Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var først i december måned, og vi havde lige fået fri fra skolen. Vi var tre veninder, der brugte meget tid sammen især lige efter skoletid. Fordi vi passer så godt sammen, var nok vores modenhed. De fleste drenge i klassen var fuldstændig umoden. Hvis de vil i kontakt med os piger, så mente de at en lammer på armen, var mere charmerende end søde ord samt en god snak. De fleste piger i klassen var stadig barnlige, og så var der også mange "heste piger", der kun gik op i deres heste. Tror stadig mange af pigerne sov med deres bamser endnu.

Jeg hedder Mathilde og har en lillesøster, der går i ottende klasse på samme skole. Hun er en rigtig pæn pige, der går meget op i sit udseende. Efter skole går hun med reklamer tre gange om ugen. Hun træner også håndbold ligesom jeg. Min søster er meget interesseret i drenge. Hun finder altid billeder på nettet, hvor mændene har sixpack, og deres boxershorts er så små, så deres tissemænd buler godt ud. Min far og mor blev skilt for tre år siden. Min far er flyttet til Australien med en australsk kvinde, der arbejdede i samme firma her i Danmark, som min far gjorde. Vi har næsten ingen kontakt med ham mere, da han afbrød forbindelsen ret koldt og kynisk gennem mine forældres skilsmisse. De blev virkelig uvenner, da min mor følte sig røvrendt.

SEX I DAG?

Min mor har endelig fundet en sød kæreste, som hedder Peter. Han flyttede ind hos os for fire måneder siden. Peter er virkelig sød og samtidig en pæn mand, der er flot sportstrænet. Nogle gange efter min søster og jeg er gået i seng, så kan vi høre de har sex. Min mor er vist det, som man kalder en "stønner". Man kan i hvert fald se, at de har det godt sammen. Jeg har set Peter nøgen ved et uheld en gang, da han havde glemt at låse døren ind til badeværelset. Jeg har aldrig set så stor en pik før, ikke engang på billeder eller videoklip når jeg så porno på nettet. Den hang faktisk halvvejs ned ad hans lår og slaskede i slap tilstand. Vi blev selvfølgelig begge forlegne, og har aldrig snakket om det. Jeg er begyndt at fantasere om hans store pik, når jeg onanerede med skaftet på min hårbørste.

Mit udseende er vist meget normalt. Jeg har lyst hår, der går lidt længere ned end mine skuldre. Vejer 53 kilo og er næsten 167 centimeter høj. Mine bryster er virkelige blevet store det sidste års tid, så jeg får mange bemærkninger i omklædningsrummet. Jeg er begyndt at skrabe mig under armene. Min fisse er altid glat barberet, det synes jeg er rarest, når jeg kæler med mig selv. Måske er det fordi, at vores mor altid har haft en glat fisse, så det er nok meget naturligt, at vi har det på samme måde.

Gundhild er en meget tynd pige, der næsten ingen bryster har, de er i hvert fald meget små. Hun er nok cirka 170 centimeter og har et pænt rødt hår. Hun har uskyldige blå øjne og dyrker atletik, hvor hendes mor er træner. Hendes mor havde været Danmarksmester i flere discipliner dengang, hun var ung. Hendes far var også en tynd mand, der arbejdede på sygehuset som overlæge. Der var ingen tvivl om, at Gundhild havde fået generne fra sine forældre, der begge var tynde.
Gundhild havde store skamlæber. der tydeligt var fremhævet på sin figur. Jeg kan huske dengang vi var små, og var med hendes mor i svømmehallen. Så kunne jeg slet ikke lade være med at kigge på Gundhilds mor, når hun sad i saunaen med let spredte ben, og hendes fremhævede skamlæber sprang lige i øjnene.

