Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg hedder Tina, er 48 år gammel og er gift med Henning på 51 år. Vi har fået 3 børn, som alle sammen er flyttet hjemmefra. Jeg er lille og spinkel, med små, hængende bryster, som bærer spor af 3 børn. Henning er en, i mine øjne, flot fyr som holder sig i god form. Vi er begge stadig meget aktive på det seksuelle område, og specielt efter at det sidste barn er flyttet hjemmefra er der begyndt at ske noget.

Hennings mor og far, Ann og Jesper bor på en ejendom, ikke langt fra os, så dem ser vi ofte. Det er et par ualmindeligt søde mennesker på hhv. 73 og 75 år. En fredag eftermiddag ringede Ann for at spørge om vi havde lyst til at komme og hjælpe dem, da de var i gang med en større oprydning og godt kunne bruge nogle ekstra hænder. Jeg sagde naturligvis ja, og vi aftalte at mødes til morgenkaffe hos dem kl. 8.00 næste dag.

SEX I DAG?

Det var dejligt vejr næste dag, så vi drog afsted, kun nødtørftigt påklædt. Jeg havde en tynd stropbluse på, lidt frækt, da jeg ikke havde BH på, og så et par shorts og G-streng trusser. Henning var kun lige iført t-shirt og shorts. Han brugte næsten aldrig underbukser, så jeg kunne ane konturen af hans dejlige store pik. Vi forventede dog ikke noget andet end arbejde, men det skulle vise sig at blive helt anderledes.

Da vi kom ind i køkkenet, sad Ann og Jesper allerede ved bordet. Svigermor er en flot, frodig kvinde med brede hofter og en barm som er et godt stykke oppe i alfabetet. Jeg vil gætte på en E eller F skål. Jesper er, ligesom sin søn, en flot gammel mand, som også har forstået at holde sig godt.

"Hej med jer" sagde Ann "Sæt jer ned og få en kop kaffe"

Vi satte os, og Ann og Jesper fortalte så, at de havde brug for hjælp på loftet, da de ikke så godt magtede at gå op og ned ad trapperne. Det lød fint for os, så da vi var færdige med kaffen, gik Henning og jeg ovenpå. Der var såmænd ikke så meget rod, men det ene værelse skulle ryddes helt, og her stod en del kasser, samt nogle enkelte møbler.

Henning gik i gang med at bære kasserne ned, og jeg besluttede mig for at tømme skufferne i skrivebordet, som også skulle fjernes. De var fyldt med det sædvanlige rod, som man jo har i sine skuffer. Blyanter, kuglepenne og meget andet ragelse, som bare blev smidt ned i en pose. Da jeg kom i bund i den sidste skuffe, opdagede jeg et kulørt blad. Jeg kunne se, at det var Weekend Sex og jeg satte mig på skrivebordet for at studere det lidt.

Der var et par frække fotoserier i bladet, og specielt en af dem vakte min opmærksomhed. En yngre kvinde var sammen med 2 mænd, og blev kneppet i alle mulige stillinger. På det sidste billede fik hun sperme sprøjtet ud over ansigtet, og så fik jeg godt nok et chok. Den unge kvinde på billedet var Ann, min svigermor, og da jeg kiggede godt efter, kunne jeg se at en af fyrene var svigerfar.

"Se hvad jeg har fundet" sagde jeg til Henning, da han kom op igen, og viste ham bladet. Jeg kunne se, at han blev overrasket, men samtidig kunne jeg fornemme, at det også ophidsede ham lidt, selv om det var hans mor og far.

"Hvad gør vi" spurgte jeg "Skal vi sige noget eller bare lade som ingenting"

"Vi lader som ingenting, og ser hvad der sker" sagde Henning.

