BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg kom hjem i min seng tænkte jeg på den vilde oplevelse jeg lige havde haft. Tænk at jeg først lige havde oprettet mig på scor i mandags, og under en uge senere havde jeg allerede mistet min mødom til den frækkeste milf jeg kunne forestille mig. Jeg lå og vendte mig uroligt i sengen i forventning til næste dag før jeg endelig faldt i søvn.

Alarmen ringede klokken 08.15. Jeg tog shorts og t-shirt på og gik ned i køkkenet hvor min far allerede sad, for at få noget morgenmad.

SEX I DAG?

“Godmorgen søn. Har du sovet godt?” spurgte min far.

“Jep! Er bare rigtig sulten.” sagde jeg.

“Hvad har du så af planer i dag? Vil du med ud på golfbanen senere?”

Min far havde spillet golf så længe jeg kunne huske, og jeg havde aldrig vundet over ham, men det var alligevel altid hyggeligt at spille med ham.

“Jeg har egentlig planer med Joachim,” sagde jeg. “Jeg ville faktisk spørge om jeg måtte sove hos ham i aften?” spurgte jeg håbefuldt.

“Tjoo, det er jo lørdag, så det må du vel godt. Men nu skal I ikke tage ud og feste og drikke, vel?” svarede min far.

Jeg jublede indvendigt og svarede. “Nej nej. Vi kommer nok bare til at spille på hans værelse hele natten.”

“Nu må I ikke larme for meget, det er jeg sikker på Joachims forældre ikke vil sætte pris på.” lo min far

Jeg tænkte over den larm jeg og Michelle uden tvivl ville lave senere, og smilede. Jeg kom i tanke om at jeg fik Michelles nummer i går aftes og tænkte jeg ville fortælle hende de gode nyheder.

>Godmorgen frække ;) Gæt hvem

>Mmm… Godmorgen skat. Jeg ligger stadig i sengen udmattet og øm efter i går <3

Jeg forestillede mig Michelles nøgne krop spredt ud i sengen og min pik begyndte at røre på sig under shortsene.

>Håber du kan klare noget mere i dag, fordi jeg har fået lov til at overnatte til i morgen.

>Uuh det lyder godt. Jeg har fået lagt nyt sengetøj på. Det andet var godt dækket til med dine safter <3

>Du mener VORES safter, du må ikke glemme hvor våd du selv var ;)

>Mmm… du har ret, tror aldrig jeg har været så våd før <3

Min pik bulede nu godt ud i mine shorts og jeg var ivrig for at banke den op i hende igen.

>Jeg skal lige i bad, men skal jeg komme over bagefter, om en times tid?

>Jeg skal lige løbe nogle ærinder, og få købt fortrydelsespillen. Husker du lige at købe kondomer? Du kan komme ved en 11-tiden, så har vi stadig hele dagen og natten til at hygge <3

Nå ja, kondomer. Jeg kom til at tænke på i går aftes da jeg kom oppe i Michelle som ikke var på noget prævention.

>Jo det skal jeg nok! Vi ses ;)

Jeg gik i bad og fik vasket de forskellige safter der stadig sad på min pik af, hvorefter jeg gik ind og spillede computer mens jeg ventede på tiden skulle gå, så jeg kunne komme afsted.

Da den blev 10.30 kom jeg i tanke om kondomerne, og cyklede ned i Netto. Jeg tog den første og den bedste pakke, betalte, og fortsatte nu hen til Michelles hus.

Jeg ringede på døren, og 10 sekunder senere åbnede Michelle op for mig med et stort smil og skyndte mig indenfor.

Hun havde en badekåbe på, mens håret var bundet op i en hestehale og jeg forestillede mig at hun ikke havde noget på indenunder, hvilket med det samme resulterede i en rejsning i mine shorts.

