Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For 30 år siden mødte jeg min eksmand som jeg 2 år senere giftede mig med. Han bragte en datter, Mia på 8 år med ind i ægteskabet. Vi var begge meget frisindede så Mia er vokset op i et hjem hvor nøgenhed var en naturlig ting, og et hjem, hvor vi kunne tale om tingen. Selv da Mia nåede op i teen age årene fortsatte denne åbenhed, og jeg mener da, at det har hjulpet hende meget, at vi kunne tale om alt, og at vi ikke var bange for at vise vores nøgne kroppe. 

Mia flyttede til København, da hun skulle til at studere, så huset blev lidt tomt bagefter. Min eksmand og jeg gled mere og mere fra hinanden, og da jeg var blevet 53 år, fortalte han mig, at han ville skilles, da han havde fundet en yngre kvinde, som han elskede. Økonomisk har vi aldrig haft nogle problemer, så vi besluttede, at jeg skulle beholde huset i Århus, og han ville så flytte til Esbjerg med sin nye veninde.

SEX I DAG?

I løbet af de næste år fandt jeg en rutine i min hverdag, hvor jeg faktisk nød at være alene. Jeg opdagede en biseksuel side af mig selv, som jeg ikke før havde set komme. Som regnskabschef i et stort firma var jeg til daglig omgivet af flere smukke kvinder, og det skulle vise sig, at Jeanette, en flot langbenet, mørkhåret kvinde på 45 år, ligeledes fraskilt, og jeg fandt ud af det sammen.

Jeanette havde en dejlig lejlighed i centrum af Århus, og da vi begge to ikke var interesseret i at flytte sammen, beholdt hun sin lejlighed, og så besøgte vi hinanden på skift. Et dejligt, uforpligtende venskab med masser af god sex.

Jeg havde efterhånden mistet kontakten til Mia, så jeg blev meget overrasket, da hun en dag sendte en mail til mig, og spurgte om hun måtte komme og besøge mig. Hun havde fået et job i Århus, og skulle finde et sted at bo, og var så kommet i tanke om, at jeg måske kunne hjælpe hende. Jeg sagde naturligvis ja, og var meget spændt på at se hende igen. Vi aftalte, at hun skulle på næste fredag. Hun fik min adresse og lovede at hun ville dukke op ved 16-tiden.

Præcis kl. 16.00 ringede det på døren. Jeg lukkede op, og så en flot, lyshåret, langlemmet kvinde på 36 år stå uden for. ”Hej mor” sagde hun, og gav mig et stort knus. Jeg er selv en lille, spinkel pige med flade bryster og en lille røv, så Mia måtte bukke sig ned for at give mig det knus. ”Hej, min pige” sagde jeg. ”Kom indenfor”. Mia havde medbragt en lille weekend kuffert, som vi stillede i entreen hvorefter vi satte os ind i stue.

Den næste times tid fik vi sludret en del om hvad der var sket i de forgangne år. Vi var begge kede af, at vores kontakt var gledet ud i sandet, men blev enige om, at det skulle ændres nu. Vi lavede i fællesskab lidt god mad, som vi spiste samtidig med at vi delte en flaske vin. Mia blev lidt overrasket, da hun hørte, at jeg var i et lesbisk forhold. Hun var selv ugift og ikke i forhold, da hun havde prioriteret karrieren som dyrlæge i stedet for ægteskab.

Efter maden satte vi os ind i sofaen med en ny flaske vin. Mia lagde sine fødder op på mine lår, og spurgte om ikke jeg ville massere dem, da hun var træt efter dan lange køretur. Jeg tog hendes fødder i mine hænder og gav dem en god, stille massage, mens vi talte om løst og fast. Pludselig løftede Mia sin venstre for op til mit ansigt og stak sin storetå ind i min mund. Jeg blev meget overrasket, men tænkte så at der jo ikke kunne ske noget, så jeg begyndte at lege med min tunge på hendes tå. Jeg slikkede den og de andre tær, og kunne se, at Mia nød det. Jeg fik fat i den anden fod også, så den kunne få samme tur.

