Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Anden weekend i januar, Julie fylder 18 om mandagen jeg har aftalt med Kim at Sofie og jeg kommer over til dem i weekenden, Jytte skal arbejde, hun har ikke haft mulighed for at bytte sine vagter. Jeg henter Sofie lige efter skole, hun glæder sig afsindigt og har ikke snakket om andet siden vi aftalte turen, Jytte var egentligt glad for at jeg kunne overtage og hun kunne få lidt fred så hun ikke skulle høre Julie mig her og Julie mig der dagen lang. Vi var blevet enige om at flyve til København, jeg havde sørget for der stod en udlejningsbil til os når vi ankom så vi hurtigt kunne komme til Gentofte. På vej til lufthavnen spurgte jeg til Mettes fødselsdag som Sofie havde været til foregående weekend, det gik rigtig godt sagde Sofie, Mette og jeg fik lov at sove sammen som vi plejer.

Sov i så som i plejer spurgte jeg nysgerrigt, det gjorde vi da… ja sov og sov.. svarede hun med et skævt smil, jeg har lidt VIDEO på min telefon du kan få lov et se senere hvis du har lyst, hendes sjofle blik sagde mig at det ikke var VIDEO fra selve festen. Vi var kommet ombord i flyet, det kørte ud mod startbanen, Sofie fandt hendes telefon og aktiverede flytilstand, hun fandt en VIDEO frem, se her sagde hun og rakte mig telefonen, der var heldigvis ikke fyldt helt op i flyet, jeg slukkede dog for lyden og kiggede på videoen. Mette lå på sengen ovenpå dynen, det eneste hun havde på var et par små trusser, hendes små bryster hævede og sænkede sig i takt med hendes vejrtrækning, Sofie sad i fod enden, hendes hænder gled op og ned af Mette slanke ben, Sofie løftede Mettes ene fod og slikkede og suttede på de små tæer, små spjæt sagde mig at det kildede, det så nu ud til Mette nød det, hun lå med lukkede øjne og munden let åben, man kunne se hun trak vejret dybt.

SEX I DAG?

Jeg sad og bandede lidt indvendigt over at jeg ikke kunne skrue op for lyden, men jeg måtte se det igen senere blev jeg enig med mig selv om. Sofies hænder gled længere op, fingrene gled op over de små skamlæber der lå skjult bag trusserne, cirklede lidt rundt på toppen af venusbjerget, og gled igen ned over trusserne, hun pressede fingrene hårdere mod trusserne på vej ned, Mette spjættede lidt med benene, en fugtig plet var kommet til syne i hendes trusser. Sofie løftede igen Mettes ene ben, hun lod tungen glide fra anklen hele vejen op til inderlåret, Mettes bryster hævede og sænkede sig hurtigere nu. Sofies tunge gled hen over trusserne, stoppede et øjeblik, hun pressede tunge mod stoffet i et langt slik op langs revnen, så fortsatte tungen ned ad det andet ben, hendes fingre gled op og ned ad Mettes ben, hun rakte op og tog fat i trussekanten, Mette løftede villigt røven, ganske langsom trak Sofie trusserne ned.

Sofie åndede selv tungt kunne man se, hun havde kun en tynd t-shirt og trusser på, brystvorterne strittede stive frem, brysterne hævede og sænkede sig i tunge åndedrag. Mettes ung pige fisse kom til syne, Sofie lod et par fingre skille de små skamlæber, den lille fisse så våd og klistret ud, en finger gled op over den lille knop der tittede frem og cirklede rundt om den. Så stoppede videoen, jeg kiggede på Sofie, det mener du ikke sagde jeg. I det sammen lettede flyet, og vi ville lande i Kastrup om en halv times tid. Nej nej grinte Sofie, sidder du og bliver horny spurgte hun, selvfølgelig gør jeg da det svarede jeg, andet ville da være mærkeligt synes du ikke. Jo da, så er det heldig der er flere videoer fniste hun og fandt den næste frem.