“Jeg kan stadig ikke tro hvor ung du ser ud,” sagde hun mens hun smilte “Eller at du er interesseret i det her.” sagde hun og åbnede helt op for sin badekåbe og viste sin splitternøgne krop.

Hendes kæmpestore bryster strittede lystigt og brystvorterne var allerede stive. Jeg svarede ved at jeg tog mine sko af og hev mine egne shorts ned over min nu voksende pik og sparkede dem væk mens Michelle kiggede ned og bed sig i læben.

Jeg lænede mig ind til hende og slikkede hendes bryster mens min stive pik pressede ind i hendes mave. Hun stønnede svagt og trak mig ind i et varmt kys.

Mens vores tunger fægtede, bevægede hun sin hånd ned og tog fat om min nu stenhårde pik. Jeg trak væk fra kysset og tog nu min t-shirt af, så vi begge var helt nøgne.

“Mmm… Der er ingen grund til du har tøj på når du er her, så lad os bare indføre en regel om at du smider tøjet så snart du kommer indenfor. Så kan du altid varme dig op med min kropsvarme hvis du begynder at fryse.” smilede Michelle frækt.

“Fint med mig, så længe du også selv er nøgen.” svarede jeg.

Vi stod stadig i entreen, og Michelle tog igen fat om min pik og onanerede den nu frem og tilbage mens vi snavede videre. Michelle trak tilbage så mig dybt i øjnene med hendes tændte øjne og kiggede derefter ned på min pik.

Der formede sig en dråbe af præsperm på spidsen af pikken som langsomt dryppede ned mod gulvet i en tynd streng.

Michelle gik ned på knæ og fangede dråben med sin tunge, og fulgte strengen op til min pik som hun hurtigt fik ind i munden.

“Ah ja, sut mig Michelle.” sagde jeg mens jeg tog fat om hendes hår og førte hende frem og tilbage på min pik.

Hun savlede min pik til med hendes spyt, indtil hun beklagede sig om det hårde stengulv på hendes knæ og foreslog vi tog det hen til sofaen.

Jeg fulgte efter hende mens jeg begloede hendes lækre, fyldige røv og gik ind i stuen mens min stive pik svingede rytmisk fra side til side med mine skridt, og satte mig ned midt i sofaen og spredte mine ben. Michelle gik igen på knæ mellem dem og fortsatte hendes sutteri.

Jeg var sikker på jeg kunne dufte hendes fisse i rummet, så jeg vidste hun allerede nu var våd og jeg fik en kæmpe lyst til at kneppe hende.

“Fik du så købt fortrydelsespillen?” spurgte jeg mens jeg kørte hendes mund frem og tilbage på mit lem.

“Mhmh,” stønnede hun bekræftende rundt om min pik og tog den ud af munden “Huskede du kondomer?” spurgte hun og bukkede ned og slikkede min ene kugle i munden.

“Jep, de er over i mine shorts. Skal jeg hente dem?” spurgte jeg.

Hun tog kuglen ud af munden igen og sagde “Senere, jeg vil lige sutte dig først” og fortsatte sin slubren rundt om min pik.

Stuen var nu fyldt med smasklyde fra kombinationen af Michelles mund, hals og min pik, mens hun ivrigt suttede den af på mig. Hun kunne ikke få den helt ind, men med kun omkring 5 centimeter tilbage, syntes jeg hun gjorde et godt forsøg.

“SLUURP SLURPP SLURP!”

“Uhhh… Jeg kommer nu, er du klar?” stønnede jeg.

“Mmm… Giv mig min belønning! SLUURP!”

Michelle tog nu pikken næsten helt ud af munden så kun hovedet var indenbords og lukkede læberne sammen så hun kunne fange alt spermen.

“GULP, GULP, GULP, GULP!” lød det, fire store mundfulde blev det til før mine boller var blevet tømt, og Michelle rejste sig op. “Mmm… Det mættede,” sagde hun frækt. “Jeg forstår ikke hvordan det kan være så tykt, varmt og næsten sødt.”

