Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kim og jeg sad nu påklædt, pigerne havde vi ikke set endnu men de kom nok, Jytte ringede, det er slet ikke godt med mor sagde hun, hun hiver efter vejret konstant vi tager til lægen lige om lidt, den gamle stædige rad har jo ikke fået taget sig sammen til det selv, jeg ringer igen når jeg ved noget mere. Håber Sofie opfører sig ordentligt? Ja det gør hun da, hende og Julie hygger sig gevaldigt i hinandens selskab, svarede jeg. Skønt, jeg ringer senere, Jytte lagde på.

Pigerne kom og spurgte om vi ikke skulle gå en tur ned til havet selvom der var koldt udenfor, vi blev enige om at vi alle kunne have godt af lidt frisk luft, så vi klædte os godt på og gik ned mod stranden. Der var ikke mange andre ved vandet, nogle tyske turister gik og kiggede efter rav så det ud til, de bukkede sig i hvert fald med jævne mellemrum og samlede noget op som blev smid igen. Julie faldt i snak med dem, det var stærkt begrænset hvad jeg fik ud af samtalen, tysk er ikke en af mine spidskompetencer, jeg havde tysk et par år i folkeskolen, og der var jeg vist ikke synderlig opmærksom, på det tidspunkt var det mere pigerne der kom i første række. De bedste timer var gymnastiktimerne, specielt efter timerne, vi var et par drenge der havde fundet et lille kighul ind til pigernes omklædningsrum, der stod vi som regel og skubbede til hinanden for at få et glimt af de nøgne piger. Det var lige et lille sidespring.

SEX I DAG?

Tyskerne var et ægtepar fra Hamborg der holdt ferie i Danmark, de havde forelsket sig i vestkysten første gang de havde været her for over 10 år siden, og var kommet tilbage flere gange om året siden. De var begge 42, manden var ikke så høj vel omkring 170 cm slank, og så ud til at være veltrænet, kvinden var kun et par cm mindre, til gengæld havde hun mere former, sådan så det i hvert fald ud, men det var svært at se, vi havde jo alle rigeligt tøj på. Sofie stod og fulgte med i samtalen det bedste hun kunne, hun havde tysk i skolen og synes det var spændende at se om det tyske ægtepar kunne forstå hvad hun sagde, det lod til det gik meget godt, i hvert fald stod de og snakkede så lang tid at det blev koldt at stå stille.

Jeg sagde derfor til Julie om hun ikke kunne invitere dem med hjem i huset, så kunne de fortsætte samtalen der, hvis de havde lyst. Jo, det var da en god ide, så kan vi få en kop varm chokolade og hygge os sammen, Julie spurgte det tyske ægtepar, de kiggede på Kim og mig, jeg nikkede bekræftende. De takkede ja til invitationen, manden fortalte han hed Uwe, han præsenterede sin kone, Alina. Vi hilste alle på hinanden og præsenterede os. Sammen gik vi tilbage mod huset, Julie og Sofie gik og snakkede med Uwe og Alina hele vejen, Kim og jeg kunne ikke rigtigt følge med i samtalen, det var kun brudstykker jeg fik fat i.

Jeg åbnede døren og lod gæsterne gå ind først, vi trak vores overtøj af, Sofie og Julie ville lige gå ind og få noget lettere tøj på, så de gik ind på værelset, det samme gjorde Kim. Jeg fik lejlighed til at se dem begge bedre an da jeg viste Uwe og Alina plads i en af sofaerne, på vej derhen lod jeg elevatorblikket glide over specielt Alina, hun var som man siger erotisk buttet, hun havde et par meget store bryster så det ud til, og en fast lidt bred røv, vi kan godt tale lidt dansk, sagde Uwe med en stærk tysk accent da de satte sig. Gudskelov udbrød jeg, så er der en chance for Kim og jeg også kan få snakket lidt med jer, jeg smilte til dem begge. Kim kom tilbage, hun var igen klædt forførende i en bluse der var dybt nedringet, stram kort nederdel, hvide nylonstrømper og højhælede sko, hvad hun havde på inden under kunne jeg ikke se, men jeg var sikker på det var sexet som altid.

