Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Knud tog hjem lige efter morgenmaden, han skulle hente Elly hos hendes søster i løbet af formiddagen, Elna og Sofie sov stadig så Jytte og jeg sad alene tilbage og snakkede. Jytte fortalte at hun havde bestilt festlokale til Sofies konfirmation, hun regnede helt sikkert med at få sparet nok op til at kunne holde en fin fest for hende. Jeg tilbød igen at kunne hjælpe hvis det kneb, igen takkede hun nej til tilbuddet, jeg bliver nødt til at klare det her selv, sagde hun. Sofie ville gerne have holdt en slags efterfest for nogle veninder og hendes kusiner, men det havde Jytte sagt at der ikke blev råd til. Hvor meget kan sådan en efterfest da koste, spurgte jeg. Alt for meget svarede Jytte, Sofie har drømt om at inviterer dem i badeland med efterfølgende spisning og overnatning hos os, men det har vi hverken råd eller plads til.

De er da velkommen til at komme her, godt nok er det ikke et badeland men der er da poolen, saunaen og rigeligt plads til alle kan overnatte. Det tror jeg du ville fortryde, Jytte lo, du har vist aldrig haft huset fuld af feststemte tweens, nej det har jeg ikke, men en gang skal jo være den første og mon de vil være til at styre, ellers har jeg jo altid rummet i kælderen grinte jeg, jeg synes du skal fortælle Sofie at vi holder en efter konfirmationsfest her, og hun kan invitere dem hun har lyst til. Jeg skal nok sørge for der ikke kommer til at mangle noget, hverken vådt eller tørt. Jytte kiggede på mig, mener du virkelig det spurgte hun. Selvfølgelig mener jeg det ellers havde jeg ikke tilbudt det svarede jeg.

SEX I DAG?

Elna og Sofie kom kort tid efter hinanden, Elna så stadig søvndrukken ud, hun havde ligesom Sofie blot taget morgenkåbe på, sikke en aften sagde hun stille, jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at mine to tøser kunne være så frække og frigjorte, jeg har vist indhentet flere års sex i aftes. Jeg er øm både det ene og det andet sted grinte hun og tog sig i skridtet. Det kan du vist lige så godt vende dg til når du kommer på besøg hos Svend mormor fnisede Sofie, man er altid øm et eller andet sted når man tager herfra, hun blinkede frækt til mig.

Et par timer senere var Jytte klar til at køre sin mor hjem, vil du med spurgte hun Sofie. Nej mor det orker jeg simpelthen ikke i dag, det må blive en anden gang. Sofie sprang Elna om halsen, kyssede hende, farvel mormor og tak for alt, jeg håber ikke der går så lang tid til vi ses igen, farvel min lille Sofie pige, Elna gengældte kysset, det håber jeg heller ikke der gør, du er jo altid velkommen til at besøge mormor, det ved du, og du er også altid velkommen til at sove sammen med mormor, hviskede hun i øret på Sofie, og lod sin hånd glide op mellem Sofies lår. Mmmmmm tak mormor, pas godt på dig selv. Jytte og Elna kørte afsted. Sofie havde lyste til en lille dukkert, så hun trak af tøjet og sprang i poolen. Jeg ryddede op efter aftenens spisning og samlede restaurantens skåle og fade i termokassen, det plejede jeg at aflevere når jeg kom forbi.

Jeg stod i køkkenet da det ringede på døren, jeg skal nok åbne råbte Sofie der var færdig med at plaske, hun var igen trukket i morgenkåben. Jeg stak hovedet ud ad døren og kiggede gennem glasvæggen for ende af gangen, jeg kunne se hende springe hen for at åbne, udenfor stod den unge mand fra restauranten, ja undskyld startede han, men jeg var lige i nabolaget og tænke, hvis i var færdige med servicet, så kan jeg godt tage det med tilbage, jeg skal alligevel på arbejde om et par timer. Han stod og så helt forlegen ud, Det tror jeg da vi er færdige med sagde Sofie lystigt, det er puttet i kassen det hele, den står derhenne sagde hun og pegede. Den unge mand gik hen mod termokassen, Sofie lukkede døren bag ham, det er altså nogen ærgerlige tidspunkter du kommer på, jeg har aldrig ret meget tøj på, og ingen drikkepenge på mig, hun kiggede drillende på ham.

Jeg hedder for resten Sofie, hvad hedder du spurgte hun. Øhhm Dennis, jeg hedder Dennis. Okay Dennis, Sofie kiggede ham i øjnene, du har jo før fået lidt drikkepenge i naturalier, så det må du også nøjes med denne gang. Jamen det er slet ikke nødvendigt, længere nåede han ikke, Sofie havde sat sig på knæ foran ham, hendes morgenkåbe gled op, hun var helt nøgen indenunder, hendes ung pige bryster struttede over den flade mave og den dunede fisse. Sofie åbnede lynhurtig bukserne på Dennis og trak både dem og underbukserne ned, hun greb om pikken og lukkede munden om den. Heyyyy hvad har du gang i! Udbrød han overrasket. Det kan du vel se og mærke, jeg sutter din pik, svarede Sofie og fortsatte.