Hun kom til at bøvse efter alt det hun havde slugt og gik ud i køkkenet for at hente noget vin. “Jeg skal lige have noget vin at skylde ned med, vil du have et glas rødvin skat?” spurgte hun.

Jeg havde smagt øl, men aldrig vin før, men da jeg ikke ville virke uvoksen, takkede jeg pænt ja.

“Har du spist noget hjemmefra? Man skal jo helst ikke drikke på tom mave.” sagde hun mens hun rakte mig et glas.

“Jeg fik en stor portion morgenmad, så jeg er ikke specielt sulten endnu,” sagde jeg, inden jeg fik øje på hvor våd hun var mellem benene. Da hun stod foran mig. Man kunne man tydeligt se den effekt blowjobbet havde haft på hende. “Måske alligevel bare en lille snack.” sagde jeg mens jeg førte hende ned i sofaen og åbnede hendes ben.

Hendes glatte skamlæber var helt sjaskede til, og jeg dykkede ned og sugede med det samme safterne i mig.

“Mmm… Ja, slik mig… Hvor er din tunge dejlig skat.” stønnede hun mens hun kærtegnede sine store bryster.

Hun havde tydeligvis ikke længere noget imod at blive slikket, og efter hun kom i min mund, hev hun mig op og snavede mig.

Vi sad i sofaen og lavede smalltalk mens vi så noget TV, og jeg fandt ud af at Michelle var chef i en virksomhed og arbejdede på et kontor til daglig.

Hun spurgte ind til hvordan det gik på gymnasiet som jeg havde fortalt hende jeg gik på, med piger og den slags ting. Hun kunne ikke forstå jeg ikke havde en kæreste sådan en ’fangst’ som jeg var.

Jeg havde dårlig samvittighed af at lyve overfor hende, men jeg var ret overbevist om jeg godt vidste hvordan hendes reaktion ville være hvis jeg fortalte hende sandheden, og som den liderlige teenagedreng jeg var, havde jeg virkelig ikke lyst til at give slip på hende nu hvor jeg havde min helt egen milf at kneppe som jeg ville.

“Jeg foretrækker nok bare lidt ældre kvinder. Din krop tænder mig hundrede gange mere, med din fyldige numse og store bryster. De fleste piger på min alder har det også med at blive skræmt væk af min pik, så jeg er bare glad for du kan lide den.” sagde jeg mens jeg nussede hende på låret.

“Jeg kan ikke bare lide den, tror nærmere jeg er forelsket i den!” sagde hun og hun tog venstre hånd rundt om den og mærkede den vokse. Hun masserede den indtil den var alle sine 23 cm, og sagde så hun ville gå ud og hente kondomerne.

Hun kom tilbage og åbnede et kondom op, og da hun skulle til at tage den på min pik, indså vi begge at kondomerne var alt for små. Det kunne ikke engang komme over pikhovedet, og vi kiggede begge på pakken og så jeg havde kommet til at købe størrelse medium.

Vi kiggede på hinanden og jeg udbrød “Åh nej! Jeg tog bare en tilfældig pakke fra Netto… Havde ikke tænkt på der ville være så stor forskel.

“Din pik er også lidt udover det sædvanlige.” fnisede Michelle. “Tjaa det er der ikke noget at gøre ved! Det føles alligevel også bedre uden, men denne her gang SKAL du altså trække ud før du kommer!” sagde hun mens hun førte mig ned på sofaen og gjorde sig klar til at klatre ombord.

Hun satte sig nu på hug cowgirl med begge ben på hver side af mig, styrede pikken og holdt den ud for åbningen, og gled langsomt hele vejen i bund mens hun lukker øjnene. “Mmmm... Det er dejligt” stønnede hun.

