Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg havde smagt en del på min egen sperm det sidste stykke tid, så havde tanken ærligt strejfet et par gange, men dette er jo ikke noget, man bare fortæller om som mand. "Jah, altså tanken har måske lige været der et par gange", fik jeg fortalt Mette. "Virkelig!" sagde hun ivrigt. "Tror du, at du kunne gøre det?"

Det næste der skete, ville nok have sat mange ægteskaber på prøve, da min kone fortalte om sine hemmelige skriverier med en biseksuel mand, som hun havde fået kontakt med på en novelleside, hvor der kunne laves profiler. Først blev jeg ret chokeret, men efter Mette havde vist mig siden, og hendes korrespondancer som var helt anonyme, blev jeg faktisk meget tændt, og kunne nu forstå Mettes fantasi om sperm. Dette havde jo tændt vores sexliv som aldrig før. Vi lavede min kones profil om til en parprofil, og jeg blev en del af denne spændende verden, som kunne krydre ethvert sexliv.

SEX I DAG?

De næste par dage var vi tilbage til vores nye rutiner, da jeg fortalte Mette, at jeg havde tænkt over spørgsmålet. Måske skulle vi gøre mere ud af en irl kontakt med denne biseksuelle mand. Vi begyndte derefter en snak om, hvordan dette skulle ske. Jeg spurgte. "Hvad vil du sige til, hvis han spørger, om han må kneppe dig?" Hun svarede. "Ville det være ok med dig?" "Jeg tror, at jeg ville være ok med det. Det er jo bare sex, og vi har jo hinanden som altid."

De næste 14 dage gik med korrespondancer hvor vi kom nærmere ind på emnet, men vi skulle selvfølgelig mødes til en uforpligtende snak, for at se hvordan kemien passede. Efter et par samtaler i telefonen inviterede vi Gert hjem til os en fredag aften.

Fredag aften skulle Gert komme, og vi var begge spændte på, hvad der ventede os. Dørklokken ringede og Mette gik ud for at hilse på vores gæst. Hun inviterede ham indenfor, og efter en noget akavet indledning med lidt snak og drikkevarer, satte min kone sig ved siden af mig i sofaen. Vores gæst sad i lænestolen lige overfor. Under den næste snak nussede min kone pikken gennem mine jeans. Vores gæst var fuldt ud opmærksom på, hvad han så, og jeg bemærkede at han begyndte at gnide pikken udenpå sine bukser.

Min kone sagde. "Det ser ud til, at vi er løbet, tør for plads her." Efter at have sagt dette, lynede hun mine jeans op, og begyndte at gnide min pik udenpå mine underbukser. Hun sagde. "Lad os se, hvad der kommer frem." Hun trak mine underbukser til siden og frem sprang min stive pik. Det hele var utrolig liderligt og spændende på den gode måde. Min kone begyndte at spille min pik meget langsomt, mens hun sagde, "Ser det ikke godt ud Gert, hvorfor kommer du ikke herover og overtager, mens jeg går på toilettet?" Sagde min kone inden hun forlod stuen. Gert satte sig over i sofaen ved siden af mig og begyndte at spille min pik. Et par minutter senere kom min kone tilbage til sofaen og satte sig ved siden af Gert. Hun begyndte at nusse pikken gennem hans jeans. Han stoppede hende, så direkte ind i hendes øjnene og sagde. "Jeg vil hellere have din mand til at gøre det." Hun svarede straks. "Det er okay, så sætter jeg mig bare over i lænestolen og kigger på."

Gert så på mig og tog min hånd, som han placerede ovenpå sine bukser. Jeg kunne mærke pikken gennem bukserne. Jeg begyndte at gnide den udenpå bukserne. Jeg kiggede over på min kone der sad i stolen. Hun havde spredt sine ben og nussede fissen gennem hendes tynde trusser. Gert sagde næsten krævende. "Vi er nødt til at tage vores bukser af!" Vi rejste os begge og trak af vores benklæder inden vi satte os igen. Han trak sine underbukser ned og afslørede den 24 centimeter store pik. Jeg hørte en lille gisp fra min kone.
Med et hurtigt blik over på Mette, var det nu indlysende, at hendes trusser var gennemblødt, og hun gned ret ivrigt på fissen. Jeg sagde. "Skat, hvorfor trækker du ikke af dit tøj, og gør det lidt behageligt for dig selv."

Hun hoppede næsten op af stolen for at trække sin kjole over hovedet, efterfulgt af BH'en samt hendes gennemvædede trusser. Hun vendte tilbage til stolen med hendes nu synlige våde glinsende fisse. Gert tog min hånd og lagde den på sin pik, mens hans hånd vendte tilbage til min. Det var den første pik udover min egen, jeg nogensinde havde følt. Den var betydeligt større, fordi dens omkreds minimum var over 17-18 centimeter. Jeg tog min hånd rundt om skaftet af denne imponerende pik, og begyndte at spille den let.

"Det ser ud til, at din kone har brug for at være med. Bed hende om at sutte din pik, mens du sutter min!" Det var et chok for mig, fordi jeg kun havde tænkt at smage hans sperm, men ikke at jeg skulle sutte hans pik. Før jeg kunne sige noget, havde min kone sine læber omkring min pik og var ved at give mig et lækkert blowjob. Jeg tøvede lidt, da min mund ramte hans bankende pik. Jeg begyndte at tage den langsomt ind i min mund. Vores gæst havde andre planer og skubbede mit hoved ned over hans pik, hvilket hurtigt fyldte min mund. Han greb omkring mit hår, og begyndte at trække mit hoved op og ned. Han fik mig til at tage den dybt i min hals. Min kone gik amok og sugede som en 5 hestes støvsuger. Hun stoppede op og sagde. Gert lad mig se dig komme i min mands mund! Gert trak sin pik ud af min mund, og begyndte at spille den hurtigt. Han sagde. "Åbn din mund og gør dig klar til en stor ladning."

Så snart min kone hørte disse ord kiggede hun op, for at se vores gæst sprøjte sin sperm i min åbne mund. Mette suttede kun et par gange på min pik, inden jeg skød min ladning i munden på Mette. Med min sperm i munden kom hun op og kyssede mig dybt. Vores tunger legede med blandingen af Gerts og min sperm inden vi begge sank hver en dråbe. Efter vi havde slugt spermen, så hun på mig og sagde med et stort smil. "Det var den meste ophidsende seksuel erotisk ting, at vi nogensinde har oplevet sammen. Jeg elsker dig så højt."

Gert afbrød vores intime øjeblik. "Det var virkelig lækkert, men jeg har brug for min pik bliver suttet igen. Mette det må være din tur nu!" Hun kiggede på mig med et blik, "er det ok?" Jeg svarede, at hun helt sikkert ville nyde den lækre pik. Jeg kunne se min kone virkelig nød størrelsen af denne pik, og inden længe var Gerts pik hård som en klippe. Pludselig siger Gert. "Jeg vil kneppe dig nu." Hun kiggede over på mig for at få den fulde accept. Jeg sagde blot. "Knep hende Gert....knep hende hårdt." Mette nikkede for accepten og spredte sine ben.

Gert sagde. "Jeg mener ikke din fisse, jeg vil ha' din røv!" Jeg havde aldrig bedt Mette om lov til at kneppe hendes røv fordi, jeg vidste, at hun ikke ville gøre det! Jeg var jo bare heldig, at hun ville sutte mig. Overraskende vendte hun sig om og placerede hendes røv i luften. