Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

YES! Fredag klokken er lidt i Jytte og Sofie, hold da op hvor har jeg savnet dem, ikke kun på grund af sex, men de er bare skønt selskab. Jeg hører dem komme på lang afstand, lydpotten på Jyttes gamle bil er åbenbart gået i stykker, hun skynder sig at slukke motoren da de holder i indkørslen. Jeg åbner døre, hej råber jeg inden de er nået ud af bilen. Jeg træder ud på terrassen foran huset, Sofie smider sin taske og løber hen til mig, hun springer op, slynger begge ben omkring kroppen på mig, jeg er lige ved at vælte bagover, gud hvor har jeg glædet mig siger hun og giver mig et ordentligt smækkys. For satan noget pis bander Jytte, så smider det gamle lort lydpotten, det ender sgu med hele lortet falder fra hinanden.

Fald ned og kom ind siger jeg roligt, jeg har lidt snacks klar, senere regner jeg med vi kan gå ned til byen og spise. Imens vi sidder og snakker, fortæller Jytte at det er 3. gang på en måned der er noget galt med bilen, den holder efterhånden mere på værksted end den kører. Jeg rækker hende nøglen til Teslaen, i kan tage den her hjem, så får jeg fikset den anden til vi ses igen siger jeg. Det kan jeg da ikke tage imod svarede Jytte, du skal da ikke undvære bil fordi mit gamle lort ikke vil opføre sig ordentligt. Jeg kom til at grine, det kommer jeg heller ikke til, jeg har mine tre gamle biler i garagen, så jeg kan altid tage en af dem hvis jeg skal nogen steder. Har du tre biler i garagen? Sofie lignede et stort spørgsmålstegn, hvorfor har du så mange biler? Må jeg se dem? Ja til det første spørgsmål, fordi jeg synes det er sjov og jeg har haft mulighed for det til det andet, ja til det tredje.

SEX I DAG?

Jeg slog alarmen fra til garagen, og viste ned af teknikgangen, for enden låste jeg døren op, en trappe færte ned til garagen. Lyset tændte da vi trådte indenfor. WOW! Har du en Rolls udbrød Sofie, ja men det er en gammel dame sagde jeg. Hvor er de flotte hver for sig sagde Jytte, hvad er det for nogen? Der den Rolls Royce silver shaddow som Sofie står ved, den er fra 1967, min Shelby Mustang er også fra 69 Corvetten er den yngste der er en Stingray fra 69. Må jeg åbne den Sofie kiggede med bedende øjne, selvfølgelig må du det svarede jeg, Sofie åbnede bagdøren hun stak hovedet indenfor, det er jo en hel lædersofa der er herinde, sagde hun og kravlende ind på alle fire.

Sofies røv stak nærmest stadig ud af bilen, du pynter der i døråbningen sagde jeg, der er blot for meget tøj, det forstyrrer billedet. Sofie kiggede over skulderen, trak hendes kjole op, og trusserne ned om knæene, er det bedre nu spurgte hun mens hun stak en hånd mellem benene og spredte skamlæberne med et par fingre. Ja det ser allerede meget bedre ud svarede jeg. Det kan da være jeg også skal kigge ind i den bil sagde Jytte, hun løftede sin kjole og trak trusserne af, gik hen og åbnede døren i førersiden, og satte sig, på knæ ligesom Sofie, har var nu en Rolls Royce med to nøgne bagdele strittende ud ad dørene, kunne man ønske sig noget bedre tænkte jeg.

Jeg gik hen til Sofie, lod min hånd glide ned mellem hendes baller, lod en finger glide op i den våde fisse. Mmmmm Sofie sukkede let, jeg lod tommelfingeren cirkle et par gange på hendes klitoris, hendes ben dirrede let, mmmmm jeg har sådan savnet dine skønne fingre sukkede hun. Jytte havde trukket kjole og bh af, hun lå og legede med de store tunge bryster mens hende røv vrikkede indbydende. Jeg gik hen bag hende knælede og pressede munden mellem hendes baller og slikkede fra hendes fisse hele vejen til røvhullet, uhmmmm jaaaaa sukkede hun, slik min kusse, hun stødte røven længere bagud, jeg har aldrig fået sikket kussen i en Rolls Royce før. Sofie havde også smidt sin kjole, hun gik rundt om bilen og åbnede fordøren i passagersiden, jeg vil da også gerne have slikket min fisse, sagde hun og lagde sig med spredte ben.

Jytte lagde straks hovedet ned i skødet på sin datter, mmmmm jeg elsker dig min lille frække kusse datter mumlede hun mens tungen spillede på Sofies klit. Uuhh mor du gør det så godt, slik mine safter stønnede Sofie, Jytte pressede tungen op i fissen, mmmmm ummmm mmmm hvor er den fræk den lille kusse, den kussesaft får jeg aldrig for meget af sukkede hun. Jeg havde rejst mig og trukket mine bukser ned, pikken kunne ikke blive ved at være indespærret, den stod nu stiv og stor og pegede lige mod Jyttes brede røv. Jeg gik lidt i knæ og satte pikhovedet mod Jyttes fisse, tog fat i elskovshåndtagene og stødte pikken i bund. Jaaaaa uhhhh hvor er det godt at mærke din pik dybt i min kusse skreg hun. Min pik pumpede ind og ud af den våde fisse, safterne rendte ned af mine nosser og dryppede ned på gulvet. Jeg klaskede hånden hårdt mod Jyttes baller mens jeg kneppede hende hårdt.

