Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede ved 9-tiden næste formiddag. Mor og far var stået op, så efter et hurtigt bad gik jeg ud til dem på terrassen. De sad begge nøgne med deres kaffekopper og læste avis. Jeg gav dem et kys hver og satte mig ved bordet.

Pludselig slog far sig selv i panden. ”For helvede også, jeg har sgu helt glemt at Susan skulle komme med nogle papirer her til formiddag. Nu havde jeg lige regnet med at vi skulle hygge.”

SEX I DAG?

Mor kiggede på ham. ”Vi kan vel godt hygge os selv om Susan kommer. Du har jo kneppet hende så tit, så det kunne jo være at det var min og Malenes tur til at have lidt glæde af hende, og bare rolig, jeg har fortalt Malene om jeres forhold.”

Far kiggede lidt flovt hen på mig. ”Hvordan ser hende Susan ud. Fortæl mig lidt om det, far”.

Far rejste sig op og hentede en mappe inde fra kontoret. Jeg kunne ikke lade være med at beundre ham, da han kom tilbage. Han var en flot 42-årig, muskuløs og solbrændt, og så havde han den skønneste pik dinglende mellem benene.

Far åbnede mappen og viste mig et billede af en flot, ung rødhåret pige. ”Det er Susan. Hun er 22 år gammel, og har arbejdet hos mig i 2 år.”

”Har du ikke et billede af hende uden tøj på, far?”

Modvilligt bladrede far videre i mappen og hev endnu et foto frem. Dette billede viste Susan liggende nøgen på en solseng med let spredte ben. Hun havde meget små, ja næsten ingen bryster og jeg kunne se hendes små stive brystvorter på den flade brystkasse.

Mellem benene kunne jeg se, at hun var intimbarberet, men i hvert fald ægte rødhåret, set ud fra den dusk som hun havde over fissen.

”Wow, far. Hun ligner jo en skolepige.” Jeg var blevet helt varm mellem benene af at se den smukke pige.

”Ja, ligesom dig, min skat.” Far sendte mig et sødt smil.

Mor gik og ryddede bordet efter morgenkaffen. Det var helt uvirkeligt at se min mor gå nøgen rundt som den naturligste ting i verden, og jeg kunne ikke lade være med at tænke på hendes dejlige fisse, som jeg allerede havde slikket mange gange.

Vi lavede en hurtig aftale om hvordan vi skulle agere når Susan kom, og satte os så for at vente. En halv time senere ringede det på døren. Jeg rejste mig og gik ud for at lukke op.

Susan gik forskrækket et skridt tilbage, da hun så mig stå nøgen i døren.

”Øhhhh… hej Malene. Jeg skulle aflevere nogle papirer til din far. Er han hjemme?” Susan var helt rød i hovedet. Gad vide hvad hun tænkte.

”Ja, far sagde at du ville komme. Kom indenfor.” Jeg tog papirerne fra hende og lagde dem på kommoden. Så lagde jeg armene omkring hende og trykkede min mund mod hendes læber. Jeg fornemmede at hun forsøgte at trække sig væk, men jeg var stærkere end den spinkle pige, så til sidst åbnede hun munden og lod min tunge komme ind.

Med den ene hånd løsnede jeg bæltet i hendes korte nederdel og lod den falde til gulvet. Hun begyndte at protestere da jeg gik i gang med at knappe hendes bluse op, men de protester kvalte jeg i endnu et kys.

Snart stod hun nøgen foran mig, blussende rød i kinderne. ”Kom med mig. Mor og far er ude på terrassen, og de har heller ikke noget tøj på.” Jeg smilte beroligende til hende og trak hende med mig. Da vi kom derud, gik mor straks hen og gav Susan et kys.

”Hej Susan. Dejligt at se dig, og undskyld vores afslappede ”påklædning.” Susan gik nu hen og gav far en knuser og så satte vi os alle 4 ved bordet. Vi valgte at fortælle Susan alt om hvordan vores forhold havde udviklet sig.

”Skal du noget resten af dagen?” spurgte far nu Susan.

”Nej, jeg havde såmænd bare regnet med at skulle chatte lidt på Tinder men det kan sagtens undværes.” Mor og jeg kiggede på hinanden og brast i latter.

Susan kiggede undrende på os.

”Ser du, Susan. Grunden til at mor og jeg griner er fordi at det var på Tinder at vi ”mødte” hinanden. Hvad hedder dit profil?”

”Jeg kalder mig selv for ”Rødtop” af naturlige årsager” grinte Susan mens hun purrede op i sit røde hår.

”Dig har jeg chattet med flere gange. Jeg hedder ”Scarlett” på Tinder.”

”Åh ja, ”Scarlett” kan jeg godt huske. Jeg har altid synes at du var meget fræk.” Nu var det min tur til at rødme. Mor og far kiggede på mig og far sagde ”Hør, der er vist en del vi ikke ved.”

”Ja, og nu skal jeg vise jer hvor fræk jeg er”, hvorpå jeg kravlede ned under bordet, spredte Susans ben og begravede mit ansigt i hendes skød. Jeg slikkede hendes skamlæber og fandt hurtigt hendes stive klitoris.

