BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kollega John og jeg arbejde i Enger i Tyskland i en periode. Vi var indlogeret på et lille hyggeligt hotel som blev bestyret af et par på vores egen alder (omring 40 år). Parret hed Rolf og Famke, og undervejs i vort ophold kom vi i god og tæt kontakt med dem, dog mest med Famke.

Famke var en høj, slank kvinde, med kort, sort hår, et smukt ansigt, med en flot, smal næse, en fantastisk krop med små bryster og brede hofter.

SEX I DAG?

Vi arbejdede i 10 dage og holdt fri i 4 dage, så hver anden weekend opholdt vi os i Tyskland. John og jeg havde været kollegaer igennem flere år, og rejste sædvanligvis sammen. Det har tit medført, at vi har delt værelse, og vi var efterhånden kommet til at kende hinanden utroligt godt. Sexuelt var vi også på bølgelængde, da vi begge var bifile, og det havde vi også fået talt igennem og afprøvet, dog kun ved at vi har suttet hinandens pikke, når trykket var blevet for stort.

Den weekend jeg vil fortælle om, var den sidste vi skulle have på hotellet. Vort grej skulle afhentes mandag, så vi havde ikke så travlt. Vi skulle bare pakke sammen og klargøre til afhentning. Det viste sig, at Rolf var på rejse i den weekend, så Famke var alene på hotellet sammen med 2 unge fyre, som hjalp hende. Der var byfest i Enger den pågældende weekend, så allerede lørdag middag besluttede vi os for at holde fyraften.

De to unge fyre delte et stort værelse, og John og jeg havde indkøbt en kasse øl og noget Korn, og så skulle vi hygge om eftermiddagen. Der var ikke mange gæster på hotellet, så Famke havde ikke så travlt. Efter at vi have taget et bad og var klædt om gik vi ned til Hans og Gert, som de unge fyre hed. Vi satte os knappede et par øl op. Efter lidt tid med hyggesnak gik Hans hen til DVD afspilleren og satte en DVD på.

Det var en hård SM FILM, selvfølgelig synkroniseret til tysk, men fræk at se på. Famke stak af og til hovedet indenfor, men sagde ikke noget til filmen. Rystede blot på hovedet. Jeg kunne se på Hans og Gert, at de ikke var upåvirket af filmen, og jo flere øl vi fik jo mere interesseret blev de i scenerne på fjernsynet. De så ud til at have lidt problemer med pikken, og måtte af og til lige rette lidt på den, eller skifte stilling i stolen.

Heldigvis forstod de ikke dansk, så John og jeg kunne sidde og kommentere dem uden at de vidste hvad vi talte om. Gert var en lille, fin, slank, lidt piget fyr mens Hans var stor, lidt fed og faktisk ikke så køn. Jeg havde et stykke tid haft et godt øje til Gert, og John og jeg havde da også talt om, at han faktisk var en smuk, lille gut.

Da filmen var slut var de to ungersvende ved at være godt fulde, og jeg aftalte med John, at jeg skulle prøve at se om jeg kunne lokke Gert med op på vores værelse. Jeg startede med at sætte mig over på armlænet på hans stol og lagde forsigtig armen omkring hans skuldre. Han reagerede ved at læne sig lidt ind imod mig, så det var jo godt nok. Jeg kælede forsigtig hans skulder og arm, og hviskede så til ham, om han ville med op på værelset lidt. Det ville han gerne, så vi rejste os op og gik. Undervejs blinkede jeg til John, som i mellemtiden havde sat sig over til Hans.

Da vi kom ind på værelset lagde jeg armene omkring Gert og gav ham et kys. Han svarede igen med at lade sin tunge lege med min. Jeg kunne mærke at pikken rejste sig hos og begge. Langsom fik jeg tøjet af ham. Heldigvis var det sommer, så han havde ikke meget tøj på. Hans pik var helt våd af presperm ovenpå den frække film.

Hurtigt smed jeg også mit tøj, og sammen gik vi hen og lagde os på sengen. Vi lagde os omvendt, så vi kunne slikke hinanden pikke. Gerts pik var sådan en almindelig størrelse, glatbarberet som min. Han smagte dejligt, og vi lå længe og nød hinandens slikkeri. På et tidspunkt så jeg at Famke lige kiggede ind. Hun gav tegn til mig om at det var ok, og lukkede døren igen.

