BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette afsnit er en virkelig hændelse, men jeg skal indrømme at de næste afsnit er udslag af min livlige og liderlige fantasi. 

Min svoger Jørgen og jeg arbejdede for år tilbage i den samme virksomhed på Fyn. Vi er næsten jævnaldrende, og har altid haft en godt forhold til hinanden. Selvom jeg er bifil, har jeg aldrig betragtet min svoger som andet end en god ven. En dag blev vi sendt til Køln i lastbil, for at få repareret en maskine. Vi skulle 2 afsted for at kunne skiftes til at køre.

SEX I DAG?

Vi fik læsset og kom afsted ved middagstid. Vi havde pakket kuffert til et par dage og havde en hyggelig tur sydpå. Snakken gik lystigt, og vi nåede ned til Køln sidst på eftermiddagen. Efter at have lavet aftale med dem, som skulle fortage arbejdet, blev vi anbefalet et lille hotel uden for byen. Alt i byen var optaget p. gr.af en stor messe, så vi fik adressen og kørte til hotellet.

Vi blev godt modtaget og fik anvist et værelse. Vi ville lige spise først og fik en lækker tysk middag, og et par store fadøl hver og Irsk Kaffe til dessert. Der var ikke sparet på sprutten i den dessert, så jeg synes jeg var lidt halvfuld da vi rejste os op, for at gå op på værelset.

Det viste sig så at være et dobbeltværelse med en dobbeltseng, som ikke kunne skilles. Med et stort grin sagde Jørgen ”Du skal ikke ligge på samme side som min kone, tænk hvis jeg fik lyst i løbet af natten”. Halvfuld som jeg var svarede jeg, ligeledes med et grin ”Nå, det kan der da ikke ske noget ved. Jeg kan i hvert fald ikke blive gravid”.

Vi havde taget en sixpack danske øl med i kufferten og satte os for at nyde endnu en øl, og en smøg. Det var dengang at rygning ikke var forbudt overalt. Efter endnu en øl blev vi enige om at krybe til køjs. Vores lille ordveksling tidligere havde sat et eller andet i gang bagerst i min hjerne, og pludselig slog det mig, at jeg faktisk havde lyst til at være sammen med Jørgen.

Jeg gik først på badeværelset for at pisse og gøre mig natklar. Da jeg stod under bruseren, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvordan det ville være at sutte pik på Jørgen, og eventuelt og bolle ham, men jeg tænkte at det nok ikke var en mulighed. Alligevel besluttede jeg mig for at give det en chance, så jeg undlod at tage noget tøj på, og gik nøgen ind til Jørgen, som sad og fik en smøg.

Han kiggede godt nok lidt på mig, da jeg gik forbi ham med min halvstive pik dinglende mellem mine ben, men han sagde ikke noget, og rejste sig for at gøre sig klar til natten. Jeg lagde mig under dynen og kunne høre at Jørgen tog et bad.

Jeg havde slukket min sengelampe, mens hans var tændt. Til min store overraskelse og glæde var Jørgen også nøgen, da han lagde sig i sengen. Jeg nåede lige at få et glimt af hans dejlige pik inden han krøb under dynen og sagde godnat.

Jeg lå et stykke tid og kunne ikke falde i søvn. Mine fantasier løb af med mig, og jeg kunne mærke at min pik voksede. Jeg lå og tænkte på, hvordan pokker jeg skulle forføre ham. Jeg havde virkelig fået lyst til ham. Til sidst fald jeg da i søvn, liggende på siden med ryggen til Jørgen. Lidt senere vågnede jeg ved at Jørgen tændte sin lampe. Jeg lod som om jeg fortsat sov, og kunne nu høre, at han satte sig op i sengen og tændte en smøg.

