Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min niece Anna på 16 år skulle på efterskole i det område hvor jeg bor. Hun skulle møde på skolen i en weekend for at blive indskrevet m.m., og da min søster og hendes mand ikke havde tid til at tage med hende spurgte de om ikke jeg ville hjælpe, for så kunne hun også bo hos mig i den weekend.

Jeg ville naturligvis gerne hjælpe dem. Jeg er 55 år og fraskilt og bor i et dejligt hus lidt ude på landet, helt ugenert med skov omkring og Anna havde tit besøgt mig, dog aldrig alene. Anna er en sød, kærlig, lille spinkel pige med langt lyst hår, skønne blå øjne, små spæde bryster og en fræk røv.

SEX I DAG?

Jeg hentede Anna på stationen fredag eftermiddag og da hun kom hen til mig fik jeg en stor knuser af hende. Hun så smilende og glad ud og sagde at hun havde glædet sig til at komme til sin nye skole og til at skulle være hos mig i et par dage.

Jeg tog hendes taske og vi kørte de få kilometer ud til mit hus. Anna drønede ind til min hund og tog den med ud i haven mens jeg begyndte at forberede vores aftensmad. Jeg kunne høre Anna og Max, som min hund hedder, lege og tumle ude i haven og de kom først ind da jeg kaldte på dem.

Anna snakkede og lo under spisningen og var i et vældigt humør og det smittede naturligvis af på mig, så vi tilbragte en hyggelig time med at spise. Efter at have ryddet til side sad vi og så fjernsyn og fyldte os med slik, flødeboller og sodavand.

Jeg kunne ikke lade være med at sidde og kigge på Anna af og til. Hun var så smuk og jeg misundte hende hendes ungdom og gode humør men jeg tvang mig til at tænke på noget andet. Vi blev enige om at gå tidligt i seng begge to da vi skulle tidligt op næste morgen.

Anna gjorde sig klar på badeværelset og kom ind og gav mig en godnatknuser og et kys på kinden og gik så ind til sig selv. Jeg gik også i seng men lå længe og kæmpede med min syndige tanker om min niece Inden jeg faldt i søvn.

Jeg stod tidligt op næste morgen og gjorde vores morgenmad klar inden jeg bankede på Annas dør for at vække hende. Jeg havde kun lige taget en T-shirt og et par underbukser på og sad med min kaffe og smøg da Anna kom ud fra værelset.

 Jeg blev helt paf. Hun var iført en kort, gennemsigtig natkjole som afslørede hendes små struttende ungpigebryster og så et par meget små g-streng trusser.

 Helt ugenert kom hun hen og bukkede sig ned og gav mig et kys på kinden og ønskede mig godmorgen og forsvandt så ud på badeværelset.

Min søster havde godt nok fortalt mig at de havde et meget afslappet forhold til påklædning hjemme, men så meget frimodighed havde jeg alligevel ikke vente af så ung en pige. Jeg sad og fik et ordentligt jern på, som jeg slet ikke kunne skjule i mine små trusser.

Anna kom tilbage og satte sig ved siden af mig for at spise. Hun skævede ned til mit skridt et par gange og jeg blev helt flov over at sidde med den store bule. Hun klappede mig på låret og sagde at jeg bare skulle slappe af, hendes far fik også af og til ståpik når hun viste sig frem for ham. Jeg måtte lige synke en ekstra gang og min fantasi tog på en gevaldig rejse. Hvad kunne det dog ikke ende med?

Vi skyndte os at blive færdige og jeg kørte Anna til skolen. Vi aftalte at jeg skulle hente hende igen kl. 13.00 hvor hun så ville vente på mig udenfor. Formiddagen sneglede sig af sted, men endelig blev kl. 13.00 og jeg hentede Anna.

Vejret var pragtfuldt og Anna forslog at vi skulle gå ud i haven og få noget sol. Det var da en god ide så jeg gik ind og skiftede til shorts, fandt nogle tæpper frem og gik ud i haven. Da jeg havde lagt tæpperne på græsplænen kom Anne ud til mig, splitternøgen.

Jeg stod som om jeg var ramt af lynet, men hun smed sig bare på ryggen og spurgte om ikke jeg gad finde et par kolde øl til os. Jeg nærmest vaklede ind i køkkenet hvor jeg kigge ud af vinduet. Som hun lå der kunne man kun ane to små buler og et par stive brystvorter og hendes lyse hår mellem benene fik det til at se ud som om hun var glatbarberet.

Jeg fandt et par øl og i et øjebliks sindsfovirrethed smed jeg mine short og gik ud til hende. Min pik var halvstiv og hang og slaskede mellem mine ben.

Anna løftede sig op på albuerne da jeg kom og sendte et annerkende blik mod mit underliv og fortalte mig at den da godt nok var større end hendes fars.

