Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da vi havde dækket bord, og der var kommet gang i grillen tog Lenette en t-shirt på og sagde "Jeg smutter lige en tur". Den frække tøs "glemte" at tage trusser på, men det tog hun ikke så alvorligt. Hun var den eneste som var i stand til at køre bil, da vi andre havde fået rigeligt at drikke i løbet af dagen. Vi gik nu og hyggede lidt. Mændene passede pølserne og bøfferne på grillen og Ann og jeg fordrev tiden med at kæle lidt for hinanden.

Jeg kunne se, at Henning blev mere og mere fri i sin opførsel, det var trods alt hans mor og far, som vi var sammen med, men nu havde han efterhånden fået så meget mod, at han på et tidspunkt stillede sig bagved sin far, pressede ham lidt forover og stak sin pik ind i hans røv. Jesper stod nu og vendte bøffer og pølser på grillen mens han blev røvpulet af sin søn. Det var et liderligt syn som vi nød meget. Jeg fik fisket min mobil frem og tog et billede af dem, som jeg sendte til Lenettes mobil. Der kom straks en grinende smiley tilbage fra tøsen.

SEX I DAG?

Kort tid efter kunne vi igen høre, at der kom en bil, og få minutter efter kom Lenette ud til os sammen med Asta. De havde begge to smidt tøjet inde i huset. Asta var 88 år gammel, meget rynket og hendes bryster hang næsten ned til navlen, men der var ikke meget fyld i dem. Jeg fandt det uroligt frækt og fascinerende at se den gamle kone, og kunne godt fornemme, at hun havde været meget smuk i sine yngre år. Hun smilede venligt til os og kom rundt og gav hånd. Jesper og Ann fik tillige et lille kys.

"Tak fordi i ville se mig" sagde hun "jeres søde datter har sat mig lidt ind i situationen, og jeg kunne jo godt se på hendes manglende påklædning, at der var noget frækt i gære". Vi satte os til bords og fik noget dejlig mad, og fik da også tømt adskillige flasker vin. Jeg var efterhånden så fuld, at jeg var med på alt, men jeg kunne ikke lige glemme Astas frække, slappe bryster. Da vi havde fået ryddet op, gik vi ind i stuen og satte os.

"Jeg har et stort ønske" sagde jeg til Asta. "Sig frem, kære pige ... måske kan jeg opfylde det" svarede hun.

"Jeg er meget imponeret af dine bryster, må jeg se hvordan de ser ud, når de hænger frit" spurgte jeg.

"Ja selvfølgelig" svarede Asta med et smil "Hvad vil da have mig til at gøre"

"Jeg vil gerne have, at du sætter dig på alle fire hen over mig, når jeg har lagt mig på gulvet, og så vil jeg lege med dine bryster" sagde jeg.

Jeg lagde mig ned og Asta satte sig på alle fire over min krop, så brysterne hang ned over mit ansigt. Jeg tror nok at de var mindst 15 cm lange og endte i nogle lækre brystvorter. Jeg tog fat i et af dem og trak det ned til min mund. Jeg kunne faktisk suge brystet helt ind i munden samtidig med at jeg kælede for det andet. Jeg klemte, nulrede, suttede og legede med de to hængende bryster i lang tid, og blev mere og mere liderlig. Lenette lagde sig mellem mine ben og sagde "Så mor, nu vil jeg smage din dejlige fisse" hvorefter hun stak sin frække tunge op i mig og begyndte at slikke mig.

Jeg havde helt mistet fornemmelsen af hvad de andre lavede, så da Asta flyttede sig, kunne jeg se, at Henning lå på gulvet mens hans far sad ovenpå ham og red hans pik. Hans mor havde placeret sig over hans ansigt, så han kunne slikke hendes fisse, mens hun kyssede hans far. "Sådan" tænkte jeg "nu har han da sluppet hæmningerne" og så blev mit udsyn dækket at Astas dejlige fisse, som hun placerede over min mund. Jeg skyndte mig at stikke min tunge op i hende, samtidig med at min frække datter lå imellem mine ben og slikkede mig.