“Åårhh hvor er du varm indeni, Michelle.” stønnede jeg da min pik gled op i hende. Det var tydeligt at hun var drivvåd og jeg var overrasket over hun nu uden besvær kunne tage min pik til roden.

Hun kneppede mig nu mens hun stod på hug, hvilket så virkelig frækt ud, og føltes fantastisk.

Efter noget stykke tid tog satte hun sig ned og red mig ved at hoppe op og ned. Hendes store bryster hoppede op og ned og jeg kunne ikke lade vær med at massere dem.

“Ååårh ja! ælt mine patter skat!” stønnede hun.

Jeg fortsatte min massage med venstre hånd mens hun hoppede lystigt på min pik, og med højre hånd tog jeg fat i hendes numse og klemte blidt.

“JA! Tag på min røv, smæk mig!” befalede hun mens hun red mig hurtigere og hurtigere.

Jeg gjorde hvad der blev sagt, og smækkede hendes bagdel igen og igen. “Hårdere! Få det til at gøre ondt!” råbte hun nærmest.

Jeg fortsatte med at smække hende indtil hun kom i en orgasme og lænede sig ind og kyssede mig.

Jeg lagde hende nu ned langs sofaen og tog hendes ben op over skuldrende som jeg vidste hun elskede, og kneppede hende hårdt.

“SLAPP SLAPP SLAP SLAP SLAAP!” rungede det i stuen mens jeg førte pikken op i den 44-årige kvinde

“JAA KNEEP MIG ÅÅÅÅRRHH JEG ELSKER DET!” skreg Michelle.

Jeg var nu tæt på min egen orgasme og overvejede kraftigt at sprøjte hendes indre til igen, men besluttede mig i sidste sekund for at trække ud og sprøjte over hende.

“Mmm dæk mig til med din sperm skat!” sagde hun mens jeg ramte sofaen, gulvet, hendes mave, bryster, ansigt og endda hendes hår med mit sperm.

Vi lå der et øjeblik inden hun åbnede øjnene og sagde “Hold da op, det er jo overalt!”

“Jeg må hellere tørre det op, og så har jeg da godt nok brug for et bad,” fniste hun. “Men gudskelov du ikke kom oppe i mig, det havde været farligt med den mængde!”

Vi tog i bad sammen og jeg hjalp hende med de klatter hun ikke selv kunne se. Resten af dagen gik med at vi havde sex, og i pauserne talte om alt og intet, indtil vi igen gik til den som kaniner. Hver gang jeg kom, tog hun den i munden og slugte det hele, for at undgå at tørre det op.

Efter aftensmaden satte hun en FILM på, og vi nød hinandens selskab mens vi puttede i sofaen under en dyne. Hun fortalte at hun og hendes eksmand faktisk kun var separeret, og det var fordi hun ikke kunne tage at han arbejdede hele tiden og aldrig gav tid til hverken hende eller deres søn, så hun valgte at flytte. Det var først for nyligt, at de var flyttet til byen. Hun havde kun været inde på scor i en måneds tid, og før det, var det kun hendes eksmand hun nogensinde havde været sammen med. De andre dates hun havde haft, var endt i skuffelse, eller at de aldrig mødte op, så hun var glad for at have mødt mig.

Efter filmen, børstede vi tænder og gik ind i hendes soveværelse.

“Må jeg godt få et godnatknald?” spurgte Michelle genert.

“Selvfølgelig må du det.” svarede jeg smilende. “Hvis nu jeg vågner liderlig op om natten, er det så okay at kneppe dig?” spurgte jeg.

“Gerne! Vil elske at blive vækket på den måde, så det skal du endelig gøre!” svarede hun frækt.

Da hun lagde sig på ryggen i sengen med spredte ben, spurgte jeg “Må jeg ikke bolle dig bagfra?” Doggystyle er noget som altid har tændt mig når jeg så porno, så jeg havde kæmpe lyst til at prøve det.

