Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne novelle er fuldkommen fiktion og skal på ingen måde tages som virkelighed. Jeg har lavet en aftale med Finddating.dk, hvor jeg muligvis kommer til at skrive sideløbende på deres blog. Ligeledes kigger jeg lidt rundt andre steder Jeg vil dog før dette lige "prøve mine evner af foran publikum" for at se, om nogen rent faktisk finder det jeg skriver interessant. I så fald, vil jeg formodentlig skrive videre både hos Finddating og her – Har en del idéer.

God fornøjelse!

Jeg hedder Allan, var på dette tidspunkt 18 år gammel og lige startet på en fuldkommen ny skole. Jeg var normalt ikke personen som alle er vild med, men havde dog prøvet at være i seng med tidligere kæreste. Jeg fandt mig på den nye skole en god kammerat i samme klasse ved navn Kasper.

Ham og jeg var efterhånden sammen næsten hver evigt eneste dag, ugen rundt og vi spillede en hel del computer, hørte musik, snakkede og hvad unge drenge nu engang gør. Hvad der ydermere var interessant, og hvad der fangede min interesse, var dog hans små to søskende – eller i hvert fald den ene af dem. Den ældste var 14 år gammel, hed Trine og havde de bedste bryster med en størrelse, hvor kokosnødder kun lige kan være med. Jeg kiggede meget efter hende, hendes bryster og røv, men fik aldrig mulighed for at gøre nogle af de ting ved hende, som jeg længe havde drømt om.

For det første var jeg jo bedste ven med hendes storebror og for det andet havde hun en kæreste de fleste ville betegne som lækker, hvilken hun gav en hel del mere opmærksomhed. Så jeg måtte på den front klarer mig udelukkende med højre hånd og fantasien. Man skulle nu tro, at denne artikel kom til at omhandle Trine og hendes fantastiske krop, men faktisk er det lillesøsteren jeg fik mig en god oplevelse med. Hendes navn er Ditte. Hun var på det tidspunkt 1.58 høj, 15 år gammel og havde bryster og røv, der kun lige akkurat var kommet i gang med pubertetens påvirkninger. Hun gik aldrig med BH og jeg havde derfor godt nok lagt mærke til hendes brystvorter engang imellem, men aldrig for alvor været seksuelt optaget af hendes person.

Det ændrede sig dog meget brat en dag, hvor hendes forældre bad mig passe hende en aften, hvor de skulle noget sammen med Kasper og Trine. Jeg sagde ja, de tog afsted og vi hyggede os stille og roligt det meste af aftenen. Efter aftensmaden – pizza på forældrenes regning – gik hun op på sit værelse og jeg satte mig til at se TV. På et tidspunkt gik jeg op for at checke om hun havde det okay, men blev meget overrasket da jeg lukkede døren op og fandt hende med dynen helt oppe til hovedet og meget rød i hovedet.

Min første reaktion var som spøgefuglen jeg er "Nååå, du hygger dig da nok". Og hendes svar som den pinligt berørte teenager: "Øhmm... Jaaa...". Jeg satte mig ned ved siden af hende, greb fjernbetjeningen og tændte for Die Hard 3, som kørte på TV3 den aften. På dette tidspunkt var mit lem godt på vej til at blive halvstort og uden for dynen, har hun næppe undgået at se det.

Sådan sad vi et stykke tid, indtil hun brød isen. "Du Allan.. Synes du at det er mærkeligt at tænke på den man er vild med, når man onanerer?". Jeg svarede naturligvis "Nej, det er da ganske almindelig" og lagde roligt en hånd om bag hendes halvt dækkede ryg og kælede lidt for den.

Hun tog igen mod til sig og sagde "Nå.. Heller ikke, hvis det det var dig jeg tænkte på?". Før jeg nåede at svare på dette, havde hun lagt sin hånd på min pik og var begyndt at gnide stille og roligt på den. Jeg fik fremstammet et "N.. nej.." og besluttede mig for at kysse hende. Efter lidt tid kom tungen i spil og jeg lagde hende ned på ryggen, kyssede videre og listede stille og roligt en hånd op til hendes ene bryst, kun dækket af en tynd nattrøje. Jeg vidste udmærket godt at det jeg var i færd med var så forkert som det overhovedet kunne være, men jeg kunne simpelthen ikke lade denne lækre lille tøs og hendes små strittende B-skålsbryster være.

Det var alt.... Spændende? Kritik? Kom med det!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.