Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Til skagen: Mig og min far bliv hente, af min veninde Emma og hendes far, vi skulle køre med dem til deres sommerhus i Skagen.

Min far og Emma sad på bagsædet, og jeg på forsædet,i mens Ib kørte Emmas far.

SEX I DAG?

Emma og jeg, begyndte og lyne deres bukser op, og fandt deres pik frem, som vi begyndte at sutte på, og der gik ikke langt tid, før Emma sad og red min far, så jeg sagde til Ib, når der kommer en resteplads så ville jeg også ha pik i mig, han kørte ind på en resteplads, og der fik jeg så en hurtig omgang pik, min far var lige komme oppe i Emma, og nu var det Ib tur, til og komme oppe i mig, han kørte sin pik ind i min driv både fisse, og kneppede til, og vi kom i en orgasme begge to, han spermede op i mig.

Vi kørte videre og kom til sommerhuset.

Vi skulle ha besøg af 4 pige og deres fædre vi kender, den første der kom var Torben med sin datter Katja, de kom ind og vi gav hinanden et kys, der gik ikke langt tid før, min far lå i sofaen med Katja og Torben med Emma. Min far var i fuld gang med at slikke fisse på Katja, og lege med hendes vidunderlige bryster dejlige stramme og ikke for store, lidt efter vente han sig så Katja lå øverst i en 69, og sutte pik, og han hendes fisse, der gik ikke langt tid før hun fik en orgasme, hun vente sig, og hendes våde fisse gled ned over min fars pik, og hun red ham til udløsning, alt imens var Torben i fuld gang, med at kneppe Emma hen over stuebordet, hvor de fik en orgasme begge to.

Vi sad nu og snakkede, og kælede for hinanden, imens vi ventede på de sidste. Katja med min far, Emma med Torben og jeg med Ib.

Id sad og gav mig finger, imens jeg spille hans pik af, ca. en time senere ringede det på døren, og ind kom Ida uden nogen på, sammen med sin far, hun fortalte at de lige havde hygge lidt, og hun ikke gad ta tøjet på igen, lidt efter kom Sanne og Mia med deres fædre, de kom ind og hilst, og straks efter var de også nøgen, jeg fik øje på Sanne s far, hold da op for en lækker pik, og satte mig på knæ og begyndte og sutte hans pik af, lidt efter ville fædre lige snakke, da de jo ikke alle kendte hinanden, og de blive enige, om at de skulle kneppe deres egen datter først, så de andre kunne se at de havde gjort det.

Så vi piger bliv lagt op på spisebordet, og de gik så i gang med at kneppe os, efter et stykke tid, routere de,og jeg fik Torben der starte med og slikke min fisse,og køre to fingre der op og ned til mit røvhul, han ved jeg godt kan li pik der, lidt efter stak han sin pik op i røven på mig, imens hans finger legede med min fisse, de andre fædre kiggede,og spurgte så de andre piger, om de også ville ha den i røven, det var kun Mia der ikke havde prøve det før, men hun ville da gerne, vi bliv enige om at det var hende far, der skulle være den der gjorde det første må hende.

Tiden gik,og da de alle havde kneppede os på skift, lagde de sig rundt omkring i stuen, og vi piger satte os på dem og gled ned over deres pik,og vi red dem til de kom oppe i os,og bagefter skulle vi så slikke pik, på den ved siden af og bagefter lå vi piger og slikke hinanden fisse ren.

Vi skulle finde noget og spise så vi tog på restaurant Hyttefadet, vi piger i kjoler uden noget på under, vi fik finger af dem vi sad ved siden af, og vi skiftede til og går på toilettet, med en af fædre hvor vi sutte pik på dem,og de kneppede os på toilettet.

Bagefter gik ned til solnedgangskiosken, og fik en is, fædre sad på en lang række, og kiggede ud mod vandet og solnedgang.

Vi piger fandt hver sin løfte kjole op,lyne deres bukser op, og fik deres stive pikke frem, vi satte og og gled ned over dem.

Vi sad der med deres pikke oppe i vores fisse, imens en masse mennesker gik forbi os, det var lidt fræk,og sidde der og bevæge underlivet,med en pik i sin fisse imens en familie med deres børn gik forbi.

Efter solnedgang gik vi tilbage til sommerhuset, Ida spurgte os andre piger om det var iorden, hun tog dem alle på en gang, Ida og hendes far har flere gange været i swingerklub, vi andre kigge på for bagefter var det en af os andre, og vi skulle alle i løbet af weekenden ha dem alle på en gang, bliv vi enige om.

Ida lagde sig oven på Ib, og førte hans pik op i det bagerste hul, Torben stille sig og førte sin pik op i hendes fisse, imens han legede med hendes bryster.

Min far stak sin pik i munden på hende, og Sanne og Mias far pik i hver sin hånd, det var vildt liderlige og se på så der gik ikke langt tid før vi piger gik igang med og slikke hinanden s fisse. Ida lå der og nød de kneppede hende,og den ene efter den anden orgasme kom, da vores fædre kom trak de deres pikke nu, og sprøjte Ida s bryster mave og fisse til, de kigge på os andre,og sagde så er der serveret, og vi piger gik igang med, og slikke Ida ren for deres sperm.

