Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg boede på et hotel i Sydsverige i et par uger i forbindelse med mit arbejde. Der var mange håndværkere på hotellet, som jeg rendte ind i ved morgen- og aftensmaden. Jeg var den ældste af dem alle med mine 64 år, alle de andre var mellem 18 – 40 år, så jeg holdt mig lidt for mig selv og sad typisk bare og hyggede mig i iagttog.

Der var specielt et par helt unge knægte, som altid var tidligt i spisesalen og gik relativt hurtigt igen. Det var et par smukke unge gutter, begge to med lidt halvlangt hår, den ene helt mørk og den anden blond. Jeg kunne se på deres værktøj og bil, at de var elektrikere.

SEX I DAG?

Jeg skule blive her i weekenden, og så til min overraskelse, at de også begge var til morgenmad om lørdagen. Dejligt, for så havde jeg da noget pænt at se på mens jeg spiste.

Der er sauna og boblebad på hotellet, så lørdag aften, efter maden besluttede jeg mig til lidt selvforkælelse, så jeg tog mine badeshorts og et håndklæde med mig ned til badet. Jeg smed mit tøj på værelset og tog bare en slåbrok på.

Da jeg kom ind i rummet, så jeg, at der var tændt stearinlys ved et lille bord, som var placeret i forbindelse med badet, og jeg kunne høre, at der var nogle i brusebad. Jeg satte mig ved bordet for at vente på, at der blev ledigt i bruseren. Til min store glæde og overraskelse var det de to unge gutter som var der. Selvom det vist ikke var tilladt, havde de taget en flaske vin med.

De hilste venligt på mig og gik ned i det store, firkantede boblebad. Jeg skyndte mig ud under bruseren, og da jeg var færdig, satte jeg mig ved bordet. Jeg ville ikke lige trænge mig på, når der var andre i badet, men de sagde til mig, at jeg bare skulle hoppe i, så jeg smed slåbrokken og gik ned til dem.

Vandet var dejligt varmt, og de havde tændt for nogle af boblerne, som masserede så dejligt. Jeg lænede mig tilbage og sad med lukkede øjne og nød det, da jeg mærkede noget nede ved min pik. Det var en fod, som hurtigt strøg hen over min pik.

P. gr. af boblerne var det umuligt at se hvem det var, så jeg lod som ingenting, og tænkte, at det nok var et tilfælde, men kort tid efter mærkede jeg det igen, denne gang i længere tid. Foden strøg op og ned af min, efterhånden stive pik. Jeg så at de to gutter grinte lidt og sendte hinanden blikke. De sad ved siden af hinanden og lige overfor mig, så jeg tog min hånd ned i vandet og greb om foden og holdt den fast på min pik.

Jeg kunne se, at den tilhørte den smukke, mørkhårede gut, som jeg senere fandt ud af hed Ralf. Jeg tænkte at det var OK hvis de havde lyst til det, så jeg stak min fod frem indtil den ramte noget blødt. Jeg kunne med det samme mærke, at det var en pik, og at der ikke var nogle badeshorts imellem. Jeg havde ramt den lyshårede Aksels pik med min fod.

Ingen af os havde sagt noget endnu, hvilket faktisk gjorde det ekstra frækt og pirrende. Ralfs fod forsvandt, men jeg blev ved med at gnide Aksels pik. Rals rejste sig op, for at hente 3 glas vin og ved guder, hvilket syn. Høj og slank, med en helt glatbarberet, stor og stiv pik strittende ud i rummet. Han havde ikke et hår på kroppen, og jeg kunne se, at Aksel også havde en helt glat brystkasse, hvilket faktisk fik dem til at se yngre ud.

Da Ralf gik forbi mig, gav han lige pikken et strøg med sin hånd, mens han blinkede til mig. Aksel havde i mellemtiden flyttet sig over ved siden af mig, og vi sad nu og onanerede hinandens pikke under vandet. Ralf kom tilbage og rakte et glas vin til hver af os inden han satte sig ned på den anden side af mig.

Vi skålede med hinanden og de bukkede sig begge to ind over mig og gav hinanden et stort tungekys lige ud for mit ansigt, hvorefter først Rals og så Aksel også gav mig et dybt tungekys. Vi fortsatte med at kæle for hinanden indtil vi havde tømt vores glas, hvorefter Ralf foreslog, at vi skulle gå op på deres værelse og fortsætte.

Vi skyndte os at komme ud af badet og tørre os, og gik så op på deres værelse. De delte et dobbeltværelse, og det viste sig faktisk, at de var kærester, men at de holdt det meget diskret. De tændte begge to på ældre fyre, og havde derfor håbet at jeg ville hygge mig lidt med dem. Det var derfor, at de forførte mig i badet.

De var fantastik flotte begge to. Ralf var den mest feminine, og Aksel lidt mere drenget. Da vi var kommet ind på værelset, smed vi alt vores tøj. Ralf satte sig på knæ foran mig og tog min meget stive pik i munden, mens Aksel stillede sig ved siden af mig og kyssede mig. Aksel kravlede op i sengen, og stillede sig på alle fire, mens han tog noget glidecreme, som var placeret ved hovedgærdet og smurte sit lækre, glatte røvhul.

Min pik var allerede våd efter den behandling, som Rals mund havde givet den, så da Aksel bad mig om at kneppe ham skyndte jeg mig op i sengen, satte mig på knæ bagvej ham og styrede pikke hen mod hullet. Jeg plejer at være forsigtig når jeg skal i gang med at kneppe, men Ralf pressede bare på min røv, så jeg røg helt i bund hos Aksel med det samme.

Ralf holdt min røv i ro, mens hans skilte mine baller og lod sin tunge lege med mit lille, stramme hul. Jeg kunne mærke at han smurte lidt creme op i mig, og så fornemmede jeg, at hans pik var på vej op i mig. Det var vidunderligt at mærke hvordan han trængte ind i mig, samtidig med at min pik var dybt begravet i Aksels røv.

Da han var kommet op i mig, begyndte jeg at kneppe Aksels Jeg kunne mærke at Ralf hurtigt fandt rytmen så her befandt jeg mig så i gang med at kneppe en smuk lyshåret svensker, mens han lige så smukke mørkhårede kæreste kneppede min røv. Det var vildt dejligt, og langt ud over min fantasi.

Jeg kunne mærke at det var ved at være op over, at jeg skulle til at sprøjte, så jeg pressede mig helt i bund, og mærkede så hvordan spermen pumpede ud af min pik. Ralf fortsatte med at røvpule mig, indtil jeg gled ud af Aksels stramme hul. Jeg smed mig udmattet om på ryggen, og de to unge gutter satte sig på knæ på hver sin side at mit ansigt og begyndte at onanere.

Jeg suttede dem lidt på skift, indtil de begge to, næsten synkront tømte deres pikke ud over mit ansigt og i min mund. Jeg labbede begærligt deres sperm i mig, og slugte så meget som muligt. Bagefter smed vi os alle tre og pustede ud. Heldigvis skulle ingen af os arbejde så meget næste dag, så vi hyggede os til langt ud på natten. Da vi gik til morgenmad næste morgen, var det tre meget trætte fyre som dukkede op.

Vi aftalte at mødes i boblebadet om eftermiddagen, og det hele resulterede i, at vi hyggede os hele den næste uge, indtil jeg skulle hjem til Danmark igen. Vi har stadigvæk kontakt og mødes så ofte vi kan.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.