Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter et hurtigt morgenbad gik jeg ud i køkkenet hvor en smilende Ea modtog mig med et kys og et kram, afsluttet med et lille klem omkring pikken. Hun fortalte at Kim var kørt efter morgenbrød, så jeg kunne bare sætte mig hen til bordet og vente.

Det var helt surrealistisk at sidde nøgen i et fremmed hjem og beundre den nøgne kvinde som boede her, velvidende at jeg i løbet af de næste dage skal have nogle fantastiks frække oplevelser sammen med hende og hendes mand.

SEX I DAG?

Kim kom med rundstykker, og under det hyggelige morgenbord fik vi vendt en masse ting. Selv om Ea er masochist er det kun når de spiller deres ”rollespil” af hun er underdanig. Resten af tiden lever de et almindeligt familieliv, dog uden børn, da de begge har fraskrevet det.

På samme måde vil jeg også kun skulle være slaven når rollespillene kører. De kan godt køre fra morgen til aften, men andre gange måske kun et par timer. Da vi havde spist og ryddet op, foreslog Kim at jeg lige skulle gøres bekendt med de forskellige ting i rummet ovenpå.

Det ville jeg meget gerne da det meste var nyt for mig. På vej op fortalte Kim, at der ville komme gæster i eftermiddag. Det var Sarah og Jan, som ejede SMil i Odense, og det skulle vise sig, at det var Sarah som havde modtaget mig den gang jeg var der. Sarah er 63 år og Jan er 67 år.

Det var både spændende men også lidt grænseoverskridende, at der allerede skulle komme gæster, men de sommerfugle, jeg fik i maven, var vist mest liderlighed, og jeg var også overbevist om, at Ea nok skulle være der for mig, hvis det gik helt galt.

”Nu vil jeg kort demonstrere de forskellige ting, som du kan blive udsat for. Hejsen har du jo prøvet sammen med Ea, så nu tager vi de andre ting.”

På skift blev jeg introduceret for gabestokken, hvor jeg stod foroverbøjet med hals og håndled spændt fast, korset på væggen hvor jeg var fastspændt i en X, plinten hvor jeg blev lagt henover samt de forskellige kroge i loft og vægge.

Hver gang jeg blev placeret et sted, fik jeg lige lidt klask, enten med flad hånd eller med pisk, og Ea deltog også til stor fornøjelse for os alle 3. Til sidst blev jeg ført ind i langtidsbondagerummet. Jeg blev placeret på maven på biksen hvorefter Kim gik ud. Kort efter kom hans stive pik til syne i det Glory hole ved gavlen og jeg skyndte mig at tage den i munden.

Efter at have suttet Kim et kort øjeblik vendte han tilbage. Jeg blev nu lagt på ryggen og fik spændt arme og ben fast i de manchetter som sad i hjørnerne. Ea blev ført ind i det andet rum og blev spændt fast til briksen der, og så gik Kim. Inden han forlod os, sagde han ”Rollespillet er hermed begyndt”.

Jeg lå og kiggede over på Ea igennem tremmerne. Min pik stod stiv ud fra min krop, og liderligheden og spændingen strømmede igennem mig. Eas små bryster var hang ud til siderne og hendes flotte krop var strakt helt ud. Hun kiggede ømt på mig.

”Du er det bedste der er sket for os i meget lang tid. Vi har længe ønsket os en frisk, ung gut så det ikke altid kun er mig som er i centrum. Sarah og Jan, som kommer på besøg i dag, er nogle gamle venner, som har været med fra starten. De er søde og rare, så du skal ikke være nervøs.”

”Jeg er også helt vildt glad for at jeg tog til Odense den gang. Tænk hvis jeg ikke havde mødt jer og fået disse fantastiske oplevelser.”

Jeg har ingen fornemmelse af hvor lang tid der gik, men nu kunne jeg høre at Kim kom op til os. Han løsnede os og førte os ud i rummet. Her fik vi manchetter på ankler og håndled og blev spændt op til kroge i loftet og med hver sin lange stang mellem fødderne så benene var vidt spredte.

Vi stod midt i rummet med front imod hinanden og jeg nød synes af den flotte kvinde som stod overfor mig. Min pik havde rejst sig igen og jeg kunne mærke at prespermen begyndte at dryppe fra den. Ea smilte beroligende til mig mens vi stod og ventede. Kim var gået igen, men kom kort efter tilbage sammen med Sarah og Jan.

Jeg havde jo set Sarah før, men sikken et syn jeg fik nu. Lange højhælede støvler, lædertrusser, som var åbne forneden, så man kunne se hendes glatbarberede fisse, og en halvskåls læder BH som støttede hendes store skvulpende bryster.

Jan som stod ved siden af hende, var en flot, velholdt mand, med kort gråt hår og en veltrimmet krop. Han var ligesom Kim helt nøgen og hans store glatte pik hang og svingede mellem hans ben. Der gik et sug igennem min mave da jeg så dem.

Sarah gik hen til Ea og tog hendes ansigt imellem sine hænder og trykkede et kys på hendes læber. ”Hej, min skat. Du kan tro at jeg har glædet mig til denne dag.” Nu kom hun hen til mig og gav mig et kys. ”Ja, dig har jeg jo set før. Jeg tænkte nok at Ea og Kim skulle kapre dig, men måske vil dele dig lidt med os.”

Efter at Jan havde hilst på Ea kom han også hen til mig. Han tog et fast tag i min nakke og pressede sit ansigt imod mit. Hans tunge skilte mine læber og snart var jeg i gang med at tungekysse en mand, som aldersmæssigt kunne være min bedstefar.

