Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I forbindelse med mit elevarbejde på et advokatkontor blev jeg bedt om at hjælpe vores svenske afdeling i et stykke tid. Jeg sagde ja til opgaven og så frem til at få nogle nye og spændende oplevelser.

Jeg hedder Ann og er en slank, langlemmet pige på 21 år. Kort blondt hår, små bryster og smalle hofter. Jeg har naturligvis hygget mig med drenge i mine teen age år, men aldrig rigtig fundet den rette.

SEX I DAG?

Jeg blev godt modtaget på min nye, midlertidige arbejdsplads og fik anvist et skrivebord i det store kontorlandskab. Grundet sprogbarrieren var det lidt småt med hyggesnak, men jeg følte mig godt tilpas blandt mine kollegaer.

Rengøringen på kontoret blev varetaget af et lokalt rengøringsselskab, som bestod af indehaveren Camilla og nogle unge piger. De kom ofte i arbejdstiden, men vi lagde ikke nævneværdigt mærke til dem.

En dag, hvor jeg havde været i kopirummet, stødte jeg ind i Camilla, med det resultat, jeg tabte de papirer jeg gik med. Hun undskyldte meget og hjalp mig med at samle op. Da jeg skulle til at gå, lagde hun en arm på min arm og sagde endnu engang undskyld.

De næste dage smilede Camilla sødt til mig, når hun gik forbi mit skrivebord, og til min egen store overraskelse begyndte jeg at glæde mig til at hun skulle komme forbi. Jeg begyndte at få et sug i maven når jeg så hende.

Camilla er ikke nogen skønhed. 42 år, ikke ret høj, 155 cm vil jeg gætte på, lidt kraftig, med brede hofter og en rimelig stor barm, men det var noget ved hendes ansigt og hendes smil som tændte mig.

Jeg blev mere og mere tiltrukket af Camilla, selv om vi ikke talte sammen, og jeg kunne mærke at jeg blev varm mellem benene når jeg så hende. Jeg havde ikke tidligere interesseret mig for piger, og begyndte så små at tænke på, om jeg var lesbisk.

Mine tanker kredsede mere og mere om Camilla, og når jeg lå på mit hotelværelse og onanerede var det efterhånden altid med billedet af Camilla på nethinden.

En dag hvor jeg skulle til at køre på hotellet, hvor jeg var blevet installeret, kunne jeg se at Camilla stod ved hendes bil og så hjælpeløs ud. Jeg kørte hen til hende og spurgte om der var problemer.

"Ja, min bil vil ikke starte" sagde hun. "Jamen, jeg kan da køre dig hjem" røg det ud af mig, samtidig med at jeg kunne mærke at min fisse reagerede på en dejlig måde. "Hvad sker der lige med dig" tænkte jeg.

Camilla takkede og hoppe ind i min bil. Hun dirigerede mig igennem trafikken og snart ankom vi til hendes lille, søde træhus, som lå lidt udenfor byen.

Der var kun et nabohus til den ene side, og ellers bare marker. Camilla fortalte at hendes nabo hed Agnete og var en ældre enke på 83 år, som hun sjældent så noget til.

"Kom med ind og få en kop kaffe, hvis du har tid og lyst" sagde hun. Jeg tænkte "Tid har jeg og lyst har jeg i hvert fald", så jeg takkede ja, og gik med hende ind.

Hun havde indrettet sig meget feminint, og jeg kunne forså, at hun var fraskilt, og at hendes eneste barn, en datter på 17 år var på efterskole, så hun boede alene.

Efter at have sat kaffe over ville Camilla vise mig hendes hus. Vi gik rundt og så huset. Hun viste mig hvor datteren havde værelse, og til sidst skulle jeg se hendes soveværelse. Da vi kom ind, så jeg et flot indrettet værelse, med en stor seng, natbord, sminkebord og direkte adgang til et badeværelse.

Da vi vendte os rundt for at gå ind i køkkenet igen, fik jeg et chok. På væggen bagved mig var der et stort billede af Camilla, liggende nøgen på sin seng. Billedet var ikke pornoagtigt, snarere erotisk og fantastisk flot.

Jeg blev stående helt paralyseret og udbrød "Wauwh, hvor er du flot". Camilla rødmede og sagde smilende "Tak, og du er nu heller ikke værst" Da vi gik ud af soveværelset, lagde Camilla 'tilfældigt' en hånd på min ene balde, og jeg fik omgående et sug i maven.

Camilla serverede kaffen og satte sig overfor mig. Hun fortalte lidt om hendes liv og jeg sad bare og stirrede betaget på hende. Det var lige i det øjeblik, at jeg fornemmede at jeg var forelsket i hende.

Jeg ved ikke hvad der skete med mig, men pludselig fik jeg vildt lyst til den dejlige kvinde som sad overfor mig. Jeg rejste mig op, gik rundt om bordet, tog Camillas ansigt imellem mine hænder og trykkede et kys på hendes læber.

Camilla reagerede heldigvis som jeg havde ønsket. Hun åbnede sin mund og tog imod min tunge og snart var vores tunger i gang med en ophidsende leg.

Mine hænder gik på opdagelse over hendes dejlige lille krop. Jeg gramsede hendes bryster og kælede imellem hendes ben, imens fissesafterne strømmede ud til min fisse.

Vi rejste os op, og Camilla trak mig ind i soveværelset igen, hvor vi nærmest flåede tøjet af hinanden. Camilla pressede mig ned at ligge på ryggen i sengen og begravede sit ansigt i mit skød. Hendes tunge legede med mine store skamløber og fandt snart vej til klitten.

Hendes hænder fandt vej til mine brystvorter, som hun nev i imens hun med mund og tunge pirrede min fisse. Jeg fornemmede at hendes tunge fandt vej til mit lille røvhul, og da hun stak den op i hullet eksploderede jeg i en kæmpe orgasme.

Jeg låste mine ben omkring hende og fastholdt hendes ansigt på min fisse, mens orgasmen langsomt fortog sig, og faldt så slapt tilbage.

Camilla kravlede op og lagde sig ovenpå mig. Hele hendes ansigt glinsede af mine safter og jeg kyssede hende.

Camilla satte sig nu over mit ansigt, og sænkede sin dejlige, barberede fisse ned til min mund. Grådigt begyndte jeg at slikke hende og stak tungen dybt ind i hendes fisse.

Hun begyndte at rotere med underlivet og stønnede mere og mere. Hun pressede sit skød ned over mig, så jeg næsten ikke kunne få luft. Jeg stak en finger op i hendes røv, og så kom hun.

Hendes safter sprøjtede ud over mit ansigt. Jeg slugte begærligt alt det jeg kunne og resten løb ned ad mine kinder og gjorde sengen våd. Camilla gled langsomt ned over min våde krop og gav mig et kæmpestort kys.

Da vi var kommet lidt til os selv igen, gik vi grinende i gang med at skifte sengetøj. Bagefter gik vi nøgne ud og fik noget at spise. Camilla fortalte mig nu, at hun var faldet for mig fra den første dag hun så mig, men havde været usikker på om jeg ville kunne lide hende.

Hun fik nu et kæmpe kys, så hun ikke tvivlede mere og ja, jeg sov hos Camilla den nat, og ja, vi elskede hele natten, og ja, der skal nok komme en fortsættelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.