Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I dag skal du stå så stille som om, at du var bundet til stolpen. Forklarede han.

"Stå med dine ben spredte og dine hænder bag din nakke slave"

SEX I DAG?

Jeg gjorde som han krævede, og han gik til sit skab for at vælge en pisk. Han kom tilbage med en, jeg ikke havde set før. Det var mange strimler af sort læder fastgjort til et træhåndtag, han tog også sin sædvanlige stok plus et blindfold af sort silke, som han placeret over mine øjne, og bandt det fast bag mit hoved.

"Først vil du modtage dine ti ugentlige slag af stokken, som du tæller som sædvanligt", informerede han til mig.

"Tak Herre." Svarede jeg.

Herren begyndte at pirre mine lår med stokken, da jeg stod med mine ben spredte. Jeg formåede at stå meget stille for Herren, og da jeg regnede med, han ville rose mig for min lydighed. Som sædvanlig blev jeg meget tændt, mens jeg modtog min straf. Det at vide, at slave missen knælede i hjørnet, og så på Mistress modtog en straf, fik mig kun til at blive endnu mere kåd! Jeg havde snart modtaget mine ti slag. Jeg kunne mærke, at den virkelige straf og smerten var begyndt.

Herren begyndte at lade piskens læder glide over mine brændende lår. Uden varsel slog han pisken hårdt på mine lår. Jeg kæmpede desperat for at stå oprejst, men jeg klarede det. Jeg ville ikke skuffe Herren igen. Han slog pisken på min krop igen, denne gang på tværs af mine skuldre og øvre ryg. Pisken forårsagede så meget mere smerte, end stokken gjorde. Jeg kunne fornemme på den måde Herren slog mig, syntes han virkelig at nyde at se mig lide. Det næste slag faldt tværs over mine bryster. Det fik mine brystvorter til at blive hårde.

De næste slag ramte min mave og forsiden af mine lår. Pludselig ramte pisken hårdt oppe mellem mine ben. Det føltes så smertefuldt da læderet ramte mine skamlæber, at jeg råbte i smerte. Herren blev drevet af denne reaktion og fortsatte med at strejfe min kusse hårdt. Gennem varmen af smerten følte jeg nydelse i min klit. Herren bemærkede straks, at min kusse begyndte at blive fugtig og stoppede med det samme.

"Det er ikke for din fornøjelse." Fortalte han mig strengt!

Han begyndte meget mere aggressivt end før at piske ryggen, brysterne, maven og ballerne. Jeg vidste, at disse mærker ville komme til blods. Jeg ville ikke være i stand til at ligge komfortabelt i nogle dage. Jeg kunne ikke lade være med at græde nu ved den smerte, der blev påført mig. Jeg begyndte at føle mig svimmel, og mine knæ begyndte at ryste af smerten. Præcis i dette øjeblik stoppede Herren min straf og kommandere mig på mine hænder og knæ. Jeg var stadig blindfold.

"Sådan skal du forblive de næste tre timer uden at flytte en muskel." Sagde han bestemt til mig.

"Slave missen forbliver hos dig og ser efter, at du ikke bevæger dig. Hvis du gør det, begynder vi at forfra igen. Bagefter skal du forblive stille i fire timer. Forstår du slave?"

"Ja Herre." Jeg svarede så klart, som jeg kunne.

Uden at sige et ord hørte jeg Herren åbnede døren og forlade rummet.
At knæle på det hårde gulv i straffe-rummet fik min krop til at brænde. Smerterne over den piskning jeg havde modtaget, var ubeskriveligt pinefuld. Mine knæ og hænder var følelsesløse. Hele min krop var udmattet af at stå stille i så lang tid. Jeg græd tydeligt i smerte. Da der var gået tre timer, kom Herren tilbage og talte med slave missen.

"Har din Mistress flyttet sig overhovedet slave missen?"

Jeg bad til, at slave missen ville sige, at jeg ikke havde flyttet mig. Jeg havde prøvet så hårdt, og troede ikke jeg havde svigtet.

"Nej Herre." Svarede hun.

"Mistress har ikke flyttet sig."

"Tak slave missen, du kan gå tilbage til dine huslige pligter nu."

