Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kim havde ladet benene falde ned og lå stadig tungt åndende. Julie rejste sig med sperm om munden, og kyssede mig så jeg blev helt smurt ind. Håber ikke du er fuldstændig tømt hviskede hun, jeg har endnu til gode at mærke dig oppe i mig, hun smilte, de smukke øjne tindrede forførende hun slikkede sig om munden satte sig og tørrede ansigtet med en serviet. Kim havde sat sig op på kanten af bordet, hun så stadig lidt fortumlet ud, nu har du vist fået din mandelgave, hvad mener du Julie? Ja mor, det tror jeg du har ret i, faktisk burde det være vores tur til at komme med et juleønske. Kim kiggede på din datter, hvad ville du ønske hvis de selv kunne bestemme spurgte hun. Julie tænkte sig om et øjeblik, så ville jeg ønske at det var mig der fik pik som du fik forleden dag, og dig der blev nødt til at lure på afstand mens du tilfredsstillede dig selv.

Det gik nu op for Kim at Julie havde set os kneppe den dag de ankom, her du luret på os sagde hun og lød forarget. Det endte jeg med forsvarede Julie sig, jeg var ved at hygge mig inden jeg lagde mig til at sove, og så kunne jeg pludselig høre du skreg, så jeg listede ud for at se hvad der skete, og så lå du med Svends fede pik i fissen. Jeg kunne da ikke bare gå igen, Julie havde lagt en hånd i skridtet mens hun talte, fingrene havde fundet indenfor trussekanten, de gled op og ned mellem skamlæberne. Min pik rejste sig ved tanken om at kneppe Julie mens Kim så på. Hvad ville dit ønske være mor spurgte Julie nu. Jeg ville ønske min smukke datter fik alt det hun drømmer om. Julie rejste sig, jeg kommer om et øjeblik sagde hun og løb ind ad værelsesgangen, jeg kiggede på Kim, er du sikker på det her spurgte jeg.

SEX I DAG?

Jeg ønsker alt det bedste for min datter svarede hun, lige meget hvad hun måtte ønske, jeg ved jo du har lyst til hende og uanset hvad jeg synes så vil i nok ende med at kneppe. Jeg gav hende ret så langt at jeg havde meget lyst til Julie, men jeg har lige så meget lyst til dig, i er begge smukke vidunderlige kvinder, og jeg er bare en gammel liderlig gris efter fisse, og når de er så smukke som jeres kan jeg ikke lade dem være det indrømmer jeg gerne. Julie kom tilbage, i hånden havde hun de to dildoer, værsgo mor det var hvad jeg havde at gøre godt med, nu må det være din tur til at være tilskuer hun trak sine trusser af.

Kim rejste sig og gik over og satte sig i en af sofaerne, hun spredte benene, tændte den ene DILDO og lod den glide ned mellem benene, uhmm sukkede hun mens dildoen gled op og ned mellem de spændte skamlæber, hun stak den anden dildo i munden og suttede energisk på den som forventede hun den ville sprøjte hende i munden hvis hun suttede kraftigt nok. Julie kom over mod mig, hun stillede sig lige foran, kiggede mig i øjnene, hendes egne var blanke og slørede, hvad med dig Svend vil du også opfylde mit juleønske spurgte hun med sukkersød stemme.

Jeg svarede ved at rejse mig, trække af bukserne, min pik stod stiv op ad maven, jeg løftede hende op og satte hende ned over pikken som gled i bund, gud åhhhh gud stønnede hun, jeg bar hende over til sofabordet og lagde hende ned på ryggen, løftede hendes ben og begyndte at kneppe den lækre våde stramme fisse i dybe stød. Hvis det her er dit juleønske, så skal jeg gladelig opfylde det stønnede jeg med pikken stødende ind og ud. Hu jaa åhh mor, Julie drejede hovedet direkte mod Kim der nu sad med den ene dildo presset helt op i fissen mens den anden summede på hendes klit, Julie min skat begyndte hun, det er så frækt at se dig få rigtig pik. Julie stønnede højt hver gang jeg stødte min dunkede pik dybt op i hende, du skal måske have samme tur som din mor stønnede jeg og krammede hendes perfekte bryster der stod flot bag stoffet på hendes corsage. Uhhhhh åhhhhh Julie stønnede blot som svar.

Kim havde presset den ledige dildo op i røven, og sad nu med en snurrende dildo i begge huller og gned sine fingre hård mod sin klitoris, åhhh ååhhh gud ja hvor er det frækt, jeg kommer snart stønnede hun. Jeg trak min pik ud af Julies fisse og trak hende ned fra bordet, læg dig på alle fire sagde jeg, stønnede vendte hun røven mod mig, jeg spyttede på mine fingre og tørrede det over hendes lille stjerne, satte pikhovedet mod den og pressede pikken op. Ahhhhh uhhhh Julie gav sig og trak vejret stødvis og tungt, nu skal du få lov at mærke rigtig mandepik i dit stramme røvhul, jeg stønnede kraftigt, med hænderne trak jeg hendes lækre faste baller fra hinanden, så jeg rigtig kunne se pikken forsvinde dybt op i den stramme røv, jeg pressede pikken i bund og røvpulede hende i lang dybe stød. Julie sukker og stønner højt hver gang pikken bliver banket op i det stramme hul, jeg kan mærke det pulserer uhmmmm hun gnider sin fisse mens min pik glider lagt op i hende for hvert stød, det er tydeligt at mærke da hun kommer, jeg trækker hurtigt pikken ud af det stramme pulserede røvhul ikke skal malke spermen ud af den.

