Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I det øjeblik stod min verden helt stille, min søde ekstra datters hånd rørte forsigtigt ved min pik og få sekunder efter begyndte hun at kysse den. Fuck hvor er du sej sagde Maria og Thilde er i klar over hvor tit jeg har fantaseret om det her. Nej svarede de, det er min frækkeste og mest forbudte fantasi.

Men det er faktisk ikke første gang jeg røre ved den. Hvad siger du?

SEX I DAG?

Jo altså som yngre kunne jeg meget ofte godt finde på at liste mig ind i mors og fars seng om natten. Helst de nætter hvor jeg havde luret på at de dyrkede sex, det tændte mig voldsomt at se på.

Min mor sover altid tungt når hun har fået en orgasme og far her glemmer tit at få underbukser på igen inden han faldt i søvn Så puttede jeg mig ind til ham.
I starten lå jeg bare og mærkede hans nøgne krop mod min.
Men som jeg blev ældre så har jeg ofte ligget og rørt ved hans pik og nydt at den blev stiv når jeg rørte ved den.

Hvad har du, du er godt nok fræk tøs. Jeg ved det godt og ingen ved det. Jeg har mange gange ligget og nusset hans pik mens jeg har gnubbet min fisse uden mor og far opdagede det.

Nogle gange nå han lå på siden så trak jeg op i kjolen og lod hans pik ramme mine baller.
Jeg har mange gange oversmurt hans pik med mine safter mens han sov efter jeg var kommet,.

Da jeg blev for stor til natkjole fandt jeg ud af hvor smart de her pyjamas er, jeg kunne glemme at tage underbukser på og helt undlade underdelen. Så når jeg kom gående ind til dem,hvis de vågnede, kunne de ikke se jeg var ude på noget frækt.

Når de så sov, så kunne jeg knappe min skjorte op og føre hans hænder op til mine bryster og lade ham nusse og kramme dem i søvne. Når han sover rigtig dybt har jeg også ført hans hånd ned til min fisse og grubbet den med hans fingre og hånd.

Det var selvfølgelig nemmest når jeg havde glemt at tage trusser på.

Hvad har du sagde Maria og Thilde og vi troede du var den ærbare af os, og så er du den mest frække.

Jeg anede slet ikke at hun havde gjort sådanne ting ved mig. Jeg lyttede med store øre og forstod nu bedre hvorfor jeg var vågnet mange gange med hende ved min side og et ordentlig jern på. Mine hænder havde rørt ved både hendes bryster og fisse gennem flere år uden jeg var klar over det.

Jeg ved godt jeg er slem, men det er aldrig lykkedes mig at få hans pik helt op i mig mens han sov, kun næsten. Har du ligget og prøvet at føre hans pik op i dig mens din mor sov lige ved siden af.
Jeg kunne knap tro hvad jeg hørte.

Min bonus datter smilte og sagde ja mange gange og det er næsten lykkedes nogle få gange den ene gang fik jeg listet hovedet ind. Wow at du turde, hvad skete der?

Mine hjerne kæmpede med at følge med den mængde af informationer den fik lige nu. Havde min pik været inde i hendes fisse? Det havde den åbenbart og den kunne lide hvad den hørte.

Men det var ret svært, han lå på ryggen med meget stiv pik efter jeg havde leget med den længe, min fisse var driv våd og jeg satte mig over ham, uden at røre ved ham. Med min ene hånd spredte jeg mine skamlæber mens jeg med den anden holdt hans pik i rigtig retning. Så var det bare at føre fissen mod ham.

Jeg glemmer aldrig hvor nervøs jeg var da hans hoved kørte i mellem mine skamlæber og jeg lige så forsigtigt fik den til at glide ind. Jeg nåede lige at mærke den inden i mig for kortvarigt.

Jeg sad med hans pik lige inden i mig og kunne høre på min mors vejrtrækning at hun ville vågne snart. Hun må ubevidst have vidst at der var noget galt for jo længere jeg fik hans pik op jo mere vågnede hun op.

Jeg trak den så længe jeg overhovedet turde og trak derefter hurtigt min fisse til mig.
Mens hun vågnede fik jeg trukket natskjorten ned igen, dynen over os og ræve sovet dybt.
Mor med et spjæt, tændte sengebordslampen og så sig forvirret omkring. Lå længe og så meget undersøende på os . Hun vidste der var noget galt men ikke hvad, hun gik ud for at tisse og mens hun var væk trak jeg dynen væk og så på og kælede for hans pik.