Det bliv senge tid, og vi havde valgt af vores fædre skulle trække lod om hvem de skulle ligge med, Sannes far trak Emma og min far trak Katja.

Mias far trak sin egen datter men reglen var, at det måtte de ikke så han fik Ida istedet, Torben trak Ida og jeg fik Ib.

Vi gik i seng på hver sit værelse. Ib lagde mig i sengen, og begyndte og kysse mig på munden, ned af halsen, nappe mine brystvorter, for så og lege med sin tunge omkring vorten, kyssede mig ned af maven til navlen, hans finger havde fundet min fisse, to finger kørte ind og ud.

Langsomt fandt hans tunge vej til min fisse.

Han slikker mig til en orgasme, han kravlede op af igen, og hans pik førte han ind i min fisse, så begyndte han langsomt og kneppe min fisse, trak den ud førte den ned til stjernerne, og pressede til og begyndte og røv kneppede mig, jeg stønnede så højt at de andre kunne høre det.

Der gik et stykke tid før, jeg kunne mærke en ny orgasme var på vej, han trak pikken ud for og køre den ind i min fisse,og vi kom begge to på samme tid,og bagefter sutte jeg hans slappe pik ren,den var dog hurtigt stiv igen, og denne gang var det mig der red ham, til han igen kom oppe i mig.

Vi faldt sammen på sengen, og kunne høre de andre ha sex også.

Lørdag morgen da jeg stod op, og kom ind i stuen sad min far og Katja, hun var i fuld gang med at sutte pik, jeg gik hen til dem og kyssede min far og derefter Katja, min far lagde sig ned og Katja gled ned over hans pik, og jeg satte mig på hans ansigt, så han kunne slikke min fisse, imens Katja og jeg kyssede hinanden, og tog på hinanden s bryster, se andre begyndte og komme op, Emma kom ud med sperm i hele ansigtet, og gik i bad, efter Emma havde været i bad ville jeg i bad, jeg gik der ud, og lidt efter kom Torben der ud, og kom ind under bruseren til mig, vi kyssede lidt og han havde en hånd nede ved min fisse, han kørte et par finger op i mig, jeg greb fat i hans pik og begyndte og spille den af.

Han løftede mig op mod væggen, og førte sin pik op i mig, og kneppede mig imens han slikke mine bryster, jeg fik en hed orgasme, og lidt efter kom han oppe i mig.

Da vi kom ud til spisebordet var de andre stået op, og sad og fik kaffe og morgenmad.

Efter morgenmaden ville mændene lige ha noget fisse, så de fandt en af os piger og vi fik en omgang pik.

Da de var færdige med og kneppede os piger, gik vi en tur ned på stranden.

Vi lagde nogen tæpper ud som vi lå os på.

Mændene begyndte og slikke fisse og køre et par finger op i os, flere personer fik bare forbi os uden og sige noget.

Efter et stykke tid og vi pige havde får en orgasme, bliv vi enige om og tag på restaurant og spise, vi piger sad i vores kjoler uden noget andet, over for os sad en familie med to unge fyr, min far trak min kjole op, så de kunne se jeg ingen trusser havde på, og smilte til dem de smilte igen og slikkede sig om munden da min far begyndte og lege med min fisse.

Vi fik spist og fik tilbage til sommerhuset.

Der er en grusvej med til sommerhuset og de bad os piger om, og ta kjole af og give dem den,så vi kunne gå nøgen ned til sommerhuset, selv om vi skulle Fordi 3 andre huse.

Vi kom med til huset, og de ville ha vi lagde os på græsplænen, så ville de komme og hygge med os, vi lå der nøgen og de kom ud til os, uden nogen på, hen til mig kom Sannes far, og med det samme stak han sin pik i munden på mig, og jeg slikke den imens jeg legede med hans kugler.

Efter et stykke tid kyssede han mig, og slikke mine bryster, to fingre kørte ud og ind i min fisse, lidt efter fik jeg en orgasme og han begyndte og slikke.

Så begyndte han og kneppe mig langsomt, men pludselig tog fanden fat i ham og han begyndte og kneppe til, og pludselig kom han langt oppe i mig, og trak sig ud og jeg begyndte og slikke hans pik ren.

Jeg kiggede over på de andre og der sad Sanne over på min far og fik pik i røven.

Katja lå og sutte pik på Ib der slikker fisse på sin datter Emma og Ralf kneppede Katja bagfra.

Vi lå bagefter og slappe af inde vi gik ind,og der gik ikke langt tid,så var vi i gang igen.

Dengang blive vi enige om at vi kunne ha sex med vores far, jeg begyndte med og kysse ham, og slikke hans krop hele vej ned til hans pik, tog den i munden og sutte den til han kom i munden på mig, jeg slugte det hele og suut videre den var stadig stiv så jeg gled ned over min fars pik og red ham.