”Åh, mor …  det er så dejligt. Jeg har altid elsket dig, og tit fantaseret om dig” sagde Mia. Jeg rykkede hen til Mia, tog hendes kønne ansigt imellem mine hænder og gav hende set stort tungekys. Jeg kunne mærke hende ivrige tunge lege i min mund, og mærkede samtidig, at jeg begyndte at blive godt våd i trusserne.

Mine hænder fandt vej til Mias store bryster, som jeg begyndte at ælte, samtidig med at jeg mærkede Mias hånd imellem mine ben. Jeg spredte mine ben, og kunne mærke, at Mia trak mine trusser til side og pressede to fingre op i min våde fisse. Jeg så hende dybt i øjnene og spurgte ”Mia, er det rigtigt af os, det her” og hun svarede ”Ja, mor. Jeg har beundret og elsket dig så lang tid tilbage, jeg kan huske, og tit ønsket at være sammen med dig”.

Vi nærmest flåede tøjet af hinanden og elskede helt vildt på sofa, gulv og bord, indtil vi begge havde fået adskillige orgasmer. Trætte satte vi os tæt sammen på sofaen for at tale tingene igennem. Mia fortalte at hun igennem sine teen age år havde været vildt forelsket i mig, og at hun tit havde onaneret med mig i tankerne. Jeg var slet ikke klar over, at hun havde haft det sådan, men blev både varm og rørt over hvad hun fortalte.

Hun havde faktisk spillet op til mig mange gange, i håb om, at jeg ville blive gal, og straffe hende. Jeg havde slet ikke haft de tanker, da jeg jo elskede hende som min datter. Mia fortalte, at hun mange gange havde haft lyst til at kontakte mig, men modet havde svigtet hende, indtil nu. Jeg kunne faktisk godt erindre, at hun nogle gange havde været ualmindeligt fræk over for mig, så derfor besluttede jeg mig til at opfylde hendes drøm.

Mia så på mig med sine flotte øjne ”Straf mig mor, jeg har været uartig” sagde hun med bedende stemme. Jeg tog et fast tag i hendes lange hår og tvang hende ned over mine knæ, så hun lå med sin frække røv lige i vejret. Åh ja, mor … slå mig … slå mig hårdt” bad hun og jeg lod min flade hånd klaske ned på hendes baller. 10 hårde slag, 5 på hver balle fik hun hvorefter jeg gned ballerne lidt. ”Mere mor … slå mig hårdere” sagde Mia. Hun fik yderligere 20 slag, denne gang hårdere end tidligere. Mia vred sig og stønnede for hvert slag, men så ud til at nyde det.

Jeg stak mine fingre ind i mellem hendes ben og fandt en drivvåd fisse. Mia stønnede højt, da jeg pressede mine fingre op i hende. Efter at have masseret hendes fisse trak jeg min våde fingre ud, og begyndte at kæle med hendes lille stramme røvhul. Hun gav et skrig fra sig, da jeg pressede to fingre op i hendes røv. Hun førte en hånd ned til sin fisse og begyndte at gnide den helt vild, mens jeg finger kneppede hendes lille stramme røvhul. ”Åh mor … jeg kommer … jeg kommer” skreg hun mens hun kom i en vild, sprøjtende orgasme.

”Øh, hvad foregår der her” lød det henne fra døren ind til stuen. Forskrækket kiggede vi begge to op, og så at Jeanette stor i døren. Det var jo svært at bortforklare, da vi begge var nøgne, og sofaen, gulvet og mine lår var smurt ind i Mias fissesafter. Vi satte os forlegne ved siden af hinanden og vidste ikke lige hvad vi skulle sige, men så smilede Jeanette og sagde, at hun var kommet over for at hilse på min datter, og at det da glædede hende at vi havde fundet sammen. ”Er der plads til en mere” spurgte Jeanette mens hun begyndte at tage sit tøj af. ”Wow mor, er det din kæreste” spurgte Mia, hvilket jeg med stolthed kunne bekræfte.

Jeanette satte sig nøgen mellem os og bad os fortælle hende alt hvad vi havde lavet. Hun blev mere og mere liderlig og det endte med at kæmpe sexorgie mellem tre liderlige kvinder. Vi slikkede, onanerede, spankede, tissede på og med hinanden og fik den ene orgasme efter den anden resten af natten.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.