Sofies mund og tunge nærmede sig den lille revne, langsomt lod hun tungen glider op ever den ene skamlæbe og ned over den anden, Mette sitrede i kroppen. Tungen spiller let over den lille lystknop, så lader hun tunge glide op lige i revnen, hun slikker grundigt i det lille stramme fissehul, og presser tungen lidt op, Mettes ben ryster, Sofie fortsætter op og sugen sig fast på den lille klit, Mettes lår presses sammen om Sofies hoved, hun spænder rygge op i en bue og ryster over hele kroppen flere minutter mens Sofie grådig slikker i den lille fisse. Videoen stopper igen, Sofie lægger en hånd på den store bule der er kommet i mine bukser, skal du se mere eller er det nok nu spørger hun drillende.

Du kan roligt finde den næste siger jeg, det varer stadig et stykke tid inden vi lander, stewardessen kommer forbi og hører om vi ønsker noget at drikke, jeg takker nej selvom jeg er helt tør i halsen, men der er ting jeg hellere vil koncentrere mig om. Sofie finder næste video og starter den, hun gnider på bulen i mine bukser, jeg lader en hånd glide mellem Sofies lår, hende skamlæber træder tydeligt frem i de stramme leggings der efterhånden er hendes varemærke, hun er våd mellem benene, du er da heller ikke upåvirket af det kan jeg mærke hvisker jeg til hende, nej det var så fucking lækkert at smage den lækre lille tøse fisse igen svarede hun. Hun trak min lynlås ned, og lagde sin jakke hen over vores skød, trak min pik frem og gned let op og ned ad den.

Næste video starter med at vise Sofie der har sat sig op, hun trækker sin t-shirt over hovedet, de velformede bryster kommer til syne, hun rejser sig og trækker trusserne af. Sofie lægger sig på ryggen, Mette kæler for hende, hendes små hænder stryger over Sofies krop, hun siger et eller andet, kors jeg ville have lyd på, men det gik jo ikke nu, jeg stoppede videoen, har du ikke ørepropper til din telefon spurgte jeg, jo men hvor er de, Sofie kiggede i sin taske, her sagde hun glad og rakte dem til mig. Jeg satte dem i, skruede op for lyden og startede videoen forfra. Sofie sad stadig og spillede min pik under jakken, min vejrtrækning blev dybere efterhånden som hun gned kraftigere op og ned ad pikken.

Hvor er du flot Sofie sagde Mette da hun lod hænderne glide ned over Sofies krop, tak svarede Sofie, det er du da også Mette og du bliver kun endnu flottere nu hvor dine bryster bliver større. Og når jeg får hår på fissen, fniste hun, den ene af hendes hænder gled ned over Sofies let behårede venusbjerg, du er dejlig at røre ved, Mette bukkede sig ind over Sofie og slikkede på hendes brystvorter, de blev stive med det samme, orv hvor bliver de små og hårde, Mette suttede lidt på dem, hvornår kommer der mælk ud spurgte hun. Det gør der da kun hvis man har fået et barn fjolle grinte Sofie, nåe okay det vidste jeg da ikke, Mette suttede lidt mere på dem, men det er nu meget dejlig at sutte på dem alligevel sagde hun. Mmmmm det er også rigtigt dejligt når du gør det, det kan mærkes helt ned i min fisse, den bliver så våd sagde Sofie. Gør den, Mette lod hånden glide mellem Sofies lår, hun trak fingrene op de glinsede, hold da op Sofie, det kan din fisse godt li hva.

Min pik var lige ved at eksplodere, jeg holdt Sofies hånd stille, stop Sofie hviskede jeg til hende, eller sprøjter jeg bare ud over det hele. Sofie sad og onanerede med en hånd stukket ned i sine leggings, Mette vendte sig hun lå på alle fire med ansigtet ned mod Sofies skridt, spred dine ben sagde hun, jeg vil gerne se hvor våd den er, Sofie spredte benene helt ud til siderne. Mette bukkede sig fremover og lagde hendes små hænder på hver side af fissen og spredte skamlæberne, ja det kan jeg godt se Sofie, den er helt våd. Vil du ikke slikke det væk småstønnede Sofie, Mette kiggede på hende, skal jeg gøre det nu spurgte hun. Ja Mette slik min fisse, det kilder så dejligt i den når den mærker din tunge, Mette bukkede sig frem og satte tungen på Sofies klit, uhhmm ja hvor det kilder, Mette slikkede længere ned mellem skamlæberne, det smager lidt af salt og så noget andet, men det smager nu godt den saft fra din fisse Sofie.