Slave missen skyndte sig hurtigt ud af rummet. Herren nærmede sig og greb en håndfuld af mit hår, trak mig op på mine fødder. Smerten skød igennem mig, da jeg begyndte at genvinde følelsen i mine hænder, knæ og fødder. Mens Herren stadig holdt fast i mit hår, kyssede han mig groft på munden.

"Lad os se om du har lært noget af din lektion. Knæl og åbn din mund."

Jeg gjorde som jeg fik at vide, desperat for at behage Herren denne gang. Jeg ville bestemt ikke have, at Herren skulle straffe mig sådan igen! Jeg kunne føle mig selv ryste af frygt, ville jeg kunne gøre, hvad der var forventet af mig? Herren ville tydeligvis ikke være så tålmodig med mig, som han havde været første gang. Han fjernede sit tøj, kastede det på gulvet og greb fat mit hår igen. Han trak mit hovedet endnu længere tilbage.

"Jeg vil ikke se dig spilde en eneste dråbe denne gang." Kommanderede han.

"Ellers må jeg muligvis genoverveje dig som min slave. Jeg vil ikke have slaver, der ikke kan klare det, der bliver bedt om. Jeg er sikker på, at slave missen vil træne meget hårdt som din erstatning."

Herren havde aldrig talt til mig sådan her før, jeg var bange. Jeg kunne ikke forestille mig at leve noget andet liv end at tjene Herren. Jeg vidste også, at Herren fandt slave missen meget attraktivt. Jeg var nødt til at bevise mit værd for ham. Jeg åbnede min mund så meget jeg kunne. Herren placerede sin pik i min mund og begyndte straks at pisse ned i min hals. Jeg sank desperat den varme væske, han sprøjtede i min mund. Jeg kæmpede for at trække vejret, men formåede at fortsætte. Herren stønnede af glæde, da han tømte sin fulde blære. Jeg trak desperat vejret, da Herren fjernede sin pik fra min mund.

"Meget bedre slave", sagde han til mig.

"Jeg vil beholde dig for nu."

Han begyndte at klæde sig på, mens jeg knælede ved hans fødder.

"Både du og slave missen skal være herinde hos mig om 30 minutter."

Da jeg gik ind i køkkenet, faldt slave missen lydigt til knæ og rettede øjnene mod gulvet.

"Du skal bade mig slave missen." Jeg fortalte hende, at Herren forventer os i straf-værelset om en halv time.

Jeg gik til badeværelset og slave missen fulgte mig på knæene.
"Deres bruser er klar Mistress ", sagde hun stille. Jeg trådte ind i det varme vand. Jeg stod der med mine arme og ben spredt. Ventede på at slave missen skulle begynde at vaske mig. Hun sæbede en svamp ind og begyndte at sæbe mig ind. Der var smerte, da sæben kom ind i de rifter, der havde dannet sig på min krop efter Herrens piskning. Mine muskler blev næsten uudholdelige varmen af brusebadet. Jeg vidste, at Herren ville forvente mig ren. Jeg fik slave missen til at vaske mit hår og derefter tørre mig. Hun hjalp mig i tøjet og gik derefter selv i bad.

Vi ankom til Herrens dør præcis i tide. Vi kravlede begge ind på vores hænder og knæ, for at placere os selv ved hans fødder.

"Bøj over sofaens armlæn med hovedet min ynglings slave." Sagde han til mig.

Jeg var glad for at høre ham tale sådan, han havde skræmt mig tidligere, da han havde været hård med mig, jeg var glad for, at tingene tilsyneladende vendte tilbage til det normale.

"Slaven har gjort det rigtig godt i dag slave missen, og jeg føler, hun fortjener en belønning, og som hendes underdanige skal du være den, der giver den til hende."

Herren fortsatte. "Spred dine ben slave."

Jeg gjorde som Herren havde befalet. Slave missen knælede bag mig.
Hun løftede min nederdel op bag på min ryg. Hun havde et godt udsyn til min kusse og baller. Hun lagde hænderne på min røv og adskilt forsigtigt mine baller. Meget langsomt kørte hun tungespidsen på min våde kusse. En nydelse løb igennem mig, da hun pressede tungen mod min klit. Hendes hænder masserede forsigtigt mine baller, mens hun fortsatte med at udforske min kusse med munden. Hun begyndte forsigtigt at køre en finger mellem mine baller og kredse omkring min stramme, men modtagelige anus. Slave missen begyndte at trykke fingeren mod mit stramme hul. Jeg begyndte at skubbe kroppen tilbage mod hende og opfordrede hende til at trænge op i mig. Slave missen kørte fingeren langsomt ud og ind af min røv. Samtidigt begyndte hun ivrigt at suge min klit. Jeg var i himlen og vidste, at jeg snart ville komme i en voldsom orgasme. Herren vidste også dette, og jeg var glad, da han sagde.