Jeg fik bevæget mig sådan at dynen gled væk fra min røv, men jeg stadigvæk lod som om jeg sov. Så mærkede jeg en hånd på mine balder. Jeg lå lige så stille og ventede på hvad der nu skete. Hånden begyndte at kæle for mine balder og gled så ned mellem dem og kælede for mit hul og mellemkødet.

Så fortsatte hånden ned til mine nosser, som blev klemt lidt og trukket lidt i, for så at vende tilbage til mit røvhul, hvor jeg kunne mærke, at en finger begyndte at lege med hullet. Min pik var naturligvis blevet helt stiv af den lækre behandling.

Jeg lod Jørgen fortsætte med at kæle for mig, indtil han var færdig med sin smøg. Han lagde sig nu igen i sengen, denne gang noget tættere på mig. Jeg kunne mærke at han lagde sin stive pik imellem mine balder, så hans pikhoved lå imellem mine lår.

Jeg rev nu min dyne væk med et snuptag, så den røg på gulvet, og vendte mig om. Jørgen trak sig forskrækket tilbage. ”Undskyld. Jeg troede du sov. Jeg kunne ikke holde mig fra dig, da jeg så din bare røv” sagde han og så meget flov ud. Jeg kunne se, at han ikke var upåvirket at situation. Hans pik stod stiv mellem hans ben.

 Jeg lænede mig frem imod ham og sagde ”Du skal ikke undskylde. Jeg har lyst til dig” hvorefter jeg gav ham et kys. Jeg kunne fornemme lidt modstand, men da min tunge havde leget med hans læber et lille stykke tid, åbnede han munden og vores tunger spillede med hinanden.

Mens vi kyssede, tog jeg fat i Jørgens pik, og begyndte at spille den. Jeg lagde mig nu ned mellem hans ben og tog pikke i munden, hvilket fik Jørgen til at udstøde et dybt suk. Jeg lod først læberne lege med hans pikhoved, og åbnede så munden og lod den dejlige stive pik komme ind. Jeg legede med tungen omkring pikken, mens mine hænder begyndte at kæle med hans nosser. 

Vi fik nu vendt os om, så vil lå omvendt. Mig nederst og Jørgen ovenpå mig. Han greb nu min pik og begyndte at sutte den, mens jeg stadigvæk havde hans pik i munden. Jeg fugtede min ene pegefinger og fandt vej til hans lille hul, hvor jeg forsigtigt begyndte at køre fingeren rundt, mens jeg pressede lidt. Jeg kunne mærke, at Jørgen havde fået samme ide. Næsten samtidig forsvandt vores fingre op i røven. Det var en pragtfuld fornemmelse at have pikken begravet i en varm mund, og samtidig blive fingerkneppet i røven.

Jørgen huggede sin pik ud og ind ad min mund, og stønnede mere og mere. Jeg kunne mækre at vi begge var ved at nærme os en udløsning. Da Jørgen pressede endnu en finger dybt ind i min røv, kunne jeg ikke holde mig mere, og tømte al min sperm ud i hans mund. Jeg kunne nu mærke, hvordan Jørgens pik blev lidt tykkeres og så pumpede han også sin sperm i min mund. Det var en dejlig, stor ladning som jeg beholdt i min mund.

Jeg fik nu Jørgen vippet af så han lå på ryggen og lagde mig ovenpå ham. Vores svedige kroppe gled mod hinanden og jeg fandt hans mund med min mund. Jeg lod nu hans eget sperm dryppe ned i hans mund, hvorefter at han fik et dybt tungekys.

Vi lå længe og kyssede og nød hinandens nøgne kroppe, indtil vi blev enige om at vi hellere måtte få sovet lidt, da det vi havde en lang dag foran os den næste dag. Vi lagde os så vi lå i ske, Jørgen bagved mig, så jeg kunne mærke han pik mellem mine balder.

Lige inden vi faldt i søvn trykkede Jørgen et kys i min nakke og sagde ”I morgen skal vi kneppe”. Jeg mærkede et sug i maven og svarede bare ”Ja” og faldt så i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.