Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mette og jeg Thomas har været sammen en hel del år efterhånden. Jeg er blevet 64 år, mens Mette stadigvæk holder sig ung. Hun er kun 53, og har en søn, Lars på 24 år fra et tidligere forhold. 

Udadtil lever vi et ganske almindeligt liv. Mette går hjemme, jeg arbejder og Lars studerer. Vi bor på en nedlagt landejendom lidt uden for byen, som vi har restaureret.

SEX I DAG?

Mette er en smuk og dejlig, lidt buttet kvinde med store flotte bryster, og jeg selv er en ganske almindelig fyr med en rimelig stor pik. Vi er begge altid glatbarberet.

Vi tænder på kinky sex, og har praktiseret det i al den tid vi har kendt hinanden. Heldigvis har vi de samme interesser og lyster.

For ca. 10 år siden skete der noget som virkelig lavede en omvæltning i vores liv. Vi havde besluttet os for at køre ind til Mettes lillesøster Else som boede et par kilometer fra vores ejendom.

Det var lørdag formiddag, og vi vidste at Elses søn Per på 10 år var hos sin far. Else og Pers far havde været skilt en del år, og Per boede normalt hos Else.

Vi plejer ikke at låse vores døre, så da vi ankom til Elses hus gik vi bare ind. Vi kunne ikke finde hende, hverken i køkkenet eller i stuen, men så hørte vi nogle mistænkelige lyde fra soveværelset.

Vi vidste med det samme hvad det var, og jeg gjorde tegn til Mette om at hun skulle være stille. Vi listede hen til soveværelsesdøren som stod på klem og lurede.

Inde på sengen lå min flotte, lyshårede svigerinde med en DILDO dybt begravet i fissen. Hendes store flotte bryster blev grundigt æltet af den ene hånd, mens den anden kørte dildoen ud og ind af den våde fisse.

Det var første gang, at vi havde overrasket Else, og jeg kunne se på Mette at hun fik en listig ide. Langsomt åbnede hun døren, lagde sig ned på knæ og kravlede hen til sengen.

Min pik rejste sig omgående i bukserne da jeg så min skønne hustru kravle hen imod min svigerinde, som lå med lukkede øjne og onanerede.

Da Mette kom hen til sengen kravlede hun forsigtig op og med et hurtigt tag, snuppede hun dildoen og erstattede den med sin ansigt, som hun begravede i sin søsters våde fisse.

Else gav et forskrækket hvin fra sig, men i stedet for at fare op, så spredte hun bare benene endnu mere, så Mette kunne komme til at slikke hendes klit.

Jeg skyndte mig at smide bukserne og stillede mig på knæ ved siden af Elses ansigt og stak min pik ind i hendes mund. Hun sugede begærligt på den imens Mette fortsatte med at slikke hende.

Da Else tog et fast greb omkring mine nosser og samtidig stak en finger op i min røv måtte jeg overgive mig.

Min pik pumpede varm sperm ind i min svigerindes mund, samtidig med at hun vred sin krop i en kæmpe orgasme, frembragt af sin storesøsters mund og tunge. Mette kravlede nu op og lagde sig over Elses krop og gav hende et tungekys.

Nu kunne Else ikke holde sig mere. Hun spruttede af grin. ”Endelig kom I. Nu har jeg ligget her hver gang Per ikke er hjemme og håbet på at I skulle dukke op.”

Mette kiggede overrasket på hende. ”Hvad har du. Hvorfor har du det”.

”Jeg ved godt at I har et pragtfuldt sexliv sammen, og jeg har længe håbet på, at jeg kunne blive en del af det. Jeg elsker jer begge to meget højt, og savner noget spænding og fornøjelse i mit liv”.

”Søde skat, det kunne du jo bare have sagt”.

”Ja, men jeg vidste ikke hvordan I ville tage det, og så tænkte jeg, at hvis I ’opdagede’ mig og kom ind til mig, så var det hele jo i orden”.

