Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Pling! Jeg vågnede ved en sms tikkede ind på Jyttes telefon, jeg skubbede til hende. Pling! Jytte der kommer beskeder til dig, Jytte slog søvndrukken øjnene op. Hvad er klokken spurgte hun, 7.30 svarede jeg. Hun tog sin telefon og kiggede på den, det er Sofie der spørger hvornår jeg henter hende, vi kan da køre sammen, sagde jeg, nu skal du vel ikke diskutere en masse med din eks. Nej det skal jeg i hvert fald ikke, Jytte skrev at Sofie skulle være klar kl. 10.

Vi spiste morgenmad og gjorde os klar, denne gang tog vi min bil, Jytte var ikke helt tryg da jeg sagde at hun skulle køre. Det gik nu fint nok uden nogen katastrofeopbremsninger, hun var meget koncentreret for ikke at koble ud. Vi var fremme ved eksmanden rækkehus ti minutter i ti, i indkørslen holdt to VW up, det er et par nye biler han har købt til sig selv og sin kæreste sagde Jytte, og parkerede langs fortovet. Måske tror han det kan imponere nogen. Hun gik op til huset og ringede på, jeg stod ud af bilen og ventede, det var de to drenge der åbnede døren, den mindste kigger ud på bilen, wow hun bliver hentet i en Tesla, kunne jeg høre han råbte, han kom løbende ud. Hvor mange hestekræfter her den, hvor hurtigt kan den køre, gir du en tur, spørgsmålene væltede ud af munden.

SEX I DAG?

Hvis du må for din mor svarede jeg på det sidste spørgsmål, han løb ind i huset og kort efter kom han løbende tilbage, det må jeg godt, men kun fem minutter sagde han glædestrålende, så skal Sofie nemlig hjem, han sprang ind og satte sig i passagersædet. Jeg satte mig ind og vi kørte stille fra kvarteret ud på omfartsvejen, her trådte jeg på speederen så bilen nærmest sprang frem, Tobias blev presset bagud i sædet. Wuuuu wow sagde han, hvor mange heste har den, jeg mener den har omkring 500 svarede jeg, årrr kan den køre hurtigt var næste spørgsmål, tja, jeg har aldrig prøvet at se hvor hurtigt den kan køre, det ville slet ikke være tilladt herhjemme, men den skulle kunne køre over 220 kmt. Årrr den er fed sagde han, sådan en vil jeg ha’ når jeg bliver voksen. Jeg smilede og tænkte at til den tid er der nok andre biler der er federe.

Sofie og Jytte stod klar da vi kom tilbage, Tobias sagde tak og forsvandt ind i huset, begejstret plaprede han løs kunne jeg høre. Jytte satte sig ind på pladsen Tobias lige havde forladt, Sofie smed sin taske i bagagerummet og smuttede ind på bagsædet. Hej Sofie sagde jeg, vi har savnet dig, i lige måde svarede hun, jeg har sådan glædet mig til at komme tilbage til stranden, vandet og huset. Og selvfølgelig også jer tilføjede hun og sendte et luftkys til os begge.

Skulle vi ikke holde på en kro på vejen hjem og få lidt frokost foreslog jeg, hvad siger du Sofie spurgte Jytte, jo det vil jeg gerne, jeg er faktisk også lidt sulten, jeg har faktisk ikke spist så meget, Rikke laver mest vegetarmad, og jeg er ingen kanin grinte hun. Vi stoppede ved en skøn gammel stråtækt landevejskro, krostuen var hyggelig med gammelt inventar, lavt til loftet med synlige bjælker. En ung mand kom med menukort og spurgte hvad vi ville have at drikke, vi bestilte drikkevarer som han kom tilbage med ret hurtigt. Vi bestilte kroens frokost platte, den lød lækker og havde lidt for enhver smag.

Jeg vil lige gå på toilet inden maden kommer sagde jeg, åhh jeg skal også tisse, Sofie rejste sig, Jeg spurgte den unge mand hvor toiletterne var, der er toiletter i kælderen svarede han, desværre er dametoilettet i uorden, så det er kun herretoilettet der er åbent, håber i kan klare det alligevel. Vi gik ned ad trappen og fandt toilettet, gå du bare først sagde jeg til Sofie, vi kan da bare gå ind sammen, sagde hun, kom, hun trak i min hånd. Træk dine bukser ned og sæt dig sagde hun, så sætter jeg mig på dine knæ, så kan vi tisse sammen grinte hun. Jeg protesterede at det kunne da ikke lade sig gøre, men trak alligevel bukserne ned og satte mig.

