Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde nu haft fornøjelsen at være sammen med Nenne nogle gange, og jeg vil her berette om endnu et af hendes besøg her hos mig. Disse besøg står tydeligt i min hukommelse. Faktisk som om at jeg har oplevet dem i går. 

Søndagsmødet. 

SEX I DAG?

Nenne og jeg havde aftalt at hun skulle komme søndag formiddag. Jeg havde drillet hende og været meget fræk ved hende både via mails og via hed telefonsex ret ofte. Jeg bad hende om at møde op i nederdel og selvsiddende strømper og helst uden trusser. Det sidste var ikke lige hende p.t..

Hun ankom til mig iført et smukt lilla sæt tøj, hvor jakke og nederdel var i samme materiale.

Dertil selvfølgelig passende sko. Hun var lige til at spise, da jeg lukkede hende ind i entreen. 

Hun havde tanket benzin på vejen og fortalte at der var en del der havde gloet efter hende.

Men at hun selvfølgelig da havde været ligeglad med dem. 

Efter varme omfavnelser og våde kys, fik jeg hende med ind i soveværelset. Hun havde sagt at hun altså havde trusser på. Jamen det kunne jeg da hurtigt ændre på, så jeg knælede ned foran hende og stak mine hænder op under hendes nederdel og trak hendes g-strengs trusser af hende, men også kun dem.

Jeg rejste mig op og begyndte at kysse hende vådt og krævende. Hun besvarede grådigt mine kys og kærtegn, men uden at kende mine tanker*GF* 

Jeg skubbede hende nu ned på sengen, eller rettere fik hende til at sidde på kanten af sengen, hvor jeg så skubbede hendes nederdel op og derved blottede hendes smukke fisse. Jeg nød synet af den og kunne skimte lidt fugt i hendes revne. Jeg begyndte at kysse hende op af det ene lår, og ned af det andet. Jeg skubbede hende blidt om på ryggen, og lod straks min tunge finde hendes fugtige skamlæber. Min tunge spredte dem blidt, så lod jeg den skyde op i selve hullet, trak den op mod klitoris, som jeg så bed let i. Denne behandling fik hende til at stønne og ligge uroligt. Hun tog fat i mit hår og nussede rundt. Jeg udforskede fissen mere intenst nu, lod en finger presse op i hullet, og begyndte at fingerkneppe hende. Snart råslikkede jeg hende og nu fingerkneppede jeg med to fingre. Nenne havde meget svært ved at ligge stille. Jeg lod nu en tredje finger vådte i den våde grotte, for derefter at presse den op i hendes numsehul. Derpå satte jeg tempoet op, nu fingerkneppende med to fingre i fissen og en i numsen, imens at tungen dansede rundt på klitoris. Nenne stønnede nu kraftigere, og roterede kraftigt med numsen. Jeg øgede atter tempoet, og mærkede nu hvordan hendes fisse begyndte at trække sig sammen i orgasmekramper, så safter fedtede det halve af mit ansigt. Hun spændte sig i en bue og jeg måtte holde godt ved, for ikke at miste kontakten med den orgasmekogende våde drivende fisse. Så kom hun en byge af orgasme, jeg fortsatte med at slikke for at hun skulle få flere, det var helt vidt som det hele gik på hende. Så skubbede hun blidt mit hoved væk, jeg lod hende gøre det, og lå nu og betragtede efterdønningerne af hendes orgasmer.

Jeg lagde mig op til hende og kyssede hende på munden, så hun kunne smage sine egne safter.-"Adam, du er fandeme led..." stønnede hun, "Du er vild og led". Jeg sagde ingenting, tænkte lidt over det der med led, men ville ikke snakke om det nu. 

Vi lå lidt og Nenne begyndte at komme til kræfterne igen. Vi småkyssede, og hendes hænder gik på opdagelse på min krop. Hurtigt fandt de bulen i mine cowboybukser, som hun skyndte sig at pille af med sammen med mine tights og usexede hvide sokker.

