Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mit navn er Ann. Jeg er 72 år gammel, enke på 10. år efter en dejlig mand som jeg var gift med i 38 år. 

Min mand og jeg havde et dejligt liv sammen. Vi valgte at vi ikke ville have børn, da min mand var direktør for et stort internationalt firma, hvilket betød at vi rejste meget.

SEX I DAG?

Jeg bor stadigvæk i vores store Patricia villa, og er økonomisk uafhængig, da min mand efterlod en formue til mig.

Vores sexliv var noget nær enestående, da vi begge to elskede S/M og bondage, både som den ydende og den nydende.

Vi indrettede for mange år siden et dejligt lokale i kælderen, som efterhånden blev fyldt op med alt hvad vi kunne tænke os, når vi legede vores lege.

Da min mand gik bort, mistede jeg desværre kontakten med mange af vores såkaldte venner, og de sidste par år har jeg følt mig meget ensom.

For et halvt år siden tog jeg mod til mig, og besøgte en strikkeklub i byen. Det viste sig nu at være meget hyggeligt, og der var mange søde damer, unge som gamle som jeg efterhånden lærte at kende godt.

Der er især én som jeg er kommet til at tale meget med. Hun hedder Eva, og er også 72 år. Hun er faktisk min diametrale modsætning. Jeg er høj, lidt kraftig med nogle meget store bryster, hvorimod Eva er lille og spinkel med små bryster.

Mine mange oplevelser i S/M verdenen med både kvinder og mænd, og det faktum, at jeg ikke har været seksuelt sammen med nogle i mange år, fik mine tanker hen på, om jeg måske kunne forføre Eva, og jeg tænkte ”Hvo intet vover, intet vinder”.

Eva er, ligesom jeg også enke, så en dag tog jeg mod til mig, og spurgte om ikke hun havde lyst til at komme med hjem til mig for at spise, efter vores klub eftermiddag. Eva takkede ja, og sammen kørte vi hjem til mig.

Jeg bestilte noget mad ude fra, så vi havde tid til at sludre og hygge os. Eva var lidt benovet over mit hus og virkede lidt beklemt ved situationen.

Jeg fik lavet noget kaffe, og vi satte os med et glas portvin hver. Efter det tredje gals var stemning løsnet meget og snakken gik lystigt. Vores mad kom og vi satte os til at spise. Under maden fik vi delt en flaske vin, og den lille spinkle Eva begyndte at virke lidt beruset.

Da vi havde ryddet til side, satte vi os ind i sofaen med et glas likør. Jeg havde hentet et par fotoalbums, da Eva var meget interesseret i at høre om vores mange rejser til udlandet. Helt tilfældigt havde jeg også taget det album med billeder af vores frække oplevelser i kælderen med.

Vi kiggede først i et album fra vores rejser samtidig med at vi fik endnu en likør. Evas kinder blussede, og jeg tænkte ”Så er det nu eller aldrig” og tog så det frække album.

”Du kan selv lige kigge lidt. Jeg skal lige på toilettet” sagde jeg og rejste mig og forlod stuen. Jeg var spændt på hendes reaktion, da jeg få minutter efter listede hen til døren og kiggede ind.

Til min store glæde og lettelse sad Eva fascineret og bladrede i albummet. Hendes ene hånd masserede langsom hendes bryster, og hendes kinder var helt røde.

Jeg gik nu ind i stuen igen, og da hun hørte mig, kiggede hun forskrækket op og sagde ”Ann, jeg tror at du har give mig et forkert fotoalbum”.

Jeg satte mig ned og trykkede et kys på hendes pande og sagde ”Nej, min ven. Det var med vilje. Jeg ville se hvordan du reagerede, og du er heldigvis ikke løbet bort endnu”.

”Har du virkelig prøvet alt det som er på billederne” spurgte hun. ”Ja, min ven, og det meste er foregået her i huset” svarede jeg.

Hun stirrede forvirret på mig og sagde ”Jamen, det rum og de forskellige ting … øh, har du det stadigvæk”.

”Ja, kom så skal jeg vise dig det” sagde jeg, og tog hendes hånd og førte hende ned i kælderen. Da jeg åbnede døren ind til rummet, stod hun tavst med åben mund.

Det var også et rum som jeg altid havde været stolt af. Rødt velour på væggene, kors, plint gabestok, kroge, kæder, piske, ja alt hvad man kunne ønske sig.

Eva gik tavst rundt og kiggede på det hele. Hun virkede meget optaget af mange af tingene. Jeg gik hen til hende, slog armene omkring hende, bøjede mig ned og trykkede et kys på hendes mund.

Det var som om hun stivnede lidt, men jeg lod min tunge lege på hendes læber, og langsom åbnede hun sin mund og stak tungen dybt ind i mig. Jeg kunne mærke at hun pressede sin krop imod min, mens vi fortsatte med vores tungeleg.

Da vi slap hinanden, kiggede hun op på mig med et blik, som fortalte mig, at jeg havde fundet den rette. ”Jeg har aldrig i mit liv prøvet noget af det her, og har heller aldrig tænkt på det” sagde hun og fortsatte ”Men hold da op hvor har jeg lyst nu”.

Jeg var udmærket klar over, at vi begge var halvfulde, men jeg var også fast besluttet på at udnytte chancen så jeg begyndte langsom at klæde mig af, men Eva stirrede på mig.

Da jeg bukkede mig ned for at tage trusserne af, hang mine store bryster og svingede, og jeg hørte at Eva drog et dybt suk. ”Hvor er du flot” sagde hun, da jeg, nu helt nøgen rejste mig op foran hende.

Eva er så lille at hendes ansigt er ud for mine bryster, når vi sår overfor hinanden, så det var nemt for hende at tage mine brystvorter i mund og sutte på dem, samtidig med at hun æltede brysterne.

Jeg bad nu Eva om at smide tøjet mens jeg satte mig for at nyde synet. Langsom åbenbarede hun sin spinkle krop. Hendes små bryster hang slapt ned ad hendes brystkasse, og mellem benene kunne jeg se at hun ikke var barberet.

Jeg gjorde tegn til hende om at komme hen til mig, lagde en pude foran mig, og mens jeg spredte mine ben, sagde jeg ”Slik mig, jeg vil mærke din tunge”.

Uden at protestere satte hun sig på knæ foran mig, skilte mine skamlæber at begyndte forsigtigt at slikke mig. Jeg mærkede hvordan varmen bredte sig i min krop, da hendes lille tunge fandt min klit.

Jeg tog nu et fast greb om hendes nakke og pressede hendes ansigt ind imod min fisse, og kunne mærke, hvordan hendes lille spidse tunge fandt vej op i mig. Det var pragtfuldt at mærke en tunge i fissen igen, og jeg fik nu Eva til at lægge sig på gulvet så jeg også kunne slikke hende.

Vi har åbenbart været trængende begge to, for det varede ikke længe før vi begge fik en voldsom orgasme. Udmattede sank vi sammen og lå og sundede os lidt inden vi gik ovenpå.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.