Sofie løftede op i hendes kjole, trak trusserne af og satte sig på mine knæ, se nu bare, det kan sagtens lade sig gøre sagde hun og begyndte at tisse, det ramte selvfølgelig min pik, den varme våde stråle havde øjeblikkelig virkning, pikken begyndte at rejse sig, væk var al tissetrang, liderligheden havde taget over. Pikken pegede nu direkte mod Sofies lille hul, hun pressede de sidste dråber ud, inden hun med en hurtig bevægelse frem pressede mod pikken, som gled op i hendes lille stramme hul.

Sofie! Sagde jeg bestemt, maden kommer om et øjeblik, der er ikke tid til dette. Sofie kørte underlivet frem og tilbage, min pik blev presset dybt op mens hun stønnede sagde, men jeg har sådan savnet at blive fyldt ud i fissen. Jeg har også savnet dig, men det hjælper ikke, vi er nødt til at gå op igen nu. Ja ja Sofie kørte igen røven frem og tilbage et par gange, mmmmm nej hvor føles det godt sagde hun, nu rejste jeg mig, Sofie lagde armene om min hals og sad spiddet på min pik, jeg løftede hendes røv og lod hende synke ned over pikken et par gange, for helvede tøs, nu er det nok! Min pik eksploderer snart. Jeg slap hende og hun lod sig langsomt glide ned, med et hørligt svup forlod pikken sin varme rede, den glinsede af fissesaft.

Sofie rettede sin kjole, jeg trak bukserne op, pikken lå stiv og våd op ad maven. Vi gik ovenpå hvor maden netop var kommet på bordet. Det var i længe om sagde Jytte og kiggede mistænksomt fra den ene til den anden, ja svarede Sofie, der er kun et toilet der er i orden, så vi måtte benytte det samme. Vi spiste uden den store samtale, da vi var færdige, sagde Jytte at hun lige ville smutte på toilet inden vi kørte, Sofie og jeg ventede i krostuen. Da Jytte kom tilbage, viftede hun med Sofies trusser, dem havde hun glemt at få på igen, unge dame hvordan kan det være du har smidt dine trusser på gulvet for at tisse, Sofie smilte frækt uden at svare, hun tog trusserne og krammede dem sammen i sin hånd.

Vi fortsatte vores køretur tilbage mod huset, Jytte sad og småblundede, jeg kiggede i bakspejlet og kunne se Sofie sidde med et smil om munden, hun havde spredt sine ben og trukket kjolen op om hofterne, nu sad hun der uden trusser og flashede fissen. Jeg havde mere end almindeligt svært ved at koncentrere mig om kørslen, heldigvis var der stort set ingen trafik. Sofie stak et par fingre op, lagde hovedet tilbage og onanerede mens hun stønnede stille. Min pik blev igen stiv og jeg var nødt til at rette på den så den lå op ad maven. Jytte vågnede lidt op, hun kiggede undrende på mig, hvad sker der spurgte hun, hvad mener du svarede jeg, kig ned på dine shorts sagde hun, jeg kiggede ned, mit pikhoved stak op ved linningen af mine shorts.

Ups, sagde jeg og begyndte at rode med pikken, pas du nu din kørsel sagde Jytte, hun løsnede knappen i mine shorts, trak lynlåsen ned og fiskede min pik frem. Hun løsnede sin sikkerhedssele og lænede sig mod mig, bukkede hovedet ned i skødet på mig og tog pikken i munden. Arrr mor altså, det kan man ikke bare gøre råbte Sofie, det er ikke retfærdigt. Jeg kørte ind på en parkeringsplads langs vejen, det tog al opmræksomhed fra kørslen. Jeg tog fat om nakken på Jytte og pressede pikken langt ned i halsen på hende. Sofie havde stukket fingrene op i fissen, hun fingerkneppede sig selv i et rasende tempo.

Sofies fisse smaskede mens hun lod sine fingre ryge ind og ud af fissen, hun gned kraftigt på sin klit, Uhhh ummmm mmmmm ej jeg kunne godt trænge til noget pik sukkede hun. Jytte slap min pik et øjeblik, hun drejede hovedet, du har vist fået noget pik i din kusse i dag, det synes jeg at jeg kan både smage og dufte. Hun dykkede igen ned og suttede kraftigt på min pik der var tæt på at komme. Lydende fra bagsædet af Sofies saftige fisse, hendes stønnen, tanken om det stramme hul og Jyttes sutten gjorde at jeg med at brøl sendte den ene ladning sperm efter den anden ind i munder på hende. Åhhhhhh jaaaa mor tøm hans pik, Sofie rystede over hele kroppen. Jytte sugede de sidste dråbe i sig, men Sofies orgasme stilnede af.

Jytte satte sig op, spændte selen og sagde, min kusse koger snart over, så lad os komme tilbage til huset uden yderligere forstyrrelser. Hun smilte, drejede hovedet om mod Sofie og sagde, nu ved jeg hvorfor i var så længe på toilet og du glemte dine trusser. Min lille liderlige datter skulle have noget pik fyldt i kussen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.