Mille er den sidste pige af os tre veninder. "Vilde Milde" kalder vi hende. Hun er lige så fræk, som dagen er lang. Men er samtidig så fornuftig, at de voksne ikke lægger mærke til hendes "skjulte" side. Hun snakker altid om drenge, og mænd når vi er sammen. Hun er virkelig en pik fikseret pige, der næsten altid er liderlig. Hun sidder ofte og dagdrømmer i skolen. Både mig og Gundhild kan se, når hun er i det humør, og frække blikke løber gennem klasseværelset. Mille er lidt til den buttede side med nogle kæmpe bryster. Nogle gange når vi ses efter skolen, så har hun ingen BH på, og det er nemt at se, når hendes brystvorter er stive gennem hendes alt for stramt siddende skjorte. Mille er en lav pige, måske 160 centimeter høj med brune smigeren øjne. Hun har et kort klippet sort hår og en dejlig rund røv. Hendes mor havde vist hende, hvordan man trimmede sin fisse pænt, uden den skulle helt blotlægges. Milles mor arbejdede som jordemoder på fast daghold. Milles far arbejder som politimand på skiftende tider. Nogle gange sov Mille inde hos sin mor, når hendes far var på job om natten. Milles mor havde engang vist hende sin DILDO vibrator, men det var en dyb hemmelighed.

Vi var virkelige fortrolige og delte hemmeligheder, som rigtige veninder nu engang gør. Vi havde fået den skøre ide at udfordre hinanden med opgaver, som vi skulle udføre. Vi havde indgået en hellig veninde pagt, som skulle holde hele livet. Vores foretrukne sted var i byens Storcenter. Vi elskede at ose i de forskellige forretninger, bare kigge på tøj, sko og lækre ting piger nu ønskede sig. Vi var begyndt at stjæle i det små. Først havde det været små nips ting, så var det læbestifter. Mille havde haft held til at stjæle en mærketrøje uden alarmsikring. Det vigtigste var, at vi alle havde stjålet et eller andet. Så vi rigtig kunne stole på hinanden.

Den udfordring jeg vil fortælle om nu, foregik i Storcenterets juleudstilling. Der var blevet lavet en "Julemandens hule" hvor børnene kunne stille sig i kø, og fortælle Julemanden sine ønsker. Der var blevet bygget en kæmpe kulisse, der forestillede Grønlands snelandskab. Udenfor indgangen stod Julemandens kane parkeret med et spand rensdyr. Der var bygget en tunnel ind i til hulen, hvor Julemanden sad på hans sofa. Der var flot dekoreret med gaver og blinkende lys. Der var også et stykke slik til børnene, når de havde snakket med Julemanden. Det fungerede på den måde, at når der var grønt lys, så kunne det næste barn gå ind. Lyste det rødt måtte børnene pænt vente. Ikke alle børn var modige nok til at besøge Julemanden, så der var nogle få forældre, som måtte trøste deres guldklumper.

Mathildes mors nye kæreste Peter havde fået jobbet som Julemand, så nu var det Mathilde og Milles hemmelige plan, at lokke Gundhild ind til Julemanden selv om hun selvfølgelig var for gammel til at tro på Julemanden. Men en udfordring er en udfordring.

"Stop nu, alle mennesker kigger på os."

"Jeg vil ikke se ham", protesterede Gundhild.

Der var mange mennesker i det tæt pakkede indkøbscenter, og en pinlighed syntes trænge sig på, da pigerne støttede Gundhild i køen på vej ind til Julemanden.

"Vi sagde ikke, at du skulle tro på ham", sagde Mille. Men vi er bare nysgerrig på, om Julemanden opfylder dine ønsker?"

De to piger fandt deres udfordring yderst morsom. De vidste Peter godt kendte Gundhild, da hun havde været hjemme hos Mathilde mange gange.

"Nå, hvis du ikke tror på Julemanden, vil du måske ikke få så mange gaver i år", sagde Mille drillende.

Køen skred langsomt frem, og Gundhild håbede på, at ingen fra hendes skolen gik forbi, mens hun ventede. Endelig var det hendes tur. Hun kom ind i den mørke grotte og på trods af hendes pinlighed over alt dette, følte hun en spænding i sin krop, som hun havde haft, da hun var meget yngre. Hun følte et øjebliks svimmelhed.

Endelig kom hun ind til Julemanden, der sad på sofaen midt i sin grotte.

