Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at have fået introduceret min svigerinde Else i vores kinky univers faldt der lidt ro over det hele. De næste 5 år vil jeg ikke trætte jer med, blot fortælle at vi havde mange skønne timer sammen alle 3, og fandt ud af en masse, som vi ikke vidste om hinanden.

Det næste store vendepunkt kom en varm sommerdag, hvor jeg gik ude i laden og ordnede lidt ting. Lars, som nu var blevet 19 år ud til mig.

SEX I DAG?

Han var vokset op til at være en flot, lidt muskuløs fyr, og jeg kunne ikke lade være med at beundre ham, da han stod der i sin t-shirt og shorts.

Jeg gik hen og gav ham en knuser, og lagde mine hænder på hans skuldre og sagde "Hvad så knægt. Hvad bringer dig herud"?

Han kiggede genert væk. "Far, jeg er efterhånden godt klar over hvad du og mor går og hygger jer med, og jeg har også smugkigget inde i rummet". Han tog en dyb indånding. "Jeg vil spørge om jeg måske kan få love til at være med".

"Jamen knægt dog. Du skal da være sammen med dine jævnaldrende venner". Jeg var glad for at han åbenbart ikke vidste noget om hans moster.

"Jeg gider ikke så meget de unge piger, og jeg har længe været betaget af lidt ældre mennesker, og jeg synes at du og mor er vildt dejlige. Jeg har jo ofte set jer nøgne og tit har jeg måttet onanere bagefter".

Jeg lagde armene omkring den søde knægt og knugede ham ind til mig mens jeg tænkte som en gal. Min pik var begyndt at reagere, og da jeg pressede mit underliv imod Lars kunne jeg også mærke at han reagerede på situationen.

Jeg tog en rask beslutning, og håbede at Mette var med på den. Jeg tog fat i hagen på Lars og løftede hans ansigt op, og trykkede min mund imod hans.

Jeg legede med min tunge på hans læber, og langsomt åbnede han munden så vores tunger kunne spille med hinanden.

Lars roterede med sit underliv, så vores 2 stive pikke gned op ad hinanden. Ingen af os havde underbukser på, så der var ikke noget som strammede.

"Kom min ven, lad os gå ind i rummet". Jeg tog Lars i hånden og førte ham ind i vores legerum, hvor jeg fortalte ham lidt om hvad vi havde fået bygget op.

Lars var meget interesseret, og jeg kunne se, at det kneb med at holde den stive pik i shortsene, så jeg hev dem af ham i et snuptag. Hans stive pik sprang ud. Den var stor og flot og helt våd i spidsen af presperm.

Jeg satte mig på hug og tog den i munden. Lars stønnede "Åh far" og pressede så pikken dybt ind i min mund. Han begyndte at mundkneppe mig, mens jeg lod min tunge lege med hans pikhoved.

Mens jeg suttede ham tænkte jeg på om det nu også var rigtigt det som jeg gjorde, men knægten så ud til at nyde det, så jeg besluttede mig for at han skulle have en rigtig debut med det samme.

Jeg stoppede med at sutte ham og gik hen til skabet efter noget glidcreme. Jeg smed mine short og smurte en stor klat op i min røv. Jeg stillede mig så op ad væggen med ryggen til Lars og skød røven bagud.

"Kom så og knep din far. Jeg vil mærke din dejlige pik i min røv". Jeg kiggede over skulderen og så at han så lidt forvirret ud. Med mine hænder spredte jeg mine balder. "Kom nu, knægt. Jeg er liderlig".

Tøvende kom han hen til mig, og så kunne jeg mærke hvordan han forsigtigt satte sit pikhoved hen til mit røvhul. Jeg tog et fast tag i hans pik, mens jeg skubbede min røv bagud, og han gled uden problemer op i mig.

Han tog nu et fast greb om mine hofter og begyndte at kneppe min røv. Hans dejlige pik gled ubesværet frem og tilbage, mens han stønnede mere og mere.

Jeg kunne fornemme, at hans pik voksede oppe i mig, og med et tilbageholdt støn pumpede han nu sin sperm oppe i mig. Helt udkørt lænede han sig op ad min ryg, mens hans pik langsom gled ud af min røv, sammen med hans sperm, som dryppede ned på gulvet.

Jeg vendte mig om og fik ham ned på knæ, og presse så min pik ind i hans mund. Jeg kunne godt fornemme at han var uerfaren, men hans varme mund og legende tunge fik nu hurtigt min pik til at gå i halsen på ham.

Da jeg var tømt rejste han sig op. Spermen drev ud af hans mund, og jeg trykkede mine læber imod hans og slikkede det i mig. Jeg elsker sperm, også gerne mit eget.

"Wow far. Tak. Det var dejligt og hvor er jeg glad for at jeg tog mod til mig og fik snakket med dig. Men hvad nu med mor"?

"Bare rolig. Det ordner jeg. Du skal lade som om du kører over til din kammerat i aften, men i stede for gemmer du dig bagved huset og når mor og jeg er gået ind i laden kommer du 10 minutter efter. Nøgen og nyvasket".

Vi fik vores shorts på igen og fortsatte dagen som om intet var hændt. Jeg gik og tirrede Mette så jeg var sikker på at hun var med på noget sjov og jeg kunne se at hun blev mere og mere liderlig.

