Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der var stadigvæk mange opgaver i den svenske filial, så på et tidspunkt blev jeg spurgt om jeg eventuelt ville overflytte til afdelingen.

Camilla og jeg var efterhånden blevet det man vist kan kalde et kærestepar og jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville blive, så jeg accepterede deres tilbud.

SEX I DAG?

Firmaet ville nu ikke betale for mit hotel mere, da jeg var fastansat, så jeg flyttede ind hos Camilla. Jeg havde endnu ikke mødt hendes datter Britt, da hun ikke var hjemme ret tit. Hun var på efterskole i Nordsverige, og rejsen var lang og dyr.

Camilla havde fortalt Britt, at hun havde lejet et værelse ud til en ung, dansk pige, men havde ikke haft mod til at fortælle den virkelige sandhed, så da tiden nærmede sig til at Britt kom på weekend, måtte vi se at finde en god historie.

Dagen for Britts ankomst var endelig kommet, og med sommerfugle i maven sad jeg i køkkenet og ventede på at Camilla og Britt skulle komme.

Da de trådte ind ad døren, var jeg med det samme ikke i tvivl om at det var mor og datter. Britt var en lille, slank udgave af Camilla, dog spinkel bygget og med et helt fladt bryst.

Jeg rejste mig op og Camilla præsenterede os for hinanden. Jeg kunne ikke lade være med at give Britt et knus som hun gengældte.

Det var fredag, sidst på eftermiddagen, og jeg havde forberedt aftensmaden, hvortil vi fik et par glas vin. Britt var en sød og glad pige, og nem at tale med, og snart var stemningen helt i top.

Vi blev vist lidt fulde alle tre, og da vi havde ryddet op, satte vi os ind i stuen. Vi fik lidt spiritus på bordet og Camilla og jeg satte os i sofaen mens Britt tog lænestolen overfor.

Hun fortalte om sine oplevelser på skolen, og uden at tænke over det, lagde jeg en hånd på Camillas lår og kælede for hende.

"Sig mig, er i kærester" spurgte Britt pludseligt. Jeg trak rødmende min hånd til mig og så på Camilla. Hun tog min hånd, kiggede på Britt og sagde "Ja, min skat. Ann og jeg er kærester. Jeg håber du er ok med det".

Britt fløj op ad stolen og over og gav sin mor en stor knuser "Ja, mor, endelig har du fundet en" og så fik både Camilla og jeg et stort kys på munden.

Vi fik noget mere at drikke og fik snakket mange ting igennem. Til sidst bestemte vi os for at få sovet lidt, så vi kunne hygge næste dag.

Britt sagde godnat og gik i seng. Camilla og jeg sad og sludrede lidt mere. "Det er godt nok en dejlig datter du har" sagde jeg til Camilla, og hun puttede sig taknemligt ind til mig.

Vi gik nu i seng, og faldt i dyb søvn med det samme. Sprutten havde nok gjort sin indvirkning, så der blev ikke noget sex den nat.

Jeg vågnede næste morgen, ved at døren til soveværelset blev åbnet. Jeg kiggede op, og så at Britt kom gående nøgen og gik ud på badeværelset. "Nå ja" tænkte jeg "Hun skal jo igennem her for at komme på toilette" og så faldt jeg hen igen.

Da jeg vågnede igen, opdagede jeg at Britt lå i sengen ved os, og var i gang med at kæle for den sovende Camillas bryster. Jeg satte mig forskrækket op og sagde dæmpet "Britt, for helvede, hvad laver du". Britt smilede og sagde "Kæler for mor, det har vi da tit gjort".

Camilla vågnede og så mit forvirrede ansigt. "Ja, min skat. Der er noget jeg har ville vente med at fortælle dig. Britt og jeg har ofte hygget os, og jeg håber ikke at det gør noget".

Jeg stirrede først på de to smukke kvinder, hvorefter jeg smilede sagde "Nej det gør ikke noget, men hvordan skal jeg dog klare jer begge to".

Camilla og Britt skreg af grin, og fik så smidt mig ned på ryggen og begyndte at kæle for mig. Britt satte sig overskrævs på mit ansigt, så hendes lille glatte fisse var ved min mund, mens Camilla lagde sig mellem mine ben og begyndte at slikke mig.

Det var vanvittigt liderligt at ligge her og blive betjent af mor og datter. Jeg fandt hurtigt Britt stive klit, mens Camillas tunge arbejde på højtryk i min fisse. Inden længe rystede min krop i en voldsom orgasme imens Britt tømte sine fissesafter ned i min mund.

Jeg rejste mig for at lave mit morgentoilette og da jeg kom ind i soveværelset, så jeg at Britt sad på knæ mellem sin mors ben og var ved at slikke hende. Britts lille frække røv stak lige i vejret, og jeg kunne ikke dy mig for at give den et klask med flad hånd.

"Uhm, dejligt" stønnede Britt og vrikkede indbydende med røven. "Nå, så det kan hun godt lide, den frække tøs" tænkte jeg og gav hendes balder nogle flere smæk. Britt stønnede og vred sig, og jeg kunne høre, at Camilla var tæt på at komme.

Jeg satte nu min tunge hen til Britts lille stramme røvhul og begyndte at slikke hende, mens jeg pressede et par fingre op i hende, og inden længe fik både mor og datter udløsning.

Efter at have gjort os morgenklare gik vi så nøgne ud i køkkenet for at få morgenkaffe. Jeg kunne se at Britts lille frække røv var rød af mine slag. Britt sagde frækt "Nu kan du være min mors kone og min storesøster, og så kan vi alle have det godt sammen".

Jeg kunne ikke lade være med at smile, og gav min elskede Camilla et stort tungekys. Efter kaffen fandt vi et par tæpper og lagde os ud i haven. Det var både frækt og spændende at ligge nøgne, vel vidende at der kunne komme nogle og se os.

Jeg var døset hen, men kom til mig selv igen ved at mærke at der var en som lå ovenpå mig. Jeg mærkede nu en varm mund suge på min fisse samtidig med at jeg fik Camillas fisse ned over mit ansigt. Jeg kunne se at Britt sad og iagttog os, mens hendes fingre havde travlt mellem hendes ben.

Det var helt vildt at ligge her og slikke Camilla til udløsning samtidig med at hendes datter sad og så på os mens hun onanerede, og inden længe kom jeg også. Camilla fik nu sin mor til at lægge sig på ryggen og satte sig over hendes ansigt, og inden længe kom hun også.

Trætte faldt vi i søvn ude i haven og fik os et par tiltrængte timer på øjet. Da vi senere sad og spiste frokost, kiggede Britt på os og sagde "Jeg elsker jer begge to meget højt, og jeg håber at i vil opfylde en stor drøm for mig."

"Selvfølgelig vil vi det, skat" sagde vi begge to i kor, uden at vide, hvad det var vi havde sagt ja til, men det får i først mere om i næste afsnit.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.