"Det er meget behageligt at sidde hele dagen på en sofa Gundhild", sagde en blød dyb stemme.

Gundhild stirrede forbavset på den hvidskæggede gamle mand i det røde Julemandskostume og sorte støvler.

"Hvordan vidste du, hvad jeg hedder?" hun gispede.

Julemanden begyndte en behagelig latter, der var så mild, så ingen børn ville blive bange for Julemanden.

"Jeg har kendt dig siden du var helt lille. Troede du, at jeg ville glemme dit navn, gjorde du?"

Gundhild troede, at sine veninder have givet hendes navn til en af assistenterne. Det var klogt, at de gav navnene til Julemanden. De yngre børn ville tro, at det var virkelig magi.

"Nå, jeg er ikke barn længere", svarede hun.

"Jeg kan se, at du ikke er et barn længere. Du er vokset op og blevet lige så smuk, som jeg troede, du ville blive Gundhild."

"Du har altid været en af mine favoritter."

Et øjeblik følte Gundhild sig varm af hans ord. Hans stemmen var dyb og blid. Hun kæmpede hårdt for at minde sig selv på, at dette kun var en af butikkens medarbejdere. Han var dog meget god i rollen. Julemanden vinkede hende nærmere og klappede på sofaen.

"Hej Julemand." Hun gik langsomt frem og satte sig.

Hun besluttede, at det ikke ville være nogen skade, at "spille rollen" sammen med ham. Han var selvfølgelig falsk, men det var ingen grund til, at være uhøflig mod ham.

"Har du været en god pige i år Gundhild?"

"Du burde vide det, hvis du virkelig er Julemanden", sagde hun lidt frækt. Ved du ikke alt?"

"Selvfølgelig gør jeg det, men det er ikke vigtigt, hvad jeg ved."

"Det reelle spørgsmål er, om du tror, at du har været en slem eller god pige?"

Gundhild tænkte længe over det. Det var en pæn måde at vende spørgsmålet tilbage til hende.

"Ja selvfølgelig har jeg været god pige. Giv mig nu bare en slikpose, så jeg kan komme tilbage til mine veninder."

"Er det Mathilde og Mille?"

"Hvad? Hvordan vidste du det?"

"Jeg fortalte dig, at jeg ved alt om dig. Så det er bedst, hvis du er sandfærdig, fordi jeg vil vide, hvis du lyver!" Grinede Julemanden endnu engang.

Tænk hvis han vidste alt? Han ville vide alle de ting, hun havde gjort, som hun ikke ønskede nogen skulle vide. Åh gud! Forestil dig, om han faktisk kunne vide?...... Hun skiftede hendes stilling på sofaen og følte en begyndende fugt mellem sine ben.

"Spørgsmålet er", spurgte Julemandens bløde stemme ved siden af hendes øre. "Tror du, at du har været slem eller god?"

"Jeg ved det ikke", stammede Gundhild forvirret og lidt flov.

"Jeg ved, at det er sværere at bestemme sig mellem det gode og dårlige, når vi bliver ældre Gundhild. Ting er ikke så enkle, som de plejer at være?"

Gundhild nikkede stille.

"Du er blevet stor, og der sker ændringer i din krop, og måden som du tænker på."

Gundhild nikkede igen og tænkte på sig selv. Det var ikke så svært at regne det ud. Der var ingen magi involveret der?

"Så har du været god overfor din mor?"

"Jeg tror det - jeg prøver", sagde Gundhild stille.

"Jeg ved, at du gør, og jeg ved også, hvor stolt din mor er af dig."

Gundhild fandt sig selv fanget i fantasien, at denne mærkelig mand vidste noget om hende.

"Og du arbejder hårdt i skole og med dine lektier?"

"For det meste", svarede hun ærligt og tænkte på tiden, hun havde brugt med Mathilde og Mille, når hun i virkelig skulle have studeret.

"For meget arbejde og ingen leg gør en til en kedelig pige", smilede Julemanden.

Julemanden tog Gundhilds hånd og klemte den forsigtigt.