Jeg finder noget varm at drikke til os sagde jeg og gik ud i køkkenet, da jeg kom ind igen, var Sofie og Julie kommet tilbage, også de var klædt som de plejer, Julies påklædning lignede som altid hendes mors, Julie var igen i en løsthængende bluse uden bh inden under, og så de stramme leggings. Det er en flot hus, sagde Aline og kiggede sig omkring, du har et pool her i huset, ja det er jo ikke altid vejr til at hoppe i havet, så jeg nyder at have poolen herinde hvor der altid er en dejlig varme svarede jeg, Sofie og Julie nyder den også rigtigt meget, er det ikke rigtigt spurgte jeg henvendt til pigerne. Natürlich müssen wir jeden Tag mindestens einmal zum Pool gehen svarede Julie. Alina spurgte om det gjorde noget hun trak sin trøje af, jeg har både en top og bh på, jeg kommer til at svede med den gode varme, Julie oversatte for mig. Det gør da ikke det mindste svarede jeg, vad betyder ikke det mindste spurgte Alina, Julie oversatte igen. Hvor er det godt vi har en tolk grinte jeg.

Alina trak trøjer over hovedet, toppen hun havde indenunder fulgte med op til under brysterne og afslørede en buttet bar mave indtil hun fik toppen trukket ned igen, det var nærmest en undertrøje med blondekanter over brysterne, nu kunne man rigtigt se de store tunge bryster, må jeg stille et frækt spørgsmål spurgte jeg Alina og Uwe, Julie fungerede som tolk i det omfang de ikke forstod hvad vi sagde hver især. Ja sagde Uwe og så spændt ud, hvor store er Alinas bryster, de ser meget store ud, Julie rødmede lidt da hun oversatte. Uwe grinede og så på Alina, det er en M skål svarede hun. Jeg nikkede anerkendende, synes nok de så store ud svarede jeg. Du kan måske godt lide bryster spurgte Uwe med et glimt i øjet, ja hvem kan ikke det svarede jeg.

Få sex i dag

Jeg lagde mærke til Uwe kiggede meget over mod Sofie, jeg kiggede og fandt årsagen, Sofie havde trukket benene op og lænede sig tilbage, den lille topfisse bulede flot ud mellem hendes lår, man kunne se en tydelig aftegning af hendes revne og skamlæber gennem det stramme stof. Nu vil jeg altså i poolen sagde Sofie og rejste sig, så vil jeg med Julie rejste sig sammen med Sofie, så må i klare jer selv med sproget så længe grinte hun. De rendte begge ind til poolen og begyndte at klæde sig af, både Uwe og Alina kiggede undrende, de vil ikke have badetøj på nej, spurgte Uwe. Nej svarede Kim, vi plejer bare at springe i vandet uden tøj på. Ahhh i er nudisten, Alina kiggede på os, tja det kan man vel godt kalde det svarede Kim med et smil.

Uwe havde fulgt de to piger med øjnene mens de smed tøjet, Alina puffede til ham med albuen, Uwe! Aufwachen. Uwe grinte til hende, en længere smøre på tysk hvor jeg ikke nåede at opfatte andet end ordet piger. De grinte begge, Uwe gav Alina et hurtigt kys. Vi kan da finde lidt koldt at drikke og sætte os ind i møblerne ved poolen sagde jeg og kiggede på Uwe og Alina, de nikkede begge to. Jeg hentede et par flasker hvidvin og glas, Kim, Uwe og Alina havde allerede sat sig da jeg kom ind til dem, pigerne svømmede tæt sammen i poolen. Uwe smugkiggede ind imellem kunne jeg se, Sofie og Julie krammede og kyssede hinanden, Alina kiggede på os, de er maget glade for hinanden jeres mädchen, ja det er nu ikke mine svarede jeg, Julie er Kims pigen, og Sofie er hendes gode veninde, oh ja pigen er det rigtige ord, Alina smilte.

Den ser dejligt ud den vand, oder was meinst du Uwe, ja es sieht lecker aus svarede han. Vi kan godt li at gå nackt på strand om sommer sagde Uwe, vi holder maget af Danmark, der er mange FKK stranden her. Können vi mehr tøj tage af, det er varm her, spurgte Alina. Ja naturligvis svarede jeg, og kiggede med spænding da hun smed skoene, rejste sig og trak bukserne ned, et par søde hvide trusser med blondekanter kom til syne, så synes jeg også vi burde trække af noget af tøjet sagde jeg til Kim, Uwe havde også smidt bukser og skjorte, han sad nu i t-shirt og boxershorts, Kim og jeg trak det meste af tøjet af, jeg sad havde kun beholdt mine boxershorts på, Kim havde kun hofteholder, og bh-sæt tilbage da hun var færdig, Uwe fløjtede sagte, din kone er maget smukt og sexy sagde han, tak men det er nu ikke min kone, jeg kiggede på Kim, men du har ret, hun er meget smuk og meget sexet. Men din kone ser nu også godt ud, jeg kiggede på Alina der var ved at lægge sine bukser sammen, hun havde et kønt ansigt, med langt hår der var sat op, hun stod med røven til, trusserne kravlede lidt op mellem et par store faste baller, hun trak toppen af og nu kun med i bh-sættet på, hendes mave bulede ud under de kæmpe store bryster de er altså kæmpe store i forhold til resten selvom hun er buttet tænkte jeg.

Min pik rørte sig ved synet af Alina og Kim næsten uden tøj så tæt på, jeg kunne se på Kim at hun også var blevet lidt opstemt, en lille fugtig plet i trusserne afslørede hende. Sofie og Julie kom op af vandet, er der stripshow spurgte Sofie, ja vi kan ikke tåle at se de badenymfer der svømmer rundt uden at få det for varmt, så må vi hellere skynde os at gå, kom Julie sagde hun, de gik ind på værelset. Uwe fulgte dem sultent med øjnene, hans pik fyldte noget mere i boxershortsene kunne man se. Det er et par frække pige at se på sagde han, jeg nikkede og tænkte han skulle bare vide hvor frække de kan være. Min telefon ringede, jeg skyndte mig ind og tog den. Det var Jytte der ringede igen, mor er blevet indlagt til nærmere undersøgelse, jeg bliver her hos hende, kan Sofie blive hos dig, selvfølgelig kan hun det svarede jeg, vi snakkede lidt videre, jeg kiggede ind til de andre, Alina havde rejst sig og åbnet bh’en de store bryster fald tungt ud, de hang lidt men var trods det et smukt syn.

Uwe havde smidt sin t-shirt og afslørede en sixpack, han var virkelig veltrænet det kunne tydeligt ses. Jeg bad endnu en gang Jytte hilse hendes mor mange gange inden vi afsluttede samtalen. Jeg lagde telefonen fra mig og gik tilbage til de andre, nå er vi ved at smide alt tøjet nu smilte jeg, mens jeg nærstuderede Alinas store bryster, min pik rejste sig lidt ved synet, Aline smilte til mig, hun havde lagt mærke til reaktionen. Vi har ikke taget alt af sagde Uwe, men ikke maget er tilbage, det meste spandende mangle. Hvis det er mit bh-sæt der er det mest spændende så kan det da godt ryge af for min skyld sagde Kim og rejste sig, hun tog først bh’en af, hendes faste bryster dirrede let, brystvorterne var stive, hun er liderlig tænkte jeg for mig selv, Kim satte hænderne i siden og trak ganske langsomt trusserne af, Uwe sad med tilbageholdt åndedræt, øjnene var lige ved at falde ud af hovedet på ham.

Uwe du bist ein Bock, Alina kiggede på ham, så rejste hun sig og trak trusserne af, en dejlig kødfuld glat fisse kom til syne, hun satte sig igen, sie müssen auch Ihre Unterhose ausziehen hun kiggede stramt på Uwe. Okay, han rejste sig og trak sine boxershorts af, hans pik var halvstiv, jeg anslog den til at være på størrelse med min egen, alle kiggede nu på mig, selvfølgelig skulle jeg jo også tage mine boxershorts af, jeg trak dem ned, min pik var lige lidt mere stiv og den sprang glad frem og dirrede i luften, oh la la udbrød Alina, es sieht gut aus, så meget tysk forstod jeg alligevel, tak sagde jeg, den jeg godt kan mærke ja, fortsatte hun, jeg nikkede blot, Alina rakte hånden frem og greb om pikken, uhm sagde hun og gned lidt op og ned af den, Uwe havde lagt en hånd på Kims knæ, han lod den forsigtigt glide op ad hende lår, Kim stønnede let, da hun ikke protesterede lod han hånden glide lidt længere op, fingerspidserne var tæt på hendes svulmende skamlæber nu, Kim lod røven glide lidt frem i stolen, Uwes fingre trykkede mod revnen.