Uhhhh uhhh hvor var det godt stønnede hun, var sagde jeg, jeg er slet ikke færdig med dig endnu. Kim lagde sig nu ned på gulvet, tæt på Julies hoved, se nu hvad du har gjort ved din mor fisse stønnede hun med hun stødte den stor dildo ind og ud, hendes fisse og røvballer glinsede af safter. Jeg stødte pikke i bund i hendes våde fisse, orrrrhhh gud ja, med voldsom kraft kneppede jeg det lille liderlige hul, Julie stønnede og hulkede mens hun blev skampulet, nu skal du få fyldt det lille hul så du ikke mere behøver at føle dig snydt snerrede jeg, det pulserede helt vild i min pik, Julies fisse trak rytmisk sammen sig sammen, hendes overkrop faldt til gulvet da jeg med et dybt støn lod pikken gå langt oppe i hendes varme våde hul. Jeg faldt sammen over hende og lå stønnene mens mine nosser blev suget helt tomme.

Kim lå og rystede foran sin datter, de sidste krampetrækninger drev gennem hendes krop, og hun lå helt udmattet og hev efter vejret flere minutter efter. Hold da op en juleaften, eller skulle jeg sige puleaften udbrød hun, hvis det er standarden her i huset, så kan jeg da godt frygte de næste dage hvor der kommer flere gæster sagde hun med et grin. Julie havde sat sig op det løb ud af fissen med en blanding af sperm og fissesaft, hun så saglig ud da hun med et stadig anstrengt åndedræt sagde, aldrig før er jeg blevet kneppet så dybt, jeg føler mig virkelig brugt i begge huller. Jeg gav hende et kys på kinden og hviskede du er den smukkeste jeg nogensinde har elsket med i hendes øre. Hvad hvisker i om spurgte Kim nysgerrigt, jeg fortalte blot din datter hvor smuk hun er sagde jeg.

Nu vil jeg gå i seng og sove sødt og tilfredsstillet, tak for en pragtfuld juleaften Svend, Julie rejste sig, jeg er sikker på vi ikke havde en lige så tilfredsstillende aften hvis vi havde været hjemme, hun gav både mig og Kim et stort smækkys inden hun gik ind på værelset. Kim og jeg sad et stykke tid og småsludrede, du er nu også smuk sagde jeg til hende, jeg elsker dine nøddebrune mandelformede øjne, de kan smelte mig fuldstændigt, og så smager både du og din datter fantastisk. Vi smager vel ikke meget anderledes end alle andre gør vi det spurgte hun. Der er kæmpe forskel på kvinders smag, du og Julie har en skøn mild krydret smag, blandet med den friske smag af kvinde, prøv selv at smage, jeg stak et par fingre mellem hendes skamlæber, åhhh sukkede hun, jeg satte mine fingre op til hendes mund, de glinsede af fugt, åbn munden, jeg stak fingrene ind hun lod tungen cirkle omkring dem, mmmm jeg synes det smager udmærket men ikke der er noget specielt sagde hun. Så må det være fordi jeg har smagt flere fisser end du har, svarede jeg.

Det har du helt sikkert, Kim kiggede mig dybt i øjnene, det kan være du har lyst at smage min inden vi skal til køjs, hun spredte sine ben. Jeg lod min tunge danse mellem hendes ben, grådigt slikkede jeg hendes hvælvede fisse. Kim sukkede og stønnede højlydt, jeg løftede hendes lille faste røv der roterede mod til ansigt, og slikkede hendes røvhul. Uhhhh jaaa hvor er det skøøønt, hen blev helt levende mellem mine hænder. Jeg tog fat i hendes ankler og trak benene helt ud til siderne, fissen stod fuldstændig åben, jeg borede tungen så langt op i det saftige hul som jeg kunne. Jaaaaa Svend jaaaaa, Kim hulkede da orgasmen kom rullende, jeg sugede mig fast på klitten og lod tungen spille hen over den, mens Kim rystende kom i munden på mig.

Efter nogle minutter hvor jeg lå og nussede hende over hele den velskabte krop, satte vi os begge op. Vi fik lidt at drikke inden vi gik i seng, Kim fulgte med ind på mit soveværelse, vi lå og smånussede et stykke tid, Kim gned let på min halvfede pik, vi må vist hellere lade den her slappe lidt af sagde hun, jeg har på fornemmelsen at det kan blive en travl dag i morgen. Vi lo lidt af den sidste bemærkning, så lagde vi armene om hinanden og faldt i søvn tæt omslynget.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.