Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En lille for historie inden jeg starter min novelle.

Jeg er en fyr på 46 år der efter et længere fravær fra gratis sex noveller fornyelig valgte at logge på siden igen, jeg sad og søgte lidt frem og tilbage i de forskellige noveller da jeg lidt tilfældigt havnede nede i bunden af siden hvor jeg fik øje på en masse profil billeder.

SEX I DAG?

Og her var særligt et billede der fangede min opmærksomhed, det var en utrolig smuk ung kvinde, der på billede står hun med ryggen til med hold nu lige k... en smuk krop hun har,

så jeg trykker på billede og bliver sendt ind på en profil tilhørende en 20-årig kvinde jeg løber hurtigt diverse oplysninger og kunne se hun var offline, men at hun få timer for inden havde været online, jeg tænker med det samme, fedt, det er en aktiv profil, jeg søgte længere ned til området med artikler, venner, og galleri med mere og kan se at hun havde delt 5 noveller og tænker dem skal jeg da lige huske at læse på et tidspunkt.

Og gik videre til hendes galleri hvor der var flere billeder af denne smukke unge pige og tænke hold nu op hvor er hun lækker, hende kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve få skabt kontakt til, jeg havde allerede på profilen længere oppe set at hun stod til at være single, så jeg lag med det samme en venneanmodning og tænkte hende håbe jeg kan fange hende på chatten en dag.

Senere samme aften logger jeg ind på siden igen og så til min store overraskelse at hun var online så jeg gik ind på chatten, fandt hendes billede og trykker på det, jeg sendte hende en besked og allerede efter små 45 sekunder fik jeg en rigtig dejlig men også lidt fræk og sød besked tilbage.

Og tænkte, yes, dette er lige nøjagtig hvad jeg håbede på, desværre blev det en meget kort samtale da hun kort tid efter loggede af, jeg valgte derfor også selv kort tid efter at logge af igen, men var inde på hendes profil igen dagen efter og læse hendes noveller, som i den grad satte gang i min fantasi.

Denne noveller er baseret på vores korte samtale på chatten og hendes egne noveller, jeg har aldrig mødt hende personlig og denne novelle er udelukkende skabt af en fantasi taget ud fra det dejligt indtryk, som jeg fik skabt mig af denne smukke unge kvinde, som jeg i denne novelle har valgt at kalde L.

Jeg havde valgt at tage ferie i uge 27-28-29, jeg havde startede den første uge af min ferie på Vig Festivalen i uge 27 hvor jeg og en stor del af min omgangskreds fra lokalområdet i mange år har været frivillig hjælper, og var kommet hjem dagen i forvejen.

Og havde nu taget hul på min anden ferieuge, solen skinnede fra en skyfri himmel og jeg lå i min solseng kun iført shorts og nød solens stråler og overvejede om ikke jeg skulle køre en tur til høvestrand "Sejerøbugten" senere og nyde det gode vejr, da der pludselig tikker en besked ind på mobilen, jeg tog telefonen op og kiggede på den og begynder at læse.

"Hej K du skrev til mig for nogle måneder siden inde på danske sex noveller, du skal vide at du med dine mange beskeder fik skabt en situation som jeg ikke helt viste hvordan jeg skulle håndtere, men jeg har faktisk tænkt på dig flere gange og på at skrive til dig og nu tager jeg mig så mod til det, jeg er i sommerhus med noget familie i Odsherred lige nu og ligger og nød solen, da jeg kom til at tænke på dig igen og at du i din besked den gang nævnte at du boede i området, ville bare lige høre om din invitation stadig står åben, knus L"

(Jeg havde efter hun var logget af skrevet en besked til hende hvor jeg kort havde nævnt at hvis hun en dag lag vejen omkring Odsherred så var hun meget velkommen til at kontakte mig og havde sluttet beskeden af med mit navn og telefon nummer)

Jeg blev nået overrasket og satte mig op i solsengen og måtte lige læse beskeden en gang mere.