Tungen spillede omkring pikhoved og skaftet, pikken rejste sig lynhurtigt. Sofie lukkede igen munden omkring den og slugte den til roden. Åhhhh Dennis stønnede dybt, Sofie lod pikhovedet komme helt ud mellem læberne før hun igen lod munden glide helt ned over den. Mmmmmm mmmm der kom smaskende lyde fra Sofies mund, hun tog pikken ud og spillede den lidt mens tungen dansede rundt om pikhovedet, for derefter igen at sutte den dybt. Efter ganske få minutter stod Dennis meget uroligt, med kneppebevægelser stødte han pikken i munden på Sofie hver gang hun lod munden gliden ned over den. Åhhhhh ååhhh Dennis pressede sin pik hårdt ind i munden på Sofie, med en dyb stønnen sprøjtede spermen langt ned i halsen på hende. Sofie slugte alt hvad der kom, hun lod den nu halvslappe pik glide ud af munden. Sofie rejste sig og samlede morgenkåben, nu har du vist fået drikkepenge for denne gang, hun smilte og tørrede munden med bagsiden af hånden.

Dennis trak hurtigt sine bukser op, kiggede sig hurtigt omkring, løftede termokassen og skyndte sig ud ad døren. Jeg gik ud til Sofie, du er en slem pige, sagde jeg, du trænger vist til noget opdragelse, sådan bare at sutte pikken af på den stakkels unge mand. Kom her, jeg tog fat i hendes hår og trak hende med ned i kælderen, låste op til mit lille hemmelige rum. Sofie fulgte forventningsfuld med, jeg var blevet godt liderlig af at se hende sutte den af på Dennis. Jeg skubbede hende ind i rummet samtidigt med jeg flåede morgenkåben af hende. Sæt din ned og tag min pik frem, kommanderede jeg, Sofie satte sig på knæ og tog min pik frem, sut den sagde jeg, sut den som du suttede Dennis. Nu skal jeg lære dig at opføre dig anstændigt overfor fremmede der kommer her i huset, sagde jeg med truede stemme.

Jeg havde taget en lang flogger fra væggen, med den ene hånd pressede jeg Sofies mund ned over pikken, den anden svingede floggeren ned over ryggen og ballerne med høje klask. Uhhhhh ohhhh Sofie klagede og vred sig hver gang floggeren landede og varmede hendes røv mere og mere. Jeg kneppede hendes mund i dybe stød, holdt pikken trykket ned i halsen så hun gaggde, slim og savl løb ned over hendes bryster. Rejs dig, læg dig over bænken, jeg pressede hendes overkrop, ned mod gynækologbænken, spredte hendes ben ud til siden, hun stod nu med fissen blottet mellem de spændte røvballer. Jeg fortsatte med floggeren hen over hendes røv, der efterhånden var godt rød, vendte den lidt og slog den op mellem hendes ben. Avvv uhhhh det gibbede i Sofie da de brede læderstropper ramte hen over hendes fisse og klitoris. Det vaar tydeligt hun nød den hårdhændede behandling, hendes fisse var hævet og begyndte også et skifte farve efterhånden som slagene ramte mellem hendes ben.

Det her kan måske lære dig at men ikke bare sutter pik på hvem som helst, sagde jeg med myndig stemme, endnu et par slag landede på fissen, auuu uuuuh jaaaa Sofie klynkede højlydt. Jeg smed floggeren på gulvet, hvad siger du spurgte jeg, og slog min hånd hårdt mod hendes fisse og tog et fast greb mellem hendes ben. Åhhhh uauuu ja hulkede hun, ja hvad! Spurgte jeg bestemt og klemte fingrene hårdt sammen om fissen. Ja det skal nok lære mig det. Lære dig hvad? Hvæsede jeg tog fat i hendes hår og trak hovedet bagover, tårerne rendte ned over kinderne på hende, ikke at sutte pik på.. på.. på hvem som helst. Min hånd gled ned over fissen og med stor kraft pressede jeg tre fingre op i det stramme hul, ummmm åhhh, jeg slap Sofies hår, hendes hoved faldt hurtigt ned, hun stønnede mens jeg fingerkneppede den drivvåde fisse og masserede hendes g-punkt.

Jeg gned pikken mellem skamlæberne op over klitten der var stor blodfyldt og spændt, åhhhh jaaa pres din pik op i mig tiggede hun, jeg lod spidsen trænge lidt ind, Sofie forsøgte at støde røven tilbage for at få pikken længere op. Jeg gav hende et klask på røvballerne med hånden, auuuu uuuh klagede hun sig, du skal ikke prøve på at få mere pik end jeg vil give dig, sagde jeg, trådte et skridt til siden og varmede hendes lille røv med en gammeldags endefuld. Sofie hulkede og vred sig, jeg trådte igen hen bag hende, fedtede pikken ind i fissesaft og pressede hovedet mod det lille stramme røvhul. Nu skal du få pik stønnede jeg og trykkede pikken lang op i røven på hende, uhhhhh ohhhh Sofie skreg højt da pikken gennemborede hendes røvhul, jeg rakte hænderne frem og greb om hendes faste bryster, trak hende lidt op fra bænken mens jeg bankede pikken i bund i hårde stød.

Jaaaaa uhhh jaaaa, min pik spændte det stramme røvhul ud, jeg jog pikken op i hende med voldsom kraft, gang på gang blev den banket helt i bund, Sofie hulkede og stønnede mens hendes lille røvhul blev gennem pulet. Jaaaaaa med et brøl lod jeg pikken sende den ene stråle sperm op i hende efter den anden. Hendes lille stramme røv malkede og sugede mine nosser tomme da orgasmen gennem rystede hendes krop. Jeg trak pikken ud tog hende i håret, sut min pik ren sagde jeg og pressede den mellem hendes læber. Da hun havde slikket pikken ren for den sidste sperm, slap jeg hendes hår og sagde, du kan selv lukke døren efter dig, jeg gik og lod hende ligge brugt tilbage på bænken.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.