Da vi havde spist til aften blinkede Lars til mig. "Nå, men jeg smutter, kommer hjem ved ti-tiden". Vi fik et kys hver af ham og så var han væk. Kort efter skyndte vi os over i laden.

"I aften skal du forkæles med bondage, pisk og hvad jeg ellers kan finde på".

Mette strålede som en sol af forventningens glæde. Hun skulle bare vide hvad der ventede hende. Hurtigt smed vi tøjet, og jeg kunne ikke lade være med at beundre den flotte kvinde som stod foran mig.

Hendes brede hofter, den glatbarberede fisse og de flotte tunge bryster gjorde mig både varm og liderlig. Jeg hejste bjælken ned fra loftet og fastgjorde hendes arme på den.

Hun fik så en sort lædermaske med hul til munden over hovedet så hun ikke kunne se noget, og så hejste jeg hende op så hun stod helt udstrakt.

Jeg smurte hede godt i både fissen og røven og hentede så en lille ridepisk. "Nu får du 20 klask i røven og 5 på hvert bryst til en begyndelse".

Jeg startede med at smække hendes balder, og for hvert slag gav hun et hvis fra sig og vred sig rundt. Lars var i mellemtiden kommet ind, og stod og så til med store øjne og en stiv pik.

Da Mette havde fået sine 20 slag i røven gjorde jeg tegn til Lars. Han fik pisken og jeg signalerede til ham at der nu skulle falde 5 slag på hvert bryst.

Lars gav nu sin mor de 10 slag på hendes bryster mens jeg legede med hans stive pik. Mette ømmede sig for hvert slag, men det gjorde os bare mere liderlige, og jeg kunne også se at fissesafterne løb ned ad hendes lår.

"Hvor vil du først have pikken. I fissen eller i røven".

"I fissen, tak"

Jeg stillede mig foran hende og løftede hendes ben op så de slyngede sig omkring mine hofter og stak min pik op i hende. Mine hænder var omkring hendes balder, så jeg kunne lege med hendes lille røvhul samtidig med at jeg kneppede hende.

Jeg gjorde tegn til Lars om at han skulle stille sig bagved sin mor, og viste med tegnsprog at han nu skulle røvpule hende. Lars var helt rød i hovedet af ophidselse og forventning og stillede sig bagved sin mor.

Jeg holdt lidt igen med knepperiet og åbnede nu Mette røvhul med mine hænder. Hun var god til at slappe af og var jo også ofte blevet fistet, så snart var hendes hul helt åbent.

Lars var klar, og da jeg nikkede til ham jog han sin pik op i sin mors røv, og gled helt i bund i et dybt stød.

"Hvad sker der. Hvem knepper mig i røven". Mette skreg og stønnede og vred sig for at komme løs, men vi bankede bare vores pikke dybt ind i hende.

Inden længe begyndte hun at stønne. "Åh ja, knep mig. Kør jeres stive pikke op i mig. Jeg kommer snart" og så rystede hendes krop i en voldsom orgasme. Safterne sprøjtede ud af hendes fisse og ud over min mave.

Vi trak os ud af hende, mens hun helt udmattet hang i rebene. Jeg sænkede hende ned, så hun nu lå på knæ, men stadigvæk med armene over hovedet.

Lars stillede sig foran hende, løftede hendes hoved og tvang sin pik ind i hendes mund. Jeg havde i mellemtiden taget et kamera frem og begyndte at filme dem.

Lars kørte sin pik ud og ind ad sin mors mund, mens han havde et fast tag i hendes nakke. Da han var ved at komme gik jeg hen til ham og viste ham, at jeg ville fjerne masken så han kunne sprøjte i sin mors ansigt.

Jeg fortsatte med at filme, og da Lars trak pikken ud af sin mors mund hev jeg masken af og så kom der 6-7 store sprøjt fra Lars som landede i Mettes ansigt.

Hun havde endnu ikke set hvem det var, da hun instinktivt lukkede øjnene da spermen ramte hende, så det var først da Lars satte sig på knæ foran hende og gav hende et tungekys at hun så hvem det var.

"Lars, min skat. Hvad i alverden sker her. Har du lige kneppet din mor i røven". Mette var helt forvirret, men så superlykkelig ud. Jeg skyndte mig at løsne hendes og hun faldt i armene på sin søn og kyssede ham over hele ansigtet.

"Jeg elsker dig. Jeg elsker jer. Gud hvor er i frække". Hun sad bare lykkeligt og smilede mens hendes søns sperm drev ned ad hendes ansigt.

Min pik var ved at eksplodere, så jeg gav Mette kameraet og stillede mig hen til Lars. Jeg skulle ikke spille ret meget, før jeg afleverede en kæmpe ladning i ansigtet på min søn.

Jeg tog nu kameraet og fik dem placeret ved siden af hinanden og tog nogle flotte næroptagelser af deres ansigtet som drev af sperm. De så glade og lykkelige ud begge to, så heldigvis var det den rigtige beslutning jeg havde taget med Lars.

Trætte og glade gik vi nu ind og tog et bad, og fik så snakket det hele igennem. Da vi var kommet i seng lå vi og snakkede om, hvordan vi nu skulle få fortalt Else om vores oplevelse.

Fortsættes i del 4

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.