Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er efterhånden 10 år siden, at jeg blev skilt fra Kanyas mor, og i den mellemliggende tid har jeg desværre ikke set og hørt så meget til hende, da hun relativt kort tid efter rejste til Japan, så jeg blev glædeligt overrasket, da jeg fik en mail fra hende, hvor hun skrev, at hun var tilbage i landet og gerne ville træffe mig.

Jeg har kendt Kanya siden hun var 12 år, og jeg kunne regne ud, at hun nu er 36. Hun skrev, at hun ikke havde meget kontakt med sin mor mere, da moren har fundet en ny mand, som Kanya absolut ikke bryder sig om.

SEX I DAG?

Jeg husker Kanya som en fantastisk smuk pige, lidt for kraftig, men sød og dejlig, og jeg så frem til den dag, hvor hun skulle komme. Hun havde spurgt om hun muligvis kunne overnatte hos mig, da hun ville finde en lejlighed i samme by som mig, hvorefter hendes japanske kæreste vil komme og bo hos hende, og det kunne hun naturligvis godt. Jeg havde beholdt huset, så hendes værelse stod faktisk ledigt.

Dagen oprandt, og jeg åbnede spændt døren da hun ringede på. Udenfor stod en flot, slank, langlemmet kvinde som smilende gav mig et knus. "Hej far ... godt at se dig" sagde hun. Hun havde altid kaldt mig far. "Hej skattepige" sagde jeg "Hvor er du dog blevet en smuk kvinde". Hun tog smilende imod komplimentet, og gik med indenfor.

Da vi lige havde sludret lidt, spurgte Kanya om hun lige måtte tage et bad, og få skyllet den lange rejse af sig. Det måtte hun naturligvis, og efter at hun var blevet installeret på sit gamle værelse gik jeg i køkkenet for at lave en tår kaffe. Vi har opdraget Kanya til at nøgenhed er naturligt, og vi var tidligere ofte sammen i huset uden tøj, men jeg blev dog noget overrasket, da hun trådte ind i køkkenet, splitternøgen.

Jeg blev vist lidt rød om ørene da jeg så hende, men kunne dog ikke lade være med at beundre hendes krop. Lange flotte ben, glatbarberet i skridtet, små bryster, som hang lidt, på en fræk og naturlig måde, og så det frække, kække smil, som jeg kun kendte alt for godt når hun tidligere drillede mig.

"Hvad så, far ... har du ikke for meget tøj på" spurgte hun, hvorefter jeg stammende kunne bekræfte, at det havde jeg nok. Det var en varm sommerdag, så det tog mig ikke lang tid at smide short og t-shirt og så var vi ligestillet igen. Dog måtte jeg kæmpe lidt for ikke at min halvstive pik skulle blive til en stiv pik, med den flotte pige foran mig.

Vi tog vores kaffekopper og satte os ind i stuen. Kanya satte sig i sofaen og gav tegn til at jeg skulle sætte mig ved siden af. Hun tog min hånd og så mig dybt i øjnene "Far, jeg har opsøgt dig, fordi jeg altid har elsket dig og respekteret dig. Du har givet mig en god og sund opdragelse, og det er jeg dybt taknemmelig for" sagde hun og fortsatte "der er dog nogle ting, som jeg gerne vil have afklaret inden min kæreste Maki kommer".

"Sig endelig til, skattepige" svarede jeg.

"Jeg har ikke altid opført mig pænt, og du har altid været så sød ved mig ... har du aldrig haft lyst til at give mig en røvfuld når jeg var for fræk" spurgte hun.

"Jo skat ... det har jeg ofte" svarede jeg grinende tilbage.

"Så gør det nu" sagde hun, og lagde sig hen over mine knæ.

"Øhhh hvad" spurgte jeg dumt.

"Giv mig en røvfuld, far ... jeg har fortjent det" sagde hun.

"Er du sikker ... helt sikker på at du gerne vil" spurgte jeg.

"Ja far ... smæk mig ... smæk min frække røv" svarede hun.

OK, det kunne jeg jo ikke lade sidde over hørigt, så jeg gav hende at par klask i røven "Altså far, det kan du sgu gøre bedre" var hendes reaktion, samtidig med at hun sendte mig det frække glimt igen.

