Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede først op ad formiddagen, og det første jeg hørte, var latter fra køkkenet. Der gik lige et par sekunder, før min hjerne var så meget vågen, at jeg huskede hvad der var sket natten før. Jeg blev omgående helt varm mellem benene, og jeg måtte lige lege lidt med mig selv, inden jeg stod op. Et par minutter efter stod jeg op og gik nøgen ud i køkkenet, og hvilket syn så jeg så der: 2 flotte, nøgne, langbenede skønheder, som sad og hyggede sig med en kop kaffe.

Jeg gik hen og gav dem begge et stort kys, ledsaget af et klem på deres flotte bryster, hvorefter jeg satte mig for at få min morgenkaffe. Mia og Jeanette havde været oppe i et par timer, og jeg kunne forstå på det hele, at de havde haft en god snak. Mia fortalte, at hun havde en side af sig selv, som hun gerne ville føre ud i livet. Hun havde længe haft en drøm, om at være underdanig, men havde aldrig turde at føre den u i livet, da hun var bange for, ikke at kende personerne omkring hende godt nok, men nu følte hun at hun havde tillid til os.

SEX I DAG?

Det var relativt nyt for både Jeanette og jeg, men jeg kunne mærke, at tanken ikke var mig helt fjern, og jeg kunne se på Jeanette, at hun havde det ligeså. Vi satte os for at lave en "drejebog" og efter et par timers hyggelig og liderlig snak nåede vi frem til, at Mia skulle flytte ind hos mig og huslejen bestod i, at hun skulle stå til rådighed for Jeanette og mig. Da vi lige så godt kunne komme i gang med det samme, besluttede vi os for at køre ind til en Sex Shop i den indre by, for at købe noget udstyr. Vejret var dejligt, så efter et hurtigt morgenbad tog vi afsted, kun iklædt korte nederdele og løse, næsten gennemsigtige bluser, med håbet om at vi ikke mødte nogle vi kendte.

I Shoppen blev vi ekspederet af en smuk, ung pige på ca. 20 år. Hun undrede sig sikkert over, hvad sådan 3 kvinder lavede butikken, men hun var glad og smilende, og meget hjælpsom. Vi fortalte hende hvad vi var interesseret i, og hun fandt mange spændende ting frem til os. Frækt undertøj, stuepigeuniform, remme, halsbånd, diverse udstyr til spanking og bondage, dildoer og et par Strap Ons. Undervejs i vores indkøb kunne vi ikke lade være med at kæle lidt for Mia, og jeg kunne se, at Nathalie, som den unge pige hed, blev mere og mere nysgerrig.

Nathalie var, ligesom mig, en lille spinkel pige med helt fladt bryst og en utrolig fræk lille røv. Der var ikke andre kunde ri butikken, så da jeg på et tidspunkt fik hende med om bag ved en reol kunne jeg ikke lade være med at kæle for hendes frække røv. Jeg kunne se, at hun nød det, og gik så et skridt videre og gav hende et dybt tungekys. Jeanette og Mia kom om til os, og sammen fortalte vi nu Nathalie om vores planer. Hun var meget interesseret og vi spurgte om hun havde lyst til at besøge os. Det ville hun meget gerne, så vi aftalte, at hun skulle komme forbi når hun havde fri om et par timer.

Efter besøget i Sex Shoppen kørte vi omkring en trælasthandel og købte diverse kroge m.m. til ophæng, og så gik turen hjem igen. Da vi kom hjem, skyndte vi os at smide vores tøj igen, hvorefter vi gik ned i kælderen, som var indrettet med en fuld udstyret lejlighed. Her fik vi monteret kroge m.m. på strategiske punkter, og så var det tid til, at vi gjorde os klar til at mødes med Nathalie. Mia blev iklædt den frække stuepigeuniform og Jeanette og jeg monterede hver sin Strap On på os. Da det ringede på døren, gik Mia ud for at åbne.

