Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kom for nogle år siden hjem kort efter midnat, jeg havde tilbragt natten på den lokale pub, og havde inden jeg smuttede fortalt min 16-årige datter, at hun ikke skulle have nogen i huset, mens jeg var ude i byen.

Da jeg kom hjem og gik ovenpå, fandt jeg en tom vodka flaske på gulvet i gangen, jeg vidste, at hun havde drukket den, så jeg bragede ind på hendes værelse klar til at fortælle hende det ikke var ok, men da jeg åbnede døren, lå hun på sit værelse gulv ved sengen sammen med en fyr , med bukserne nede om knæene og sin slappe pik hængende ude, med et brugt kondom liggende på gulvet ved siden af sig.

Hendes jævnaldrende veninde var der også og lå hen over sengen med fødderne hængende over siden og trusserne hængende fra hendes højre ankel, alle tre var døddrukne, og det var tydeligt, at de havde haft sex, eller i det mindste prøvet til før de gik kolde.

Alt i alt er hun en god pige og det er veninden også, og jeg var ikke rigtig vred på hende for at være ulydig og have nogen i huset, eller drikke min vodka, faktisk fik situationen, det at se dem i den pinlige situation mig bare til at smågrine.

Da jeg så på pige, der lå på sengen, virkede det som et spild, og lidt som om hun var blevet efterladt der som en gave kun til mig, kunne mærke jeg blev tændt af synet, det at hun lå der helt tilgængelig og nærmest bød sig til.

Det er klart, at de brugte kondomer, hvilket var godt at se, at de var forsigtig og brugte beskyttelse, mig på den anden side, jeg kunne ikke kneppe med det åndsvage gummi på, jeg gør det på den naturlige måde.

Jeg trådte op til sengen, løsnede og smed mine bukser, da jeg nærmede mig, jeg holdt om hendes tynde lår og vendte hende lidt rundt, så løftede jeg hendes nederdel helt op og blev ikke mindre liderlige af at se hendes lille skaldede fisse, jeg gav min pik et par ryk med hånden, så den blev helt hård og klar til action.

Jeg masserede hendes klitoris med spidsen af min pik og lod den så glide ned ad hendes revne, før jeg skubbede den ind i hendes varme, stramme fisse, “Her kommer Fu ut-fuutt-toget.” Jeg var selv småfuld, så jeg talte med mig selv, jeg løftede hendes t-shirt op over hovedet og kærtegnede hendes forholdsvis store bryster og nev i de strittede brystvorter, mens jeg stødte ind og ud af hendes meget stramme fisse.

Hun er en lille fræk tøs, hun så så skøn ud, især med min pik langt inde i hende, hun stønnede og bevægede hovedet fra side til side, mens hun nød en ufrivillig orgasme, jeg kneppede hendes stramme hul der nærmest malkede min pik, “Det er rigtigt, prinsesse, du” har en ordentlig mandepik indeni dig nu, jeg skal nok give din sultne fisse hvad den fortjener, bare rolig skat.”

Jeg holdt hendes ben op mod mine hofter i trillebørstilling, og pumpede hende godt og hård, så hendes mellemstore bryster gyngede rundt, og så kom jeg hårdt inde i hende, hendes stramme fisse klemte min pik som en tandpasta tube, jeg tømmer min pik for sperm oppe i hendes ungepige fisse.

Da jeg trak min pik ud, sprøjtede den et par gange mere og jeg dryppede den sidste sæd på hendes venusbjerg og mellem kønslæberne.

Jeg gad ikke engang rydde op efter mig selv, jeg efterlod dem bare der og gik ind på mit eget værelse og direkte i seng, veltilfreds med en glad tømt pik.

Jeg havde det ikke dårligt med at kneppe min datter s veninde, i hvert fald ikke med det samme, det kom dog et par måneder senere, da min datter fortalte mig, at hendes veninde var gravid, men de forstod ikke hvorfor, da de altid havde brugt beskyttelse, jeg fortalte dem, at kondomer ikke altid er 100 % sikre.

Men jeg vidste, datoerne passede sammen, hun blev gravid den aften, hvor jeg kneppede hende, babyen var min, men jeg vil aldrig fortælle min datter det, men det ser ud til, at jeg har et hemmeligt barn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.