BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vækkeuret ringede alt for tidligt næste dag, men der var ingen vej udenom, så vi tumlede nøgne ud af sengen, begge udstyret med en stiv morgenpik Jørgen kiggede på mig og sagde ”Tak for en dejlig nat. Jeg kan godt huske hvad jeg sagde til dig inden vi faldt i søvn, og det mener jeg stadigvæk, men når vi kommer hjem, skal dette blot være et eventyr, som vi to har sammen” Jeg gav hjem at ømt kys og svarede ”Ja selvfølgelig. Du skal ikke være nervøs. Det er vores hemmelighed”.

Vi gik nu ned i krostuen for at få vores morgenmad. Krofatter blinkede til os, og spurgte smilende om vi havde haft en dejlig nat. Vi rødmede begge to og svarede ”Ja tak”. Vi fandt senere ud af, at krofatter og kromutter havde deres lejlighed ved siden af vores værelse, så de har sikkert hørt hvad der foregik. Da vi havde spist, kørte vi på arbejde, og knoklede hele dage. Vi gik nok begge to og var spændte på hvad aftenen og natten ville bringe os.

SEX I DAG?

Efter fyraften kørte vi igen ud til hotellet. Der var dækket op til os, da vi ankom, og godt sultne satte vi os og spiste vores lækre aftensmad. Naturligvis blev det skyllet ned med endnu et par store fadøl, og desserten gik vi heller ikke glib af. Vi var begge både spændte og nervøse, da ingen af os havde den store erfaring med, hvad vi ville lave om aftenen, så jeg foreslog Jørgen, at vi købte en flaske Korn (tysk brændevin) og et par flasker Cola, som smager godt sammen

Vi gik op på værelset, smed tøjet og satte os med en smøg og et glas Korn. I løbet af den næste times tid fik vi tømt flasken, og var faktisk godt fulde begge to. Vi blev enige om at tage et bad, denne gang sammen og gik arm i arm ud på badeværelset. Der var ikke meget plads i brusekabinen, men det lykkedes da for os at sæbe hinanden ind, og der blev gjort ekstra meget ud af pikkene, som snart stod lige ud i luften.

Jeg opdagede nu at Jørgen stod og pissede, og uden at tænke over hvad jeg havde gang i satte jeg mig på hug foran ham og tog hans pik i munden. Hans varme pis fyldte snart min mund, og jeg sank så meget jeg overhovedet kunne, mens resten plaskede ned over min krop.

 ”Hov” sagde Jørgen med et grin ”Hvad skete der lige der”. ”Det ved jeg ikke” svarede jeg ”Jeg fik bare sådan en lyst”. ”Det vil jeg også prøve” sagde Jørgen og satte sig foran mig. Jeg tog fat i min pik og begyndte at pisse ud over ham. Han åbnede munden og drak mit varme pis.

Da vi havde badet færdigt og tørret hinanden, gik vi ind og lagde os på sengen. Jørgen satte sig ovenpå mig, og tag fat i mine hænder og holdt dem op over mit hoved. Han bukkede sig nu ned og kyssede mig, samtidig med at hans røv masserede min stive pik.

Mens han stadigvæk holdt mine arme med den ene hånd, førte han nu den anden ned og tog fat om min pik. Hans løftede røven lidt, og placerede mit pikhoved ud for sit røvhul.

Min pik var våd af presperm og ganske langsomt begyndte han nu at presse sit underliv ned. Jeg mærkede at hans ringmuskel begyndte at slappe af, og så gled min pik op i ham. Han satte sig nu helt ned, så jeg gled helt i bund.

Det var ubeskriveligt dejligt at mærke hans varme røvhul stramme omkring min pik. Han sad først helt stille og jeg kunne mærke hvordan han stramme sin muskler i røven, så det klemte helt vildt omkring min pik.

Jørgen begyndte nu at ride mig, først langsomt men snart satte han tempoet op. Jeg kælede for hans stive pik, som lå op ad min mave, samtidig med at han gled op og ned ad min pik. Han sad med lukkede øjne, og jeg kunne se at han nød at have min pik oppe i sig.

Han satte nu tempoet op og da han åbnede sine øjne og kiggede på mig, kunne jeg ikke holde mig mere og pumpede nu min sperm op i ham. Da han mærkede, at jeg kom, sprøjtede hans pik op ad min mave og i mit ansigt.