Jeg gav hende nu 20 hårde klask på balderne som hurtigt blev røde. "Mere far, jeg har fortjent mere" sagde hun og så fik hun 20 slag mere. Min pik var efterhånden vokset til stor størrelse, hvilket jeg ikke håbede at hun bemærkede, men det gik ikke lang tid før hun sagde "Nå, du kan lide det, kan jeg mærke" og så igen det frække glimt.

Nu fik hun simpelthen så mange slag, at jeg opgave at tælle, og hun stønnede og klynkede mere og mere. Pludselig rejste hun sig op, og inden jeg kunne nå at reagere, havde hun åbnet mine bukser, og fundet min stive pik frem. Hun skrævede hen over mig og sank ned over min pik. Hun var blevet så våd af at få smæk, at jeg gled lige i bund i hendes fisse. Jeg mener selv, at jeg har en rimelig stor og tyk pik, men den snuppede hun uden problemer

Jeg fangede hendes små bryster med min mund mens hun red og ned på min pik, og jeg kunne ikke lade være med at bide i hendes store, stive brystvorter, hvilket bare fik hende til at ride hårdere og hårdere. Man kan roligt sige, at jeg blev gennem kneppet af min datter. Jeg havde mine hænder på hendes røde balder, og det lykkedes for mig, at få listet en finger ind i hendes lille, stramme røvhul, hvilket bare resulterede i, at hun en sidste gang sank ned over min pik, for så et blive gennemrystet af en voldsom orgasme.

Hun sad stille og rystede i et par minutter før hun kiggede på mig, tog mit ansigt i hendes hænder og kyssede mig dybt. "Tak far, det har jeg drømt om mange gange" sagde hun. Hun rejste sig nu fra min stadig stive pik og satte sig ved siden af mig.

Hun tog forsigtigt om min stive, våde pik og begyndte at gnide den ganske langsomt. Samtidig med at hun onanerede mig fortalte hun, at der var nogle ting, som hun gerne ville dele med mig når nu kæresten kom, men hun måtte sikre sig, at jeg ville være med. Hun sagde, at det i allerhøjeste grad havde noget med sex at gøre, så derfor ville hun lige prøve mig an. Hun og hendes kæreste havde specielt udvalgt mig, da jeg var så rar og da hun elskede mig. Mere ville hun ikke sige og kunne heller ikke, da hun nu tog min pik i munden og begyndte at sutte den.

Jeg skulle bare sidde helt stille og måtte ikke røre hende. Hun kravlede nu på knæ foran mig og slugte det meste af min pik med munden. Hendes lille hånd kælede for mine nosser, og en finger fandt vej ind i mit lille røvhul, samtidig med at hun, med tungen masserede mit pikhoved. Inden længe måtte jeg give op og lod hele min ladning af sperm sprøjte i hendes mund. Hun slugte begærligt det hele, og sluttede af med at kysse mig.

"Tak far ... du reagerede præcis som Maki og jeg havde håbet på. Nu skal vi hygge resten af dagen og få snakket en masse igennem, men du får først det hele at vide, når Maki kommer i på mandag. Resten af dagen gik med at hygge. Naturligvis kunne vi ikke lade være med at røre og gramse ind i mellem, men sex afholdt vi os fra.

Da jeg boede alene, blev vi enige om, at de i første omgang kunne bo hos mig, og hvis de blev trætte af det kunne vi jo finde ud af noget andet. Jeg ville ikke have noget husleje, blot skulle de bidrage med det daglige, og Kanya lovede mig, at jeg nok også skulle få en anden form for belønning af og til.

Søndagen gik med at få gjort i orden på Kanyas værelse og på gæstebadeværelset, så alt var klar. Jeg kunne dog ikke dy mig for at stikke pikken ind i Kanyas fisse af og til, hvilket vi havde stor morskab med. Mandag middag hentede Kanya sin kæreste i lufthavnen. Jeg havde taget fri i et par dage, for at være der hos dem, og jeg må da sige, at jeg havde nogle sommerfugle i maven, da de ankom.

Jeg ved ikke hvad jeg havde forstillet mig, men jeg blev godt nok overrasket da Kanya præsenterede mig for Maki. Jeg havde i hvert fald regnet med, at der skulle stå en ung mand, og ikke den flotte langbenede japanske kvinde som nu stod overfor mig.