“Jeg har altid syntes den stilling var nedladende og upersonlig, så jeg bryder mig ikke rigtig om den,” svarede Michelle. “Vil du ikke hellere kigge mig i øjnene mens du knepper mig?” spurgte hun.

“Jeg elsker at kneppe dig mens jeg ser dig i øjnene, men lidt variation kan vel ikke skade? Jeg har bare virkelig lyst til at tage dig bagfra. Vi kan altid stoppe hvis du ikke bryder dig om det.” forklarede jeg.

“Okay, lad os prøve.” sagde hun og vendte sig om på alle fire.

Hun stak numsen ud og jeg stillede mig på knæ bag hende og førte min pik op til den våde indgang. Da jeg pressede ind, tog jeg fat om hendes hofter og trykkede i bund.

“Åårh ja det er dejligt!” stønnede Michelle.

Allerede fra starten gik jeg til den, og hamrede den dybt og hurtigt op i hende.

Jeg vidste med det samme at det her var min nye yndlingsposition. Bare tanken om at jeg nu bollede denne her 44-årige milf bagfra var nok til at jeg mistede kontrollen og gav hende alt hvad jeg kunne. Jeg kunne mærke på måden hun stønnede, at hun havde det på samme måde og vi bollede hårdt i et godt stykke tid.

“JA! KNEP MIG! KNEP MIG SOM EN HUND! HOLD KÆFT JEG ELSKER DET! TAG MIG BAGFRA! ÅÅÅRH JA!!” skreg hun af fryd.

“SLAP SLAPP SLAP SLAP SLAAP SLAPP SLAP SLAPP!”

Lige så stille mens jeg kneppede hende, gled hun længere og længere ned i sengen, fladt på maven, så kun numsen strittede lidt og lå nu der med spredte ben. Jeg vidste ikke hvad den stilling hed, men jeg elskede den endnu mere end den anden, og fortsatte med at hamre min store pik helt til bunds i et hastigt tempo.

“SLAPP SLAPP SLAP SLAAP SLAPP SLAPP”

ÅÅÅRHH JA!! BOL MIG MED DIN STORE PIK! JEG KOMMER! KNEP MIG SKAT!” skreg Michelle af glæde.

Efter hendes orgasme trak jeg ud og vendte hende om på ryggen. Jeg kunne se lysten i hendes øjne, og tog fat i hendes ben, spredte dem, og stødte igen til bunds i hendes våde fisse.

Man kunne høre de rytmisk knirkende og knagende lyde af Michelles seng overalt i huset mens den rokkede frem og tilbage, og den dunkende lyd hendes seng lavede når hovedgærdet bankede ind i væggen igen og igen hver gang jeg stødte op i hende.

“KHLAMP KHLAMP KHLAMP!”

“KNEP MIG SÅ! ÅÅRRHH JEG KOMMER ALLEREDE SNART IGEN!! DET ER SÅ GODT!” skreg Michelle.

Pludselig knak sengen sammen, så madrassen hældte nedad mod væggen, og vi lå nu skråt nedad.

Få sex i dag

Vi blev begge chokeret, men var også begge så optaget af at kneppe, at vi fortsatte. Jeg kunne mærke, at jeg selv var lige ved at komme, og fortalte det til Michelle, som denne her gang, i stedet for at gå ned og sutte mig af, foldede hendes ben rundt om mig.

“DET ER OKAY! KOM OP I MIG! DU MÅ GODT! KOM SAMMEN MED MIG! JEG KOMMER NU! LAD MIG MÆRKE DIG SPRØJTE! ÅÅRRHH JAAA!!” skreg hun i orgasme.

Efter min pik havde pulseret oppe i hende nogle gange, og hendes fisse havde malket mine kugler tomme, trak jeg mig ud med et pop, og forsøgte at rejse mig op fra den ødelagte seng.

