Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi lå et lille stykke tid og småsludrede, mens vi nussede og kælede med hinanden. Jeg skulle jo lige ovenpå igen, efter at hun havde slikket mig til en fed udløsning. Vi kyssede meget, både blidt og blødt, men også vådt og krævende. Det gav selvfølgelig resultat igen. Pikken begyndte at røre på sig.

Jeg begyndte atter at kysse Nenne på hendes dejlige bryster, tog vorterne i munden, slikkede, suttede og småbed i dem. Det var sgu noget hun var vild med. Så kyssede jeg mig ned af hendes bløde mave og ned til den varme fisse, som jeg selvfølgelig atter bare måtte smage på. Hurtigt begyndte hun at stønne igen, det var tydeligt, at hun nød min tunges behandling. Men nu skulle jeg jo ikke slikke hende i længere tid denne gang. Jeg ville jo gerne kneppe hende, og hun ville gerne mærke mig oppe i hende.

SEX I DAG?

Jeg er jo vild med at slikke en lækker fisse, så hun nåede lige at få en lille tur ud på bølgen, inden jeg stoppede igen. Jeg kyssede mig vej op fra fissen, op mod brysterne som fik en slikketur mere. Så mødtes vores læber, så hun kunne smage sine egne safter. Jeg er altså vild med at kysse denne tøs... 

Langsomt nærmede min stive pik sig hendes varme, våde og ventende fisse. Den smuttede let indenfor, jeg begyndte langsomt at lade pikken udforske hendes varme grotte. Uhhmm, så fornøjeligt, vi fandt hurtigt ind i en dejlig rytme. Det var ubeskriveligt dejligt at kneppe Nenne i dejlige bløde tag. Jeg trak drillende pikken næsten helt ud af hende, for så atter at støde den dybt op i hende. Vi kneppede længe på denne måde, hun fik en lille serie af orgasmer. Jeg drillede lidt ved at trække mig næsten helt ud og så ligge helt stille, eller bare pludselig stoppe, mens at det var allerbedst. "Neeeejjjj, du må ikke stoppe", stønnede Nenne hovedrystende, hun var helt vild i øjnene. Fedt syn at se, hvordan hun rullede med øjnene, og nærmest vendte det hvide ud...Jeg satte tempoet op, det var virkelig en liderlig kneppetur, hun kom i små bølger, og stønnede på mere. Jeg sagde til hende at jeg ville kneppe hende bagfra, hun vendte sig hurtigt om.

Uhhmm et dejligt syn, jeg trængte hurtigt op i hendes lækre fisse. Jeg bankede pikken ud og ind, vi stønnede om kap. Så stoppede jeg op, men det fik jeg ikke lov til, hun skød røven bagud og mens jeg stod stille, kørte hun røven frem og tilbage, og kneppede faktisk sig selv på min stive pik. Hold kæft hvor var det fedt, jeg tog fat i hendes hofter og kneppede hende hurtigere og hårde. Hun faldt forover, men beholdte røven oppe, mens hun lå på sine bryster og bare tog imod min stive pik, der igen og igen bankede ud og ind i hendes sjask våde fisse.

Uhhmm, jeg fik øje på hendes fristende bagdør, jeg trak pikken ud af fissen, kørte den op mellem hendes baller, og pressede forsigtig på hendes numsehul. Langsomt gav det efter og pikken trængte langsomt, men sikkert op i røven på hende. Uhhmm, jeg røvkneppede nu denne dejlige kvinde, hun stønnede og nød det hele i fulde drag, hun kommer i flere småorgasmer. Pludselig exede hendes ben, hun var øm i knæende, så jeg trak mig ud af hendes frække røv. Hun lå stille og pustede ud, i mens så gik jeg ud på badeværelset for at vaske pikken.

Jeg gik tilbage til sengen til Nenne og lagde mig ved siden af hende i sengen, hun smilte til mig. "Du er fandeme vild, Adam" sagde hun, "Hvor længen, fanden kan du dog blive ved"..."Længe" svarede jeg hende og kyssede hende.