Hun havde lært at sige to ord på dansk, så da hun gav mig en knuser, sagde hun "Hej Far" og grinte over hele hendes smukke ansigt. Vi fik hentet Makis bagage og de blev installeret i værelset. Jeg lod dem få fred resten af dagen, og dagen efter brugte vi på at få mange praktiske ting ordnet.

Der var et par værelser og et badeværelse i kælderen, beregnet på udlejning, og Kanya spurgte om de måtte flytte derned i stedet for værelset i stueplan, og det måtte de naturligvis. Hun sagde at de var ved at lave en overraskelse til mig, og at jeg ikke måtte komme derned før på fredag, hvilket jeg lovede.

De næste dage var jeg på arbejde, så vi snakkede kun sammen om aftenen. Alt snak forgik på engelsk, men det var ikke noget problem. Endelig oprandt fredagen, og jeg skyndte mig hjem. Jeg fik besked på at tage et bad, og tage noget afslappet tøj på, hvorefter jeg skulle komme ned til dem.

Jeg ilede i bad og snart efter stod jeg i kælderen. Der var pyntet op i det ene værelse og pigerne serverede lækker mad. De var fantastisk flotte begge to, iklædt traditionelt japansk tøj, og sminket helt fantastisk. Jeg følte mig usandsynligt heldig lige nu.

Få sex i dag

Efter at have spist god mad, drukket vin og Sake var jeg efterhånden blevet lidt beruset. Jeg kunne se på pigerne, at de havde noget for, så jeg ventede spændt. Kanya bad mig nu om at rejse mig op og tage tøjet af. Det var lidt underligt, da jeg jo kun havde kendt Maki i et par dag, men jeg gjorde som befalet, og snart stod jeg nøgen og med halvstiv pik foran pigerne.

Maki stillede sig foran mig og bukkede på japansk vis for mig, hvorefter hun gav mig øjenbind på. Pigerne tager mig nu i begge hænder og fører mig ind i det andet værelse, hvor jeg bliver placeret maven på et bord, hvorefter mine arme og ben bliver bundet til bordbenene således at min røv er til fri afbenyttelse. Jeg er helt tryg men også meget spændt på, hvad der skal ske.

Jeg mærker nu at mine balder bliver skilt ad, og en varm tunge begynder at lege med mit lille hul. Så forsvinder tungen og jeg får nogle kraftige slag på balderne, herefter tungen igen og så slag igen. Sådan fortsætter det i ca. 10 minutter og min stive pik presser nu mod bordet.

Jeg mærker nu, at der bliver hældt noget koldt ud over min røv, som bliver masseret godt ind i huden, samtidig med at mit hul bliver leget med af flere hænder. Fingre bliver stukket ind i mig, og så mærker jeg en lille DILDO bliver presset op i mig. Det er vildt ophidsende og jeg kan ikke lade være med at stønne. Pigerne er helt stille, hvilket gør det hele lidt uvirkeligt.

Nu bliver den lille dildo fjernet og jeg mærker noget større trænge sig på. Langsom bliver den næste dildo ført op i mig. Det føles ikke helt som en dildo, men jeg tænker at det nok er sådan en Strap On, for jeg mærker hænder tage fat i mine hofter mens jeg bliver gennem kneppet. Efter lidt tid bliver jeg løsnet, blot for at få besked på at lægge mig på ryggen, hvorefter mine hænder igen bliver bundet til bordbenene og min ben til kroge i loftet, så røven igen er til fri afbenyttelse.

Igen trænger dildoen, som jeg tror det er, og i mig, og nu sætter Kanya sig overskrævs over mit ansigt, så jeg skal slikke hendes fisse. Jeg bliver fortsat kneppet og små hænder leger med min pik, som snart er sprængfærdig. Kanya flytter sig og dildoen bliver trukket ud af min røv. Jeg mærker igen, at nogen skræver over mit ansigt, men denne gang er det ikke en fisse, men en stiv pik som bliver presset ind i min mund.

Nu kan jeg snart ikke klare mysteriet længere, og heldigvis løsner Kanya mit bind for øjnene og jeg ser en smuk japansk kvinde med små bryster sidde over mig, med sin stive pik i min mund. Maki er transvestit og en meget smuk en af slagsen. Pigerne eksploderer i grin.

"Der tog vi sgu røven på dig, far ... i ordets bogstavelige forstand" siger Kanya mens hun skriger af grin.