Igen var videoen slut, Sofie sad og småstønnede ved siden af mig, hun gned igen stille op og ned på min spændte pik, jeg kiggede på uret, vi ville lande om ca. 10 minutter, der var stadig en video tilbage, den kunne jeg nok nå at se inden. Kom læg dit ben over mig sagde Sofie, Mette lå nu ovenpå Sofie, hendes lille faste røv lå lige over Sofies bryster, Sofie sprede de små røvballer og lod en finger glide mellem de nøgne skamlæber, uhhh det kilder også sukkede Mette. Du må gerne stikke nogle fingre op i min fisse sagde Sofie, okay, Mette stak to fingre op i Sofie, og så gør ligesom jeg lærte dig sidst hjemme hos Svend, Mette krummede fingrene og gned på Sofies g-punkt, mmmm jaaaa lige sådan, du må også gerne slikke mig samtidigt stønnede hun.

Sofie, stak prøvende en finger lidt op i Mettes lille stramme hul, Mette protesterede ikke over det, hun fortsatte hvad hun var i gang med, dog åndede hun lidt mere. Sofie trak fingeren ud og prøvede men to fingre, stak dem lidt op i det lille stramme hul, Mette sukkede, er det dejligt Mette spurgte hun, mmmm Mette slikkede Sofies safter i sig mens hendes små fingre gled ind og ud af den våde fisse, åhhhh jaaa Mette det er også så dejligt det du gør ved mig, du må gerne stikke flere fingre op i den hvis du kan. Det kan jeg da sagtens sagde Mette, hun pressede nu fire fingre helt op i Sofie, uhhhhh jaaaa det er godt, safterne rende ud af hende, det kan den rigtig godt li Sofie, Mette så sig over skulderen og smilte over hele hovedet. Så begravede hun igen ansigtet i Sofies våde skræv.

Jeg blev nødt til at stoppe Sofie endnu en gang for at min pik ikke skulle sprøjte, hun onanerede selv heftigt nu, hun var tæt på kunne jeg både se og høre, du er nødt til at være mere stille hviskede jeg til hende, ellers kan hele flyet jo høre dig, mmmmmm svarede hun, hendes hånd bevægede sig hurtigt i hendes skridt. Jeg kiggede videre, Sofie pressede nu hendes fingre endnu længere op i Mette lille fissehul, mmmmm altså Sofie, hvad laver du det er så dejligt, uhhhh hvor det kilder nu stønnede Mette. Åhhhh jaa bliv ved sådan Mette sukkede Sofie, pres din fingre helt op, jaaaaa sådan åhhhh jaaaaa Sofie spændte i ryggen, musklerne i hende ben dirrede, hun holdt sig for munden med den frie hånd for at undertrykke det skrig der undslap hende da hun kom.

Sofie sad også med hånden for munden ved siden af mig, hun havde heldigvis sluppet min pik, fingrene gnid rundt i fissen, en stor våd plet var trådt frem i hendes leggings, uhhhhhhmmfff Sofies orgasme rullede gennem hendes krop. Jeg koncentrerede mig om de sidste minutter af videoen selvom det var svært, Sofie trak Mettes op mod sig, stadig med et par fingre i Mettes lille fisse, slikkede hun på den lille klit der hævet stod frem i toppen af den lille revne. Uhhhhh Sofie det kilder så meget nu, åhhhhhh det summer i mine ben stønnede Mette, ihhhhh et lille skrig forlod hendes mund, hende lille røv sitrede, videoen var slut. Sofie var kommet sig lidt, fuck hvor var det nogle frække videoer du har optaget, sagde jeg med sved på panden.

Flyet lagde an til landing, kaptajnen takkede fordi vi havde valgt at flyve med dem og ønskede os fortsat god rejse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.