Jeg havde ikke glemt L, men hun var heller ikke en jeg gik og tænkte på i daglig dagen, da jeg allerede for mange måneder siden havde opgivet alt håb, om at høre fra hende igen, jeg tænkte med det samme den strandtur den må vente, og skrev tilbage.

"Hej L Det havde jeg godt nok ikke regnet med, men, hvor er det dejligt at høre fra dig og jo du kan tro den invitation stadig står åben, hvornår vil det passe dig? Knus K

Hun fortalte mig at hendes families sommerhuse ligger ved fjorden på Tuse Næs som ligger små 15 minutters kørsel fra hvor jeg bor, hun gav mig adressen og vi aftalte at jeg skulle hente hende lige på den anden side af middag.

Jeg tog mig et bad og gjorde mig i stand, det var med sommerfugle i maven at jeg satte mig ud i bilen og tastede adressen ind på GPS-en og kørte mod Tuse Næs, Jeg landede på adressen ca. 16 minutter senere.

Stopper bilen og steg ud, i det samme går døren til sommerhuset op og i døren står der en ung smuk kvinde med det dejligste smil jeg længe havde set, jeg kiggede på hende og skød hende til at være ca. 1,60 cm. høj hun stod med bare fødder, en smuk sommerkjole, langt brunt hår med et rødligt skær, der løst hang ned over den højre skulder, jeg kunne også se på de smukke formede bryster og antydning af brystvorter på sommerkjolen at hun tydelig vis ikke havde bh. På, jeg stoppede op og uden et ord stod jeg bare og stirrede på denne her unge skønhed der stod lige foran mig. Der gik lige et øjeblik hvor ingen af os sagde noget, og jeg gik så hen og gav hende et stort knus og sagde tak fordi du skrev.

Jeg fik sagt hej til den øvrigt del af familien i sommerhuset og vi satte os ud i min bil og satte i retning mod mit hjem.

Da vi havde kørt lidt, siger jeg til hende jeg har lige en tilståelse, hendes smil forsvandt et øjeblik og hun drejer hoved og kigger på mig, jeg forsætter og siger jeg har ikke noget vin i huset, så den skal vi lige ud og købe først men sandheden er også at jeg drikker sjældent vin og har faktisk ikke rigtig kendskab til særlig mange typer vin og de få gange jeg har smagt en god vin, har det altid endt ud at jeg glemt navnet på den, så jeg for brug for din hjælp her.

Hun lyste hurtigt op i sit dejligt smil igen og svare ahh det kan jeg sagtens hjælpe dig med, så vi sætter retning mod Brugsen i Asnæs og nåede frem og gik ind og fandt vinafdelingen og hun gik rundt og kigger lidt og jeg fulgte bare efter, hun finder en pap hvidvin og hun siger denne her er god skal vi have en eller to ? vi bliver enige om at vi nok heller måtte tage to og går så ned og finder noget mad vi kan lave senere.

Og køre så hjem til mig da vi ankommer gav jeg en hurtig rundvisning og da det hus jeg bor i, også er et sommerhus og kun er på 60 m2 var det hurtigt overstået.

Jeg siger til hende læg du dig ud i solen så sætter jeg lige de indkøbte vare på plads, jeg åbner den ene vin og lader den lige stå og ilte lidt mens jeg sætter tingende på plads og skænker to glas vin og sætter resten på køl og går ud i haven.

Her jeg bliver mødt at det smukkeste syn af en sommer pige som liggende i min ene solseng, jeg giver hende det ene glas vin og henter et bord som jeg sætter ved siden af hende henter den anden solseng som jeg sætter på den anden side af hende og henter yderligere et bord som jeg sætter på den anden side af mig så vi nu ligger side om side i hver vores solseng, jeg drejer hoved og kigger på hende og smiler til hende og siger igen, hvor er jeg glad for du skrev, hun smiler og tager sit glas og stikker det over mod mig og vi skåler i hvidvin.