Jeg kiggede ned på Michelle der stadig lå med hovedet nedad og benene opad pga. den ødelagte seng, og hjalp hende op. Vi stod der og så på hinanden, hvorefter Michelle brød ud i latter.

“Hold da kæft! Du kneppede mig så hårdt at du ødelagde min seng! Det har jeg sgu aldrig prøvet før!”

Vi prøvede at fikse sengen, men det stod klart for os begge at den ikke var til at redde.

“Tjaa, den kan vi i hvert fald ikke sove i…” sagde Michelle.

“Har du en gæsteseng?” spurgte jeg.

“Nej, jeg har ikke fået købt en til gæsteværelset endnu. Vi bliver nok nødt til at sove i min søns seng,” sagde hun og fortsatte “Det er en enkeltmands, men den er stor nok.”

Michelle gik derefter ud på badeværelset og fik presset det meste af mit sperm ud af sig.

Jeg så på klokken at den var 23.35 og kan også godt mærke jeg er ved at blive træt.

Da hun kom tilbage til soveværelset begyndte hun at tage trusser og en t-shirt på og sagde “Jeg kan altså ikke sove nøgen i min søns seng, og vi kan heller ikke have sex. Det må vente til i morgen, så må vi bruge sofaen.” sagde hun beslutsomt.

Jeg var skuffet, men kunne sagtens forstå det. Jeg ville heller ikke bryde mig om hvis mine forældre bollede i min seng.

“Hmm, jeg har ikke noget undertøj med, er det okay at jeg sover nøgen?” spurgte jeg.

Hun tænkte kort og svarede at det var okay.

Da vi kom ind på sønnens værelse bemærkede jeg, at han havde en masse af de samme plakater som mig, med et spil jeg selv spillede. Jeg komplimenterede hendes søn smag i spil.

“Spiller du også det? Min søn sidder nærmest altid på sit værelse og spiller det.” sagde hun.

Sengen var ikke specielt stor, men vi kunne begge to godt være der. På væggen ved siden af sengen, hang der et stort spejl.

“Godnat skat.” hviskede Michelle kærligt og gav mig et kys inden hun slukkede lampen der stod på skrivebordet ved sengen.

“Godnat.“ sagde jeg tilbage og lagde mig tæt ind til hende så vi lå i ske. Min pik var allerede ved at vågne igen, og stødte op imellem hendes baller.

Om natten lå jeg og drømte, at jeg havde sex med Michelle. I drømmen var hun stadig gift, og jeg bollede hende bagfra i hendes seng, da hendes mand pludselig kom ind ad døren, hvorefter jeg vågnede. Det var stadig midt om natten og vi lå stadig i ske. Min pik var nu helt stiv og lå op ad hendes numse, mens Michelle havde hendes hånd bag ryggen og kørte den stille og roligt op og ned på min pik.

“Ååh Michelle” stønnede jeg.

“Mmm… Kan du lide det skat?” spurgte Michelle mens hun fortsatte med at rive den af på mig.

“Ja det er super dejligt. Du havde ret, det er virkelig dejligt at vågne op til.” sagde jeg mens jeg tog min hånd ind under hendes trusser og fandt en meget våd mis.

“Ååh ja, giv mig finger!” stønnede hun.

Jeg tænkte hun måske havde glemt at vi lå i hendes søn seng og spurgte “Er det okay? Vi er jo på din søns værelse.”

Hun stoppede et øjeblik, og fortsatte så med at onanere mig “Jeg kunne ikke lade vær. Jeg kunne mærke din store pik der prikkede mig… Jeg var så liderlig jeg ikke kunne tænke på andet end at få den op i mig igen.”

Jeg trak nu hendes trusser lidt ned og tog hendes hånd af min pik så jeg kunne føre den i mål. Jeg skubbede den så langt op i hende som jeg kunne, og bollede hende mens vi lå i ske.

“Mnnhh… Det er dejligt… Du fylder mig helt ud med din kæmpe pik.” stønnede hun.