Han var også ved at vågne og da mor kom larmende retur trak jeg dynen om os igen.
Han vågnede selvfølgelig og har sikkert undret sig over sin stive pik og mine safter de var oversmurt på hans pik.
Men han har aldrig sagt noget. Han stod op, gik på badeværelset og kom retur med boksershorts på.

Der lå lille jeg og håbede på at han havde opdaget hvad jeg havde gjort og så snart min mor sov, havde trukket min natskjorte op og trængt dybt op i min fisse.

Den fantasi har jeg stadig den dag i dag. Jeg gad virkelig godt at han var den første der trængte op i mig med en ægte stiv pik og ikke bare min DILDO.

Men i er ikke en skid bedre selv, jeg kan ikke tælle alle de gange i har krammet min far og sat jer på skødet af ham for at gnubbe jeres små tissekoner mod hans pik. Pigerne grinede ja det er en skam at vi er blevet for store til den leg, det var så dejligt.

Fra i overhoved begyndte at få bryster har i smidt jeres toppe eller bh og gået rundt og bukket jer frem så min far kunne se dem. Ja og han ku slet ikke lade være med at glo. Han var så sød når vi bustede ham, blev tit rød i hovedet, i sær når din mor også var der.

I skulle altid lige ind til ham i stuen iført tshirt og trusser for at vise jer frem og sige godnat.
Jeg fatter ikke min mor aldrig opdagede hvor travlt i havde med at vise brysterne og jeres numser frem for ham.

Så det var ikke kun mig der var slem sagde hun.

Nej kan i huske da vi "tilfældigt" lod ham komme ud til os da vi var i bad og havde glemt at lukke døren. Ja det var sku frækt, du lå i badekaret og vi stod helt nøgne og børstede tænder mens vi ventede på han skulle komme ud til os. Aldrig før har vi børstet tænder så længe.
Han stod som lammet i døren og først da du råbte fra badekaret gik han ud.

Jeg kunne sagtens huske den aften, pigerne skulle som så tit sove her og jeg havde haft travlt med noget arbejde så jeg havde ikke lige styr på hvor de var.
Jeg blev derfor noget overrasket over at de stod nøgne ude på badeværelset og havde "glemt" at låse døren. Først nu vidste jeg at de havde planlagt det og helt bevist havde glemt at låse.
Jeg mindes det nu med glæde, allerede den gang var de et par meget flotte piger og de vidste det åbenbart.

Thilde og Maria i har godt nok også tit når i har været i poolen og skulle skifte, lige kommet til at tabe håndklædet eller på anden måde lige diskret givet min far et glimt af jeres bryster, numser eller kroppe. Thilde og Maria smilede ja men vi tror han kunne lide det han så.

Når vi snakker om poolen så kunne han helt sikkert lide de gange ved poolen hvor han sad og skulle passe på vi ikke druknede. Vores helt egen livreder i badebukser.
Kan i huske når vi ikke kunne lokke ham til at lege med os i vandet, så satte vi os op på hans skød og gnubbede vores våde små tissekoner mod hans pik igennem stoffet.
Den blev næsten altid stiv og så måtte han en tur i vandet for at skjule sin stive pik.

Jeg var godt nok sur på din mor den gang hun forbød os at sætte os på ham mere. Jeg tror altså hun var klar over det ikke var så uskyldigt længere som vi lod som om.

Nej det er ikke kun dig der har været fræk må jeg godt fortælle det, det er ok svarede Maria.

Altså vi har uden du har vidst det mange gange listet og hjem til jer for at lurer på din far. Hvad har i?
Ja altså vi har rigtig mange gange listet hjem til jer uden dig og en sommer oplevede vi at han var faldet i søvn i haven nøgen og måtte drømme noget frækt for hans pik var halv stiv.
Vi vædede om hvem der turde gøre mest. Vi listede hen til ham, fik begge både rørt ved hans pik, gav den først et kys og så mange. Vi var meget forsigtige og meget liderlige. Vi var så bange for han skulle vågne, men fortsatte. Din far sov godt, men han nød i søvne vores berøringer og kys. Hans pik svulmede op og blev rigtig hård.

Pludselig tog Maria sin bluse og top af og lod sine bryster røre hans nu meget stive pik, så måtte jeg gøre det samme. Jeg vandt dog sagde Thilde fordi jeg også først slikkede den og derefter tog den i munden.

Vi vidste ikke din mor også var hjemme men pludselig kunne vi høre hende komme så vi skjulte os i en fart bag legehuset og filmede at hun vækkede ham med et blowjob.

Da han vågnede så hans først lidt forvirret ud, men sagde fuck en fed måde at blive vækket på. MMM svarede din mor du må have drømt frækt siden din pik var så hård.