Som vi ligger der kan jeg når jeg skæver lidt til højre, kigge ned og se den øverste del af hendes smukke bryster og kan også godt mærke at der er noget der begynder at røre på sig, men tænker ved mig selv for et halvt år siden så dette fuldstændigt umuligt ud og nu ligger hun lige her ved siden af mig, jeg elsker alt ved dette her øjeblik og det skal ikke ødelægges at tilfældig sex.

Da aftalen var kommet så hurtigt på plads havde jeg ikke rigtig haft tid til at gøre mig nogen tanker for dagen, men en tanke der havde ramt mig da jeg skulle til at køre var, at den gang da jeg skrev til hende på chatten var jeg nok som mange andre fyre mest blevet set som endnu en der bare gerne ville have sex hende, hvilket jo nok heller ikke var helt forkert på det tidspunkt, men med det indtryk hun havde gjort på mig, gjorde at jeg allerede langt forbi det punkt og fast besluttet på at jeg ville gøre mit til at give hende en rigtig dejlig dag, jeg gik derfor også og bryggede på en lille ide der gik ud på at når og hvis jeg skulle forføre hende så skulle det gøres på en romantisk måde, tænkte også samtidig hvor mange gange kan en 20 årig pige have prøvet det.

Jeg kunne mærke at der var godt blus på solen men vi har så også lagt os i det varmeste tidsrum mellem 12 og 15, så jeg sætter mig op og smid min t-shirt og lag mig tilbage igen, hun kigger med det samme på mig og siger så hvis du kan så kan jeg også og rejste sig op og trækker sommerkjolen over hoved og lag den på en havestol, så hun nu kun stod i et par små blonde trusser, jeg lå og kigger på hende uden at sige noget men kommer til at tænker tilbage på billederne på hendes profil ja de var smukke men at se hende så smuk og let påklædt her nu, var tusind gange bedre.

Ved synet af hende kunne jeg igen mærke min pik begyndte at røre på sig og tænkte nej nej nej K nu må du ikke falde i, jeg skal holde fast i min plan, da hun pludselig siger jeg kan se vi begge er ved at blive røde af solen har du noget solcreme?

Jeg svarede ja det har jeg da og skyndte mig ind og fandt det frem og gik ud igen og rakte den til hende, hun kiggede på mig og vender sig om og lagde sig på maven på solsengen og sagde så, kan du så ikke lige smøre mig ind, jo da svare jeg, jeg sætter mig til rette og samler hendes hår sammen og holder det i hånden så hendes nakke og øverste del af ryggen er fri og tog solcremen og trykker lidt ud på hendes ryg, hun gav i det samme et lille ryk i kroppen da den kølige cremen ramte hende og jeg smilede lidt ved mig selv og begynder at smøre cremen ud, først på hendes nakke der efter hendes skulder og arme der næst ned over ryg og det af ballerne der var fri af trusserne og forsatte videre ned af hendes ben.

Få sex i dag

Da jeg var færdig sad jeg stadig med lidt i overskud i hænderne hvilket jeg tror hun bemærkede fordi hun vender sig om og siger i det samme når nu du er i gang kan du så ikke også lige smøre mig ind foran, jeg smiler og satte mig ned ved fod enden af solsengen og begyndte med hendes fødder, hun lå med let sprede ben så når jeg kiggede op mod hendes ansigt kunne jeg samtidig ane en lille våd plet på trusserne, jeg forsatte op af hendes ben og videre til hendes lår og førte der fra hænderne videre op på hendes mave og jeg lag da også godt mærke til at hun lige kigge lidt undrende på mig men forsatte, videre op ad og rundt om hendes bryster der efter hals og ansigt og sluttede så blidt af med brysterne.

