Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at Gitte havde afsløret at hun også var lesbisk rejste hun sig nu op og gik over og gav hendes mor et dybt tungekys. Henvendt til mig sagde hun ”Hvorfor har mor manchetter og halsbånd på”. Jeg kunne se i hendes øjne, at hun var ved at være tændt.

”Skal vi vises Gitte det” spurgte jeg nu Eva, og hun nikkede smilende tilbage til mig. ”Gitte, du tager lige en øl mere, så går jeg med din mor. Jeg henter dig om 10 minutter”. Gitte nikkede.

SEX I DAG?

Eva og jeg gik ned i kælderen, hvor jeg bandt Eva til et stort kryds på væggen, efter at jeg havde taget hendes skjorte og halsbånd af. Jeg kørte lige et par fingre op i hendes våde fisse inden jeg gik op for at hente Gitte.

Da jeg kom ud i havestuen igen, kunne jeg se, at Gitte havde smidt tøjet. Hun var gudesmuk, som hun sad der foran mig. Hun rejste sig straks op, og kom hen til mig. Jeg kunne se, at hun havde piercinger i brysterne. 2 små sølvbjælker var stukket igennem hendes perfekte brystvorter.

Det kriblede dejligt i mit skød, da hun lagde armene omkring mig og plantede sin tunge i min mund, mens hendes dejlige bryster blev presset ind imod mine. Jeg lagde armene omkring hendes røv og pressede hendes underliv imod mit.

Efter kysset så Gitte på mig og sagde ”Det er snart lang tid siden at jeg har været sammen med en voksen kvinde”. Jeg studsede lidt over den bemærkning, men tænkte så ikke videre over det. ”Kom” sagde jeg, og førte Gitte ned i kælderen.

Gitte anede naturligvis ikke, hvad der ventede hende da jeg åbnede døren i til rummet. Hun gav et gisp fra sig, da hun så det spændende rum, og sin mor stå udspændt ved den modsatte væg.

”Wow, hvor lækkert, lige hvad jeg har drømt om” sagde hun, mens hun gik hen til sin mor. Hun stillede sig foran hende og gav hende et kys, mens hendes hænder var overalt på Evas krop.

”Jeg vidste ikke at du var til sådan noget, mor” sagde Gitte imens hendes fingre forsvandt op i Evas fisse. Eva stønnede og svarede ”Det vidste jeg heller ikke før Ann bragte mig ind i dette vidunderlige univers”.

Gitte tog nu fat i Evas stive brystvorter og trak i dem imens hun vred dem rundt. Der lød et liderligt suk fra Eva, da hun mærkede smerten forplante sig til fissen.

Jeg havde i mellemtiden smidt mit tøj, og gik hen og hentede en pisk, som jeg gav Gitte i hånden. Gitte kiggede spørgende på sin mor, som nikkede energisk og blinkede til sin datter. Jeg fortalte Gitte om vores stopord, så hun kunne standse i tide, hvis hendes mor ønskede det.

Gitte startede forsigtigt med et par blide klaps på Evas små bryster, men Eva sagde ”Mere, min skat. Pisk din mor”, hvilket fik sat gang i Gitte.

Piskeslagene haglede nu ned over Eva spinkle krop, som stod og vred sig i lænkerne. Da Gitte ramte Eva stive klit med pisken udstødte hun et skrig, og fissesafterne sprøjtede ud af hende. Slapt faldt hun sammen i sin lænker.

Vi løsnede nu Eva arme, men lod hende stå med vidt spredte ben ved korset. Jeg havde fået en ide. Jeg ville se, hvor langt Gitte var villig til at gå. Jeg gik hen til hende og begyndte at kæle for hende.

”Hold da kæft hvor har du nogle lækre store bryster” sagde hun, mens hun hårdt tog fat i dem og æltede dem. Mine brystvorter reagerede omgående, og Gitte bukkede sig ned og kyssede og bed i dem.

Jeg gik hen til gabestokken, som stod midt på gulvet, og åbnede den. Jeg bukkede mig forover og lagde min arme og hals i de fordybninger som var i den underste del. ”Luk mig fast. Jeg er din” sagde jeg til Gitte.

Gitte kom hen og lukkede overdelen ned, så jeg nu stod fastspændt med mine store bryster dinglende ned mod gulvet. Nu fastgjorde Gitte så min ankler til gabestokkes ben, så jeg stod med vidt spredte ben.

Gitte satte sig nu foran mig og gav mig et kys. ”Må jeg gøre alt hvad jeg har lyst til” spurgte hun. ”Ja, hvis bare du husker stopordet” svarede jeg.

Gitte gik nu om bagved mig og satte sig på hug. Jeg mærkede at hun skilte min balder og så kunne jeg mørke hendes bløde tunge ramme mit røvhul. Hun slikkede min røv, ned lags mellemkødet og endte ved min fisse.

Der gik et stød igennem min krop hver gang hendes frække tunge ramte min klit, og snart løb safterne ud af mig, mens jeg roterede med hele underlivet. Nu stoppede Gitte med at slikke, og snart faldt det første slag.

