Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Når man ønsker sin kone død! Det er stærke ord og kræver helt sikkert en forklaring. Jeg hedder Peter og er 40 år gammel. Min kone hedder Maja og er 38 år. Vi havde været gift i næsten 18 år. Sammen har vi vores eneste datter Heidi, der lige var fyldt 16 år. De første år af vores ægteskab gik alting rigtig godt. Men med en datter der tog alt vores fokus. Ja, så gik det kun en vej. Vi mistede lysten til sex med hinanden, og når vi endelig havde sex, så var det næsten altid med en voldsom kvalme bagefter for mit vedkommende.

For et par år siden opdagede jeg ved et tilfælde, at min kone modtog mail fra mænd. Det rystede mig enormt, da det var virkelig perverse intime beskeder. Jeg så billeder af mænd og deres kønsorganer. Hvordan Maja skrev om hendes lyster. Hun ville ydmyges, voldtages, og tisses på. Hun søgte ældre mænd, der kunne dominere hende. Beskederne indeholdt mange oplysninger og telefonnumre. Hun havde altid travlt med at latterliggøre hendes mand i beskederne, der aldrig havde tid til hende. Mængden af perverse syge billeder, som Maja havde sendt, var rystende. Jeg fik endda set en VIDEO fra dengang, at vi lige var flyttet sammen, hvor hun sutter pik på min bedste ven fra dengang.

SEX I DAG?

Det var et rent tilfælde, at hun havde glemt at logge ud fra sin mail på telefonen, da hun skulle i biografen med hendes søster. Jeg havde kørt dem derhen, da jeg så Maja havde glemt telefonen i bilen. Jeg fik taget snesevis af screenshot og fik dem sendt videre til min telefon. Bagefter slettede jeg dem naturligvis på hendes telefon. Jeg tog kontakt til vores telefonskab og fik opkaldsudskrifter, udskrifter med tidspunkter for dataforbrug. Der var et sikkert mønster i hendes adfærd. Det skal ingen hemmelighed være, at lige i nuet arbejdede min hjerne på højtryk. Hvordan kunne jeg få Maja ud af vores liv. Med vores liv mener jeg mit og min datters liv. Hvis jeg skulle slå hende ihjel, så skulle det gøres på en udspekuleret måde, så jeg ikke kunne blive fældet. Jeg udtænkte alle mulige måder, men alle teorier blev gennemhullet i mit hoved. Den ide som kom nærmest skulle foregå på en ferie, hvor hun skulle skubbes ud fra en klippe, men ingen skulle se det, hvorfor var vi så tæt på kanten? Kunne jeg holde til en afhøring? Men tanken arbejdede videre i mit hoved.

Hvorfor konfronterede jeg ikke Maja med min nye viden? Jov, jeg havde såmænd selv en lille hemmelighed. Jeg indså ret tidligt i mit ægteskab, at Maja var borderline, en diagnose der for hendes vedkommende betød en uanet mængde opmærksomhed, og selv dette kunne ikke stoppe hendes humørsvingninger. Hun havde i hendes teenager alder prøvet at begå selvmord, men det blev negligeret med kærestesorger som påskud. Hun opgav hendes uddannelse som helt ung og har siden haft forskellige jobs uden den store stabilitet. Men hun var en god mor....i starten. Set i bagspejlet sad hun altid med hendes telefon, og nærværet med Heidi blev dårligere og dårligere. Jeg har sidenhen tænkt på, at hun så vores datter, som en konkurrent i vores forhold.

Min hemmelighed: jeg favoriserede vores datter over alt på jorden. Snart var hun det eneste, der betød noget for mig. Derfor kunne jeg godt leve med min viden omkring Maja. Jeg havde bevist sørget for, at vores sexliv var stoppet. Vi havde ikke haft sex i to år. Ja, lige siden jeg opdagede hvor sygt et menneske, der var mor til mit livs kærlighed.

Vågnet!