Mor havde i mellemtiden sat sig overskrævs på fars stive pik, og sad nu og red ham mens hun kiggede på, hvordan Susan med åben mund sad og stønnede over min behandling. Far gav nogle underlige lyde fra sig, hver gang mor stødte hans pik i bund, og det hele var med til at gøre mig godt liderlig.

Jeg fugtede en finger i Susans fisse, samtidig med at jeg sugede hendes skamlæber ind i min mund. Jeg førte nu fingeren hen til hendes lille røvhul og pressede den forsigtigt ind i hende. Da min tunge samtidig ramte hendes klit, udstødte hun et dybt suk, og så væltede fissesafterne ud af hende og ud over mit ansigt.

Jeg kunne samtidig høre, at mor fik en kæmpe orgasme ovenpå fars pik, så jeg skyndte mig at komme op til bordet igen. Mor var kravlet af far, og han kom nu hen og stak sin pik i munden på Susan. Den smagte garanteret dejligt af mors safter.

Susan tog fat i den samtidig med at hun kælede for fars nosser. Far stod med lukkede øjne og nød Susans kyndige mund som bearbejdede hans stive pik. Inden længe trak han sig ud af hende om med et brøl fik han udløsning. Spermen sprøjtede ud i Susan kønne ansigt og i hendes mund.

Jeg skyndte mig at slikke Susans ansigt ren for sperm, og gav hende så et dybt tungekys, hvor vi legede med fars sperm i munden. Mor kom hen og tog mig i hånden. ”Nu tror jeg at vi skal vise far og Susan, hvordan vi hygger os når de er ude at rejse.”

Mor førte mig ned på græsplænen, hvor hun lagde sig på rygge. ”Kom og sæt dig på mit ansigt.” Jeg satte mig overskrævs og mærkede med det samme hvordan hendes tunge og mund begyndte at lege med min fisse.

Hun vidste lige præcis hvor hun skulle ramme mig, for at jeg kom i ekstase. Susan kom hen og krammede mine bryster og nulrede min brystvorter, samtidig med at mors tunge ramt min klit. Det var som om at det sortnede for mine øjne og så eksploderede hele min krop.

Jeg sprøjtede mine safter ud over mors ansigt. Det var nok en af de mest intense orgasmer jeg nogen sinde havde fået. Det blev bare ved og ved med at sprøjte ud af mig. Susan bøjede sig ned og kyssede mig mens orgasmen langsomt stilnede af.

Jeg havde slet ikke opdaget at far ikke var gået med os. Nu kom han tilbage med et skævt smil om munden og hænderne bag ryggen. ”Når nu Susan alligevel er indviet i vores lille familie hemmelighed, er der da lige en ting mere hun skal vide om vores lille, frække datter.”

Med disse ord hev han to reb frem som han havde haft gemt på ryggen. Han hev mig op at stå og bandt mine arme samme foran kroppen. Så trak han mig hen til et gammelt æbletræ i bunden af haven, hvor han kastede det andet reb op over en gren.

Han hejste mig nu op, så jeg næsten ikke kunne røre jorden. Selv om jeg lige havde fået orgasme kunne jeg mærke at spændingen gjorde mig liderlig igen. Far bandt rebet indtil træet og så stod jeg hjælpeløs foran dem.

”Ser du, Susan. Vi har fundet ud af, at Malene godt kan lide det lidt hårdt, så nu synes jeg, at du skal give hende en god røvfuld.”

Susan kiggede lidt forskrækket på mig, men jeg sendte hende bare et frækt smil og nikkede til hende. Susan stillede sig så ved siden af mig og begyndte at smække mig i røven. Hun var faktisk god til det, den lille spinkle pige, og inden længe kunne jeg mærke en dejlig smerte begynde at brede sig på min røv.

Mor stillede sig foran mig og tog fat i mine brystvorter. Først klemte hun lidt på dem og så drejede hun dem rundt. Smerten gik lige i fissen på mig. Jeg stønnede højere og højere for hvert slag jeg fik. Mor gav sig nu til at smække mine bryster også, og snart var de også røde.

Nu kom far hen til os. Hans stive pik stod lige ud fra kroppen. Han havde taget et kondom på og spredte nu mine ben og løftede dem op, og kørte så sin pik i bund i min våde fisse. Susan fortsatte med at klaske mine balder mens fars pik pumpede ud og ind af mig.

Mor stod nu henne ved Susan og kørte sin finger op i hendes fisse bagfra. Susan vred sig og stønnede af den behandling hun fik af mor, men standsede ikke med at slå mig. Far havde et godt tag i mine hofter, og nu kørte han pikken helt i bund og holdt mig fast, mens han pumpede kondomet fuld af sperm.

Han trak sig ud af mig, og løsnede rebene så jeg kunne komme fri. Kondomet hang stadigvæk på hans pik. ”Nu synes jeg, at du skal vise Susan, hvad du gjorde i går aftes.” Far stillede sig foran mig og jeg tog forsigtigt kondomet af ham.

Susan stirrede betaget på mig, da jeg tømte kondomet i min mund og sank det hele. ”Wow, det var frækt” lød det fra hende.

”Så venner, nu er det tid til et brusebad og noget frokost.” Vi fulgte efter mor ind i køkkenet, hvor vi hjalp hinanden med at få sat noget mad på bordet.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.