Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Åh farmor, det er så dejligt at være på besøg hos dig, sagde Emma, mens hun kørte hendes finger stille på klitten.

Emma var alene ude hos farmor, mens hendes brødre var sammen deres mor og far. De var ude for at købe en hoppe til farmor. Farmor havde snart fødselsdag, og min mor syntes, at hun skulle have en hest mere til at gøre Pella selskab. Far havde sagt, at det var en god ide. Farmor kunne godt lide at ride, og efter farfar var død, brugte farmor meget tid sammen med hingsten Pella. Emma håbede, at de fandt en hest til farmor, hun ville blive så overrasket, og efter alt det gode hun havde gjort for dem, så fortjente hun bare det bedste.

SEX I DAG?

 

"Er det okay, at jeg sutter på dine patter farmor? Jeg vil lege, at jeg er en lille pige, som drikker mælk fra hendes mor."

 

"Selvfølgelig må du da det bette skat", sagde farmor og smilede kærligt, mens hun strøg mit hår med hendes kraftige fingre.

 

Vi havde lige spist frokost, og var gået hen til sofaen for at slappe af. Min lille fisse var begyndt at klø noget så ustyrlig, dels fordi tanken om farmors patter og kusse var så fræk, men jeg havde også lige haft mens periode, og min fisse klør altid efter sådan en periode.

 

"Farmor, er det rigtigt, at du gav min far og onkel Christian pat, indtil de var fem år?"

 

Jeg ventede i spænding på svaret, mens jeg trak farmors trøje op over hendes patter. De var enorme farmors patter, og ikke engang to hænder kunne skjule det brune omkring hendes patvorter.

 

"Ja bette Emma, det er rigtig nok, mine sønner har altid været glad for pat. Og farfar fik da også en tår ind imellem."

 

Farmor fortalte, at hun altid blev så liderlig, når drengene havde tømt hendes patter, ja, og farfar fik altid sådan en dejlig hård pik, når han havde set på sønnerne, der havde taget for sig. Bagefter, når børnene var ude af syne, så fik farmor så meget pik af farfar, så hun næsten ikke kunne gå bagefter. Farmor fortalte også, at farfar nok havde verdens største pik, hun havde i hvert fald aldrig set nogen større på et menneske.

 

"Uhm, farmor dine patvorter er så store og hårde, de minder nærmest om en lille tissemand."

 

"Frække tøs Emma, jeg har altid haft på fornemmelsen, at du ville blive en lille vildkrabat."

 

Farmor må åbenbart ha' blevet liderlig for i et hurtigt snuptag, havde hun taget hendes kjole og trusser af. Hun tog fat i min hånd, og bad mig om at stikke den forsigtigt op i hendes kusse. For pokker min farmors kusse var smuk, næsten lige så smuk som min mors, var min tanke, da hele min hånd, og det halve af min arm smuttede op.

 

"Åh Emma skat knep min kusse hårdt, så skal jeg nok slikke din glatte fisse bagefter, og hvis du har lyst, så vil farmor slikke dit røvhul, så du aldrig glemmer det bette Emma. Åh Emma, farmor trænger sådan til en orgasme!"

 

Hold da op en fræk oplevelse tænkte bette Emma, der kørte hendes hånd med al den kraft, en lille tøs kunne. Farmors kusse sugede sig omkring hånden samt armen for hver bevægelse ind og ud. Der gik under to minutter, inden farmor brølede som en psykisk syg, der lige var blevet voldtaget af hendes læge. Jeg blev et øjeblik helt bange, fordi jeg troede, at jeg havde gjort noget forkert. Da farmor kom lidt til sig selv igen ovenpå orgasmen, lod hun en stråle af pis ramme trægulvet i stuen.

 

"Åh Emma, det var lige hvad jeg trængte til, du er mit ynglings barnebarn skat."

 

"Sæt dig på alle fire Emma, så farmor kan smage din lille røv."

 

Jeg behøver vist ikke beskrive, hvor hurtig sådan en ung tøs kommer, når ens farmor slikker og tungeknepper hendes røvhul, mens hun kører et par fingre i fissen. Fuck!... det var bare dejligt at skrige orgasmen ud, mens farmors tunge stadig var oppe i min røv. Jeg prøvede det samme som farmor, nemlig at tisse lige bagefter. Det var da godt nok en lækker fornemmelse, bare lade en stråle af pis ramme gulvet. Farmor roste mig meget, og sagde jeg var en rigtig dygtig lille pige. Bamse havde åbenbart hørt os, for hun kom ind i stuen, og begyndte at slikke alt pisset fra gulvet op. Hun havde vist prøvet det før? Jeg kunne se, at hun var interesseret i at slikke farmors kusse, men farmor havde en anden plan!