"Mød min elskede Maki, som jeg har tænkt mig at dele med dig. Maki elsker mig overalt på jorden og jeg elsker hende, men af og til vil hun gerne være sammen med en mand, og det naturlige valg faldt på dig. Jeg håber at du er OK med det" siger hun.

"Slip mig fri, så skal jeg vise jer om jeg er OK med et" siger jeg. Pigerne ser lidt forskrækket ud, for de ved jo ikke hvad jeg mener, men de skynder sig at løsne mig. Jeg går hen til Kanya og giver hende et stort kys og går så hen til Maki og tager hendes kønne ansigt mellem mine hænder. Japaner kysser på en anden måde end os europæer, der er mere som tungeleg i luften, så jeg stikker min tunge frem og Maki gør det samme, hvorefter tungerne snor sig og leger.

Jeg kan se, at Kanya ser lettet ud, så nu tager jeg chancen, vender Maki rundt og presser hendes overkrop hen over bordet. Jeg beder Kanya om glidemiddel og smører Makis stramme røvhul godt. Jeg presser nu min stive pik imod hendes lille hul, og trænger langsom ind i hende. Hun giver et lille skrig fra sig da pikhovedet passere musklen, men så er der ellers fri bane, og jeg begynder langsomt at kneppe hende.

Kanya er i mellemtiden kravlet op på bordet og har stillet sig foran mig, så jeg kan slikke hendes fisse, samtidige med at jeg gennemknepper stakkel Makis lille, stramme røvhul. Hele den behandling jeg har fået gør, at jeg inden længe sprøjter min sperm dybt inde i Makis dejlige hul. Jeg trækker min ømme pik ud af hende og Kanya skynder sig at sætte sin mund imod Makis hul og sluger den sperm, som drypper ud af hende. Jeg beder nu Maki om at rejse sig op, for så at sætte mig foran hende og tage hendes dejlig pik i munden. Jeg skal ikke lege lang tid med den før jeg kan fornemme at den bliver stører og så pumper hun sin varme sperm ind i min mund. Det smager pragtfuldt, og jeg sluger hver en dråbe.

Kanya bliver nu placeret på ryggen på bordet, hvorefter Maki og jeg, med vores hænder og mund, sørger for at hun også får en kæmpe orgasme. Således tilfredsstillet går vi op i min stue for at tale det hele igennem. De to piger sætter sig ved siden af hinanden i sofaen. Aldrig har jeg set så flot et syn. Vi aftaler at vi skal forsøge at respektere hinanden, være gode ved hinanden og give hinanden plads, samtidig med at vi aftaler at vores sexliv naturligvis kommer til at have en stor plads i vores liv fra nu af.

Jeg er vildt fascineret af Maki og hendes pragtfulde krop. Jeg er også nysgerrig efter at vide, om hun vil fortsætte med at være sådan, eller regner med at blive opereret, men hun siger, at hun vil forsætte sådan her, og at hun håber, at det forbliver en hemmelighed, så omgivelserne tror at de er et lesbisk par. Jeg lover naturligvis at holde mund. Vi aftaler dog, at der er åbnet op for at der eventuelt kan komme andre med i vores forhold, dog kun folk som vi stoler 100 % på.

Jeg er nu interesseret i at se, hvor meget pigerne har lave i kælderen, specielt i det "frække rum", så efter et hurtigt bad går vi ned igen. Det viser sig at der er kroge i loft og væk, så man kan blive bundet på alle mulige måder, ligesom der er et kors på den ene væg, et specielt bord, som er betrukket af nappa samt kasser med legetøj, bondageudstyr m.m. Vi taler om hvilke ting vi kunne tænke os at prøve og hvor vores grænser går.

På et tidspunkt siger jeg at jeg lige skal på toilettet, og med det sammen kan jeg se at Maki er interesseret. Jeg spørger om det er noget som tiltaler hende, og hun bekræfter med et grin. Hun har ikke turde sige det til Kanya, de hun var bange for at det var for perverst. Hun har faktisk en drøm om at blive pisset i røven og i ansigtet. I første omgang tror jeg, at hun mener på røven, men hun mener i røven. Kanya synes det er helt OK, da hun også gerne vil prøve.