Efter at have hilst på os, satte de 3 sig hen til bordet for at få en øl. Ea og jeg hang i vores kæder, og kunne bare se på. Spændingen var ved at tage pusten fra mig, men et beroligende smil fra Ea fik mig til at slappe af.

Nu rejste de sig op. Kim sagde at han ville filme til at begynde med, så Sarah og Jan skulle bare tage for sig af retterne. Jeg så at Sarah hjem vandt gik hen og åbnede en skuffe og tog en dobbelt DILDO frem. Hun trak trusserne ned og placerede den ene ende af dildoen i sin fisse og trak så trusserne på igen så den anden ende stak ud som en pik.

Jan kom hen til mig og gav mig endnu et dybt tungekys samtidig med at han tog fat i min pik. Jeg kunne se at hans store pik var begyndt at rejse sig, og jeg var allerede bekymret over, om jeg skulle have den op i røven.

Sarah havde hentet nogle klemmer som hun satte på Eas slappe bryster. Der kom ikke en lyd ud af Eas mund, selv om det må have gjort lidt ondt. Sarah gav nu også Ea et kys, inden hun hentede 2 piske og gav den ene til Jan.

De stillede sig nu bagved os og begyndte at piske vores rygge og balder. Jeg havde hele tiden øjenkontakt med Ea, og kunne se, at hun nød det, hver gang en slag ramte hende. Jeg begyndte også at nyde smerten og tænkte, at det her var jeg sikkert født til.

Ea begyndte at vride sig liderligt når Sarah ramte hende, og hun så ud til at være på grænsen af en orgasme. Pludselig gav hun et skrig fra sig og kom i en kæmpe sprøjte orgasme. Safterne sprøjtede ud af hende og plaskede ned på gulvet. Jeg havde ikke troet at man kunne få orgasme af smerte.

Min pik var ved at eksplodere, da jeg så hvordan Eas krop rystede af den voldsomme orgasme. Hun hang nu slapt i kæderne imens Sarah kyssede hende og kælede for hendes røde røvbalder.

Jan havde også indstillet piskningen af mig, og gik hen og lagde pisken. Han tog nu en tube med glidecreme og så vidste jeg godt hvad der ventede mig. Hans store pik stod stiv ud fra kroppen med et vådt og glinsende pikhoved.

Han tog nu noget creme og smurte min røv godt samtidig med at han udvidede det forsigtigt med sine fingre. Nu gik han om bag ved mig og satte forsigtigt pikhoved mod min ringmuskel. Ea blinkede til mig og jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at slappe af. Jeg kunne mærke hvordan han pressede på, og så gled hans hoved ind.

En kort smerte blev hurtigt afløst af en intense nydelse da hans store pik langsomt gled op i mig. Da han var kommet helt i bund holdt han en lille pause, så min røv kunne vænne sig til hans pik. Nu begyndte han langsomt at køre den frem og tilbage.

Jeg kunne se at Sarah havde stillet sig bagved Ea, og havde ført dildoen op i hendes røv. Nu stod de to ældre mennesker og røvpulede os, mens vi kiggede hinanden dybt i øjnene. Jeg kunne se at Eas øjne at hun var ved at være tændt igen. Hun var godt nok en liderlig kvinde.

Jan havde nu sat tempoet op, og hans pik pumpede ud og ind af min røv. Det var enormt frækt at stå bundet med en stor pik i røven, og jeg var snart ved at eksplodere. Jan var åbenbart også påvirket af det hele, for nu svulmede hans pik op, og med et brøl bankede han den helt i bund og tømte sig oppe i mig.

Jans pik gled ud af mig og hans sperm dryppede ud af mit gennem kneppede røvhul og nu kom han hen foran mig, satte sig på knæ foran mig og tog min pik i munden. Hans varme mund sugede dejligt imens hans tunge spillede omkring mit pikhoved.

Ea stønnede mere og mere mens Sarah bankede dildoen ud og ind af hendes røv. Jeg fik øjenkontakt med hende og jeg kunne fornemme på hendes blik, at hun ønskede at vi skulle komme samtidig. Jans behandling af min pik var så fantastisk, at jeg vær meget tæt på, men forsøgte at holde igen.

Ea og jeg holdt øjenkontakten og nu kunne jeg se at hun var tæt på. Hun nikkede til mig og jeg lod min pik gå i Jans mund samtidig med at Ea endnu engang blev gennemrystet af en voldsom orgasme som fik safterne til at sprøjte ud af hende.

Jan rejste sig op og slikkede sig om munden. Han gav mig et kys som smagte af min egen sperm. Det var vildt frækt. Sarah havde trukket sig ud af Ea og var nu forsigtigt ved at fjerne klemmerne fra hendes bryster. Det var første gang at jeg hørte Ea ømme sig lidt.

Kim lagde kameraet fra sig og sagde, at nu var rollespillet slut for en tid, og nu skulle vi hygge os lidt nede i stuen. Jan hjalp Kim med at løsne os, og med ømme lemmer gik Ea og jeg ud for at tage et bad. Da vi stod under bruseren, trykkede Ea et kys på min mund. ”Du er altså bare så god, min skat. Det var dejligt med øjenkontakten da vi fik vores orgasmer.”

Da vi havde tørret os og gik nedenunder så vi at Jan sad på knæ imellem Kims ben og var i gang med at sutte hans pik. Lige da vi ned sukkede Kim dybt, imens hans pik sprøjtede Jans mund fuld af sperm. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, at Jan var usædvanligt glad for pik, men heldigvis for det.

Vi besluttede os for at få lidt tidligt mad, så vi havde en dejlig lang aften foran os. Denne gang var det et bud fra en kineser restaurant som fik fornøjelse af Eas frække, modne krop.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.