Efter lidt tid sagde Asta "Nå ... nu vil jeg have pik" hvorefter hun rejste sig op og gik hen til de andre. Hun bad Jesper flytte sig, så hun kunne sætte sig på Hennings pik. Pikken gled let op i hende, da jeg jo havde gjort forarbejdet med min tunge. Jeg havde heldigvis ikke glemt hendes røv, for nu lænede hun sig ind over Henning og bad Jesper om at stikke sin pik op i røven. Jesper satte sig på knæ bagved hendes og stak pikke ind i hendes stramme røvhul. Den gled ubesværet i bund, så det havde de vist prøvet før.

Lenette og jeg rejste os op og satte os i sofaen ved Ann. Lenette i midten så hun kunne hygge sig med sin mor og farmor, mens hun så hendes far og farfar kneppe en gammel kone i begge huller. Både Ann og jeg legede med Lenettes små frække bryster og der smuttede da også en finger op i hendes våde fisse ind i mellem, mens vi alle tre betragtede det frække live show på gulvet foran os.

Inden længe kom Asta i en kæmpe orgasme og de to fyre trak sig ud af hende. "Jeg vil have jeres sperm" sagde hun, og fyrene spillede nu deres pikke af så spermen væltede ud over hendes ansigt. Jeg kunne ikke få øjnene fra hendes slappe bryster, som hang ud over hendes krop til begge sider, og nærmest flød hen ad gulvet. Jeg måtte lege med dem igen, så jeg rejste mig op og lagde mig på knæ foran hende. Samtidig med at jeg slikkede hendes ansigt rent for sperm, kælede jeg for hendes bryster.

"Er der nogen som skal pisse" spurgte Lenette, hvorefter hun løb ud i haven. Vi fulgte alle sammen efter hende. Hun havde nu lagt sig på alle fire på græsplænen og bad så sin far om at stikke sin pik ind i hendes røv og så pisse op i hende. Hurtigt satte Henning sig bagved sin datter og stak pikke op i røven. Han sad nu helt stille og tømte sin blære oppe i hende. Da han trak sig ud, stod der en stråle af pis ud af Lenettes røv.

"Mor, jeg vil også have dit pis" sagde hun, hvorefter hun smed sig på ryggen så jeg kunne skræve over hende og pisse hende i hendes smukke ansigt. På skift fik vi alle tømt vores blærer ude over den frække tøs, som samtidig onanerede sig selv til en orgasme. Resten af aftenen gik med at kneppe, slikke og sutte på kryds og tværs, og ved midnatstid faldt jeg nærmest bevidstløs omkuld i en dobbeltseng på gæsteværelset. Jeg vågnede ved at mærke en tunge slikke mig, og jeg lå med lukkede øjne og tænkte, at det nok var Henning, men da jeg kiggede ned, blev jeg mødt af min datters frække blik. "Godmorgen mor" sagde hun "Jeg kunne ikke lige holde mig fra din lækre mis". Så så jeg, at Henning stod på knæ bagved og var ved at kneppe hende, og sammen kom vi i en fælles orgasme.

Sammen gik vi ind i soveværelset, hvor vi så de tre gamle lå og snork sov. Det var et dejligt, varmt syn at se, og jeg lagde armene omkring min datter og min mand og tænkte "Hvor har jeg dog været heldig" og så begyndte en ny tanke at ulme i mit baghoved. Gud ved om vi kan få lokket vores to knægte med på legen også. Kim er 18 år og Jan er 16. Nå, vi må se. Måske kan Lenette hjælpe. Jeg spurgte hende senere i køkkenet om hun troede det var muligt, og den frække tøs svarede "Ok ja, dem har jeg da kneppet med tit ... men de skal ligesom bestemmes lidt over. Gerne lidt hårdt". "Spændende" tænkte jeg. Det skal vi da vist lige have et familieråd over.

Da vi senere sad ved morgenkaffen alle sammen, luftede Lenette og jeg ideen med at få de to ungersvende med, og alle var straks med på ideen. Henning og Jesper gik ud i tilbygningen for at forberede lidt, og vi "piger" satte os ned og lavede en slagplan. Lenette skulle hente knægtene under påskud af at de skulle hjælpe farmor og farfar. De måtte ikke vide at vi også var der, så vi gemte bilen i laden. Da mændene kom tilbage, kunne jeg godt se på deres stive pikke, at de så frem til hvad der skulle ske i løbet af dagen.

Asta kørte med Lenette, da hendes børnebørn skulle komme på besøg, men hun ville måske kigge forbi senere. Vi tog nu alle et bad, og mens vi klædte os på kørte Lenette afsted

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.