Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun sad nøgen på den lille røde stol. Hun sad med benene spredte, som en ung dame skal sidde, så jeg kunne se den glatte fisse.

Jeg havde fortalt Anna, at hun var så smuk, så jeg ville have hende til at være nøgen i huset så meget som muligt, især når mine venner var på besøg. Jeg sad i min armstol nøgen, også med mine ben spredte, så min store fede pik var lige i øjenhøjde med Anna.

SEX I DAG?

Inden jeg fortæller mere, og I dømmer mig, så lidt forhistorie omkring min familie. Annas mor, en billig luder, fandt jeg desværre ud af alt for sent. Hun havde været mig utro gennem de sidste 10 år, ja, lige siden vi mødte hinanden. Hun er 35 år, og vores datter er 10 år. Heldigvis fik jeg forældremyndigheden over vores datter gennem lange sager i statsamtet. Med hendes utallige utroskab, og en psykisk diagnose, så gik sagen til sidst min vej.

Jeg selv er fyre år gammel, og er en velbygget flot fyr. Hvis I vil have sandheden, så tror jeg, at ​​det var fordi min pik var for stor til hende. Hun klagede altid! Det gjorde virkelig ondt på hende, især når jeg kneppede hende i røven. Jeg kender min pik, den er virkelig stor, men det betyder ikke, at jeg ikke har ret til den seksuelle nydelse, en mand formodes at modtage?

Så jeg besluttede at oplære min tøs korrekt. Så hun kunne lære at respektere og elske store pikke. Jeg ville have min tøs til at indse, at en fisse altid skal være klar til at servicere en pik!

Så der sad jeg foran min tøs, og viste min store pik, mens mine nosser hængte virkelig lavt. "Kig på fars pik Anna, er den ikke smuk?" Hun rødmede. "Jeg tror det," sagde hun genert. Jeg smilede. "Åh, du ved, at du kan lide at se på den. Jeg ser dig kigge på den hele tiden. Se hvor stor og tyk den er. Kan du sige pik, skat? "

"Pik!" Hun kiggede op på mig. "Og hvad er det?" Jeg pegede på min tøs’ fisse. Hun havde en rigtig flot fisse med små smalle skamlæber og en lille sød tap, der passede til min tungespids. "Kom skat, hvad var det ord, som far tænkte på, hvad hedder den? "Min ... fisse," sagde hun stolt.

"Farmand, i aftes, så ønskede din ven Mark at kilde min.… fisse." Jeg hævede mine øjenbryn, og spurgte. "Og lod du ham gøre det?" Min tøs rødmede. "Nej, jeg var for genert." Jeg svarede med en bestemt stemme: "Nå, så er du ikke en rigtig god tøs! Du skal altid lade enhver mand, som farmand kender, der ønsker at kilde dig, så må du lade ham gøre det. Du må sprede dine ben bredt for enhver af fars venner, der spørger dig, så må du lade ham lege med din fisse. Det er hvad, fisser er til Anna!"

"Det er jeg ked af far." Sagde min tøs, og så ned på gulvet. "Du er min engel. Nu i aften, når Mark, Tom og Jens kommer over, så lader du dem lege med din fisse. Og måske, hvis du er rigtig god, vil de vise dig deres pikke. Men sig aldrig noget om, hvorfor deres pikke ikke er så store som fars. Det ville ikke være høfligt. Ikke alle mænd har store pikke, men de kan stadig være sjove for små tøser at lege med.”

"Se, fars pik vokser. Den bliver større og større. Det betyder at du er en god pige. Gode ​​piger får mændenes pikke til at blive stive og hårde. Nu mens du ser på min pik vokser og bliver hård, så fortæl far hvad du husker fra i aftes. Fortæl far hvor mange navne for en pik, du husker?"

Den lille tøs stirrede på min pik og sagde. "Nå ja, pik. Der er kølle, stav, pølse, dåseåbner og lem…” Hun tøvede lidt, og jeg opmuntrede hende. "Det går fint Anna, det gør du meget godt. Jeg kan næsten ikke vente indtil, du fortæller mine venner i aften, hvad du har lært.”

Åh se, fars pik er virkelig stor nu. Den er 26 centimeter lang og tyk som en flaske sodavand. Er den ikke smuk? Kan du mærke det Anna? Kan du mærke det, hvor du sidder? Stolen bliver våd på den måde, fordi du kan lide, hvad du ser.”

"Træk din stol lidt tættere på, så du kan se. Kig på pikhovedet. Se det svampeformet hoved og den store brede spalte i pikhovedet. Det hedder et tisserør. Du har set far pisse fra sit tisserør. Se hvordan tisserøret åbner og lukker som en lille mund. Er det ikke sødt? Det ligner en lille mund, gør det ikke? " Min lille tøs svarede. "Jo far, den ser sød ud."

