vorten, nu kunne jeg høre at hun var tændt.
Jeg holdt op med at sutte, nu skulle legen begynde? "Løft op i din kjole, så jeg kan se din fisse" Hun tog fat om kjolekanten, trak op foran så hendes lår, blev synlige, men jeg kunne ikke rigtig se fissen. "Løft din røv, og få kjolen trukket op, og spred dine ben så jeg kan se fissen" det var nogle ord som jeg ikke var vandt til at bruge, men jeg begyndte at kunne li det.
Hun løftede numsen, trak kjolen op under hende, satte sig igen, hvorefter hun spredte sine lår, så kom fissen til syne. Hun var helt glatbarberet, hun var våd kunne jeg både se og lugte. Hendes skamlæber var lidt spredte, hvor efter jeg kunne se noget af hendes åbning. "Kør sædet helt tilbage, og begynd at lege lidt med din fisse, lad mig se at du kan li at jeg kan se at du leger med dig selv"
Hun tog hånden ned til fissen, lod en finger køre langs hendes skamlæber, lod den langsomt køre op mod hendes klit. Nu lod hun fingeren køre omkring hendes klit, hendes vejrtrækning bliv hurtige, hendes finger kørte hurtige og hurtige rundt om klitten.
Hun skulle da ikke have lov til at komme allerede, nej hun skulle da have lov til at blive pint lidt. Jeg synes lige som om at nu var det min tur til at nyde. Jeg trak mine bukser ned, underbukserne røg samme vej, nu sad jeg der med blottet stådreng.
"sut min pik, og du gør det ordentlig" kom det fra mig af. Hun famlede sig frem, fik fat på mig, kørte hånden ned af mit bryst, nu nåede hun min pik, tog med et fast greb om den, drejede sig rundt, bøjede sig ned over mig, for så at tage den ind i hendes mund. Hun lod først tungen køre rundt om glans, lod den dvæle omkring strengen, for så at lade den glide ind i hendes mund. Hun lod den køre helt ind i hendes mund, hun kunne tage den til roden, uden at det rørte hende. Hun begyndte at give mig den mest fantastagtige blowjob som jeg har fået.
Hun vidste lige, hvad jeg kunne li, hun suttede lige så hårdt som jeg kunne holde til, havde heller ikke for travlt, gav sig rigtig god tid, så jeg langsomt kom nærmere og nærmere en orgasme. Hun kunne mærke på mig når det var lige op over, så stoppede hun op, lod mig lige komme til mig selv igen, før hun begyndte at sutte igen. Jeg kunne kun lade det stå til, jeg havde lænet mig tilbage i sædet kunne kun nyde det, og det gjorde jeg så.
Nu begyndte hun at gøre det lidt hurtige, jeg tog fat om hendes hoved, så var det mig som styrede hastigheden, hun lod mig gøre det, nu kunne jeg ikke holde mig længere, sprøjt efter sprøjt kom ind i hendes mund. Ude at stoppe forsatte hun med at suge, hun tog hele min ladning uden at kny. Ikke en dråbe lod hun gå til spilde, utrolig for det var jo en ordentlig ladning, som jeg havde sparet op i løbet af dagen. Da jeg var malket helt tom, slap hun min pik, rejste sig lidt op, hvorefter hun slikkede sig om munden.

"uhm det var godt nok en ordentlig ladning du her havde gemt til mig, skat, håber at du nød det" det kunne jeg jo ikke andet en holde med hende i. "læn dig tilbage i sædet, og prøv om du kan dreje dig lidt om imod mig". Hun fik sig sat med ryggen hen imod vinduet, satte det ene ben op på håndbremsen, det andet lod hun være nede i bunden af bilen. "spred dine ben, så jeg kan se både din kusse, men også dit store røvhul". Hun tog med sine hænder omkring sine baller, spredte dem af, nu kunne jeg se lige op i fissen på hende, der var også udsigt til hendes røvhul. "slik på din ene finger, og pres den op i din liderlige røv" kom det kommanderende fra mig af.
Hun tog en finger ned til fissen, kørte den lidt ind i hendes fisse, for at gøre den lidt fugtig, for så at sætte den imod hendes numsehul. Langsomt lod hun den køre ind, langsomt frem og tilbage lod hun den køre i hendes røv. "slik på din finger, gør den ren". Hun gjorde som jeg sagde, hun trak den ud, for at føre den op til hendes mund, hun tog den ind i munden, suttede på den.
