Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi sad nu igen i lædersofaen, denne gang nøgne, mens vi nød endnu et dejligt glas likør. Eva kiggede på mig og sagde ”Jeg ved godt, at det her er kommet pludseligt, men jeg føler, at vi har fat i det helt rigtige. Da jeg gik rundt nede i rummet, tænkte jeg hele tiden på, hvordan det ville være, hvis du ville dominere mig”.

Jeg tog hendes kønne ansigt imellem mine hænder og sagde ”Der er ikke noget jeg heller vil, min skat”.

SEX I DAG?

Vi satte os nu ud til køkkenbordet og nedskrev en aftale, som gik på, at Eva skulle være min husholderske og skulle stå til min rådighed, når hun var i huset.

Hun indvilligede i at jeg måtte bruge hende som jeg havde lyst, men vi aftalte dog et stopord, hvis jeg gik for vidt. Hun var jo helt uerfaren, og kendte endnu ikke hendes grænser.

Hun havde kun en fraskilt datter og 2 teen age børnebørn, så der ikke noget som holdt hende tilbage, da de kun så hinanden sporadisk.

”Ann” sagde Eva ”Jeg tror at du er noget af det bedste der er sket for mig i lang tid, og jeg vil meget gerne, hvis vi kunne tage hul på vores nye liv allerede nu, så jeg ikke fortryder”.

”God ide” svarede jeg, og tog hendes hænder og førte hende ned i kælderen igen. ”Når vi træder ind i rummet, er det mig der bestemmer, men husk på at du altid kan bruge stopordet” sagde jeg og Eva nikkede forventningsfuldt tilbage.

Jeg satte nu manchetter på Evas håndled og ankler og førte hende ud på midt på gulvet. Min mand og jeg havde fået monteret et elektrisk spil, som jeg nu sænkede ned fra loftet. Det var en lang stang med kæder, og jeg valgte dem som passede til Eva, og fastgjorde manchetterne.

Da jeg hejste spillet op igen, blev Evas arme spredt helt ud, og til sidst stod hun på tæer. Jeg fastgjorde nu et par kæder om på hendes ankel manchetter så hendes ben blev spredte og hævede hende så yderligere så hun hang midt i rummet som et X.

Hendes ansigt var nu i højde med mit, så jeg stak min tunge ind i hendes mund. Hun gengældte omgående og gav et støn fra sig, da jeg pressede et par fingre op i hendes meget våde fisse. Hun startede straks med at rotere med underlivet, mens jeg fingerkneppede hende.

”Åh Ann, det er så dejligt” stønnede hun, og jeg kunne mærke at safterne løb ud af hende. Hendes små bryster var nu helt flade, da hun var strakt helt ud. Jeg kyssede og bed i begge brystvorter indtil de strittede ud fra kroppen.

Jeg hentede et par brystklemmer som var samlet i en kæde, og satte dem på hendes stive vorter. Hun stønnede da klemmerne blev sat på, men endnu ingen stopord. Jeg hængte et lod i kæden, så hendes bryster blev trukket nedad, hvilket udløste endnu et støn.

Jeg fandt nu en af de blidere latex piske og stillede mig skråt bagved hende. Det første slag ramte lige på tværs af hendes balder, så hendes krop røg fremad i lænkerne. Nu piskede jeg hende systematisk i flere minutter indtil røven var helt rød.

Nu gik jeg foran Eva og begyndte at piske hendes maveskind og bevægede mig langsom ned mod hendes fisse. Jeg stillede mig så jeg kunne piske lige ind på fissen og forsøgte at ramme hendes klit.

Eva stønnede højere og højere for hvert slag hun fik. Nu fjernede jeg forsigtig klemmerne på hendes bryster og så fik de også en gang pisk. Jeg lagde pisken fra mig og kælede for hendes krop samtidig med at jeg stak et par fingre op i hende.

Eva vred sig i liderlighed. Hun var snart helt væk og meget tæt på en orgasme. Jeg satte mig på hug foran hende og slikkede hendes klit, mens mine fingre fortsatte sin leg inde i hende.

”Åh, jeg vil komme” skreg Eva nu, og da jeg stak en af mine våde fingre op i hendes røv, eksploderede det hele på hende. Hendes fissesafter sprøjtede ud af hende og ramte mig i ansigtet. Jeg rejste mig op og kyssede hende, så hun kunne smage sine egne safter.

Eva blev nu hejst ned og løsnet fra manchetterne. Hun faldt totalt udmattet om på gulvet. ”Tak, søde Ann. Det er det vildeste jeg nogen sinde har prøvet. Jeg har aldrig sprøjtet en orgasme ud tidligere” stønnede hun.

Jeg fik hende op at stå, og måtte støtte hende lidt, da hun var ved at falde omkuld. ”Du er en sej gammel tøs” sagde jeg, ”Jeg troede ikke du kunne holde til så meget”.

”Jeg var ikke i nærheden af stopordet” svarede hun. ”Jeg vil prøve meget mere, og gerne meget hårdere”.

Jeg blev fyldt af glæde og kærlighed, da jeg hørte de ord. ”Nu har jeg endelig fundet den rette” tænkte jeg. Vi blev enige om, at det var nok for i dag, så vi tog et bad og gik i seng. Eva kunne dog ikke holde sig fra mig, og jeg faldt i søvn lige efter at hun havde slikket mig til orgasme.

Da jeg vågnede næste morgen, lå jeg lidt og kiggede på den sovende Eva. Jeg tænkte på, hvad jeg skulle finde på i dag for at teste hendes grænser af. Min hånd fandt ned til min glatte fisse, som hurtigt blev våd. Jeg tænkte, at vi lige så godt kunne få afprøvet noget mere og fik en genial ide.