Alina havde rejst sig, jeg lod en hånd veje det ene bryst, det var utroligt tungt, jeg klemte om brystvorterne der reagerede med at rejse sig mellem mine fingre, Aline spillede stadig på min pik. Uwe havde nu fingrene helt inde mellem Kims skamlæber, smaskende lyde fortalte hendes fisse var godt våd, den jeg må smage på, sagde Uwe og lagde sig på knæ foran Kim, hun rykkede røven ud på kanten af stolen, Uwe begravede straks ansigtet mellem hendes lår og slikkede fissen, åhhhh jaaaa Kim stønnede straks lidt højere.

Jeg lod min hånde glide ned over Alinas mave ned over venusbjerget, og ind mellem de glatte skamlæber, klitten var hård og hævet, fingrene hvilede et øjeblik på den  hårde knop, inden jeg søgte længere ned, fissen var allerede godt våd, ahhh fick mich stønnede hun, det var også noget af det tyske jeg forstod, kom her sagde jeg, jeg tog en af de tynde yoga madrasser og lade på gulvet, Alina lagde sig på ryggen og spredte benene, hendes fisse åbnede sig mellem de buttede lår. Uwe havde sat sig på knæ foran Kim, han trængte langsomt op i hendes fisse, ummmm jaaaa stønnede hun, Uwe begyndte at kneppe hende i lange langsomme bevægelser. Jeg slikkede Aline lidt, jeg skulle da lige smage hendes fisse først, ahhhh fick mich bitte, hun ville bare have pik, jeg lagde mig ned mod hende, satte pikken mod fissehullet og stødte pikken i helt i bund, ohhh jaaah, jeg lænede mig frem og suttede og slikkede på de store bryster mens jeg vold kneppede hendes sultne fisse.

Oh, ich komme, Uwe kunne åbenbart slet ikke tåle Kim stramme fisse der malkede hans pik, han trak pikken ud og kom ud over Kims mave. Jeg havde sat mig op, Alinas store bryster gyngede frem og tilbage i takt med min pik kneppede hende, oh jaaaa Dein Schwanz ist so gut, fick mich tief in die Muschi, Alina havde glem alt om at tale dansk, jeg var også ligeglad, fissen på min pik fejlede ikke noget, skal jeg komme oppe i dig spurgte jeg, hun forstod det vist ikke rigtigt, was sagst du stønnede hun, ohhhhh jaaaa fick meine muschi hart ohhhh jaaaa ich komme jetzt, Alina gik helt levende hun trak mig ned over sig og rystede over hele kroppen, jeg stødte pikken hårdt op i hende to tre gange og sprøjte spermen lang op i fissen.

Uwe kom hen til os, knælede ned og kyssede sin kone, der stadig dirrede let i kroppen, jeg trak pikken ud af fissen, Uwe kastede sig nærmest ned og pressede munden mod Alinas fisse, han slikkede og sugede sperm og fissesaft i sig, jaaaa Uwe skreg Alina, Ich komme weider, hendes krop gennemrystedes af endnu en orgasme, hun gned fissen op og ned mod Uwe grådige tunge. Kim sad i stolen og onanerede, hun stønnede højt, jeg satte mig og pressede min tunge op i hendes våde indre, mmmm det var nu den bedste fisse smag i verden, åhhhh jaaaaa slik mig dybt, hendes fingre gned hurtigere og hurtigere rundt på klitten, jaaaaaaa guud jaaaaa nuuuuu, Kim krampede fuldstændig, hun løftede røven, safterne drev ud af fissen, jeg lappede det hele i mig.

Vi sad alle sammen og kom til kræfter lige så stille med et glas vin i hånden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.