Jeg fik vendt Gert om på maven, lagde mig mellem hans ben og slikkede hans dejlige, lille røvhul. Jeg stak tungen ind i ham, så han både kunne slappe af og blive godt våd. Da jeg følte at han var ved at være der, kravlede jeg op og placerede pikhovedet ud for hullet. Han løftede røven op imod mig og min pik gled ubesværet ind i ham. Jeg pressede den forsigtigt helt i bund og lå så og nød, hvordan han strammede omkring den.

Jeg begyndte nu ligeså forsigtigt at kneppe ham i lange, dybe stød. Han stønnede og jeg kunne høre at han nød det ligeså meget som jeg gjorde. På grund af øllene var jeg meget udholdende, så på et tidspunkt bad Gert mig om at holde lidt. Han var blevet lidt øm i røven. Jeg trak mig ud, vendte ham om og tog hans skønne pik i munden. Inden længe kunne jeg mærke hvordan den voksede i min mund, og med et støn tømte han sig ned i min hals. Jeg slugte al han dejlige sperm og lod pikken blive i munden til den var helt slap.

Jeg lagde mig nu på ryggen og begyndte at spille min egen pik. Gert lagde sit hoved på min mave med ansigtet ned mod pikken og slappede af, mens han så, hvordan jeg onanerede. Da jeg til sidst sprøjtede, ramte nogle af mine sprøjt han ansigt, og resten fik jeg på maven. Han skyndte sig at slikke mig ren, og vendte sig så om og kyssede mig, men al min sperm i sin mund.

Vi faldt udmattede i søvn på sengen og sov et par timer. Da vi vågnede lå John og Hans, også nøgne sammen med os. Vi tog endnu et bad og gjorde os klar til byfesten. Famke tog imod os i forhallen på hotellet og sammen gik vi så til fest. Famke var iført en kort kjole, dybt nedringet, sorte strømper og sko med rimelig høje hæle. Hun så fantastisk ud, og havde da også gjort lidt ud af en fræk makeup.

De to unge mennesker blev hjemme for at passe hotellet, så John og jeg vartede Famke op hele aftenen. Det var mange mænd som kigge misundeligt i vores retning, men vi nød bare aftenen. Da vi kom hjem bød Famke os med ind i deres lejlighed. Vi satte os og fik en øl og en gin. Famke fortalte os, at hun længe havde drømt om at se to fyre være sammen, og da hun havde kigget ind i eftermiddags og set Gert og jeg være sammen havde hun håbet på at John og jeg ville vise hende det.

Den var vi straks med på. Vi rejste os begge, efter at vi havde placeret Famke i en blød lænestol, så hun kunne sidde og nyde showet. Vi startede med at kysse hinanden, mens vi kælede for vores buler i bukserne. Lidt efter lidt fik vi tøjet af og stod til sidst helt nøgne foran Famke. Hun havde den ene hånd begravet i sine trusser, og var i fuld gang med at kæle for sin fisse.

Jeg fik John til at lægge sig på gulvet og så lagde jeg mig omvendt, ovenpå ham med min røv vendt imod Famke. Vi startede med at sutte hinanden pikke, og jeg kunne mærke, at John stak en fræk finger op i min røv. Jeg kunne høre, at Famke stønne henne i stolen, så hun nød garanteret vores lille opvisning. John kravlede nu ud under mig og hen bag ved mig, hvor han begyndte at slikke min røv. Med to fingre fik han udvidet mit hul, og satte så sin pik imod det, og trængte op i mig.

Jeg stod på alle fire midt på gulvet med John pik dybt begravet i min røv, da Famke kom hen og lagde sig med spredte ben foran mig. Jeg dykkede straks ned til hendes våde, glatte fisse og begyndte at slikke hende. Hun klynkede og stønnede og kom snart i sin første orgasme. Således lidt tilfredsstillet satte hun sig nu på knæ ved siden af os for at se hvordan jeg blev kneppet.

John trak sig ud af mig, fik mig til at vende mig om, så jeg kom til at ligge på ryggen, hvorefter han gjorde tegn til Famke om at hun skulle sætte sig op på mig. Hun skyndte sig at skræve over mig, med ansigtet vendt imod mig, og sank så ned over min stive pik. Hun var så våd, at jeg gled helt i bund, og så begyndte hun at ride mig. Hendes små, lidt slatne bryster hang og dinglede foran mig, og jeg fangede dem et efter et med min mund og legede med de store, stive brystvorter.