Med flad hånd smækkede hun nu mine balder. Hun slog hårdt, og ved hvert slag udstødte jeg et lille skrig. Mine balder brændte snart af den hårde, men dejlige behandling, og det var lang tid siden jeg havde været så liderlig.

Når jeg drejede hovedet, kunne jeg se, at Eva var i fuld gang med at onanere. Hendes fingre pumpede oppe i hendes fisse, mens hun henført stod og så, hvad hendes datter havde gang i.

Gitte hentede nu et par brystklemmer med lodder samt nogle dildoer og en stor pisk. Hun kravlede ind under mig og fastgjorde klemmerne på mine stive brystvorter. Da hun slap lodderne, gav det et ryk i mine vorter, og mine bryster blev tvunget længere ned imod gulvet.

Hun stillede sig nu skråt bagved med, og begyndte at piske min røv. Den intense smerte forplantede sig i hele min krop, og hver gang hun ramte mine balder, gav det et ryk i mig, så lodderne fik mine bryster til at svinge frem og tilbage.

Nu satte Gitte sig igen bagved mig, og endnu engang kom hendes frække tunge i kontakt med min røv. Hun stak den ind i mit lille stramme hul, og kørte den frem og tilbage. Nu mærkede jeg så et par fingre glide ind i min røv, og til sidst pressede hun en stor plugg op i min røv.

Jeg gav et skrig fra mig, da den passerede ringmusklen, men ret hurtigt blev smerten afløst af en vellyst uden dimensioner. Nu var det fissens tur. Først den våde tunge, så et par fingre og til sidst en stor DILDO, som hun begyndte at kneppe mig med.

Da Gitte til sidst kravlede baglæns ind under mig og fandt min stive klit med sin tunge, kunne jeg ikke mere. Med et skrig kom jeg i en orgasme, som resulterede i at dildoen røg ud af fissen og mine safter sprøjtede ud over Gittes dejlige krop.

Gitte løsnede nu os begge to. Eva og jeg stod og kiggede beundrende på den smukke kvinde, som stod nøgen med mine fissesafter løbende ned af sin krop.  Vi gik hen til hende og slikkede safter af hendes bryster og mave.

Jeg satte mig foran hende og stak min tunge op i hendes fisse, mens Eva bagfra fik skilt sin datter balder så hun kunne placere sin tunge oppe i hendes røv. Hele seancen havde gjort Gitte så liderlig, at vi ikke skulle bruge mange minutter, før hendes krop krampede i en kæmpe orgasme.

Totalt udmattede og tilfredse gik vi nu op i havestuen igen for at nyde en øl. Da vi havde siddet lidt, kunne jeg fornemme at Gitte blev lidt alvorlig.

”Der er noget jeg må fortælle jer” sagde hun og fortsatte ”Efter at jeg blev skilt fra Knud har jeg jo boet sammen med Janni og Sussi. De er efterhånden blevet 19 og 16 år. Jeg fandt på et tidspunkt ud af, at de faktisk hyggede sig sammen, på en måde som ikke er helt almindelig for søstre”.

”Jeg besluttede mig for at konfrontere dem med det, så en dag hvor de troede, at de var alene hjemme, sneg jeg mig ind i huset. Jeg kunne høre, at de var godt i gang på Jannis værelse. Jeg åbnede nu forsigtigt døren og så at de lå på Jannis seng og var i gang med at slikke hinanden.”

”De havde ikke hørt mig så jeg stod stille og betragtede dem. Til min store overraskelse blev jeg liderlig af at se mine to døtre slikke hinanden, så jeg fik en hånd op under nederdelen og stod og gned mig selv. Janni havde åbenbart opdaget mig, for pludselig kiggede hun direkte hen imod mig, og gjorde tegn til at jeg skulle komme hen til dem”.

”Nærmest som i trance trak jeg af mit tøj og gik hen til pigerne. Sussi havde også fået øje på mig nu, og den frække tøs lagde sig på ryggen med spredte ben og inviterede mig til at lægge mig imellem dem. Ja, og sådan begyndte det hele. Vi slikkede hinanden til flere orgasmer, og siden hen har vi ofte været sammen”.

”Det har ind imellem været nødvendigt at straffe dem lidt, så en røvfuld har de da begge prøvet, og det ser faktisk ud til at de nyder det, og nu kunne jeg godt trænge til lidt hjælp med at få dem lidt videre.

Jeg kiggede beundrende på Gitte. Det var flot, at hun turde være så ærlig overfor os. Eva gik hen og lagde armen omkring hende og gav hende et kys. ”Det er helt i orden, min skat. Jeg tændte også på dig, da du var yngre, men jeg fik aldrig gjort noget ved det”.

Jeg varm blevet helt varm af den fortælling, og uden at tænke videre over det sagde jeg ”Hør her. På fredag når pigerne kommer fra skole pakker i en weekend kuffert og kommer herud, og så må vi se hvad der sker”.

Både Gitte og Eva så lidt betænkelige ud, men efter kort tid accepterede de, og med den aftale i hus kørte Gitte hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.