Vi lægger et stort, blødt håndklæde på gulvet i badeværelset og Maki lægger sig på alle fire. Jeg knæler bagved hende og presser forsigtig min pik ind i hendes røv. Kanya stiller sig overskrævs over hendes hoved og begynder at pisse ud over hende. Det vare pis løber ned over hendes ansigt, og jeg kan høre, at hun forsøger at drikke det.

Jeg begynder at pisse oppe i hendes røv. Jeg lægger en hånd på hendes mave, og kan mærke at jo mere jeg pisser jo stører bliver hendes mave. Hun beder mig trække mig ud, og inden længe fosser det varme pis ud af hendes røvhul. Hun beder mig nu om at fortsætte, men denne gang vil Kanya være klar, så da jeg trækker mig ud igen, efter at have fyldt hendes røv med pis lagde Kanya sig bagved hende for at modtage pisset, når det sprøjtede ud af hendes røv. Det var uden tvivl det vildeste og frækkeste jeg nogensinde har oplevet. Min nysgerrighed er nu blevet vagt. Jeg har kun eksperimenteret med urinsex med mig selv under bad. Så nu lagde jeg mig på ryggen på gulvet, og bad Maki pisse på mig.

Han stillede sig skrævende over min brystkasse, tog fat i pikken og styrede sin stråle af varmt pis ind i min mund. Jeg kunne mærke at Kanya havde lagt sig mellem mine ben og havde taget min pik i munden. Makis pis smagte vidunderligt, det var absolut ikke sidste gang at jeg ville smage det. Da Maki var færdig byttede hun plads med Kanya som nu sænkede sin fisse ned over min mund og gav los med hendes varme pis, som jeg også slugte med velbehag. Et nyt hurtigt bad og vi var klar til at fortsætte.

Kanya ville gerne bindes og smækkes, så vi fik hende spændt fast i loftkrogene og gik så i gang med at smække hende, både røv, ryg, mave og bryster fik en tur, samtidig med at hun fik lidt lussinger også. Hun var efterhånden blevet så liderlig, at hun nærmest skreg på at blive kneppet. Vi stillede os nu foran og bagved hende, så jeg fik min pik og i hendes våde fisse, og Maki trængte ind i hendes stramme røvhul bagfra. Hun blev nu spiddet og gennem kneppet af os begge indtil hun skreg sin orgasme ud. Da vi trak os ud af hende, løb safterne nærmest ud af hende, og hun hang helt slap i krogene. Vi løsnede hende og fik hende lagt ned, så hun lige kunne komme til sig selv igen.

Ingen af os havde fået udløsning, og jeg fik igen lys til at have Makis pik oppe i mig, så jeg lagde mig på alle fire hen over Kanya, så hun kunne sutte min pik, mens Maki satte sig på knæ bagved mig, og trængte ind i mig. Det er pragtfuldt at mærke en pik oppe i røven, og det var lige præcis det, som maki ønskede, sammen med at hun selv gerne ville kneppes af en mand. Med et godt tag i mine hofter blev jeg kneppet helt igennem af Maki, samtidig med at Kanya nærmest slugte min pik. Som på kommando sprøjtede begge vores pikke næsten samtidig. Maki tømte sig i min røv og jeg tømte mig i Kanyas mund.

Nu var vi faktisk snart så udmattede, at vi, efter endnu et hurtigt bad faldt omkuld på min dobbeltseng og faldt i søvn næsten med det samme. Da jeg vågnede næste dag, kunne jeg dufte frisklavet kaffe, og jeg vaklede søvndrukkent ud i køkkenet, blot for at se mine to flotte tøser sidde smilende og nøgne ved et veldækket morgenbord. Oven over bordet var det udspændt et lille banner hvor der stod "Tak til verdens bedste far" ... det lunede.

Tiden gik stille og roligt, og vi fandt snart ind i et mønster, som vi alle kunne være glade for, og med hensyn til sex var der absolut ikke noget at klage over. Vi var alle tre gode til både at yde og at nyde, og samtidig til at give hinanden plads. Maki blev bedre og bedre til at tale dansk og alt åndede fred og ro. Da vi nærmede os min 60-års fødselsdag lovede Kanya og Maki mig en stor overraskelse i fødselsdagsgave, hvilket jeg vil fortælle om i næste historie, som kommer til at hedde: Min Papdatter og hendes japansk kone

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.