Pigerne tog nu fat i min pik og skiftedes til at sutte mig og kæle for mig, og til min store overraskelse varede det ikke længe inden den stod på mig igen.

Mette rejste sig nu op og smed sit tøj. ”Knep din svigerinde”, sagde hun til mig, og jeg skyndte mig at adlyde.

Else havde i mellemtiden stillet sig på alle fire i sengen, så jeg satte mig bagved hende og førte min stive pik hen til hendes våde sprække.

”Åh ja, knep mig Thomas, jeg trænger til pik” stønnede Else. Mette lagde sig med spredte ben foran Elses ansigt, så hun kunne slikke hende, mens jeg kørte min pik dybt i Elses lækre, sjaskvåde fisse.

Begge piger stønnede højlydt og jeg kunne fornemme, at de begge var tæt på at få en orgasme. Jeg satte farten op og voldkneppede min svigerinde mens hun slikkede sin storesøster.

Pludselig kunne jeg mærke at Elses fisse trak sig sammen og så kom hun i en kæmpe udløsning, hvor fissesafterne sprøjtede ud af hende.

Det samme skete kort efter for Mette, som med sine fingre og sin lillesøsters tunge også nåede klimaks.

Jeg trak min pik ud af Elses varme grotte og skyndte mig op til hovedenden af sengen, hvor pigerne havde lagt sig på ryggen ved siden af hinanden.

Jeg skulle kun gnide et par gange før min pik eksploderede i 7-8 store sprøjt ud over de to søstres ansigt og bryster. Helt overvældet og udmattes sank jeg sammen på sengen.

Mette rejste sig op på albuerne og slikkede Elses ansigt ren for sperm, hvorefter Eles gjorde det samme ved sin storesøster.

”Nu trænger vi til en kop kaffe” sagde Else og trak Mette op at stå. Arm i arm gik de nøgne ud i køkkenet, men jeg sad fortumlet tilbage på sengen. ”Hvad skete der lige her”?

Da vi lidt efter sad med hver sin kop kaffe, kiggede Else på os. ”Jeg har længe vidst, at I har gang i noget sjovt i kinky hjemme hos jer”.

”Jeg har jo ikke kunne undgå at se, hvordan laden er blevet gjort i stand, og de kroge og hejsespil som er monteret i det aflukkede rum i hjørnet har vist ikke noget med havearbejde at gøre”.

”Jeg har også smugkigget i det store skab, som I har stående derude, og det legetøj som I har der, ser meget spændende ud.”

Mette lagde sin arm om skulderen på sin søster. ”Du vil altid være velkommen til at deltage hos os. Vi har faktisk haft dig i tankerne mange gang, men ikke lige kunne finde ud af hvordan du ville reagere, men det ved vi nu”.

”Nu tager du et bad mens Thomas og jeg kører hjem. Lars overnatter hos en kammerat i nat, så når du er klar, så kommer du over til os”.

Else fik et stort knus og kys af os begge, og vi smuttede i tøjet og kørte hjemad. ”Den havde jeg ikke set komme. Du og din søster sammen. Det var godt nok en lækker overraskelse”.

”Det var nu ikke første gang jeg slikkede fisse på hende. Til hendes konfirmation var vi begge blevet lidt fulde, og der prøvede vi det første gang. Det skete kun et par gange, for så fik hun øje på drengen og jeg flyttede hjemmefra”.

Da vi kom hjem skyndte vi os i bad, fandt nogle øl frem og satte os nøgne i vores lukkede have, for at vente på Else.

Der gik ikke lang tid før vi hørte bilen køre ind, og Else kom glad ud til os. ”Nå, jeg må vist også smide kludene så vi er ens” sagde hun med et grin.

Vi sad nu og nød det gode vejr, mens vi fik snakket tingene igennem. Vi var godt klar over, at vi skulle være lidt forsigtigt overfor drengene, men det skulle vi nu nok finde ud af.

”Nu vil jeg høre hvad I har gang i”. Else kiggede forventningsfuldt på os. Mette rejste sig op og tog Elses hånd. ”Kom med, min skat. Det er bedre hvis vi viser dig det”.