John satte sig på knæ bagved Famke, tog et godt tag i hendes hofter og trængte så op i hendes røv. Jeg kunne lige så tydeligt mærke, hvordan hans pik arbejdede sig op i hende. Således lå hun så og blev gennemkneppet i begge huller. Hun bøjede sit ansigt ned til mit og gav mig et dybt tungekys, samtidig med at hun stønnede endnu en orgasme ud. Jeg kunne nu mærke at John sprøjtede sin sperm op i hendes røvhul, og så kom jeg også dybt inde i hendes fisse. Vi sank alle tre sammen på gulvet. Totalt udmattede, men blev dog enige om at gå i seng. Famke takkede os meget fordi vi havde vist hende, hvordan to mænd elsker, men vi lovede hende at hun nok skulle få mere at se når vi vågnede næste morgen.

Næste morgen bad vi Famke blive i sengen og slappe af indtil vi hentede hende. Det var hun glad for, så hun ventede spændt på hvad vi kunne finde på. Vi havde aftalt med Gert og Hans, at de skulle sørge for at dække op til morgenmad i deres lejlighed. Da vi kom derned sad begge de unge gutter spændt og ventede.

Vi bad dem nu om at tage tøjet af og stille sig på knæ henne på sengen, ved siden af hinanden. Det gjorde de med glæde og inden længe sad John og jeg på knæ med hver sin tunge oppe i et lækkert røvhul. Jeg havde heldigvis fået Gert igen. Efter at have slikket dem lidt, bandt vi deres arme fast til deres ben, så de kun støttede med deres knæ og deres hoved, og deres røv stak lige i vejret. Flot syn.

Stadig nøgne og med stive pikke hentede vi nu Famke. Hun gjorde store øjne, da hun så det syn, som mødte hende. Vi tre satte os for at få lidt morgenmad, og da vi var færdige, placerede vi Famke på en behagelig stol, således at hun sad lige bagved de to gutter. John og jeg gik nu hen bagved dem og stak vores pikke ind i deres røvhuller. De gav nogle underlige lyde fra sig, men vi fortsatte bare med at kneppe dem. Jeg kiggede bagud, og så at Famke sad og gned hendes våde fisse.

Inden længe måtte vi begge kapitulere og samtidig kom vi oppe i de to drenges røvhuller. Vi trak os ud af dem og vendte os mod Famke. Jeg satte mig foran hende og slikkede hendes fisse, mens John stillede sig og kælede for hendes bryster. Hun sad, så hun kunne se hvordan spermen dryppede ud af de to unge gutters røvhuller. Inden længe kom Famke i et brag af en orgasme. Hun sprøjtede sin orgasmesaft ud i min mund, og jeg labbede det i mig med velbehag.

Vi løsnede nu de unge mennesker og førte dem hen til Famke. De stod på begge sider af hende, og John og jeg onanerede deres pik indtil de begge sprøjtede Famke i ansigtet. Herefter blev de sat til at slikke op efter dem selv, hvilket de gjorde med velbehag. Vi satte os med kaffen og en lille en, og inden længe begyndte de to drengepikke at røre på sig igen. Famke ville gerne se knægtene kneppe John og mig, så nu var det vores tur til at stå på alle fire på sengen, mens deres pikke kneppede vores røvhuller. Det var vidunderligt at mærke Gerts ivrige pik oppe i mig, og ekstra spændende fordi Famke stod bagved drengene og pressede på deres balder, så de kunne komme helt i bund i os.

Der gik da heller ikke længe før jeg kunne mærke at Gerts pik blev tykkere, og med et støn tømte han sig oppe i mig. Hans gjorde det samme i Johns røv, og således gennemkneppet faldt vi sammen på sengen alle 5. Famke kysse os alle og var dybt taknemmelig for hvad hun havde oplevet. Hun aftalte med Gert og Hans, at de skulle forføre Rolf når han kom hjem.

John og jeg tog på arbejde, fik pakket det sidste sammen, og fik en sidste kneppetur af Famke inden vi gik i seng. Vi skulle tidligt op næste dag, så vi tog afsked samme aften. Vi havde en lang tur hjem til Danmark næste dag, men vi måtte da også holde ind på en rasteplads to gange for at sutte hinanden. Den ene gang foregik det på et toilet, mens den anden gang var i bilen. Jeg tror nok, at der var et ældre par som så os, men vi var helt ligeglade. Vi har haft mange gode oplevelser siden hen, men ingen som overgår denne her.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.