Mens vores udløsninger ebbede ud, lagde Jørgen sig ned over min krop og slikkede sin egen sperm af mit ansigt, hvorefter jeg fik et dybt tungekys. Min pik var nu blevet slap og gled ud af Jørgens røv, samtidig med at min sperm væltede ud af ham og ned over mig. Jørgen blev liggende oven på mig og vores spermglinsende kroppe gned imod hinanden.

Helt udmattede satte vi os med en øl og en smøg. Vores kroppe skinnede af sved og sperm, men vi var ligeglade. Jørgen sagde ”Det er den vildeste gang sex jeg nogen sinde har oplevet. Hold kæft hvor har du en lækker røv”.

Vi skålede og drak vores øl, for så at gå ud og tage et bad. Da jeg stod og sæbede Jørgens pik ind kunne jeg godt fornemme, at han blev liderlige igen, og inden længe stod han med den skønneste, stive pik. ”Vend dig om, jeg vil kneppe dig” sagde han.

Jeg vendte mig om og stak røven bagud. Han tog et godt tag i pikken og satte den imod mit stramme hul. Langsomt pressede han sit pikhoved imod min ringmuskel. Idet han trængte op i mig, følte jeg en kort smerte, men da han var kommet forbi musklen, var der kun nydelse tilbage.

Han trængte helt i bund i mig, og begyndte at kneppe mig voldsomt. Han tog fat i mine hofter og bankede pikke ud og ind af min røv, mens han stønnede mere og mere.

Han tog rundt om min krop og fandt mine brystvorter, som han klemte og vred rundt. Det var en dejlig smerte, som forplantede sig ned i min pik. Jeg tog om min pik og begyndte at onanere mens jeg blev gennem kneppet.

Jeg mærkede hvordan Jørgens pik voksede i min røv og med et brøl stødte han sin pik helt i bund og sprøjtede sin sperm dybt inde i mig. Da hans slappe pik gled ud af mig, strømmede hans sperm ud af mit røvhul. Han vendte mig om og satte sig foran mig, tog min pik i munden og suttede mig til en vild udløsning, og så sluttede vi af med det, efterhånden obligatoriske spermkys.

Vi blev færdig med badet og tørrede os, hvorefter vi gik ind og smed os på sengen. Jeg lå og kælede blidt for Jørgen, kradsede hans brystvorter så de blev helt stive, nussede hans pik og nosser, mens han bare lå med lukkede øjne og nød det.

Til sidst faldt vi i søvn i hinandens arme. Jeg havde aldrig drømt om, at min svoger var med på alt det vi havde lavet, og det sidste jeg tænkte på inden jeg faldt i søvn, var hvordan vi skulle klare det når vi kom hjem til vores koner.

Igen ringede vækkeuret alt for tidligt. Søvndrukkent og stadig helt udmattede efter aftenens begivenheder tumlede vi ud af sengen, gav hinanden et morgenkys, ordnede toilettet, trak i tøjet og skyndte os ned til morgenbordet.

Denne morgen var det Elke, vores kromutter som stod for serveringen. Det var vores sidste arbejdsdag og det var samtidig Ruhetag på hotellet, så der var lukket for alle andre end gæsterne den dag. Da vi havde spist, kom Elke med 3 morgenbittere og spurgte om hun måtte sætte sig lidt, og det måtte hun selvfølgelig gerne.

Elke, som er en lille trind, ja nærmest kraftig kvinde med nogle enormt store bryster, sagde nu ”Ja, Rolf og jeg har jo ikke kunne undgå at høre jer, og det har faktisk gjort os både tændte og nysgerrige, så vi vil spørge om i har mulighed for at blive endnu en nat, og lade os deltage”.

Jørgen og jeg kiggede på hinanden og besluttede os straks for, at det var en god ide, så jeg sagde ”Ja, vi skal lige ringe hjem og høre om det er OK”. Elke smilede og sagde ”Det håber jeg”.

Jeg ringede hjem til firmaet og forklarede, at vi nok blev så sent færdige, at vi måtte have endnu en overnatning, og vi ringede begge to hjem til vores koner, som i øvrigt er søstre, og fortalte det samme, og alle steder fik vi accept.

Elke stor smilede og fortalte os, at det ville Rolf blive glad for. Vi drog afsted og fik gjort vores arbejde færdig og fik læsset lastbilen. Kl. 14. nåede vi tilbage til hotellet og gik, som aftalt ind ad deres private indgang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.