Han smilede og sagde det må jeg men kan ikke lige huske hvad jeg drømte. (Dette var dog ikke helt sandt, for jeg havde netop drømt om Maria og Thilde på en måde jeg var sikker på min kone ikke ville høre om.)
Sikke en skam jeg kunne ellers godt tænke mig at vide hvad der tændte dig så meget.

Hun smed sit tøj og satte sig overskreds på han. Tog hans pik og førte den ind i fissen. Med fronten mod vores gemmested, red hun ham ret vildt og heftigt. Hun er altså meget fræk din mor i virkeligheden. Hun spiller så fin, men hun er altså slem.
Ej altså det har i da aldrig fortalt, det kan i ikke være bekendt jeg troede at vi delte alt.

Vi tog FILM af det, hvad har i den vil jeg se, kom med jeres bærbare.

Thilde hentede min bærbare pc og tændte den, jeg vidste ikke de kunne koden.

Pigerne loggede på en hemmelig konto på nettet med billeder og film de havde optaget at min kone og jeg.
Wow piger det kan i ikke være bekendt ikke at have delt med mig.

Det er den her, Thilde klikkede på en fil og frem på skærmen tonede min kone der gav mig blowjob for der efter at ride min pik til jeg gik dybt oppe i hende.

Det var virkelig mærkeligt at høre hendes stemme og se optagelser jeg ikke anede eksisterede.

Min datter sad som klimnet til skærmen, jeg vil have det password til den konto og jeg have det hele i kopi.

Det er en aftale sagde Thilde og undskyld, men vi var bange for du ville blive sur over vi havde taget billeder og filmet dem.
Hvor meget er der, flere hundrede billeder og nok en 50-60 små film klip.

Fuck jer det kunne i godt have fortalt mig.

En masse tanker for rundt i hoved på mig.

Så tøserne havde helt fra de var små af gået og udspioneret mig og os. De havde gået og lagt op og blottet sig med vilje. De havde endda gnubbet deres små jomfruelige tissekoner mod min pik og sørme også i smug rørt ved, kysset og suttet den.

Jeg havde ofte tænkt at det var mig der var helt tosset at jeg kunne få de tanker at pigerne gjorde det med vilje, men det havde de.
Jeg kunne ikke glemme deres ord og det de havde gjort ved mig.

Alle de gange vi har leget i poolen og de ville fanges og helst kastes op ad vandet hvor de stillede sig med numsen mod mig og ofte kom til at berøre min pik ved et "uheld"

Lege krokodille som gik ud på at krokodillen skulle fange dem under vandet og føre byttet ned under vandet dreje dem tre gange rundt og derefter give deres maver et kys for så var de fri igen.

Jeg forstod nu også bedre hvorfor de aldrig havde været gode til at binde deres toppe ordentligt. De løse toppe var med vilje, jeg skulle ved et uheld se deres bryster og følge med i hvor store de nu var blevet.

De havde også elsket at sætte sig på luftmadrassen i midten og lege hest.
Jeg skulle stå for enden og skulle vippe dem i.

Maria havde som den eneste en speciel version hvor hun ikke blot sad som en rytter på en hest men ofte sad med fronten mod mig for der efter at læne sig helt bagud og derved presse sit underliv frem så hver en kurve eller fuge blev presset mod stoffet og derved meget tydelig.
Alt sammen for at vise sig frem for mig helt bevidst. Jeg havde tit været i tvivl om de signaler de sendte men nu vidste jeg med sikkerhed de havde blottet sig og vist sig frem for mig med vilje, frække piger.

Kom nu rør ved den igen, det er altså mega frækt at se på du tager på din fars pik. Hun lod igen sine hænder kærtegne min pik og pludselig lod hun sine løber omslutte mit pik hoved og lod langsomt men sikkert min pik forsvinde dybt ind i hendes mund.

Hun var virkelig god til det og hun fik næsten slugt mig til roden. Hun suttede og slikkede den så det var helt umuligt i længden at lade som om jeg sov.
Wow hvor er du fræk, du tænder mig for vildt tøs sagde
Thilde og satte sig på sofa ryggen med meget spredte men og begyndte at onanere til det frække show, Maria rejste sig op og spredte sine ben lige ud for mit hoved og lod flere fingre finde vej dybt op i hendes gude smukke fisse.
Fuck tænk hvis han vågner de fnisede, Maria sagde så ville han stadig tro han drømmer.

Tag lige nogle billeder af mig give far blowjob. Hun havde min pik i munden, skynd jer inden jeg får kolde føder Maria skyndte sig at fange min datters telefon og optog på livet løs.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 102 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.