Nu ville jeg også smage hende, jeg lænede mig frem, lod min tunge køre op af hendes lår, nu nåede jeg hendes fisse. Lod min tunge langsomt køre op langs hendes skamlæber, lod den køre lidt frem og tilbage langs dem, for så at lade den køre ind i fissen. Nu lod jeg den langsomt nærme sig hendes klit, nu nåede jeg den, lod spidsen først køre lidt rundt omkring den, før jeg sugede den ind i min mund, bed lidt i den, før jeg slap den. Jeg lod hele tungen langsomt køre frem og tilbage over den, ikke hårdt men meget let og pirrende. Sådan langsomt førte jeg hende hen imod hendes orgasme, hun tog fat på mit hoved, for at være sikke på at jeg ikke lige pludselig holdt op med at slikke. Det var et stikord til mig, jeg trak mig tilbage, kunne jo ikke se skuffelsen i hendes øjne da hun var blindet, men de lyde, som hun udstødte var jo ikke til at tage tvivl af. "leg med dig selv, fortæl mig hvor liderlig du er, og hvor meget du har lyst til, at jeg skal kneppe dig", "Jeg vil bare ha´ din stive pik, jeg er så satans liderlig, så kom med den, du kan ikke være det her bekendt, sådan at pine mig"
Jeg rejste mig lidt op i sædet, havde fået en ide. "gå ud af bilen, så skal du få pik, så du ikke kan gå i morgen, der er ingen kære mor her, du vidste jo godt, hvad du gik ind til".
Jeg åbnede døren, gik om på den anden side af bilen, hjalp hende ud af bilen, fik hende bugseret hen til forenden af hendes bil. Drejede hende rundt, fik hende lagt hen over motorhjælmen, på maven. Tog fat i nederdelen, fik den trukket op, så hendes bare røv blev blottet. Jeg gav hende lige et par klask i enden, bare for at markere at det er mig som bestemmer. "spred din ben, jeg vil se din fisse, træk også lige dine baller fra hinanden, så jeg kan se dit røvhul"
Hun gjorde som jeg sagde, fik sine baller spredt, og der midt i det hele, der kunne jeg se hendes røvhul. Jeg slikkede lidt på min finger, satte den imod hendes røvhul, pressede lidt på, lidt efter lidt kom den længere ind, nu var jeg igennem musklen, nu gled den op i hende. Jeg kørte den så langt op som fingeren tillod, da den var helt oppe i hende, så trak jeg den ud, jeg begyndte at kneppe hende med min finger. Hun gjorde det let for mig, hun havde taget fat i sine baller og trukket dem fra hinanden.
Nu var hun klar til at modtage min pik i hendes røvhul, først kørte jeg min pik op i fissen på hende, lige for både at hun kunne mærke den, men også for at gøre den lidt våd, hvorefter jeg satte hovedet imod hendes røvhul. Jeg begyndte at presse den imod hullet, jeg kunne både se og mærke at den langsomt men sikkert gled op i hende. Da hovedet var kommet ind, lod jeg hende lige vænne sig til størrelsen. Jeg kunne mærke at hun slappede af, så nu kunne jeg begynde at presse den længere op i hende. Efter et par gange kom jeg helt i bund, jeg stoppede mens jeg nød fornemmelsen af at have den helt oppe i hende.
Jeg tog hånden om foran, fandt hendes klit, gik i gang med at gnide på den, mens jeg begyndte at køre min pik frem og tilbage i hendes røv. Jeg nød det, men kunne heller ikke undgå at både høre og mærke at hun nød det også. Jeg havde det ikke så travlt, ville bare nyde det her, når jeg kunne mærke at det snart var lige ved, så kørte jeg den i bund, hvorefter jeg holdt den i ro, men jeg forsatte med at gnide på hende klit, og med den anden hånd, klemte jeg hendes brystvorter.
"åh fuck hvor er det dejlig, jeg kommer jeg kommer ja ja"
Nu kom hun, jeg kunne mærke at min pik den blev klemt næsten helt flad, hun klaskede sammen hen over motorhjelmen, mens hun rystede og næsten tudede over det. Nu synes jeg at det var blevet min tur, mens hun sådan lå hen over hjelmen, begyndte jeg at voldsbolle hende. Nu tænkte jeg kun på mig selv, kørte pikken frem og tilbage i hendes røv, hurtige og hurtigere, nu kunne jeg mærke at det begyndte at trække i mine nosser, ja nu kom jeg. Jeg bankede den helt op, mens pikken sprøjtede langt oppe i hende.
Da jeg lidt efter trak den ud af hende, så kunne jeg næste se helt op i hende. Jeg kunne se min sperm sive ud af hende og dryppe ned på jorden. Jeg gav hende et klask i røven, "gå ind i bilen, og behold klædet på, indtil du kan høre at jeg er kørt, så kan du tage det af". Jeg hjalp hende om til bildøren, mens hun kravlede ind i bilen igen, gik jeg over til min egen.
Jeg startede bilen og kørte hurtig væk, da jeg så havde kørt lidt fik jeg en "ond" ide. Hurtig fandt jeg mobilen frem. Jeg skrev. "ked af det, fik noget overarbejde, så jeg kommer desværre ikke, håber ikke at du ventede længe før du kørte, undskyld mange gange, knus og kram" så fik hun den at tænke over.
Mon hun så tænker, hvem har jeg så været sammen med??

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.