Jeg fik en orgasme og han tog fat i mig og kneppede til, han sendte sit sperm op i mig. Ved siden af lå Katja og hendes far Torben og kneppede, min far trak pik ud og kom den i munden på Katja, der sutte den ren, lidt efter kom Torben oppe i Katja, jeg slikke første hans pik ren og derefter begyndte jeg, og slikke fisse på Katja der også ville slikke min fisse, vi lå der og slikke hinandens fisse.

Natten til søndag gik vi i seng jeg fik Emmas far Ib og Emma havde fået min far.

Jeg lå og sutte pik på Ib, da døren gik op og ind jeg Emma og min far.

De ville gerne hygge med os,og min far ville gerne se lidt pige sex, Emma og jeg begyndte og kysse hinanden,og røre ved hinanden bryster, jeg slikke ned over hendes bryst, bed lidt i dem, inden jeg begyndte og slikke hende fisse, jeg vendte mig om så vi lå i en 69er, og slikke fisse på hinanden.

Jeg var tæt på og komme da jeg mærkede et par finger ved min røvhul, de kørte ned til fissen og op igen, lidt efter mærke jeg en pik imod hullet, og der bliv presset til og den røg ind og i bund og i det sammen fik jeg en orgasme det sammen fik Emma vi lå stadig og slikke fisse imens de havde stillet sig bag os og begyndte og kneppede vores røv så samtidig fik smæk på ballen.

Jeg lå og slikke fisse på Emma imens jeg legede med min far kugler og slikke dem lidt os, lidt efter kom jeg igen, og jeg kunne mærke det var tæt på Ib ville komme, pludseligt trak både Ib sin pik ud af mig, og min far sig ud af Emma, min far stak pikke i munden på mig, og sprøjte ned i halsen på mig, og Ib havde gjort det samme på Emma.

Jeg slugte det hele vi faldt sammen ved siden af hinanden, Emma og jeg kyssede hinanden, vi lå lidt da min far og Ib begyndte og slikke fisse på os.

Jeg kiggede ned, og det var min far der var igang med og slikke mig, jeg lukkede øjnene og lå og nød det, han kysse min fisse og begyndte og slikke rundt og min Navle, han klemte mine bryst, og langsomt kysse og slikke han min mave, op til mine bryster, han nappe mine brystvorter og førte sin stive pik op i mig, jeg var vild liderlige, og der gik ikke langt tid før jeg fik orgasme. Han kysse mig på munden, og begyndte og kneppe mig så hårdt han kunne, og efter et stykke tid kom han oppe i mig, og det samme havde Ib gjorde ved Emma, og vi fik besked på og slikke hinandens fisse ren, så vi lå igen i en 69 er, og slikke deres sæd i os, fra hinandens fisse, Emma slikke mig til en orgasme og jeg hende, bagefter lage vi os til og sove, mig i armene på Ib, og Emma i min far arme, søndag morgen vågnede jeg ved at Emma sad og red min far, jeg kiggede og begyndte og sutte Ib pik stiv inde jeg satte mig på ham og red. Ham til han kom.

Vi stod op og gik ud for og lave kaffe og min far kørte ned efter rundstykker sammen med Emma.

De andre begyndte og komme op, først kom Ida og Torben ud, og lidt efter kom Sannes far og Katja, Katja kom ud med sæd i hele ansigtet, og sagde hun lige ville ta et bad, da Ida sagde stop, og hun tog fat i mig, og sagde at vi lige skulle gøre Ida ansigt ren for sæd første, så Ida og jeg slikke Katja ren for sæd både ansigt og fisse.

Vi sad og fik kaffe og rundstykker og snakkede om natten.

Mia fortalte at hun var blive rigtig glad for og blive kneppet i det bagerste hul, vi andre sagde havde sagde vi til dig, og pludselig rejste hendes far sig og gik hen til Mia.

Tog fat i hende og lagde hende hen over bordenden,og begyndte og kneppe hende i det bagerste hul, han klasker hende baller imens han kørte sin pik ud og ind, Ida rejse sig og satte sig på gulvet og begyndte og slikke Mia s fisse. Mia stønnede og fik en hed orgasme, og i det sammen kom hendes far oppe i røven på hende, han trak den ud for og mærke at Ida tog den i munden, og sutte den ren inden hun begyndte og slikke det sæd det løb ud af Mia s røvhul.

Mia stønnede fuck det var godt.

Jeg rejste mig og gik hen til Ralf Ida s far, og satte mig ned over hans stive pik, og red ham imens han slikke og nev mine bryster, vi kom i en hed orgasme på Samme tid.

De andre piger fandt hver sin og gjorde det samme, vi begyndte og pakke sammen og fik gjorde ren, inden vi kørte hjem.

Min far og jeg kørte med Torben og hans datter Katja, og vi sad og hygge lidt med hver sin pik og Torben sagde vi køre lige ind forbi pikkerbakken i Frederikshavn og får os en sidste tur, så i mens min far kneppede Katja. Fik jeg pik af Torben første i bilen og da vi ikke havde set nogen tog han mig med ud og lagde mig på motorhjelmen og kneppede mig til han kom oppe i mig.

Vi køre det sidste stykke og vi fik sagt farvel.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.