Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

November, det er blevet lidt kold uden for, heldigvis har jeg en god varme i hele huset. Sofie kommer sammen med hendes mor og en af hendes kusiner for at fejre hendes fødselsdag, jeg glæder mig som et barn til juleaften, det er nogen uger siden de har været her sidst. Sofie kommer som sædvanlig løbende og kaster dig i mine arme, det er heldigvis ikke blevet anderledes selvom hun er et år ældre. Jytte giver mig et kys, kusinen, Mette er 3 år yngre end Sofie. Vi skynder os indendørs, jeg har lavet frisk kaffe og varm kakao, hjemmebragte boller står klar på bordet, bolerne havde jeg hentet ved bageren, jeg antog det var det sikreste, bagekunst er ikke min spidskompetence.

Da vi havde siddet og hygget os et stykke tid, rejste Sofie sig, kom sagde hun til Mette så skal jeg vise dig den fedeste pool. Mette hvinede af fryd da hun så poolen og mærkede at vandet var dejligt varmt, tror du vi godt må bruge den spurgte hun, selvfølgelig må vi det, hvorfor tror du jeg sagde du skulle tage badedragt med. Men startede Mette, jeg har ingen badedragt kun en bikini. Det er da det sammen din tossede tøs, badetøj er badetøj svarede Sofie, lad os gå ind og klæde om. De forsvandt ind på værelsesgangen. Måske vi skulle tage en flaske med ind og sætte os ved poolen, så kan vi også holde lidt øje med der ikke sker noget når pigerne bader sagde jeg. Det lyder som en glimrende ide svarede Jytte.

SEX I DAG?

Vi havde ikke andet end lige sat os før Sofie og Mette kom løbende tilbage, Sofie havde kun taget bikini trusser på, de var så små de næsten afslørede mere end de skjulte. Mette var en lille slank pige, hendes bryster var lige begyndt at bule lidt ud, til gengæld havde hun de sødeste lille pariserrøv der struttede bagud. Plask, plask, de tumlede i vandet begge to. Jytte og jeg sad og snakkede, drak lidt vin og snakkede noget mere. Sofie og Mette kravlede op af poolen i den anden ende af lokalet, jeg skal lige have mig tørret lidt hørte jeg Sofie sige, hun havde taget et håndklæde og trak nu bikinitrusserne af og tørrede sig i skridtet. Mette stod og kiggede på hende, orv, har du fået hår på tissekonen spurgte hun, ja lidt svarede Sofie, må jeg se dem spurgte Mette, ja hvorfor ikke sagde Sofie, jeg skal bare lig have tørret mig færdig.

Kom herhen sagde hun til Mette, Sofie satte sig på massagebænken og spredte benene, Mette studerede indgående de små sorte hår der var begyndt at vise sig på Sofies fisse. Jeg havde mere end svært ved at bevare koncentrationen i forhold til samtalen med Jytte. Jeg skænkede det sidste vin op i vores glas. Må jeg prøve at mærke hørte jeg Mette spørge, det må du gerne, Mette lod fingrene glide over Sofies venusbjerg, orv, sagde hun, så er du snart en voksen dame, kommer der over det hele, fortsatte hun spørgsmålene, det tror jeg da svarede Sofie, også her, Mette pegede på skamlæberne. Ja men ikke inde imellem forklarede Sofie, inde imellem gentog Mette, ja her sagde Sofie og skilte skamlæberne med et par fingre, fissen åbnede sig som en østers. Hvad med der, Mette pegede på klitten, nej der kommer heller ikke hår på den.

Nu har du set min tissekone sagde Sofie, så må jeg vel også se om der er begyndt at komme hår på din. Jeg kunne mærke min pik begyndte at reagere på deres snak, Jytte rejste sig og tog den tomme flaske i hånden, jeg finder lige en ny flaske sagde hun. Jo, men Mette kiggede lidt rundt, hvad med de andre sagde hun, de sidder da helt derhenne, de kan ikke se noget som helst svarede Sofie. Tag din bikini af, så skal jeg tørre dig. Mette trak bikinitoppen af, hendes små pige bryster kom til syne, brystvorterne stod stift frem. Hun kiggede igen lidt tøvende, jeg lod som om jeg ingenting så, Mette trak nu af trusserne, fint sagde Sofie, kom her sø skal jeg tørre dig. Hun lagde håndklædet om Mette og tørrede hende grundigt, så sæt dig op på bænken så jeg kan se på dig.

Mette hoppede op, spred benene, Sofie lagde sine hænder på Mettes knæ og pressede dem ud til siden. Min pik voksede betragtelig ved synet af den lille jomfruelige revne. Sofie bukkede sig og studerede indgåede Mette mellem benene. Nej der er ikke rigtigt kommer hår endnu sagde hun, din tissekone er helt glat, hun strøg en finger op over den, så lod hun to fingre skille de små skamlæber, nej der er vist ingenting. Er du begyndt at putte noget op i tissekonen spurgte Sofie nysgerrigt, og lod en finger cirkle om hullet. Mette så lidt betuttet ud da hun langsomt svarede, ikke ret meget, jeg har kun mærket med en finger. Pikken var nu stenhård i mine bukser. Sofie lod nu sin finger glide op over Mettes lille klit, uh Mette gav sig, det kilder, Sofie lod fingeren glide over igen, uh hvor det kilder og snurrer, kilder det ubehageligt ville Sofie vide. Nej det kilder bare og summer i tissekonen, gør det også det nu, Sofie bukkede sig og lod sin tunge glide op mellem de skilte skamlæber og op over den lille ært. Uhhh det gav et sæt i Mette, hvorfor slikker du på min tissekone.