"Kom når du ønsker slave, det er din belønning, og jeg vil gerne se dig nyde det."

Sekunder senere løb de vidunderlige bølger af orgasmen gennem mig. Slave missen fortsatte med at køre fingeren ind og ud af mig, mens munden fortsatte med at give min kusse masser af opmærksomhed hele vejen igennem orgasmen. Herren lagde mit hoved i hans skød, og jeg kunne mærke gennem hans bukser, at han havde nydt at se sine to underdanige sammen.

"Herre?" Spurgte jeg forsigtigt.

"Kan slave missen og jeg have den ære at sutte din pik?"

"Ja slave, men jeg vil gerne have jer begge nøgne først."

Vi rejste os begge op, og begyndte langsomt at klæde hinanden af, indtil vi begge stod nøgne foran vores Herre. Efter hans befaling faldt vi til knæ og begyndte straks at glæde ham. Jeg tog Herrens oprejste pik i min hånd og styrede den mod slave missens læber. Hun begyndte straks at kysse og forsigtigt slikke på den. Præsperm begyndte allerede at dukke op på spidsen og slave missen smagte ivrigt på det. Jeg kørte min hånd langsomt op og ned ad skaftet på Herrens pik, da slave missen fortsatte med den overdådige opmærksomhed på hovedet, som hun nu havde i munden. Jeg kørte min hånd længere ned for at lade hende få mere pik i munden. Jeg sænkede mit hoved og tog en af Herrens kugler ind i min mund. Herren havde nu taget fat i slave missens hoved og pressede det nedad i hans skød, jeg kunne se at slave missen måtte tage ham dybt i halsen for at rumme hans længde. Jeg kunne se og høre, at det ikke ville gå længere før Herren skød hans varm sperm ned slave missens hals. Jeg havde ret, Herren stønnede og tvang slave missens hoved endnu længere ned, da han pressede hofterne opad. Sperm løb ud af slave missens mund, mens hun forsøgte at sluge alt, og jeg kunne høre hende gagge på mængden af det, der ramte hendes hals. Slave missen må have nydt det, da hun brugte tungen til at slikke spermen fra sin mund.

Jeg begyndte at blive stolt af den måde, som slave missen var underdanig på overfor både mig og Herren. Den jalousi jeg havde følt om hendes forhold til Herren var faldet, og jeg udviklede en ægte kærlighed til hende. Hun var lydig og ivrig efter at lære. Jeg følte, at det var tid for hende at gennemgå det samme samhørighedsritual, jeg havde gennemgået, da Herren først havde taget fuldt ejerskab til mig. Jeg spurgte Herren om tilladelse. Han følte også tiden var inde, men det ville være bedst at slave missens kæde viste både hans og mine initialer, da hun skulle underkaste os begge.

Han gav mig tilladelse til at gå ind i byen og vælge en kæde selv. Jeg gik til guldsmeden og bestilte en sølvkæde, der var identisk med den jeg bærer. Dog med initialerne fra Herren og jeg selv. Den ville være klar om en uges tid.

En uge senere hentede jeg halskæde fra guldsmeden og tog den til Herren for godkendelse. Han kunne godt lide den og beordrede mig at hente slave missen straks. Han sagde, at han selv ville udføre ritualet.

"Slave missen hvad er formålet med din eksistens?" Han spurgte hende, ligesom han havde spurgt mig for længe siden.

"At tjene både min Herre og min Mistress", svarede slave missen.

"Så knæl op", befalede han hende.

Slave missen adlød straks og Herren bad hende sænke hovedet. Efter hans befaling løftede jeg slave missens lange smukke blonde hår, så Herren kunne sætte kæden rundt om halsen.

"Denne kæde signalerer vores ejerskab af dig. Du tilhører nu os, og du vil altid adlyde os uden spørgsmål. Hvis du ikke gør det, bliver du straffet. Hvis du behager os, kan vi vælge at belønne dig. Så længe du bærer den, er du vores, og vi vil beskytte og passe på dig."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.