Jeg nænnede ikke at vække Eva, så jeg gik i køkkenet og lavede kaffe, og mens kaffen blev færdig, fandt jeg noget tøj frem til Eva. Det var godt nok for stort, men det måtte gå i dag. 1 times tid senere kom Eva ud til mig, stadigvæk nøgen, og satte sig for at drikke kaffe med mig.

”I dag skal vi ud at køre en tur” sagde jeg ”Så jeg vil gerne at du tager et bad og tager det tøj på, som jeg har lagt frem til dig på badeværelset.

Eva skyndte sig afsted og lidt senere stod hun i køkkenet igen, iført en meget gennemsigtig skjortebluse, netstrømper og manchetter på arme og ben. ”Jeg kan da ikke køre sådan” sagde hun. ”Du gør bare som jeg har sagt” var mit svar.

Jeg hentede et læderhalsbånd som jeg spændte omkring hendes hals, og satte en lænke i. ”Så, nu er vi vist klar”. Jeg havde en sort top, en kort nederdel og sorte strømper på. Ingen BH og ingen trusser, så mine store bryster hang helt ned til linningen i nederdelen.

Vi gik nu ud til min bil og kørte afsted. Jeg kunne godt se at Eva var lidt betænkelig, men nu skulle hun afprøves. Da vi var kommet lidt væk fra vores by, standsede jeg ved en tankstation.

Jeg gav Eva 100 kr. og bad hende om at gå ind og købe 6 øl. Hun så forskrækket på mig. ”Jamen, jeg kan da ikke gå ind sådan her” sagde hun og kiggede ned ad sig selv.

”Du har vist glemt hvem der bestemmer. Afsted med dig” kommanderede jeg.  Helt rød i hovedet gik Eva så ind i butikken. Der var flere kunder og også nogle som tankede, så der blev gloet meget på hende.

Vi kørte nu ned til en nærliggende strand, hvor jeg fandt et tæppe frem. Sammen gik vi ned til stranden mens jeg holdt Eva i lænken. Vi fandt et rimeligt roligt sted, og satte os med hver sin øl.

”Det er faktisk lidt frækt og spændende, det her” måtte Eva indrømme, og jeg kunne da også mærke at jeg var begyndt at blive våd i fissen.

Jeg kunne se, at der kom nogen gående hen ad stranden, så jeg bad Eva rejse sig op og folde hænderne bag nakken. Jeg satte mig bagved hende og førte min hånd op til hendes fisse og stak et par fingre ind. Hun var drivvåd og stønnede lidt, da jeg begyndte at fingerkneppe hende.

Det var to unge fyre som gik forbi, og de gloede godt nok lidt, men skyndte sig videre. Eva skulle blive stående, mens jeg fortsatte med at kæle for hende. Hun stod med lukkede øjne og nød min behandling. Der kom flere forbi, både par og enlige som stirrede på vores lille show.

Nu kunne jeg se en høj flot kvinde komme langs stranden. Jeg skønnede hende til at være midt i fyrrene, lange ben, langt sort hår og en flot figur. Hun kiggede på os da hun gik forbi, og så kunne jeg se, at hun tøvede lidt og standsede helt op.

Det var en varm sommerdag, og hun var kun i bikini. Jeg beundrede hendes figur, og kunne se, at hendes flotte bryster bølgede i bikinien, da hun langsomt kom nærmere.

Da hun var 10 meter fra os, løftede hun sine solbriller, blinkede et par gange med øjnene og sagde så, til min store overraskelse ”Mor, hvad laver du”. Hvor store er chancerne lige for at Evas datter skulle komme gående lige den dag og lige på det tidspunkt.

Eva åbnede øjnene og gispede ”Gitte … øh … ” og så gik hun helt i stå. Det var meget pinligt, og ingen af os vidste lige hvad vi skulle sig. Jeg rejste mig op og præsenterede mig. Jeg sagde til Gitte, at det vist nok krævede en dybere forklaring, og bad hende om at sætte sig og få en øl sammen med os.

Da vi havde sat os, forklarede jeg Gitte hvordan det hele hang sammen. Eva så meget flov ud. Det var ikke så spændende at sidde næsten nøgen på en offentlig strand med manchetter og halsbånd foran sin datter.

Jeg kunne se, at Gitte lige skulle have det til at bundfælde sig, men så smilede hun og gav sin mor et kys. ”Jeg er glad på dine vegne mor, men jeg blev godt nok lidt overrasket lige da jeg så jer. Jeg ved godt at jeg ikke har haft tid nok til dig, så det er skønt, at du har fundet en veninde”.

Jeg spurgte Gitte om ikke hun havde lyst til at komme med hjem, så vi rigtigt kunne få det snakket igennem, og da hendes piger var hos deres far, indvilgede hun i at tage med os hjem.

Jeg kunne ikke lade være med at beundre hendes lækre krop da vi gik op til bilerne. Hendes frække røv svingede lækkert indbydende i hendes små bikinitrusser, og jeg blev helt tændt ved synet.

Da vi kom hjem, fandt jeg noget frokost frem, og vi satte os i havestuen med mad og øl. Eva var ikke kommet sig helt over chokket, og så stadigvæk rystet ud.

”Slap af, mor. Jeg er glad for at du har truffet Ann, og jeg er glad for at jeg traf jer i dag. Nu jeg kan så fortælle dig, at jeg blev skilt fordi jeg fandt ud af at jeg var lesbisk” sagde Gitte med et smørret grin.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.