 

"Bette Emma nu henter jeg lige noget olie, så skal vi lige prøve noget. Farmor har en lille hemmelighed, som du er stor nok til at vide nu."

 

Da hun kom tilbage med flasken, forklarede hun, hvor dejlig en fornemmelse det var, når ens kusse blev godt fyldt ud. Hun brugte rigeligt med olie, og startede med to fingre, der allerede føltes som rigeligt i min lille fisse. Hun var meget forsigtig, da hun brugte en tredje finger. Hun lod fingrene blive et stykke tid oppe i mig, og forklarede min fisse var meget smidig. Til sidst havde hun fire fingre oppe, og det var max, jeg kunne klare. Hun finger kneppede min fisse, og for første gang sprøjtede jeg tis, da jeg kom i en helt vidunderlig lang orgasme.

 

"Du er simpelthen verdens bedste farmor."

 

Det var det eneste, jeg havde energi til at sige, mens orgasmen bragte en fornemmelse af lykke i kroppen.

 

"Emma nu tager vi tøjet på, og går ud til Pella, der er noget, som jeg gerne vil vise dig."

 

Da vi kom ud i stalden, begyndte fuldblodshingsten Pella allerede på at vrinske. Der var ingen tvivl om, at han var glad for farmor. Jeg syntes virkelig, at han var en flot hest. Hans flotte mørkebrune farve og de stærke muskler, der var rigtig markeret. En virkelig flot hest der udstrålede styrke.

 

"Hvad skal vi herude hos Pella?

 

"Nu skal du bare vente og se bette Emma, farmor vil vise dig en lille hemmelighed."

 

Farmor satte en grime på hovedet af Pella, og trak ham hen til gitteret af boksen. Der tøjrede hun ham fast, så han ikke kunne bevæge hovedet. Bagefter tog hun hendes hånd imellem benene, og gned den ind i kussesafter. Derefter lod hun Pella snuse til hånden. Hold da op han blev ivrig, og begyndte at vrinske igen. Farmor sagde, at vi skulle gå ind i boksen igen.

 

"Søde lille Emma, har du nogensinde set en hestepik i virkeligheden?"

 

Wow......et frækt syn! Vi kunne se, hvordan Pellas pik voksede fra næsten ingenting til en stor hård pik på over en halv meter. Den hang næsten helt ned til gulvet.

 

"Kom Emma vi trækker af alt vores tøj, så kan vi bedre gnide vores sultne kusser."

 

"Farmor det lyder som en god ide. Hold da op en stor pik Pella har. Det er jo helt vildt farmor."

 

"Ja Emma, den er virkelig stor og lækker. Vil du gerne prøve at holde den i hånden?"

 

Min farmor begyndte at onanere Pellas pik. Den blev stadig større, og synet gik lige direkte i min lille fisse. Jeg satte mig ned ved siden af farmor og greb om pikken. Den var tung, og omkredsen var helt enorm. Jeg skulle bruge begge hænder til at massere pikken.

 

"Farmor hvad er det store "rør" der sidder i midten på pikhovedet? Og hvorfor ser pikhovedet sådan ud?"

 

Farmor forklarede, at det var der, at hestens tis og sperm kom. Hun fortalte også, at når en hest spermer, så svulmer pikken enormt, og det kunne godt skade en kusse, hvis man ikke havde trænet den. Farmor begyndte at sutte og slikke Pellas pik. Hun kunne næsten ikke gabe over den. Jeg havde virkelig også lyst.

 

"Farmor må jeg også gerne prøve at sutte ham?"

 

"Selvfølgelig må du da det skat."

 

Min farmor grinede over spørgsmålet, og hjalp med at holde pikken, så jeg kunne koncentrere mig om at sutte. Jeg kunne slet ikke gabe over pikken, så jeg måtte nøjes med at slikke på hovedet og langs skaftet. Det var dejligt at dele sådan en lækker stor pik med farmor. Vi legede endda med hinandens tunger i munden, mens vi slikkede Pellas pik. Der gik ikke ret lang tid før Pella gav nogle kraftige ryk, og spermede næsten en halv liter ind i munden på os. Farmor fik det meste, da hun havde ham i munden, men heldigvis rettede hun pikken mod min mund. Uhm...hestesperm har en helt fantastisk smag.

 

Lige inden vi havde fået tøjet helt på, så drejede vores bil ind på gårdspladsen. Der var spændt en hestetrailer på bilen. Mon de allerede havde købt en hoppe til farmor?

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.