Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg elsker simpelthen juletiden og de traditioner der følger. Men dette år skulle blive anderledes. Vi havde besluttet, at juleaften skulle holdes hos os for første gang. Det ville blive den første juleaften i mit 25-årige liv, som ikke skulle holdes hos mine forældre. Jeg hedder Kurt og bor sammen med min kone Marlene. Sammen har vi vores søn Jonas på fire år. Jeg kommer fra et meget kristen hjem, hvor vi blev stramt opdraget til de kristne værdier. Det var indenfor disse kredse, jeg havde fundet min kone, hvilket var meget almindelig, da vi havde kendt hinanden næsten altid gennem vores tro.

Min seksten -årige niece Anja skulle på ferie hos os nogle af juledagene. Min søster var lige blevet skilt fornylig, og skulle arbejde nogle af juledagene på opholdsstedet, hvor hun arbejdede i døgn. Dette ville afhjælpe min søster især efter de sidste måneders turbulente krise.

SEX I DAG?

Anja havde virkelig ramt puberteten hårdt, nok på grund af hendes forældre, der hele tiden havde skændes og været uenig om alt gennem de sidste 2-3 år. Dengang hun var elleve-tolv år, var hun en sød pige med flot sort hår sat i hestehale. Hun var altid klædt i sødt pigetøj. Brune øjne og let til smil. Nu havde hun sexet tøj på eller streettøj, så hun lignede mere en lille djævel end en engel. Hun havde farvet en rød stribe i sit smukke sorte hår. Hun var blev velsignet med et par store bryster, som ville være passende på en voksen kvinde. Som onkel kunne jeg nemt ignorere hendes spirende seksualitet. Men hendes outfits, -og især hendes stramme toppe som hun bar gennem sommeren, kunne godt distrahere en mand på min alder.

Hun var familie, og vi skulle forsøge at give hende en god jul. Jeg talte med min søster, og hun fortalte mig, at hvis Anja ikke opførte sig ordentligt, så skulle vi bare give hende en røvfuld. Det forstod hun! Selvfølgelig vidste jeg, at det ikke ville komme til at ske. Men min søster kunne nogle gange lyde lidt hårdere, end hun i virkeligheden var. Jeg kunne ikke lide det, da mine forældre gav mig og min søster røvfulde, da vi var mindre. Derfor havde jeg lovet mig selv, at jeg aldrig ville give en røvfuld til et andet menneske.

Allerede den første aften Anja var gæst i vores hus, var hendes attitude negativ især overfor Marlene. Der i første omgang havde bedt Anja om at lege lidt mere forsigtig med Jonas, da han kun var fire år gammel. Anjas reaktion var rystende, da hun flippede totalt ud over Marlenes bemærkning. Kaldte hende en hysterisk ko! Jeg var selvfølgelig også rystet over Anja. Senere havde hun taget en øl i vores køleskab uden at spørge først, bevares havde hun spurgt, så havde hun da fået lov.

Jeg snakkede med Marlene, der var rystet over min søsters datters adfærd. Jeg fortalte, hvad min søster havde sagt om en røvfuld, hvis det blev nødvendigt. Vi troede begge, at det skyldes skilsmissen. Unge mennesker kunne have svært ved at håndtere en sådan omstilling i deres liv. Vi blev enig om, at vi måtte tage en snak med Anja. Det var jo jul og hjerternes tid.

Efter vi havde puttet Jonas, besluttede vi at gå ned på gæsteværelset, hvor Anja var indkvarteret. Forsigtigt bankede jeg på døren, men der var ingen reaktion. Der lød høj musik med Pharfar ´La' Mig Rulle DIg'. Jeg kiggede over på Marlene, der nikkede uden at sige noget. Da vi åbnede døren, blev vi totalt chokeret, da Anja lå i sengen og røg på noget, der lignede en cigaret. "Hvad laver du Anja? Du ved udmærket godt, at vi ikke ryger indenfor i dette hus!" Anjas attitude udstrålede ligegyldighed, mens hun rejste sig op fra sengen. Hun slukkede cigaretten, eller hvad det nu var, ved at putte den i resten af øllen, der stod på et lille bord ved siden af sovesofaen. "I er fandme ligeså hysteriske som min mor", udbrød Anja, der stod helt upåvirket af situationen.

Vi spurgte ind til, hvorfor hun opførte sig på den måde, det burde en sekstenårig pige ikke gøre! "I lyder sgu som min ludder mor, der ikke forstår en skid!" Ordene fløj ud af min søsters datter, som om hun havde glemt alt om opførelse overfor andre mennesker. Jeg måtte virkelig koncentrere mig for at styre temperamentet. For det første var det min søster, hun talte om, for det andet var hun gæst i vores hus. Det letteste ville selvfølgelig være at ringe til hendes mor, men hun var jo på arbejde, og dette besøg havde dels til formål at hjælpe min søster. Mine forældre var et alternativ, men Anja kunne slet ikke holde ud, at besøge mine forældre ret mange timer ad gangen. Det havde min søster fortalt på et tidspunkt.