Arm i arm gik de to nøgne søstre nu hen imod laden, og jeg skyndte mig at følge efter. Vi gik alle tre ind i det special fremstillede rum i den ene ende, og lukkede døren.

Jeg hentede 4 manchetter i skabet, og tog også fjernbetjeningen til spillet med. Mette gav Else manchetterne på mens jeg sænkede bjælken ned, som hang i en wire.

Elses arme blev nu gjort fast til bjælken, så hun stod med spredte arme. Langsom begyndte jeg at hejse hende op, indtil hun kun lige kunne nå jorden med tåspidserne.

”Kan du klare mere”. Jeg vidste at det kunne gøre lidt ondt i musklerne i skulderen, men jeg fik et nik som svar og hejste hende yderligere lidt op. Nu hang hun og svævede midt i rummet.

Mette havde i mellemtiden hentet nogle piske, brystklemmer samt lodder. Jeg gik hen til Else og klemte hendes brystvorter lidt, så de blev stive. Hun stønnede lidt da jeg vred dem rundt, og endnu mere da jeg fastgjorde klemmerne.

Mette havde sat sig på hug foran sin lillesøster og satte nu en anden type klemmer på hendes skamlæber. Disse klemmer var forbundet med en kæde, hvori Mette nu fastgjorde et lod, så læberne blev trukket ned mod gulvet.

Mette kunne ikke lige lade være med at slikke lidt på Elses klit, hvilket fremkaldte en liderlig stønnen fra tøsen. Jeg benyttede lejligheden til at fastgøre et par lodder til brystklemmerne.

Mette tog nu en af de blidere piske og lod den suse ned over Elses balder. 10 slag fik hun i hurtig rækkefælge og en rødmen bredte sig snart. Else vred sig og stønnede liderligt. Jeg stak et par fingre op i hendes fisse og kunne mærke at den var drivvåd.

Else skulle jo kun lige prøve lidt her den første gang, så jeg hejste hende ned, så hun kunne stå på gulvet, og vi fjernede klemmerne igen. ”Hold kæft, hvor var det frækt” stønnede hun.

Mette tog nu et par lange sorte latexhandsker på og satte sig igen foran sin søster. Forsigtigt skilte hun skamlæberne fra hinanden og begyndte at massere fissen. Hun smurte den ene handske med glidecreme, og stak et par fingre op i sin søster.

Langsomt forsvandt hendes fingre oppe i Elses fisse, og til sidst lykkedes det at få hele hånden op. Else stønnede og vred sig af liderlighed, da Mette begyndte af fiste hende.

”Åh, knep mig Søs, jeg vil have hele armen” og Mette pressede videre så hun til sidst havde hele underarmen oppe i Else.

”Thomas, jeg vi have din pik i røven” stønnede Else, og jeg skyndte mig at smøre hendes hul godt og listede så min pik op i hendes stramme røv. Jeg tog et fast tag i hendes hofter og stødte den helt i bund.

Else gav et skrig fra sig, da jeg hamrede min pik op i hende. Jeg kunne mærke Mettes hånd som arbejde i Elses underliv, og hele situationen var næsten helt uvirkelig.

Hele det frække scenarie samt Elses stramme røv gjorde at jeg snart tømte min pik oppe i hende, samtidig med at hun, hængende i armene med løftede ben sprøjtede sin orgasme ud over Mette, som grådigt slikkede så meget i sig, som hun kunne.

Vi fik nu hejst Else ned og sammen gik vi ud og satte os i haven igen. Vi var alle våde af sperm, sved og fissesafter men det gjorde ikke noget.

”Så, lillesøster, så ved du lidt om hvad du kan forvente. Både Thomas og jeg kan også godt lide at få smæk, og vi har også andre skønne lege på programmet, så glæd dig.”

Mette gik ind for at lave en lækker anretning, mens Else og jeg fortsatte med at snakke i haven. Da Mette kaldte på os gik vi ind for at spise.

Fortsætte i del 2

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.