Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at have endt det dejlige måltid, og fået et par flasker vin indenbords, er stemningen blevet lidt mere løssluppen. Mia har hængt meget på sin farmor og farfar, og de har kælet meget for hinanden. Det var godt, at de fandt sammen på denne måde, så de to gamle kunne nå at få den nydelse med sig. Nathalie har været utrolig sød men det er som om, at hun er blevet lidt stille nu, så Jeanette og jeg besluttede os for at høre hvad der gik hende på, så vi satte os lidt afsides for at tale med hende.

Hun fortalte at hun boede alene med sin mor, Naomi på 38 år, som havde fået hende i en meget ung alder. Naomi kommer fra Rumænien og har ikke så mange venner her i landet, og nu er Nathalie så ked af, at hendes mor sidder alene hjemme. ”Giv mig adressen så henter jeg hende” sagde Jeanette, og Nathalie strålede som en sol, da hun kunne ringe og invitere sin mor.

SEX I DAG?

Hun fortalte dog ikke, hvad der kunne vente hende, men det skulle Jeanette nok forberede hende på. Jeanette kørte og Nathalie og jeg gik ind til de andre, og selvfølgelig havde min frække steddatter fået gang i de to gamle. Sonja lå på sofaen. Mia på knæ mellem hendes ben med ansigtet dybt begravet og tungen langt inde i Sonjas fisse, mens Hans stod bagved og kneppede Mia.

Jeg fik Nathalie til at sætte sig over Sonjas ansigt, så hun kunne få slikke fissen, mens jeg stillede mig bagved Hans og gav ham nogle klaps i røven med flad hånd. ”Det er fordi du knepper dit barnebarn” sagde jeg, mens hans balder blev mere og mere røde. Det fik dog kun Hans til at kneppe vildere og jeg besluttede mig nu for, at det var min tur.

Jeg fik placeret Hans i en stol og skrævede sig over ham og førte hans stive pik hen til min fisse, hvorefter jeg sank ned over den. Jeg sad med front imod ham så han kunne kæle for mine små bryster samtidig. Jeg gav et dybt suk fra mig, da jeg mærkede hans stive pik glide i bund i min våde fisse og efter at have nydt fornemmelsen i et øjeblik begyndte jeg at ride ham. Det var et helt vildt ridt, som resulterede i at jeg fik en kæmpe orgasme samtidig med at Hans tømte sin pik oppe i mig.

Jeg blev siddende helt udmattet indtil jeg kunne mærke at pikken blev slap og begyndte at glide ud af mig. Jeg fik så Hans ned at ligge på ryggen, satte mig over ham og lod al hans sperm dryppe ud af min fisse og ind i hans mund. Han nød det og slugte det hele. Det havde ham og Sonja vist prøvet før.

Mia havde fået slikket sin farmor til endnu en orgasme og Nathalie havde ladet sin safter flyde ud over Sonjas ansigt. Noget som jeg synes jeg burde gøre noget ved, så derfor slikkede jeg nu hendes ansigt helt rent, afsluttende med et tungekys. ”Du og Mia er de to bedste piger på hele jorden” sagde Sonja med et smil, og vi bøjede os begge ned over hende for at kysse hende.

Døren går op, og Jeanette og Naomi træder ind i stuen. Nathalie er en tro kopi af sin mor. Ind træder en smuk, lille spinkle rumænsk pige. Hun kigger sig genert omkring og får så øje på Nathalie, som springer hen og giver hende en knuser. Jeg kan se, at hun er meget beklemt ved situationen, omgivet af nøgne, fremmede folk, så jeg går hen og tager hendes hånd, og tager hende med ud i køkkenet sammen med Nathalie.

 ”Dette er helt OK, mor” siger Nathalie. ”Det er vildt søde mennesker alle samme, så du skal bare nyde det. Det er dine nye venner, mor” Nathalie kysser sin mor og giver mig tegn til at jeg skal gøre det samme. Jeg tager hendes smukke ansigt mellem mine hænder og giver hende et forsigtig kys. Jeg kan mærke, at hun stivner lidt, men da jeg lader min tunge lege med hendes læber åbner hun langsomt op. Mens vi kysser, fornemmer jeg at Nathalie er ved at trække hendes tøj af, og snart står hun smuk og nøgen for mig.

Vi tager hende nu med ind i stuen, hvor hun bliver præsenteret for de andre. Jeg kan se, at hun er lidt beklemt ved det hele, men da hun ser at det er ganske almindelige mennesker med lyst til en masse dejlig sex, er det lige som om hun ændre sig. Den sidste hun hilser på, er Mia, og jeg kan se at der sker noget med dem begge da de hilser på hinanden.