Vi fortsatte sådan i et stykke tid hvor jeg kneppede hende blidt, indtil jeg vendte hende om på ryggen og kravlede op mellem hendes ben og satte tempoet op.

“Åååh ja, knep mig! Giv mig din store pik!” sagde hun mens hun spredte sine ben og gav mig plads.

“SLAPP SLAP SLAP SLAPP!”

“Du er så dejlig varm indeni, det er så lækkert!” sagde jeg mens jeg stødte min pik i bund i den sjaskvåde fisse.

“SLAPP SLAP SLAPP SLAP!”

“Vil du ikke nok kneppe mig bagfra igen? Det var virkelig lækkert, det får mig til at føle mig så fræk.” spurgte Michelle sødt.

“Jeg troede ikke du kunne lide den stilling?” svarede jeg drillende.

“Jeg elsker den med dig.” indrømmede hun flovt.

Jeg trak ud af hende, og hun vendte sig med det samme om og gik ned på alle fire.

Hun strittede og vrikkede med numsen i vejret og jeg kunne ikke lade vær med at give den et lille smæk.

“Mmm…  Det er frækt.” stønnede hun.

Jeg førte nu min hårde pik ind i den varme fisse.

“Ååh ja, knep mig!” beordrede hun.

Lyset var slukket, så jeg tændte for lampen på skrivebordet, så jeg bedre kunne set. Værelset lyste op og vi kunne nu begge to se mig bolle hende hårdt doggystyle i spejlet ved sengen. Det så vanvittig frækt ud, en 44-årig milf på alle fire der blev kneppet af en 15-årig dreng bagfra.

“Er du aldrig blevet taget bagfra før?” spurgte jeg mens jeg hamrede hende mit underliv ind i hende.

Moden dansk kvinde der elsker unge fyres altid stive pik og lyst til sex“Aldrig! Det er kun dig! Jeg lod aldrig min eksmand gøre det!” insisterede hun.

Værelset var nu fyldt med lyde af fjedrene i sengen der knirkede og knagede til min rytmiske pulen af Michelle, samt hende høje jamren.

“Hvad  tror du din søn vil sige til du bruger hans seng til at blive kneppet på?” spurgte jeg kækt.

“Åhhh nej, det må du ikke spørge om!” stønnede Michelle.

“Tænder det dig at blive kneppet hårdt bagfra af en ung dreng i din søns seng?”

“JA! DET TÆNDER MIG VILDT! JEG ER EN SLEM MOR! STRAF MIG! SMÆK MIN RØV!” råbte hun

Jeg adlød og smækkede hendes røv hårdt så det efterlod et rødt håndtryk.

Jeg smækkede min pik så langt ind i hende jeg kunne, og bundede ud hver gang mens mine store saftige kugler daskede ind i hendes klit.

“ÅÅRHH JA! KNEP MIG! JEG KOMMER!!” råbte hun i orgasme.

“Jeg er der også næsten! Er du klar? Jeg kommer nu!” sagde jeg og trak ud af hende.

Hun vendte sig om og nåede lige præcis at få min pik i munden inden jeg kom, for at undgå at hele sønnens værelse blev dækket til. Der var heldigvis ikke så meget denne her gang, da hendes mave nok snart måtte være fyldt op med sperm.

“Mmm… Jeg fatter ikke der stadig er mere tilbage i dig, jeg må efterhånden have en liter nede i maven.” sagde hun tilfreds.

Jeg slukkede lampen, og vi lagde os igen til at sove. Jeg vækkede hende til én gangs knepperi mere i løbet af natten, inden vi endelig stod op og fik morgenmad.

Klokken var 09.30, da vi spiste morgenmad. Vi var begge udmattede og Michelle skulle hente sin søn klokken 13, og var også nødt til at tage ud og købe en ny seng, så vi kyssede farvel og jeg cyklede hjem.

Fortsættes…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.