Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tidlig morgen, jeg vågnede som så mange gange før med at ordentligt morgenjern på, Kim lå med at ben slynget hen over mig og med armen om min brystkasse, mmm jeg nød at mærke hendes lille faste krop mod min, mine hænder søgte ned til den stramme røv, forsigtigt trak jeg hende ind over mig, ummm hvad laver du spurgte hun søvndrukken. Sshhh hviskede jeg i hendes øre, mine hænder spredte røvballerne jeg pressede pikken mod hendes fisse der villigt lod den glide op, uhmmm sukkede Kim, du er så slem, det er du også svarede jeg, og pressede pikken længere op mens jeg holdt hende fast ind mod mig. Hendes faste bryster trykkede mod min brystkasse mens min pik gled stadig længere op i den våde grotte, jeg pressede den det sidste stykke i bund og begyndte at kneppe hende taktfast i lange seje stød.

Kim satte sig mere op, mine hænder lukkede sig om hendes bryster, de mørke brystvorter strittede stive og hårde lige frem, jeg løftede hovedet og suge dem på skift ind i munden, Kim red min pik mens jeg stødte imod hende hver gang hun satte sig ned over den. Ohhh jaaa hvor er det godt stønnede hun og satte tempoet op, åhhhh gud jaaa, hvor dejligt at mærke den stive pik, hun slikkede på sine fingre og rakte dem om og smurte sit røvhul, hun pressede en finger op i røven, uhhhhe jaaa sukkede hun. Kim løftede sig tog fat i pikken og satte den mod røvhullet, åhhh jeg vil mærke din pik i røven stønnede hun højt. Langsomt sænkede hun sig ned over pikken, auuu aaaah åhhhhh, pikhovedet pressede sig vej forbi ringmusklen, og Kim sank ned over pikken der gled dybt op i hendes endetarm, åhhhh gud jaaaa.

SEX I DAG?

Hun begyndte nu at ride, spiddet med pikken i røven, hendes fingre gned heftigt i fissen, den smaskede af safter der glinsende løb ned mellem mine ben og videre ned over mine nosser. Årrhhh hvor den pik fylder mig ud, uhhhhh gud jaaaaaa, hun red min pik i et rasende tempo, jaaaaaaaa skreg hun højt og faldt ned over mig, hende røv pulserede omkring min pik, jeg greb hendes baller og stødte den i bund flere gange, aaarrggh, med et dyrisk brøl sprøjtede spermen ud af mig, jaaa fyld min røv med dine fede safter stønnede hun, jeg greb hedes hår, trak hovedet bagover og pressede tungen ind i munden på hende, vores tunger dansede omkring hinanden mens jeg tømte pikken fuldstændigt dybt i hendes lille stramme røvhul.

Vi stod op, gik i bad og klædte os på, vi havde lige sat os med morgenkaffen da Sofie og Julie kom gående, godmorgen, sagde de i munden på hinanden, de grinte begge over det, godmorgen sagde jeg, har i sovet godt, ja det har vi da Sofie kiggede på Julie, vi har sovet dejligt sagde hun. Har vi planer for i dag spurgte Julie, næh, det tror jeg ikke rigtigt vi har, jeg kiggede på Kim, nej skat sagde hun tænkte du på noget specielt. Jeg tænkte bare om mig og Sofie måtte tage en tur til Herning, vi kan selv tage bus og tog. Det skulle der vel ikke være noget i vejen for sagde hun, hvis bare i passer på jer selv, og kommer tilbage i ordentlig tid. Det skal vi nok smilede Julie, kom Sofie, de gik ind på værelset og kom kort efter tilbage, tog deres overtøj på og kom hen og kyssede os farvel, vi er smuttet, sagde Julie, har du husket telefonen spurgte Kim. Ja ja, vi har begge telefon med, vi ses, og væk var de.