De er jo også næsten jævnaldrende og jeg tror simpelthen at de bliver forelsket lige på stedet. Mia lægger armen omkring Naomi og kysser hende samtidig med at hun kæler for hende. Jeg kan se, at hun allerede har to fingre oppe i Naomi, så vi lader dem få fred lidt. Vi sidder nu og får et glas vin mere, mens Nathalie og Mia hygger sig med Naomi. Jeanette, Sonja og jeg bliver enige om at Hans vist nok trænger til lidt opmærksomhed, så vi lokker ham med ned i kælderen.

Hans er med på den værste og lader sig frivilligt spænde op i loftskrogene. Han får nu et bind for øjnene og en gag i munden, samtidig med at Jeanette giver ham brystklemmer på begge brystvorter. Jeg kan høre, at han ømmer sig lidt, men nu er han prisgivet os tre.

Vi finder noget snor og binder det stramt omkring hans pik og nosser og Sonja gør tegn til at, at hun vil have en Strap On på. Vi finder den største og spænder den omkring hende. Det er vildt frækt at se den gamle, smukke kone stå med en stor, sort stiv pik stikkende ud fra fissen. Jeanette kysser mig, samtidig med at hun kæler for mig, alt imens at vi ser Sonja smøre pikken ind i glidecreme for så at placere den foran Hans’ røvhul.

Ganske langsom presser hun på, og jeg synes faktisk at Hans hjælper godt til, ved at presse sin røv bagud, og stille og roligt glider pikke op i ham. Sonja fortsætter med små stød, indtil dildoen er helt i bund i Hans’ røv. Så begynder hun stille og roligt at røvpule ham.

Langsom knepper hun hans røv mens han stønner mere og mere. Jeanette stiller sig foran ham, bøjer sig forover og giver mig tegn til, at jeg skal styre hans store, stive pik op i hende. Jeg tager pikken og styrer den hen til Jeanettes våde fisse og med et hårdt stød trænger Hans helt i bund hos hende.

Jeg snupper nu en ridepisk og giver på skift, Sonja og Jeanette nogle dask. Sonja i røven og Jeanette på hendes store bryster, som gynger frem og tilbage mens Hans knepper hende. Hver gang jeg rammer Sonja i røven, giver hun Hans et voldsomt stød med gummepikken hvilket så resulterer i at Hans banker sin pik ind i Jeanette.

Jeg beslutter mig nu for et det må foreviges, og tager et kamera frem og tager nogle flotte, frække billeder af det tre søde mennesker, som virkelig knepper hinanden foran mig. Jeg spænder nu den anden DILDO på mig selv, smører den godt og stiller mig så bagved Sonja. Jeg tror, at hun regner med at få den i fissen, men jeg sætter den imod hendes lille stramme røvhul og presser den ind.

Hun er så liderlig, at hun ikke reagerer på smerten, men bare tager i mod og inden længe har jeg fået presset den helt i bund. Jeanette forlader Hans’ pik, og tager fotografiapparatet, så Mia kan se hvordan hendes farmor og farfar bliver kneppet i røven.

Pludselig lyder der et brøl fra Hans, og hans pik sprøjter sin sperm ud i rummer. Jeanette skynder sig hen og fanger de sidste sprøjt, som hun tager i munden, for så at komme hen og kysse mig. Sonja støder en sidste gang dybt ind i Hans hvorefter hun også får en kæmpe orgasme.

Sonja bliver nu også bundet til loftskrogene, hvorefter Jeanette og jeg går ovenpå igen, og lader de to gamle stå i kælderen og sunde sig. Da vi kommer op, mødes vi af et liderligt syn.

Mia sidder på sofaen og Naomi ligger hen over hendes knæ mens hun får sit livs røvfuld. Hendes balder er allerede godt røde, men det ænser hun vist ikke for hun har ansigtet dybt begravet i sin datter fisse og slikker hende. Jeg går hen og stikker et par fingre op i Naomis fisser, og mærker at den driver af saft.

 I mellemtiden gennemrystes Nathalie af en orgasme, frembragt af hendes mors tunge, og jeg kan mærke at Naomis fisse også trækker sig sammen i orgasme. Naomi sætter sig nu overskrævs på Mias lår og giver hende det dybeste, vådeste tungekys, imens Nathalie beundrende ser til. Jeg tror at der er skabt en ny familie, som nok skal hygge sig med hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.