Peter vågnede cirka ved 02.00 tiden, sandsynligvis kort tid efter Maja var gået i seng. Hun havde som sædvanligt siddet oppe i stuen til langt over midnat. Hun var lige blevet fyret fra jobbet pga. for mange sygedage. Hun havde ellers kun haft arbejdet et par måneder, men hendes afhængighed af telefonen havde fået hendes holdledere til at pointere dette, hvilket hun overhovedet ikke var indstillet på, at de skulle bestemme noget om. Men det var nu engang dem som bestemte. Nå, Peter var lige vågnet efter en dejlig drøm. Drømme som han havde haft mange af det sidste stykke tid. Peter gik nedenunder og ned ad gangen til Heidi. Han kunne se en et lille lysskær gennem nøglehullet. Det kom fra hendes natlampe, som hun aldrig slukkede om natten. Peter begyndte at få en kæmpe rejsning i hans underbukser. Hun havde altid været hans lille prinsesse. Hun var en virkelig far-pige. Forholdet til hendes mor var totalt kaotisk, efter hun var blevet en rigtig teenager. Til tider opstod der decideret had mellem de to.

Peter tøvede ved døren, men besluttede sig for at åbne døren ind til Heidi. Han havde mistet sine hæmninger og gik hen til Heidis seng. Han betragtede sin datters bløde kurver. Hendes brune hår der dækkede lidt af hendes kønne ansigt. Hendes ene ben var oven på dynen, og hendes ene balle var synlig. Heidi sov altid nøgen, noget hun var begyndt på det seneste år. Peter begyndte at onanere hans pik, mens han stod lige over Heidi. Peter fantaserede om, hvordan Heidi red ham. Han forestillede sig, hvordan hans pik gled ind og ud af hans datters stramme fisse.

Efter et par minutter lod Peter sine underbukser falde til gulvet. Han trådte tættere på sengen og kunne ikke stoppe sig selv. Han spyttede på sin finger og rakte sin hånd ned mod Heidis brystvorte. Hans venstre hånd onanerede hans bankende pik, da han forsigtigt begyndte at klemme og cirkulere rundt om hans datters brystvorte med fingrene. I søvne begyndt Heidi at bevæge sig, hendes krop fortalte hende, at noget var ved at gøre hendes lille fisse våd. Et blødt støn undslap fra hendes mund.

Hendes bevægelser fik hendes far til at rette blikket ned på hendes dejlige røv. Peter havde presset så hårdt på Heidis brystvorte, mens han fantaserede, så hun vågnede. "Far! Hvad laver du?" Begyndte hun, men hendes far lagde hånden over munden. Heidi så op på sin far med en frygt for, hvad han ville gøre med hende? "Stille lille prinsesse", hviskede han, så hans sovende kone ovenpå ikke ville blive vækket. Med hans venstre hånd over hans datters mund, tog Peter sin højre hånd og fortsatte med at massere hendes bryster. Selvom fissesafter begyndte at samle sig i hendes skridt, begyndte Heidi at blive rædselsslagen. Hendes vejrtrækning var korte og gispende. "Du skal ikke bekymre dig prinsesse", sagde Peter, mens han masserede sin pik lidt. "Far vil ikke skade dig."

Peter tog hans datters brystvorte i munden og sugede som en baby. Slikkede og cirkulerede hans tunge rundt om hans datters hårde brystvorter. Nu var Heidi vågen, og forstod hvad der skete. Heidi havde haft mange seksuelle fantasier om hendes far gennem mange år. Selvfølgelig havde det taget rigtigt fart med fantasien, efter Heidi var begyndt at masturbere. Snart bevægede Peter sig ned mellem hans datters ben. Heidi begyndte at græde af glæde, dette var øjeblikket hun havde fantaseret om. Hendes krop havde forrådt hende, og hendes brystvorter strittede. Hendes fisse havde også samlet en stor mængde fugt.

Peter stirrede på hans datters stramme unge fisse. Han stønnede over synet af fissesafter. Hans fingre adskilte Heidis skamlæber, han følte sin pik vokse endnu mere, da han så det lille hul. Den søde smag af en sådan ung fisse fik ham til at stønne i hendes skridt og tunge kneppe hendes hul endnu dybere. Da han havde tungen langt oppe i hans datter, brugte han tommeltotten til at gnide hendes klit. Heidi fik hendes første orgasme efter ganske kort tid med hendes fars seksuelle berøring.

Nu spredte han hendes ben og kom forsigtigt ovenpå hende. Heidis far var udstyret med en stor pik, der selv kunne volde Heidis mor problemer, dengang de havde sex med hinanden. Forsigtig brugte Peter en finger, som han kørte op i hende. Han kunne mærke hendes skede muskler arbejdede selvom hendes fisse sejlede i safter. Han intensivere hans stød nu med to fingre. Peter pressede pikhovedet mod hendes hul. Heidi havde viklet hendes arme omkring hans nedre ryg. Peter kørte hans pik længere og længere op for hver bevægelse. Han gav sig tid til, at Heidi kunne udvide sig. Heidi var i en helt uvirkelig verden. Hendes fars pik var så stor, og alligevel følte hun en dejlig fornemmelse i hendes fisse, ja i hendes krop.