Pikken var ikke faldet til ro, jeg var heller ikke kommet endnu anden gang. Vi småkælede lidt og hun tog fat om min pik, begyndte at spille den af på mig, så kyssede hun mig ned af mit bryst. Hun kyssede og slikkede rundt om pikken, legede med mine nosser, så det var en fryd. Pikken var nu blevet rigtig stiv og hård. Hun lod sin tunge spille rundt på pikhovedet, uhhmm for satan, her var virkelig en mester på sit felt. Der er en del piger/kvinder, der i årenes løb har slikket min pik, men Nenne er simpelthen den bedste pikslikker jeg til dato har mødt. Hun slikker pik med følelse.

Hun mundkneppede mig og drillede pikken med sin frække tunge, også denne gang kiggede hun i korte øjeblikke mig dybt i øjnene, mens hun suttede min stive pik. Hun satte tempoet op, for satan det var godt.

Pludselig stoppede hun, og skrævede hen over mig, for så at lade min pik glide op i hendes varme fisse igen, nu skulle der rides på pikken. Mens hun red så krammede og æltede jeg hendes dejlige bryster, og fandt hendes klitoris med en finger og legede med hende. Desværre kunne hu ikke holde så længe, hun fik ondt i ben og knæ, så hun steg af pikken, der poppede ud med et svup. Hurtigt fangede hun den med sin varme mund og begyndte igen at mundkneppe mig. Ivrigt slikkede hun pikken ren for sine egne safter, suttede og onanerede pikken i et skønt skønt tempo. "Er det meningen, at du vil have mig til at komme på denne måde igen?" stønnede jeg, "Ja Adam, jeg elsker smagen af din varme sæd" svarede hun, og fortsatte med sit sutteri. Nu var det tæt på, det var sgu svært at ligge stille. Det mærkede hun og øgede tempoet."Åhhh Nenne, jeg kommer sgu nu" stønnede jeg. Hun satte mere tempo på, spermen pumpede fra pikken og ind i hendes varme mund, lidt af det løb sammen med hendes spyt ud  mellem hendes fingre og ned af pikken. Hendes øjne lyste langt væk af liderlighed og min orgasme blev dejlig langvarig. Hun suttede mig tom for anden gang denne aften, hun slikkede mig hent ren, og satte sig derpå op med et liderligt smil om munden. Hendes ansigt glinsede af min sperm og hendes spyt. Så kyssede hun mig krævende, og smuttede ud på badeværelset.

 

Pust, jeg var lidt mat i sokkeholderne.  Jeg lå og tænkte på hvor heldig jeg var lige nu, med sådan en elskerinde, der virkelig forstod at nyde sex fuldt ud. Hun kom ind i sengen til mig igen og puttede sig ind under dynen til mig. Vi kælede blidt med hinanden, småsnakkede, vi havde det hyggeligt. Der gik noget tid. Hun snakkede om, at hun snart måtte finde vejen hjem, vi kyssede mere, og så fik jeg rejsning igen igen. "Du er sgu for vild Adam" sagde hun, da jeg lagde mig ind over hende, og førte min stive pik op i hendes stadig våde fisse.

Jeg måtte bare kneppe den skønne kvinde en gang mere, inden hun forlod mig igen for denne gang.

Vi kneppede blid og blødt, hun spredte sine dejlige ben så jeg rigtig kunne trænge op i hende. Jeg fik hende til at lægge sine ben på mine skuldre, så pikken kom dybere op i hende. Sådan kneppede vi et stykke tid. Nenne gled atter ud på bølgetoppene nogle gange....Åhhh det var lækkert at kneppe hende.

Nu meldte trætheden sig, jeg kunne ikke komme en tredje gang så hurtigt, så vi stoppede efter et stykke tid, lagde os tæt sammen og kyssede blødt og blidt. Vi kunne begge godt mærke lidt ømhed forskellige steder.

Nu var det tiden for at hun måtte klæde sig på og så køre hjem. Hun havde jo opnået langt mere, end hun havde håbet på og drømt om inden hun var kørt hjemmefra. "Adam, jeg håber ikke at det er sidste gang", sagde hun inden hun gik ud af min dør. "Nej, Nenne, det håber jeg heller ikke. Jeg glæder mig allerede til at du dukker op næste gang", svarede jeg og kyssede hende farvel.

Fulgte hende ud til bilen og vinkede farvel. Nej det skulle ikke blive sidste gang med den frække tøs i min seng....Heldigvis

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.