"Jeg talte med din mor tidligere i dag, og hun mente, at jeg skulle give dig en røvfuld." Sagde jeg truende. "Fortalte du hende, hvad jeg har gjort?" Svarede Anja ret udtryksløst. "Nej, men det vil jeg gøre, hvis du bliver ved på denne måde", svarede jeg endnu mere bestemt. "Tror du, at jeg er bange for en fucking nar?" Svarede Anja, der nu havde rejst sig fra sengen. Nu blev det for meget for Marlene der bestemt sagde: "Nu bliver du nødt til at sætte din niece på plads Kurt. Nu!"

Anja stod med hænderne på hendes hofter, hendes bryster gyngede under hendes T-shirt. Det var klart, at hun havde taget sin bh af. Jeg var nødt til at gøre det, jeg kunne ikke tænke på nogen anden løsning. Min far havde altid sagt. "Dette gør mere ondt på mig, end det gør på dig". Jeg troede ham ikke, men nu var jeg ved at gøre det samme. "Anja kom herhen", sagde jeg strengt. "Hvorfor?" Svarede Anja. "Så jeg kan give dig en røvfuld, ligesom din mor gør." Til min chokerede overraskelse slappede hun øjeblikkeligt af, og lod sine arme hænger ned. Hun gik hurtigt over til mig, der havde trukket stolen ud fra skrivebordet. Ingen protester eller flabede svar tilbage. Det var som om, at hun faldt til ro, accepterede at få sin røvfuld.

"Ligesom min mor gør?" Spurgte hun mig. Marlene havde ikke sagt noget, men jeg kunne se hende, at hun virkede nysgerrig, da Anja stod foran mig, der sad på stolen ude midt på gulvet. Hun havde ryggen til min kone, og jeg kunne se, Marlene nikkede med hendes hoved og signalerede til mig uden ord, at jeg gjorde det rigtige. "Ja på samme måde", forsikrede jeg hende. Anja lod sine bukser glide ned lige foran mig. Jeg ville til at protestere, fordi hendes grønne g-strengs trusser ikke bare var tynde, men gennemsigtig bortset fra det lille stykke der dækkede hendes fissehul. Hun drejede sig langsomt hele vejen rundt, mens hun gjorde dette, kunne jeg se hendes bare røvballer. Marlene fik også et godt kig på hende, men ingen af os sagde et ord.

Jeg kunne leve med eksponeringen, og måske følte Marlene det på samme måde. Det var ikke som om, jeg gjorde noget seksuelt med hende. Hun var jo min familie og bare et barn. Mens jeg tænkte på dette, trak Anja g-strengstrusserne ned til hælene. Mens jeg stirrede på hendes glatte fisse, bøjede hun sig forover, hvilket gav min kone et godt kig på hendes bagdel. Da jeg kiggede på hendes ansigt, sendte hun mig et frækt blik, før hun lagde sig over mit skød.

Jeg forsøgte at få kontrol over mig selv, min liderlighed var blevet vækket, men det var ikke hvad dette drejede sig om. Dette var disciplin, straf og ikke sex. Denne meget sexede pige, som tilsyneladende ikke tænkte over at lade hendes onkel se på hendes bare røv. Hun bemærkede ikke, hvordan jeg havde set på hendes fisse.

KLASK!

Jeg ramte hende hårdt med min håndflade, og gjorde det så igen og igen skiftevis på hver røvballe. Anja satte ikke hendes hænder op for at beskytte sig selv. I stedet spredte hun hendes ben lidt mere, og skubbede sig længere ned i mit skød. Jeg kiggede på Marlene, der sagde. "Den pige bliver våd af din røvfuld." Jeg var ikke sikker på, hvad hun mente, men bemærkede, at min kone havde trukket hendes nederdel op, og kærtegnede sin fisse udenpå trusserne. Jeg havde mistede antallet af gange, jeg havde slået Anjas nu rosenrøde røv, og tanken om, at jeg havde gået over stregen, strejfede mig. Jeg kunne lugte hendes fissesafter nu. Mine bukser var stramme, så Anja kunne på ingen måde undgå at mærke, hvor hård min pik var. Det generede hende på ingen måde, og jeg anede ikke, hvad jeg skulle gøre ved det?

Heldigvis kom Marlene hen til stolen. Vi så indforstået på hinanden, mens Marlene langsomt pressede sin finger op i min nieces fisse. Et veltilfreds støn undslap fra Anjas mund, der skød røven endnu mere i vejret. Min kone syntes helt opslugt af denne nye seksuelle situation, og liderligheden stod skrevet i ansigtet på hende, da hun kneppede min lille nieces fisse med to fingre.

KLASK!

Denne gang var det min kones håndflader der ramte Anjas røde baller. "Vi er dine venner Anja, men du trænger åbenbart til at mærke det, før du forstår det!" Sagde min kone på en bestemt men samtidig forførende måde. "Har vi en aftale Anja?" Spurgte min kone om, mens hun greb fat om Anjas sorte hår, og trak hendes hoved bagud. "Ja Marlene. Undskyld onkel Kurt jeg vil opføre mig pænt fra nu af." Anja sagde det meget overbevisende og uden fræk attitude.

Efter den aften og nat blev Anja en ren engel. Hun kom ofte på besøg efter den jul, og blev en fast del af vores lille familie. Måske I vil have flere detaljer om den første aften, og hvad der skete sidenhen? Men det kræver, at I tror på Julemanden. Gør I det?

Glædelig jul samt et knaldgodt Nytår.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 71 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.