Da vi havde ryddet værelset, gik vi ned og fik en kold øl sammen med Ann og Jesper. Ann havde skiftet til en lang, løsthængende t-shirt, og jeg kunne se, at hun ikke havde noget indenunder. Vi sludrede lidt hyggeligt sammen en tid, og da Ann gik ind for at hente et par øl mere, blinkede jeg til Henning og gik bagefter hende. Inde i køkkenet stillede jeg mig foran hende, så hende dybt i øjnene og fortalte så, at vi havde fundet det blad oppe i skrivebordet.

"Det var godt, min skat" sagde Ann "Vi havde håbet på at i ville finde det, og var spændte på jeres reaktion. Ser du, Jesper og jeg er gået lidt i stå og så havde vi talt om, at vi muligvis kunne få lokket jer med på noget sjov, men vi vidste ikke rigtigt, hvordan vi skulle få det sagt"

Der blev jeg godt nok overrasket. Det havde jeg nu ikke lige forestillet mig, men uden at tænke videre over konsekvenserne bukkede jeg mig forover og gav Ann et dybt tungekys, samtidig med at jeg løftede hendes t-shirt op og fandt hendes våde fisse og begyndte at kæle for den. Hendes tunge legede vildt inde i min mund, og hun tog omkring mig med hænderne på mine balder, og pressede sin frodige krop imod min.

Jeg havde godt nok haft på fornemmelsen, at mine svigerforældre var meget frisindede, men at Ann nu stod her og kyssede sin svigerdatter havde jeg ikke forstillet mig. Jeg havde ofte leget med tanken om at føre mine biseksuelle lyster ud i livet, men det var aldrig blevet til noget, og at det så skulle være med min svigermor, oversteg alle min forventninger.

Jeg var nu efterhånden blevet så liderlig, at alt sund fornuft havde forladt mig. Jeg nærmest flåede tøjet af både mig selv og Ann, pressede hende ned på køkkenbordet, spredte hendes ben og begravede mit ansigt i hendes dejlige, glatte, våde fisse. Jeg slikkede hende og stak min tunge op i hende mens hun stønnede helt vildt.

"Åh, Tina ... slik mig ... det har jeg drømt om mange gange" stønnede svigermor, mens safterne løb ud af hendes våde fisse.

Jeg stak et par fingre op i hende, mens jeg fortsatte med at slikke hende. Jeg kunne godt fornemme at der var plads til mere, og det endte med at jeg fik hele min lille, spinkle hånd op i svigermors fisse. Jeg gik nu i gang med at kysse hendes store bryster, som hang ud til begge sider. Ann stønnede mere og mere mens jeg pumpede min hånd og underarm ud og ind af fissen.

"Jeg kommer, jeg kommer" stønnede hun, og jeg skyndte mig at trække hånden ud og satte min mund til fissen, og så eksploderede hun i en voldsom orgasme, så safterne sprøjtede ud af hendes. Jeg slugte så jeg meget jeg kunne af den skønne nektar og sluttede af med at give den skønne kvinde et kys, så hun også kunne få lov til at smage.

Da vi var kommet lidt til os selv igen, spurgte jeg Ann, hvad vi nu skulle gøre mht. vores mænd, men Ann svarede "Bare rolig. Jesper og jeg har forberedt, at det kunne ende sådan her, så de er nok selv i fuld gang ude i haven. Ser du, min skat, Jesper er også til begge sider, så han har nok fået overtalt Henning", og ganske rigtigt, da vi kom ud i haven, lå Jesper og Henning i en 69 på terrassen og var i fuld gang med at slikke hinandens pikke.

Ann og jeg satte os og nød det frække syn, og inden længe kunne vi se og høre, at de begge to fik udløsning. Jeg ved ikke om det var noget de havde aftalt, men de beholdt begge to spermen i munden og kom hen til os og gav os et kys, samtidig med at de lod spermen løbe ind i vores mund. Det var så første gang at jeg smagte Jespers sperm, leveret fra hans søns mund.

Ann og jeg gik nu ind for at lave lidt frokost, som vi nød ude på terrassen sammen med et par kolde øl, og lidt snaps.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 64 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.