Så har vi det hele for os selv sagde Kim, ja det ser det ud til, så må vi se hvad vi finder på at få dagen til at gå med. Vi sad længe med morgenkaffen, Jytte ringede, vi har været på hospitalet i nat forklarede hun, mor har fået ilt og har det noget bedre, lægen mente det var kol og sygehuset har bekræftet, hendes lungefunktion er ikke mere end 50-55%, det forklarer også hvorfor hun tit er blevet stakåndet når hun har gået i haven og brast med noget. Jeg regner med hun bliver udskrevet omkring middag, så kører jeg hende hjem. Jeg kommer nok først i aften en gang. Du kan da tage Elna med sagde jeg, jeg har tilbudt hende det, men hun vil hellere blive hjemme lige nu svarede hun. Jytte spurgte hvordan det gik med pigerne, jeg fortalte at de var taget på tur sammen og eller gik det godt, ok hils dem alle sammen, vi ses senere, hun afsluttede samtalen.

Jeg havde haft medhør på, så jeg behøvede ikke gengive det hele, Kim havde kunnet følge med, Stakkels Elna sagde hun, det er sgu noget træls noget at komme til at slås med. Der kunne jeg kun give hende ret. Efter vi havde ryddet af bordet, blev vi enige om at gå en tur rundt i byen. Hej! Knud og Elly havde fået samme ide, hvor er i to på vej hen spurgte Knud, ingen steder svarede Kim, vi trængte bare til lidt frisk luft og få rørt skankerne lidt. Aha, det kunne jeg da godt hjælpe med sagde han, hvad kunne du hjælpe med spurgte Kim, at røre skankerne grinte han sjofelt. Vil i ikke med hjem og have lidt at varme jeg på spurgte Elly, tjo hvorfor ikke Kim kiggede på mig, jeg nikkede blot.

Da vi sad i Knud og Ellys stue fortalte vi om både Elnas sygdom og det tyske par vi havde truffet i går. Hmm brummede Knud, hvorfor var det vi ikke tog hjem til Svend i aftes, han kiggede på Elly, fordi du havde alt for travlt med at glo på den åndsvage fodbold i fjernsynet, grinte hun, så nu kan du høre hvad man går glib af ved at sidde der foran tossekassen. Jeg havde lagt min hånd på Kims lår og aede det stille, jeg elsker de faste slanke lår. Nå ja sagde jeg, det er vel ikke værre end opmærksomheden kan trækkes et andet sted hen. Ha! Ikke når Knud er optaget af fodbold på skærmen, han lagde såmænd ikke en gang mærke til jeg gik ind ved siden af og spillede min fisse grinte hun.

Hvad gjorde du, Knud kiggede helt forskrækket på din kone, ja jeg gik først ud og barberede alt håret af min fisse på badeværelse og så ind i soveværelse og onanerede til den store guldmedalje under hele anden halvleg. Gu gjorde du ej sagde Knud tvivlende, Elly rejste sig, løftede op i kjolen, trak trusserne af og satte den ene fod op på stolen, spredte sine nøgne skamlæber, hvis ikke det her er en glatbarberet fisse, hvad vil du så kalde det spurgte hun med et grin. Ja jeg ville kalde det en dejlig glat fisse sagde jeg hurtigt, men det er jo ikke til at se om den er blevet leget med, jeg smilte frækt. Den ser fugtig ud sagde Kim, hun kunne lige nøjagtig nå at få en hånd mellem Ellys ben, hendes fingre gled hurtigt ned mellem de spredte skamlæber inden Elly nåede at reagere. Den er ikke bare fugtig sagde hun, den er pladdervåd.

Uhh din frækkert, men du må da gerne kigge nærmere på den sagde Elly, hun satte sig op på bordkanten foran Kim. Det har du vist selv lagt op til grinte jeg, Kim stak resolut et par fingre op i Ellys fisse, ja det har jeg heller ikke det mindste imod sagde hun og finger kneppede Ellys våde hul. Kim lænede sig frem og satte tunge mod Ellys klit, ohhhh jaaa der kan du se hvad du går glib af ved at se det åndsvage fodbold stønnede Elly. Knud sagde ingenting han havde i stedet trukket pikken ud af bukserne, han sad og spillede den ganske langsomt, den var halvstiv, og rejste sig ganske langsomt. Kim rejste sig hun havde stukket endnu en finger op i Ellys våde grotte, fingrende gled ind og ud i et stadig højere tempo.

