Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kristina 15 år. Herlev Bibliotek

Det var en kold vinterdag på vej til skole, Jeg havde slet ikke lyst til at møde i skole den dag, og tænkte over om jeg skulle pjække fra skole.
Klokken var 7.45 og jeg besluttede mig at gå ned på biblioteket i stedet. Da jeg kom til Herlev biblioteket var der lukket. Det åbnede kl. 09 så jeg måtte gå og vente.

Jeg skulle tisse helt vildt og kunne ikke vente på de åbnede. Derfor gik jeg rundt om bygningen for at finde et sted jeg kunne gøre det.
Fandt en kælder nedgang hvor jeg kunne side uforstyrret. Jeg tog min store jakke af og træk mine bukser ned og træk min trusser ned hurtigt. og så lod jeg det bare løbe.
Da jeg sad der i mine egne tanker, kom en mand (ca. 40-50 år) forbi og kikkede direkte ned på mig. Det var vildt flovt og viste ikke hvad jeg skulle gøre. Han smilede bare til mig og sage, det helt ok,
Tror det var den første gang hvor jeg blev sådan rigtig liderlig og kildede vildt i hele kroppen ved den lille oplevelse.

Efter jeg havde tømt min blære trak jeg trusserne op, men en fejl vi piger tit gør er at trusserne ruller sammen når de trækkes ned. nogle gange er det virkeligt svært at rette dem op og få dem ordentligt på igen. så da jeg stod der i bar numse og fissen kom han tilbage og selvfølge skulle han kikke ned igen. Jeg satte mig med det samme ned på hug da jeg så ham. Jeg ved ikke hvor længe han havde stået der. Jeg råbte skrid til ham og han grinede bare og sagde, brug for hjælp. Han gik heldigvis og jeg kunne få tøjet rigtigt på igen. Tror nok jeg var blå af kulde . Jeg gik så ned på biblioteket, Og der var åben.

Jeg satte mig i hjørnet hvor der er tegneserier og fandt en bog. Jeg kunne ikke slippe tanken om det der var sket. Følte stadig en underlig følelse i kroppen som var helt ny for mig. En dejlig følelse. Jeg lage bogen og gik rundt og kikkede lidt. Da jeg kom ned til voksenafdelingen kikkede jeg på læsestof. Der fandt jeg et blad der omhandlede nudisme.

Det havde jeg oplevet før da jeg kom på strande da jeg var mindre med mine forældre. Jeg tog bladet og gik igen ned samme sted for at læse det. Der var en artikel om blotteri, og wow det noget der var fræk læsning. Først tænkte jeg det langt ude mænd og kvinder tændte på den slags, Men det blev en ting jeg kom til at elske både den gang og nu. Jeg læste en masse om nudisme og folks oplevelser omkring det. Jeg fik selv lyst til at opleve det, og det kommer i min næste novelle.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.