Jeg må indrømme at jeg blev lidt rød i hovedet og skyndte mig at give Anne hendes øl og satte mig så ned ved siden af hende, mens jeg forsøgte at skule min stadigt voksende pik. Anna drak lidt øl og lagde sig ned igen.

Jeg viste ikke rigtigt hvad jeg skulle gøre, men slap da for at tage en beslutning da jeg mærkede en lille hånd snige sig ind mellem mine lår og tage omkring min pik.

Jeg lænede mig ind over Anna så jeg hvilede på den ene albue og begyndte at kæle for hendes spæde bryster med den anden hånd. Jeg klemte lige så forsigtigt på hendes vorter så de blev helt stive og lod så hånden glide ned over hendes faste mave og ned til hendes skød.

Hun spredte benene og min hånd kom til at ligge over hendes lille fisse. Jeg førte forsigtigt en finger ind i reven og mærkede at hun var drivvåd. Hun lå med lukkede øjne og stønnede ganske svagt alt imens hun gned op og ned af min pik.

Jeg fik listet et par fingre ind i hende og kørte dem frem og tilbage. Hun tog nu fat i mig for at jeg skulle rulle ind over hende. Hun løftede sine ben i vejret og spredte dem og styrede så min pik hen til hendes fisse. Jeg stødte forsigtigt frem og gled langsomt op i hende.

Hun låste sine ben bag ved min ryg og begyndte at bevæge sit underliv og jeg kunne ikke andet end at støde min pik og i hende. Hun stønnede og rev mig på ryggen. Kørte underlivet frem og tilbage og kom så i en kæmpe orgasme som var ved at klemme min stakkel pik helt flad.

Jeg havde ikke tænkt på kondom, da jeg jo ikke troede at det ville udvikle sig på denne måde, så jeg trak mig ud af hende og onanerede min pik mens hun lå og skælvede under mig.

Jeg kom i nogle store sprøjt som ramte hende over hele kroppen, ja, det første sprøjt ramte hende i ansigtet men det tog hun bare med en finger og kørte ind i munden. Bagefter væltede jeg om på ryggen og lå bare helt uden at tænke.

Anne gav mig et kys, sagde tak og smuttede ind og tog et brusebad. Resten af dagen, aftenen og natten prøvede vi næsten alt hvad vi kunne finde på af forskellige måder at kneppe på.

Forfra, bagfra, siddende, stående, liggende, i badet, i sengen, i køkkenet, ja aldrig havde jeg kneppet så meget som jeg gjorde sammen men Anna den dag.

Næste formiddag skulle Lise, min søster komme i bil og hente Anna, men på grund af vores natteroderi sov vi da hun ankom.

Jeg hørte ikke bilen komme og jeg hørte heller ikke Lise komme ind men jeg vågnede brat da hun pludselig stod i soveværelset. Hun så slet ikke overrasket ud da hun så Anna og jeg ligge nøgne i sengen, nærmere tværtimod.

Jeg havde forventet en ordentlig skideballe men hun spurgte bare Anna om jeg havde været god. De havde nemlig på forhånd aftalt at Anna skulle prøve at forføre mig, da hun havde sin første sexoplevelse til gode, og de mente at det var bedst at hun fik den med mig.

Lise var åbenbart blevet liderlig af at se os for hun satte sig på sengen ved siden af mig og tog min pik i hånden. Anna smuttede rundt om sengen og gav sin mor et kys, ikke lige sådan et kys som hører mor og datter til men et dybt tungekys.

Anna tog nu tøjet af Lise og lagde sig på knæ foran hende og slikkede hendes fisse mens Lise fortsatte med at onanere mig. Det var helt uvirkeligt og jeg lå bare og nød det. Lise bad nu Anna finde et kondom som hun trak ned over min pik hvorefter hun satte sig op på mig og sank ned over pikken.

Jeg gled omgående helt i bund i min søsters glatte fisse og kunne samtidig nyde synet at hendes flotte bryster som hang lige foran mig. Anna satte sig nu hen over mit ansigt så jeg kunne slikke hendes fisse samtidig med at mor og datter kyssede og gramsede hinanden på brysterne.

Min pik sprøjtede snart og efter at jeg havde fået udløsning sted Lise ned af mig og rullede kondomet af min pik. Hun tømte det så i Annas mund hvorefter hun igen gav hende et dybt tungekys. Mor og datter lagde sig herefter i en 69’er og slikkede hinanden til orgasme.

Da vi efterfølgende sad og snakkede over en kop kaffe fortalte Lise at de aldrig havde haft nogle hæmninger overfor Anna, og hun havde ofte set dem have samleje.

Svend, Lises mand ville dog ikke kneppe sin datter, men Lise og Anna havde ofte tilfredsstillet hinanden. Det overraskede mig meget da jeg aldrig havde haft fornemmelsen af at sådan noget skete, men det var samtidig begyndelsen til et heftigt samliv med min søster og svoger, og Anna af og til.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.