"Nå, tror du, at du kan give den lille et lille kys?" Anna svarede. "Vil du have mig til at kysse dig der?" Hun rynkede lidt på sin næse. "Hvis du elsker far, vil du gøre det." Jeg lavede mit triste ansigt. Det kunne hun ikke lide. Så hun lænede sig fremover og satte sine små læber på mit pikhoved. Det var himmelsk. De bløde læber der rørte ved mit pikhoved. Ligesom hun var færdig med at kysse, boblede der noget ud af tisserøret.

"Åh Anna, se der? Det hedder presperm ... eller sæd. Det betyder, at min pik kan lide dine kys meget. Hvis du kan få en dreng eller en mand til at få sæd i tisserøret, så betyder det, at du er en rigtig god tøs og gør et rigtig godt stykke arbejde. I aften kan du se, om du kan få Mark, Tom og Jens til at få sæd i deres tisserør, ok?”

"Far, gør andre piger på min alder dette her?" Spurgte min lille søde tøs. "Åh skat, ikke alle piger er lige så heldige som dig. Ikke alle piger har en far, som vil undervise dem. Du er meget speciel og meget, meget heldig. Og når du bare er et år eller to ældre, så bliver du meget populær hos drengene i skolen. Jeg skal lære dig, hvordan du kan have masser af kærester på samme tid, og hvordan man gør dem lykkelige. Også nogle af dine mandlige lærere, måske?”

”Men du er nødt til at starte med far. Vil du røre ved min pik Anna? Vil du holde din fars kølle i din lille hånd? Vær ikke genert, tag fat omkring min pik!" Jeg lænede mig frem, så min 26 centimeters pik var få millimeter fra min tøs’ søde lille ansigt. ”Hold nu omkring pikken. Se, dine små hænder er ikke engang store nok til at nå hele vejen rundt om den.”

”Nu skal jeg fortælle dig en skønheds hemmelighed. Vil du have en rigtig smuk hud, som pigerne på tv har?” Anna lyttede i spænding. ”Hver nat skal du gnide noget af min sperm på dit ansigt og sove med det. Det er rigtig godt for en lille piges hud. Så mens du holder min pik, vil jeg kilde din fisse med min storetå”

”Bare rolig, far har rigeligt sperm, klem mine store kugler med din anden hånd, og mere sperm vil komme ud af tisserøret. Du ved den særlige dressing, far har lavet til dine salater og dit cornflakes.” Anna spillede min pik med stor iver, og man kunne se, at hun var en stolt lille tøs, som behagede sin farmand. ”Nu kan jeg vise dig, hvor den kommer fra. Nogle gange har du haft Mark, Tom og Jens’ pikcreme på dine burgere og i dine popcorn, og du vidste det ikke engang. Derfor er du en sund pige.”

Anna var begyndt at stønne sagte, mens hun gned intens på min store pik. ”Vær nu en god pige og kys fars store pik. Åh se, far har sin storetå i din fisse. Hvordan er den følelse?" Anna rødmede lidt igen, og sagde "Det føles lidt ... det føles rigtig dejligt." Anna stønnede endnu højre, mens hun bevægede sit underliv i takt med min tå, smuttede ind og ud. ”Dejligt det føler dig så godt at have ting i din lille fisse. Bare vente og se. Du vil gerne have ting i din fisse hele tiden. Far vil endda købe dig et specielt legetøj, som du kan sove med oppe din fisse hele natten.”

”Put nu fars store pikhoved i din mund, vil du gøre det for mig?” Anna smilede i hele ansigtet, da hun gabte alt det, hun kunne og omsluttede sine læber omkring min pik. Der gik lidt tid inden, at hun kunne skjule hele mit pikhoved i sin mund. Hun måtte gagge et par gange inden, Annas drøbel havde vænnet sig til følelsen.

Det første sprøjt af sædvæske oversvømmede Annas sugende mund. Hun prøvede at sluge det hele uden at kvæles. Sugende og suttende prøvede den lille pige at gøre det bedste, hun kunne, men det tykke springvand af hvid viskøse væske oversvømmede Annas mund, og dækkede hagen i klæbrig sperm. Åh Gud, hun elskede det!

Min datter Anna var på ferie i Spanien med mine forældre. Hun kom først hjem på tirsdag næste uge, så mine venner kom på besøg i weekenden. De skulle se, hvor dygtig Anna var blevet, og måske skulle vi kneppe vores tøs på skift.

Som aftalt betalte jeg Anna, min sugarbabe, de aftalte 1000 kroner for rollespillet, og kyssede den unge 16-årige pige farvel med håb om en god kommende weekend! Fem minutter senere ringede telefonen med en dejlig nyhed. Annas mor, Camilla var blevet dræbt i en trafikulykke!

Livet er dejligt, hvis man ser det!

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.