Jaaa jaaaaa jaaaaaaaaaa, knep den kusse i bund skreg hun, giv mig pik i kussen til den sprøjter kussesaften ud over din pik. Jaaaaaa nuuuuuuu, Jytte kom i en kraftig orgasme, hendes røv blev presset mod min pik mens de pulserede i hendes fisse der dryppede af safter. Sofie mente nu det var hendes tur til at få noget pik i fissen, hun gik hen og lagde sig op på kølerhjelmen af Corvetten, spredte benene så hendes skænne dunede fisse var blottet. Jeg trak pikken ud af Jytte, gik direkte hen til Sofie satte pikken mod hendes fissehul og pressede den op i en lang bevægelse. Uhhhh ohhhh jaaaa, jeg begyndte at kneppe den lille stramme fisse, trak pikken helt ud og stødte den med voldsom kraft i bund, jaa jaaa jaaaa hulkede Sofie, giv mig pik, flæk min fisse med din tykke pik, lad mig mærke den dybt i min fisse hulkede hun.

Jeg kneppede hende hårdt dybt i fissen, ved hvert stød trængte pikken i til roden, Sofie hulkede og stønnede indtil hun krampede fuldstændig sammen, hele hendes lille krop spændtes da hun skreg sin orgasme ud i lokalet. Nuuuuuuu jaaaaa åhhhhh fissen trak sig sammen og mens pikken sprøjtede dybt begravet i hendes unge fisse. Spermen blev presset ud bed hvert stød. Jytte var kommet over til os, da jeg trak pikken ud, pressede hun munden mod Sofies fisse og slikkede alle safterne i sig.

Med vores tøj under armen gik vi igen ovenpå og satte os i en af de bløde sofaer, hvor har jeg dog savnet at mærke jer to frække tøser sagde jeg, og kyssede dem på skift. Jeg har også savnet at mærke din store pik i kussen svarede Jytte. Det har jeg også, Sofie sned min pik nænsomt, det er så skønt når den banker helt op mod livmoderhalsen og spermer langt oppe i min fisse. Det er meget bedre end mors dildoer, hun smilte og blinkede til Jytte. Nå, så kan det være jeg kan have dem for mig selv fremover sagde Jytte, selvom det har været frækt at se dig ligge og kneppe den lille kusse med mors store dildoer. Åhh mor, det kan jeg ikke love det er, medmindre du sørger for jeg får mine egne. Men jeg nyder nu også ar de dufter af din fisse, jeg har jo også stået og luret når du har ligget og hygget dig.

Sofie lod en hånd glide op ad Jyttes lår, fingrene legede lidt med de store indre skamlæber der hang ned, hun pressede stille et par fingre op i fissen på sin mor, du har sådan en lækker fisse, hviskede hun, lagde hovedet i skødet på Jytte, stak tungen ud og slikkede på den store spændte klit mellem de fyldige skamlæber. Uhhhh åhhhh aaaaah Jytte pressede Sofies hoved ned mod sit skridt, slik din mors kusse, mærk hvordan kussen sender safter ud i munden på dig min lille liderlige datter, Jytte greb om et af Sofies bryster, nev i brystvorten, spis min kusse til den sprøjter safterne i hovedet på dig. Jytte stønnede heftigt, hendes røv roterede, Sofie var helt smurt ind i safterne fra Jyttes fisse.

Min pik havde rejs sig igen, jeg løftede Sofie så hun sad med røven i vejret og hovedet begravet i hendes mors fisse, Jeg gned min pik mod hendes stramme hul, presperm og fissesaft glinsende om kap på pikhovedet, Jytte kiggede på mig, stik din fede pik op og knep den lille skøges kusse igen, straf det lille kussehul så det er ømt i flere uger, åhhhh jaaaa min luder datter får snart min kusse til at komme stønnede hun. Jeg satte pikken mod Sofies hul og trængte op, hendes fisse var våd og stram som altid. Der kunne høre tydelige smaskende lyde mellem stønnene fra os alle tre hver gang jeg trak pikken helt ud, jeg betragtede det våde åbne hul før jeg atter stødte pikken i bund i den lille liderlige fisse. Sofie havde nu fire fingre oppe i Jytte, hun masserede Jyttes g-punkt samtidigt med hu skiftevis sugede og lod tungen danse på den store klitoris der stod frem mellem skamlæberne som en lille pik. Uuuhmm ohhhh  jaaaaa, sug på min klit, knep min kusse med dine tøse fingre, mærk hvordan din mors safter render ud af kussen. Jaaaaaaa guuud min kusse kan ikke mere, Jytte krampede sammen hun krammede sine bryste og bed i den ene brystvorte, ummmmm mmmm nuuuuuuu, hun kom i en voldsom orgasme, kastede sig til side og krummede sig sammen mens hele kroppen dirrede. Sofie stønnede forpustet, fissesaft dryppede fra hendes hage, åhhhhh åhhhh jeg har verdens lækreste mor stønnede hun, hendes ben dirrende, jaaaaaaaa aaaaa hun kastede sig frem over Jytte der stadig lå rystende mens de sidste krampetrækninger klingede af.

Min pik røg ud af Sofies fisse, jeg greb om den rykkede mig hen ved siden af de to der nu lå tæt omslynget i hinandens arme. Jeg spillede min pik til den sprøjtede 5-6 store stråler sperm ud over dem begge. Det ramte både deres bryster og ansigt, Sofie slikkede spermen af sin mors store bryster mmmmm. Jytte slikkede sig om munden, kom med din pik, så jeg kan suge de sidste rester ud af den, sagde hun. Hun fik pikken i munden og suttede til nosserne var fuldstændig tømt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.