"Det er en del af livet at blive voksen Gundhild. Helt naturligt."

"Ja, men..."

"Ingen men - du gør din mor og far glade."

"Du gør også andre glade", sagde Julemanden smilende.

"Hvem?" Spurgte Gundhild pludselig bekymret. "Hvem andre gør jeg glad?"

"Mig til en begyndelse," sagde Julemanden. Jeg ville føle mig meget lykkeligere, hvis du troede på mig."

"Men du er ikke virkelig", sagde Gundhild, hvordan kan jeg tro på en fantasi person?"

Julemanden lænede sig over og kyssede hende forsigtigt på kinden, hans hånd hvilede let på låret.

"Føles det rigtige?"

"Ja, men.."

Få sex i dag

"Men nogen der kysser dig. Beviser ikke at Julemanden eksisterer?"

"Nej det er rigtigt. Men hvad med den dejlige følelse inde i dig, når mænd beundrer dig? Er den rigtigt eller bare i dit hoved?"

"Jeg ved ikke, hvad du mener?" Stammede Gundhild.

"Jo du gør Gundhild. Du ved præcis, hvad jeg mener."

Julemandens hånd krøb lidt højere op på den lille piges lår. Hans berøring var blid, men insisterende som sine fingre, der strøg hendes glatte hud kun få centimeter under kanten på hendes korte nederdel. Gundhild holdt vejret. Hun så Julemandens hånd bevægede sig langsomt men sikkert opad. Hans hånd var nu under hendes nederdel og kærtegnede den bløde følsomme hud på indersiden af hendes ben.

"Jeg tror jeg ... Jeg mener mine veninder venter."

"Ingen hast min kære", sagde han blidt, mens hånden krøb længere op på den unge piges inderlår.

"Hvad gør du?" Hun trak vejret i små gisp.

Gundhild holdt hendes åndedræt inde, da hans hånd gled lidt højere op mellem benene. Hun var klar over, at fornuften havde forladt hende, og nu voksede følelsen stærkere - stærkere end når hun rørte ved sig selv. Hun skifter stilling i sofaen, og spredte sine ben. Hun følte fugt fra hendes vagina og gispede højt, da Julemandens fingre nåede det mest følsomt sted uden på hendes trusser.

Hun kiggede ned, og så Julemandens tykke håndled havde skubbet den korte nederdel til bunden af låret. Hun stønnede forsigtigt, da hans fingre kærtegnede hendes inderlår. Hans fingerspids kørte på klitten. Selv om det var uden på trusserne, så var følelsen fortryllende. Hun ventede ængsteligt på det næste, Julemanden kunne finde på?

"Jeg tror virkelig du skal stoppe", sagde Gundhild nervøst.

"Hvorfor det Gundhild?" Spurgte han stille.

"Det kunne være, at du huskede følelsen af, hvad jeg talte om?" Sagde Julemanden, mens fingeren skubbede hendes trusser til siden, så han kunne mærke den unge piges safter.

Gundhild rødmede, og hun var mere liderlig, end hun nogensinde havde følt før.

"Det er ikke min skyld", hviskede hun uskyldigt."

"Selvfølgelig er det ikke det min skat. Jeg ved, at du er en god pige ", sagde han venligt", men det føles godt det her. Gør det ikke?"

Den unge pige nikkede villigt.

"Det føles også godt for mig," Hviskede Julemanden, og flyttede hånden den sidste centimeter, så hans fingerspids kunne glide mellem hendes små skamlæber under hendes trusser. Gundhild nikkede, ude af stand til at tale.

"Intet galt eller dårligt i det her", sagde Julemanden, mens hans fingerspidsen hviler forsigtigt mod Gundhilds klit.

"Det er den mest naturlige ting i verden for en pige at føle glæde, når hun bliver rørt der."

Han pressede forsigtigt en finger op i den lille piges fissehul
.
"Nej - det må du ikke. Du skal ikke røre ved mig der", hviskede hun svagt.

"Føles det sig ikke godt, når jeg gør det?" Spurgte han med en blød stemme, der syntes at udfordre hende til at benægte det.