Jeg lænede mig der efter ind over hende og stak mit ansigt helt hen til hendes og kyssede hende på munden og blev mødt af hendes mund da vi havde kysset lidt rettede jeg mig lidt op og kiggede hende direkte i øjnene, og sagde så med et smil jeg ved godt hvad du er ud på, men jeg har en lille ide til senere, der bland andet godt kunne vedrøre noget kropsmassage, hvis du altså har lyst?

Hun brød ud i et stort smil, hvilket jeg tog som et ja og sagde så, så nu er det vist din tur, min pik var ikke helt upåvirket ved situationen og jeg lægger mig derfor på maven på solsengen, hun satte sig på min røv med sine ben ud på hver side af mig og som hævn fra før, (tror jeg) startede hun også ud med lige at trykke en klat kold solcreme direkte ud på min rygrad, som hun langsomt begynder at smøre ud først nakke så skulder, arme ned af ryggen og vendte sig så om og smurte mine ben ind, hun rejste sig der efter op og sagde, så vend dig om.

Jeg fik vendt mig om og min pik var stadig halv stiv hvilket jeg tror hun allerede havde opdaget for hun sætter ned.

Og igen oven på mig men denne gang sad hun så hendes fisse var direkte mod undersiden af min pik kun ad skilt af hendes trusser og mine shorts hun begyndte at smøre min brystkasse ind mens hun samtidig en gang imellem roterede lidt med underlivet.

Hun forsatte videre ned af min mave helt ned til min shorts, hun kigger op og fanger min øjne kontakte jeg kunne se i hendes slørede blik at hun var godt liderlig, hun løftede enden og kælede lidt med hånden på min efterhånden godt stiv pik, hun vendte sig rundt så hun igen sad med fissen nærmest direkte på undersiden min pik der i shortsene lå op af min mave, hun forsatte også rotationerne med underlivet mens hun smurte mine ben ind, da hun er færdig vender hun sig om og lag sig oven på mig med ansigtet mod mit samtidig med at hun med et stort grin hvisker "jeg er liderlig"

Jeg smilte til hende og siger ja det har jeg opdaget.

Men hvad jeg også har opdaget var at de solsenge jeg har, den ene er en jeg har fået og den anden har jeg efterfølgende selv købt og de er helt ens, de er lavet med metalben men en bue starter ved fodenden hvor den buer ned til jorden som en støtteben for så at bue op igen som et armlæn for så at bue ned igen hvor den slutter, i hovedenden er det et sæt hjul og et ryglæn der kan reguleres i forskellig højde, super gode solsenge men knap så praktiske når man tænker i retning af hvad der skulle til at ske nu.

Så jeg kiggede hende i øjnene og siger kom med, hun rejser sig og jeg kommer selv op og tager min t-shirt og hendes sommerkjole med og vi går ind i huset via havedøren og kommer ind i stuen hvor jeg ligger vores ting på spisebordet, jeg kan se hun har retning mod soveværelset men jeg stopper hende og vender hende så hun står med fronten imod mig, jeg tager fat i hende og løfter hende forsigtigt op og sætter hende på ryglænet af min hjørnesofa.

Der står placeret så den lange side af sofaen står langs med vægen og den korte del går fra vægen og ud i stuen, ryglænet på min sofa er ca. 30 cm. bred så jeg hjælper hende ned så hun ligger på ryggen på ryglænet og siger mens jeg blinker til hende nu må du heller ligge stille så du ikke falder ned og vi griner begge to, jeg går hen til enden af sofaen og trækker hende forsigtigt ned mod mig så hun ligger med numsen helt ud til kanten og tænker det her er faktisk en rigtig god bolle højde det her og smiler igen ved mig selv, hun kigger på mig og siger med en fræk tone hvad smiler du af, jeg smiler igen og svare nååå ikke noget.

Læner mig ind over hende finder hendes mund og kysser hende denne gang noget mere grådigt jeg lader min tunge søge ind i hendes mund og vores tunger mødes og i heftig leg.