Jytte kom tilbage med vinen, jeg havde nær ikke fundet proptrækkeren, jeg ledte efter en ornepik og så var det nærmest bare en kraftig nål med trykluft, grinte hun. Fordi det godt kan føles dejlig når nogen slikker på den, Mette så tvivlede på Sofie, er det ikke ulækkert spurgte hun. Nej da, ikke hvis bare man er ren, så smager det faktisk godt, prøv igen, Mette spredte sine ben helt ud til siden. Hvad i alverden har de gang i spurgte Jytte, de inspicerer tissekoner, sagde jeg med et grin, hvad gør de, Jytte skulle lige til at rejse sig, slap af sagde jeg og lad dem, det sker der da ikke noget ved. Sofie bukkede sig og stak tungen helt op i hullet, hun slikkede ivrigt hele vejen op over den lille klit og ned igen, uhhh det kilder altså dejligt, prøv igen.

Har du ikke også lyst at prøve spurgte Sofie, jeg kan da ikke nå svarede Mette, da ikke din egen dit lille fjols, du kan prøve at slikke på min. Måske sagde Mette, okay, så hop lige ned, Sofie lagde sig nu op på bænken, hovedet vendte mod os, kom her op sagde hun, Mette kravlede op, ved dig om med et ben på hver side af mig, så din numse kommer herop til mit hoved, så kan vi begge undersøge hinandens tissekoner. Burde jeg ikke stoppe dem nu, spurgte Jytte, nej hvorfor sagde jeg, du burde i stedet komme her over og sutte min pik, jeg rejste min og trak bukserne af, min pik sprang frem. Hvad satan dit perverse svin, sidder du og får ståpik, ja det gør jeg og sig ikke at din fisse ikke er blevet våd, Jytte knælede og tog min pik i munden.

Mette kravlede lidt baglæns, sådan spurgte hun, ja det er fint, Sofie rakte hænderne op og trak Mette ned mod sig, sådan, nu kan jeg komme til at nusse din tissekone sagde hun. Du må gerne stikke en finger op min tissekone sagde Sofie. Jeg bad Jytte rejse sig, jeg løftede hendes korte nederdel, og trak trusserne af hende, stak prøvende min hånd op til fissen, hmmm du er da vist lige så pervers, du er jo drivende våd. Ad! Har du tisset, Mette trak hurtigt hånden til sig. Nej jeg har da ikke, det er noget fugtigt der kommer ud af tissekonen når den har det dejligt, det smager godt, svarede Sofie, prøv at sutte på din finger. Mette tog tøvende finger op til munden og slikkede på den. Sofie slikkede i lange strøg, fra den lille klit mellem skamlæberne og videre op til den lille stjerne.

Mette havde igen sat fingrene ned til Sofies fisse, du må gerne stikke mere end en finger op i den, Sofie stønnede let, det føles dejlig og kilder dernede. Mette blev mere modig, hun lagde armen om Sofies røv og stak to fingre op i fissen på hende. Uhhhh hvor det kilder dejlig, Mette rystede lidt, hendes mund nærmede sig, hun stak prøvende tungen ud og slikkede lidt på Sofies klitoris. Åhhhh jaaaa Mette, det er dejligt sukkede Sofie. Hold da kæft det er frækt at se de to tøser ligge og lege med hinanden sagde jeg til Jytte, læg dig på alle fire, jeg vil kneppe din fisse mens vi begge kan følge med i deres leg. Jytte lagde sig hurtigt, jeg løftede op i nederdelen, hendes brede røv lå indbydende foran mig, og jeg trængte helt op i fissen med det samme. Åhhh gud ja, knep min kusse, mens jeg ser min sjofle datter slikke den lille jomfru kusse. Åhh jaaa giv mig pik i kussen stønnede hun stille.

Mette trak fingrene ud og slikkede lidt længere ned mellem Sofies skamlæber, mmmmm ja det føles rigtigt dejligt Mette, Mette løftede hovedet en smule, det smager også godt sagde hun, og slikkede videre helt ned i fissehullet, mmmm her er der rigtig meget saft fra tissekonen sagde hun, løftede hovedet og slikkede sig om munden inden hun igen satte tungen mod Sofies fisse. Jeg kneppede Jytte i lange dybe stød, det var et fantastisk syn at se Sofie slikke den lille uskyldige fisse, Sofie havde med fingre på begge sider trukket den helt åben, og slikkede grådigt, stak tungen ind i fissehullet, eg forsøgte at presse den ind i det lille røvhul. Mette trak vejret stødvis, uhhhh Sofie, det kilder helt vildt nu, jeg kan næsten ikke ligge stille. Sofie sugede sig fast på den lille klit og lod prøvende en finger presse sig ind i fissen. Sofie altså, nej hvor det kilder dejligt, Mettes ben rystede, uuuuuuh uhhhh, Mette pressede munden mod Sofies fisse, som for at dæmpe det lille skrig der kom fra hende.

Fyld den kusse mens de to liderlige tøser slikker hinandens små kusser, lad mig mærke din pik pumpe i min kusse, Jytte stønnede nu højt. Åhhhhhh jaaa Mette du slikker mig så dejligt, Sofie spændte kroppen, og pressede underlivet op mod Mettes ansigt. Jeg kunne mærke hvordan Jyttes fisse malkede min pik, og sugede mine nosser tomme langt oppe i sig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.