Adam havde nærmest smidt hende bagfra op af skrivebordet, hurtigt trukket hendes nederdel op over hendes stramme røv og med et snuptag flået kniplingstrusserne af hende...

Camilla sidder på sit kontor og stirrer frem for sig. Hun burde egentlig lige nu sidde med næsen begravet i alle de juridiske dokumenter, men hendes tanker er så distræte og bliver ved med at gå tilbage til en bestemt begivenhed. Noget der skete mellem hende og Adam meget tidligt i morges inde på hans kontor.

Camilla læner sig tilbage i sin højryggede kontorstol, opgiver papirerne for nu og lader tankerne omsætte til de skønneste billeder i sine tanker.

Hun har så svært ved at lade være med at tænke på andet end ham. Ham. Dejlige, skønne, vidunderlige Adam. Sådan har det været de sidste 6 måneder siden at hun som nyudnævnt chefjurist blev præsenteret for den lige så nyudnævnte CEO for firmaet, Adam. Hun husker hvordan firmaets bestyrelsesformand havde stået og rømmet sig akavet flere gange, da han have foretaget præsentationen, mens hun og Adam begge havde stået som naglet til gulvet og bare stirret på hinanden på hans kontor. Aldrig havde hun før mødt en mand, der i den grad havde tændt hende seksuelt ved første blik, og som havde forårsaget at hendes fisse blev dyngvåd i løbet af få sekunder. Og hun kunne se, at hun havde den samme virkning på ham.

I og med at hun og Adam skulle arbejde så tæt sammen fik de kontor på samme etage i forlængelse af hinanden, og gennem det næste halve år rå-flirtede de med hinanden lige så snart de kunne komme til det. Den seksuelle energi og tiltrækning mellem den var simpelthen så stærk, at luften var til at skære i. Men de havde begge tøjlet følelserne og prøvet deres bedste for at være prfessionelle. Lige indtil i går. Deres firma havde lige overtaget et andet firma, og Adam havde meddelt hende i går eftermiddags, at hun var nødt til at blive og arbejde over sammen med ham, for alle de juridiske spidsfindigheder i forbindelse med overtagelsen skulle være i orden, så de kunne aflevere en fuld rapport til bestyrelsen her til morgen.

Den seksuelle energi mellem dem havde været enorm; mange gange havde Camilla mærket Adams begærlige blikke på sig, men de havde begge arbejdet hårdt frem til klokken 6 i morges hvor de endelig var færdige. De ville fejre det med et glas. Der lå en del papirer på sofabordet i Adams kontor, og Camilla rejste sig og ville flytte dem over til hans skrivebord. Hun tabte dem på gulvet, og da hun bøjede sig for at samle dem op havde hun hørt Adam bag sig sige dæmpet "Åhhh for fanden da også!"

I to skridt havde han været ovre hos hende, hans hænder havde været overalt på hende. Havde kælet hende vildt og voldsomt udenpå tøjet. Han havde kysset, slikket og småbidt hende på halsen før hun havde drejet sig ansigt op mod ham og de havde kysset grådigt og sultent.

Adam havde nærmest smidt hende bagfra op af skrivebordet, hurtigt trukket hendes nederdel op over hendes stramme røv og med et snuptag flået kniplingstrusserne af hende så de gik i stykker. Hun hørte hvordan han åbnede sine bukser, og sekundet efter mærkede hun hvordan han pressede sin hårde, stive pik ind i hendes stramme og trange fisse bagfra. Han måtte afgjort have en stor pik, for hun mærkede en sviende og brændende fornemmelse i sin fisse blandet med inderligt begær efter ham og velvære. "Adam åhhh ja Adam" klynkede hun svagt. Han begyndte at råkneppe hende, og al den sammensparede tiltrækning energi mellem dem gjorde, at det kun varede et par minutter inden de begge kom i voldsomme orgasmer. Han stønnede højlydt, og Camilla greb fat i bordkanten foran sig og gispede mens hendes orgasme bølgede igennem hende, og hun mærkede de hårde ryk i Adams pik da han sprøjtede sin varme ladning dybt ind i hende og derefter faldt sammen henover hende.

De gispede begge udmattet lidt, og så rakte Adam ud, tog en masse Kleenex og holdt dem mellem hendes lår mens han langsomt trak sig ud af hende. Hun holdt fast på dem, vaklede ud i badeværelset, der lå i forlængelse af hans kontor og pressede hans sæd ud i toilettet. Hun nettede sig lidt mens hun prøvede at sunde sig og kunne næppe tro det, der lige var sket mellem dem.

Da hun kommer tilbage på kontoret har Adam klædt sig på igen og står høj, flot og mørk og smiler til hende. Hun går over til ham, de krammer længe og varmt. "Adam, jeg vil have dig!" hvisker hun. "Mmmmmm og jeg dig" hvisker han tilbage "I aften her på mit kontor? Så skal jeg vise dig, at jeg kan andet end bare at kneppe" siger han mens han smiler frækt til hende. Hun nikker stille mens hun bider sig lidt i underlæben.

De tager begge pokerfacet på og gør sig parate til at gå op til morgenmøde med bestyrelsen.

Fortsættelse følger

Hed elskov med chefen
I alt: 4.9 ud af 5 - fra i alt 16 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér