Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone Lise havde været ude og handle, hun kom hjem og fortalte at hun  havde mødt to meget unge fyre der havde gjort indtryk på hende, de havde  virket interesserede, hun var overrasket over at de kiggede, hun kunne jo næsten være bedste mor til dem, de var lige konfirmeret eller der omkring, jeg tænkte hvad mon sådan to drenge ville med en kvinde på over 57 år, tanken tændte mig.

Jeg forslog at hun kunne jo snakke med dem så hun kunne finde ud af det. Der gik et par dage, så fortalte hun at hun havde snakket med dem og havde inviteret dem hjem og de skulle komme om fredagen efter skolen. Jeg fik ordnet så jeg kun havde en halv dag på jobbet og kunne tage hjem og gemte mig inden de kom.

Jeg kørte bilen i garagen så den ikke afslørede at jeg  var hjemme. Klokken blev to da de to fyre dukkede op, de ringede på dørklokken, Lise åbnede døren og lod dem komme indenfor, efter at have stille deres  tasker og lagt jakkerne gik de ind i stuen, de virkede lidt nervøse, Lise spurgte om de ville have en cola, de takkede ja og hun kom med colaerne til dem og hende, drengene satte sig i sofaen og Lise overfor, hendes kjole var krøbet lidt op og hun sad med lidt spredte ben, den ene dreng stirrede på hendes ben og en bule begyndte at vise sig i hans bukser.

Lise spurgte om de gerne ville se hende uden kjolen på, de nikkede nærmest om kap, hun trak lynlåsen ned og lod kjolen falde ned på gulvet, de slugte hende med øjnene, hun forslog at gå ind i soveværelset, de fulgte efter hende og hun sagde de skulle tage bukserne af, hurtigt faldt bukserne på gulvet, og hun fik bh-en af, det var tydeligt at se de havde stive pikke, hun lagde sig i sengen med lidt spredte ben og sagde den ene skulle komme ned til hende

Hurtigt lå han halvt ind over Lise, hun fik trukket hans underbukser ned og pikken lå op af maven på hende, med en hånd  fik hun styret den hen til fissen og med et skub fik han ind i hende, hun klynkede og sagde han skulle kneppe hende, der gik ikke længe før en orgasme rullede gennem hende og lidt efter sprøjtede han sin sperm op i hende, den anden dreng stod nu klar med sin stive pik stå lige ud, den første dreng rejste dig og den anden lagde sig på hende og hun styrede hans pik hen til fissen, han pressede den ind  og startede at kneppe, inden længe spændte hun igen i kroppen, hun stønnede og klynkede fik sin anden orgasme mens drengen tømte sin sperm ind i hende.

Da de var færdige tog drengene deres tøj på og forlod vores hus, Lise var udmattet, var meget tilfreds, det vil hun gerne opleve igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.