Jeg løftede Kims nederdel, og trak hende trusser lidt ned, min hånd gled ind mellem hendes lår, den lille lækre røv og Ellys stønnen gjorde mig usigelig liderlig, jeg lod fingrene lege med Kims klitoris, den lille hårde knop voksende under mine fingres cirklende bevægelser, mmmmm jaaaa Kim stønnede og vred sig, jeg lod den anden hånd glide op under hendes bluse, skubbede bh’en op over brysterne og kærtegnede de små dejlige kloder. Hver især var der en god håndfuld, jeg kunne se de mørke brystvorter for mig, de stivnede mellem mine fingre, gud jaaaa jeg kommer sgu snart hvis du bliver ved sukkede hun. Elly havde lagt sig ned på bordet og trukket bluse og bh af, hun lå og krammede sine bryster, Knud havde rejst sig, han stak pikken i munde på Elly.

Åhhhh jaaaa Ellys krop sitrede, Kim satte tempoet op, hendes fingre trængte ind og ud som stemplet i en motor, hun sugede sig nærmest fast på Elly klitoris. Jeg åbnede mine bukser og lod dem glide ned om anklerne, skubbede mine boxershorts så langt ned at min stive pik sprang frem, jeg satte den mod Kims fisse og trængte op i hende, jeg lukkede begge hænder om de små bryster, pressede pikken i bund. Kim sukkede dyb, åhhhh ja knep mig langsomt, jeg synes det krævede meget beherskelse at kneppe hende langsom, jeg havde den største lyst til at pløje pikken ind og ud. Knud kom med et dybt støn i munden på Elly, hun forsøgte at sluge det bedste hun kunne, men det var umuligt for hende at tage det hele, spermen pressede sig ud af mundvigene, og væltede ud da hun åbnede munden for at få luft.

Kim løftede hovedet og trak fingrene ud, hun rettede sig op så min pik røg ud af hendes fisse, hendes åndedræt var tungt og dybt, knep Ellys fisse til hun kommer sagde hun med blanke øjne. Knud har allerede brugt sit krudt hun smilede til mig. Kim tog fat i mine pik og lagde den mod Ellys fisse, Elly stønnede heftigt, hun havde været tæt på da Kim pludselig stoppede. Jeg lod pikken gilde op i Ellys varme glatte grotte, knep hende hårdt stønnede Kim til mig, jeg trykkede pikken i bund, tog fat om Ellys lår og voldkneppede hendes sultne fisse. Uhhhhh ohhhh det kan jeg ikke holde til, jeg kommer, Elly skreg højt, sperm og savl rendte ud af munden, ned over hagen og videre ned ad halsen.

Ellys fisse trak sig sammen, hendes ben dirrede, den glatte fisse var helt smurt ind i glinsende fissesaft. Jeg vil have din pik skal komme i munden på mig stønnede Kim der sad på hug ved siden af mig og gned fingrene rundt i skridtet, jeg nåede lige at trække pikken ud da den første stråle sprøjtede ud af den, det ramte Ellys fisse og rendte ned over det åbne fissehul og videre ned mellem hendes baller. Kims læber lukkedes hurtig om det sperm fyldte pikhoved, jeg tømte resten i munden på hende, hun suttede pikken dybt ind i munden og sank hver en dråbe, da de sidste rester var suget ud af mig, slikkede hun Ellys fisse ren for sperm og safterne der rendte ud af fissen.

Efter vi havde sat tøjet på plads igen, sad vi og snakkede lidt frem og tilbage inden Kim mente vi hellere måtte se at finde tilbage til huset, pigerne må snart komme hjem igen, sagde hun. Vi takkede Knud og Elly for gæstfriheden. Tænk nu over hvad du går glib af næste gang der er fodbold i fjernsynet, sagde jeg drillende til Knud som afsked.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.