Til vores store overraskelse så vi, at Nathalie også var iklædt en stuepigeuniform, magen til Mias. Det viste sig, at hun havde de samme drømme som Mia, og tænkte, at nu kunne hun få dem opfyldt. Jeanette og jeg blinkede til hinanden og gik så hen til hver sin pige. Jeg tog den lille frække Nathalie og Jeanette gik hen til min datter. Vores store pikke svingede mellem vores ben og pigerne kigges spændte på dem. Efter at vi havde kysset de to frække tøser fik de begge manchetter på arme og ben og blev ført ned i kælderen. Her klædte vi dem nøgne og spændte dem op i nogle loftkroge så de stod som et X. Vi satte os nu foran dem og slikkede deres glatbarberede fisser. Herefter fandt vi hver en pisk, stillede os bagved tøserne og gav dem nogle rap i røven. Jeg var meget fascineret af Nathalies flade bryst og gav mig til at sutte på hendes store brystvorter, som hurtigt blev stive Jeg kunne se, at Jeanette havde sat klemmer på Mias store bryster, og jeg kunne høre, at hun nød det. Jeg kælede lidt for Nathalie våde fisse, hvorefter jeg stillede mig bagved hende og førte min stive DILDO pik ind i hende.

Langsomt begyndte jeg at kneppe hende, og kunne ude af øjenkrogen se, at Jeanette var i gang med Mia på samme måde. Tøserne stønnede mere og mere, og samtidig med at jeg jog den store pik ud og ind af Nathalies fisse tog jeg fat i hendes brystvorter og vred dem brutalt rundt. Hun gav et skrig fra sig og stønnede endnu mere, så det var åbenbart noget, som hun godt kunne lide. Det varede ikke længe inden begge tøser kom i en forrygende orgasme.

Vi trak os ud af dem, og jeg gik hen til Jeanette, satte mig på hug foran hende og tog pikken i munden så jeg kunne smage Mias dejlige safter. Jeanette gjorde det samme med mig, hvorefter vi afmonterede dildoerne. Vi lagde os nu i en 69'er foran tøser, som stadigvæk stod bundne og slikkede vores våde fisser til en orgasme. Pigerne blev nu løsnet, fik igen uniformerne på og blev ført op i stuen. Jeanette og jeg satte os i sofaen, med røven helt ude ved kanten og med spredte ben. Tøserne fik nu besked på at hente en øl til hver af os, og da de havde serveret den, blev de beordret ned på knæ foran os, så de kunne slikke vores fisser. Mia hos mig og Nathalie hos Jeanette. De slikkede os stille og roligt, mens vi nød vores øl og fik snakket lidt. Jeg kunne godt mærke at jeg blev mere og mere liderlig, og kunne se, at Jeanette havde det på samme måde.

Jeg kunne pludselig mærke en trang til at tisse, så jeg tog et fast tag i Mias nakke og pressede hendes mund ind imod min fisse mens jeg begyndte at tisse. Hun kiggede først lidt forskrækket op på mig, men så kunne jeg mærke, at hun begyndte at sluge mit varme tis. Noget flød ved siden af, men da jeg har et dyrt parketgulv i stuen, gjorde det ikke noget. Vi har jo tøserne til at gøre rent bagefter. "Sig mig, pisser du hende i munden" spurgte Jeanette, og jeg nikkede tilbage med et stort grin. "Det vil jeg også prøve" sagde Jeanette samtidig med at hun åbnede op for sluserne og pissede Nathalie i munden. Efter at vi havde tisset færdig fortsatte tøserne med at slikke os.

"Kom, jeg har en ide" sagde jeg til Jeanette, hvorefter jeg gav hende min hånd og trak hende op. Jeg kunne ikke lige dy mig for at give min elskede kæreste et dybt tungekys. Pigerne blev nu beordret til at tage alt deres tøj af og følge efter os. Jeg tog to store badelagener med og gik ud i vores lukkede have. "Nu skal vi også smage pis" sagde jeg til Jeanette. Vi lagde os på græsplænen på hvert sit badelagen, og pigerne fik nu besked på at skræve hen over os. Denne gang fik jeg Nathalie og Jeanette fik Mia. "Pis ud over os" sagde jeg nu til tøserne. Nathalie havde ikke nogen problemer med at følge den ordre, og inden længe plaskede hendes dejlige, varme pis ud over mig. Jeg styrede hende så det meste ramte i mit ansigt, men jeg fik dog også en del over kroppen. Mia havde efterhånden også fået lukket op for sluserne og jeg kunne se at Jeanette blev overpisse på hele kroppen.

Da tøserne havde pisset færdigt, lagde de sig omvendt ovenpå vores våde kroppe og således slikkede vi os alle fire til en bragende orgasme. Vi gik nu ind i huset igen, for at tage et veltiltrængt bad, og tøserne fik besked på at gøre rent i stuen, ovenpå vores tisseleg. Da tøserne var færdige med rengøringen, tog de også et bad, hvorefter vi alle fire smed os nøgne i sofagruppen for at slappe lidt af.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.