Hun rystede på hovedet, men hendes læber hviskede. "Ja åh", så lavt at det næppe var hørbart.

Gundhild stønner højt, da hun følte Julemandens fingre glide op i den fugtige fisse. Ingen havde nogensinde rørt hende der. Hun havde fantaseret om det. Brugt alle mulige ting, men ingen havde nogensinde rørt hende der. De følelser som Julemandens fingre forårsagede, gjorde hende vådere end nogensinde. Hun flyttede hendes underliv opad, så Julemanden bedre kunne bruge sine fingre.

"Det er lidt svært, ikke?" Sagde Julemanden.

"Hvad?" Spurgte Gundhild om.

"Hop her op", sagde han og klappede på knæet

Gundhild åbnede sin mund for at modsætte sig, men Julemanden placerede en finger over hendes læber.

"Prøv det", sagde han, alle børnene sidder på mine knæ."

Næsten i trance løftede Gundhild sig selv, hun var ikke et lille barn, men var sikker på, at Julemanden allerede vidste det. Hun huskede ikke, at hun kravlede over på hans skød. Hans hånd flyttede sig ikke, og hans fingre arbejdede hurtigere end nogensinde. Gundhild fik sin første store orgasme med Julemandens fingre oppe i sig. Hun sad mod ham, med hendes slanke ben på begge sider af hans. Hendes korte nederdel var krøbet helt op.

"Du bør ikke gøre det her mod mig", hviskede hun.

Julemanden svarede ved at glide hans fingre ud af den lille våde fisse. Hun skælvede voldsomt, da han trak trusserne af hende og lod dem falde til gulvet. Han fik snoren løsnet til sine Julemandsbukser og frem sprang en gigantisk pik.

"Åh gud!" Hun stønnede højt, da hun betragtede sit første syn på en mands oprejste penis.

Hun stirrede på den opsvulmede pik. Hendes øjne tog alle detaljer i tykkelse og længde. Den lille piges tanke var skræmmende. Det var umuligt at have en så stor ting oppe i sig. Han fik hendes hånd til at gribe omkring den tykke pik. Hun kunne slet ikke nå omkring den med en hånd. Han fik hende til at bevæge sin hånd op og ned i en langsom rytme, der matchede bevægelsen af pikken, der kørte i Gundhilds lille jomfru fisse. Hendes hånd fortsatte med at bevæge sig af sin egen vilje. Gundhild vidste, hvad der kom, da han trak hendes lille krop tættere på ham. Hendes underliv gled langsomt hen imod Julemandens store pik. Hovedet på hans pik pegede direkte mod Gundhilds fisse. Han lod det store pikhoved glide mellem skamlæberne på den unge pige. I en automatisk pumpende bevægelse lod Julemanden pikken ramme den lille jomfrus skød.

"Jeg vil ikke gøre det her", sagde hun skræmt i frygt for den ukendte smerte.

Den hjælpeløse unge pige råbte lavt, da hun følte hans hårdhed pressede mod hendes jomfru åbning. Han stødte igen, dog meget hårdere denne gang. Åbningen blev udvidet, og hun følte spidsen af hans penis begyndte at komme ind i hende. Smerten var væk for et øjeblik, men trods hendes uskyld, vidste hun, at hun ikke længere var jomfru. Ingen af de fantasier, hun havde haft omkring, hvordan det ville være første gang, blev overgået af virkeligheden, da hun red Julemandens pik i fuld størrelse. Det gik ikke mange sekunder før Gundhild sank udmattet ned over Julemandens tryllestav i en lang ekstase. Hun mærkede hans sperm blev sprøjtet op i hendes fisse i pulserende sprøjt.

Da Gundhild kom ud til hendes veninder og berettede om besøget ved Julemanden, og hvorfor det havde taget så lang tid, blev de lange i deres ansigter. De vidste nemlig godt, hvem Julemanden var? De tre meget unge piger lavede allerede planer for Julemanden. De planer blev Peter en STOR del af.

Glædelig jul samt et knald-godt Nytår.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.