"Uhhmmm" sagde hun og slikkede sig om munden. "den er allerede klar". Hun tog nu godt fat i min godt stive pik og begyndte at spille den af i et heftigt tempo, imens hun slikkede direkte på pikhovedet. Jeg kæmpede mig ud af min t-shirt og lod så bare Nenne fornøje sig lidt med min pik. Hun var stadig iført sit flotte sæt tøj, og nu var det mig der var splitternøgen. Hun slikkede pikken, og slugte den næsten helt til roden. Det var fandeme fedt.

Nu ville hun ride på mig, så hun satte sig over mig og førte pikken op i hendes stadig våde hede fisse. Så begyndte hun at ride og jeg krammede hendes bryster. Vi fik jakken af hende og jeg krængede hendes bluse op og fik blottet hendes lækre bryster, så jeg kunne bedre kunne komme til at slikke lidt på hendes brystvorter. Hun red dejligt på pikken nu. Men jeg ville noget andet, så jeg vippede hende af og fik hende op på alle fire. Hun skulle simpelthen råkneppes bagfra. Jeg bankede pikken op i fissen på hende, tog fat i hendes hofter og kneppede i et vildt tempo, så sveden sprang fra min pande.

Hun kom i en lille serie orgasmer og sank forover, hvilende på overkroppen. Jeg smuttede ud af hende og begyndte at fingerkneppe hendes meget åbne fisse med tre fingre. Kyssede hende rundt på numsen.

Så stoppede jeg op og betragtede hende, fissen var et åbent hul, og jeg kunne nu kigge et stykke op i hende. Hold da kæft et frækt syn.

Pludselig fik jeg en ide. Jeg listede ud i køkkenet efter en isterning. Nenne vidste ikke hvad jeg havde for, da jeg gjorde det så lydløst som muligt...."Hvad skulle du, Adam" ville hun vide...."Øhh bare have lidt at drikke" svarede jeg. Hun lå præcist på samme måde som da jeg listede af. Dvs på knæene, med overkroppen i madrassen, og fissen åben og blottet mod mig. Jeg begyndte atter at kærtegne den våde fisse, lod et par fingre køre ud og ind af det åbne hul. Det var virkeligt et vildt syn. jeg drillede hende nu med isterningen, som jeg kørte rundt på klitoris og skamlæber. "UHhhh, det sgu dejligt koldt" stønnede Nenne. Jeg må indrømme at jeg nødt at pirre hende på denne måde. Pludselig lod jeg isterningen forsvinde op i fissen på hende, derpå stak jeg min stive pik op i hende igen, og begyndte at råkneppe. "ÅHHHH, du er fandeme en vild tyr", nærmest småskreg hun, og faldt forover, med mig fortsat kneppende hende bagfra. Atter kom Nenne ud på bølgetoppene.

Der var nu rigtig vådt i sengen i en skøn blanding af fissesafter og isvand. Hun småpustede lidt, men jeg ville sgu mere, så jeg spredte hendes ben og trængte på i fissen igen. Hun fik benene op på mine skuldre og vi fandt ind i et forrygende tempo. Der blev virkelig kneppet godt og grundigt. Nenne kom igen i en lille serie småorgasmer, og jeg kunne mærke at spermen pressede sig på. "Sig til når du er på vej op mod en orgasme igen" stønnede jeg til hende..."Åhhh ja, Adam, så er det nu, uhhmmm, jeg kommer nuuu", stønnede hun. Jeg satte tempoet op. " Ja, Nenne, det gør jeg sgu også" stønnede jeg, og mærkede hvordan pikken voksede oppe i hende og så lod jeg spermen pumpe langt op i fissen på hende. Jeg svedte meget nu, og sveddråberne, nærmest tapdryppede ned på Nennes krop........Forrygende brag af en orgasme, hvor vi begge ramlede mod toppen i samme sekund. Det er en helt unik oplevelse, når det sker på den måde som det gjorde her. 

Nu skulle der pustes ud.. Men som altid så havde jeg ikke ro i røven, så jeg gik på toilettet. Lidt efter stod Nenne op af sengen, rettede lidt på tøjet og gik ud på min terrasse for at ryge en stille smøg. Jeg satte musik på og nød bare det at være til, at være her i nuet med den skønne Nenne ved min side. Jo, jeg havde sgu skudt papegøjen med den elskerinde jeg havde fået mig her.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.