Nu stødte Peter hans pik helt i bund hver gang. De var begge så liderlige over dette overgreb, så handlingen styrede fornuften. De havde begge nået deres fantasi og inderste ønske, da de begge brød ud i en endeløs orgasme. Peters sperm løb stille ud fra hans datters fisse, da de kyssede hinanden som et elskende par.

'JEG HADER MIT LIV!'
Dette var tanken da Maja sad foran computerskærmen. Det var tidligt om morgenen, da hun endelig var alene. Hun hadede ventetiden hver morgen, inden hendes mand og datter var taget afsted. Hun savnede hendes netværk, hendes online familie på nettet. Maja kunne slet ikke tåle stilheden, det at være alene gjorde hende utryg. Hun havde mistet alt opmærksomheden fra hendes mand. Hendes teenagerdatter hadede hende, sådan føltes det i hvert fald. Maja havde bollet udenom flere år i perioder. Hun søgte det ekstreme for at mærke sig selv. På den måde fik hun opmærksomhed og anerkendelse for en stund. Når det stod helt slemt til, røg hun en joint og gik til den nærmeste sexbiograf, hvor hun lod sig bruge uden tanker på sikker sex. Ja, hun var faktisk ligeglad med livet ind imellem. De første havde skrevet, dagen var i gang, måske endnu en tålelig dag!

Specialenheden under efterforskningslinjen:

Journal 69'er kodenavn "Møgfissen"

Hej, mit navn er Karlo Mørke afdelingschef for specialenheden, der efterforsker sædelighedsforbrydelser. Året er 2018 sædelighedsforbrydelser er steget markant.
Vi er en lille sammentømret enhed på fire personer, der arbejder alene, selvfølgelig med det netværk både nationalt og internationalt, der kan trækkes i. Mit speciale er infiltrering på nettet herunder Thor netværket, som er verdens største "mørke netværk". Derudover infiltreres danske sites hvor sædelighedsforbrydelser er et risikomomentum. Det var på sådan en site, at vi helt tilfældig fik kendskab til netværket "Møgfissen" Normalt søgte vi efter personer/grupper, som havde tilbøjeligheder i pædofil retning. Men denne sag drejede sig om afpresning, seksuelt misbrug, distribution af videomateriale plus livestreaming. Det værste var, at bagmændene var ganske almindelige hr og fru Danmark, det samme var personerne, som blev misbrugt.
Inden I hører mere om efterforskningen, vil jeg lige præsentere mig selv. Jeg er en fraskilt mand sidst i fyrrende. Børnene er flytte fra reden og studere begge på videregående uddannelser. Mit liv er mit arbejde, derfor var en skilsmisse uundgåelig, men vi havde nok begge ubevist ventet på, at børnene blev så store, at de var godt i gang med at forme deres eget liv.
Jeg havde en affære med min nærmeste kollega Sanne. Det havde stået på i næsten tre år. Sanne er en smuk kvinde på 42 år, der havde gjort lynkarriere i korpset. Hun var gift, og havde to dejlige børn sammen med hendes mand. Første gang vi havde sex sammen, var under en efterforskning af en massevoldtægt, der blev solgt til livestreaming kunder. Vi måtte konstatere, at vi blev tændt af den pågældende streaming og havde hård sex, mens vi intens fulgte med i streamingen. Vi var begge blevet afhængig af denne syge form for pervers seksuel tilfredsstillelse. Men det kan jeg fortæller mere om på et andet tidspunkt. Lige nu ventede vi på en livestreaming fra Cypern af den 38-årige Maja fra Danmark.

Held i held!

Familien havde besluttet, at vi skulle en tur til Cypern i efterårsferien 2018. For at gøre en rigtig lang historie kort, så forsvandt Maja sporløst under en guidet tur til Afrodites klippe. Mig og min datter Heidi havde et skudsikkert alibi, da vi gik sammen med et ægtepar fra Danmark. Et par som vi var kommet godt i snak med. Maja skulle på toilet under turen. Vi så hende ikke igen! Det helt store eftersøgningsmaskineri blev sat igang uden noget held.
Mig og Heidi havde sex mange gange på hotelværelset de næste dage. Om vi var kede af det? Gæt selv........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.