Jeg kysser videre ned af hendes hals og ned til brysterne lader min tunge køre rundt om vorterne først det ene bryst så det andet for så at vender tilbage til det første og tager brystvorten i munden og skiftes vis slikker på den suger og blidt napper i det det, jeg kan hurtigt mærker men også høre på hendes åndedræt og lette stønnen at det har den ønskede effekt, jeg skifter til de efter andet bryst og gentager behandlingen, jeg kigger op og fanger hendes blik og kan se at hun nyder det jeg gør ved hende, jeg har stadig hendes ene brystvorte i munden som jeg slipper.

Og lader spidsen af min pegefinger kæle blidt for den stive brystvorte og kysser mig videre ned af hendes mave og ned til trusserne, jeg lader mine hænder finde hendes hofter og tager fat i kanten på trusserne og hun løfte sit underlivet så jeg kan trækker dem af hende og bliver mødt af synet at en smuk helt glat, åben og meget våd fisse, jeg snuser til trusserne og nyder den dejlige duft af ung fisse og ligger dem i sofaen.

Sætter mig på knæ og finder hendes knæ og kysser mig langsomt ned ad hendes lår og ind mod hendes varme, våde og duftende skød og lige i det spidsen af min tunger rammer hendes yderste skamlæbe udbryder hun et højt støn.

Jeg slikker blidt de yderste skamlæber langs kanten og kan mærke på vibrationerne i hendes underliv at dette her kan hun lide, jeg søger stille og roligt ned af og min tunge køre direkte over hendes varme grotte og videre ned til mellemkødet og igen videre ned til hendes stjerne lader tungen hvile direkte på numsehullet i et kort øjeblik for at fornemme hendes rektion, jeg mærker at hun presser hendes ende mod min mund så jeg begynder forsigtigt at lade min tunge cirkle omkring hendes stjerne og presser den et par millimeter ind og hun kommer igen med et højt støn.

Jeg søger igen op mod hendes grotte der driver at safter som jeg lapper i mig samtidig med at jeg lader min tunge søge op i hendes varme hule hvilket også resultere i at hendes stønnen kommer noget mere regelmæssig nu, jeg kigger op mod hendes ansigt og kan se at hun virkelig nyder min behandling af hendes underliv og at hun samtidig er hun begyndt at massere sit ene bryst, jeg trækker tungen ud af hendes våde grotte og lader den køre langs de indre skamlæber helt op til hendes klitoris som jeg lader min tunge kæle for suger på den og napper meget blidt i den,

Jeg lader tunger køre op og ned fra hendes våde grotte og helt op til klitoris og det virker hun stønner både højre og begynder roter voldsomt med underlivet, at jeg tænker lige om lidt så falder hun ned af det ryglæn, så jeg fører mine hænder op og støtter hendes krop og i det samme begynder hun at spænde hele kroppen og stønner højt ud i stuen "åh hh Jeg kommer"

Jeg flytter ansigtet fra hendes dejlige skød og går om så jeg står på siden af hende stikker min arm ind under hendes ryg og det samme ved hendes knæ og kan mærke at hendes orgasme ikke har sluppet hendes krop da jeg løfter hende op og bære hende ind i sengen, jeg ligger hende forsigtigt ned og ligger mig selv ned på højre side af hende og holder om hende, hun kigger på mig giver mig et kys og hvisker åhh hvor var det godt, tak, og ligger sig om på siden med fronten ind mod mig så hendes hoved hviler på min skulde og bryst med min arm omkring sig og samtidig har hun lagt sit venstre ben op så det ligger på mig så jeg kan mærke hendes varme skød direkte på mit lår.

Forsættes.

Det var oprindeligt planen at det kun skulle være en novelle, men efter hånde som jeg begyndte at skrive, gik det hurtigt op for mig at den kan godt blive lang, så tanken lige nu er at lave den i en del 1 og del 2.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.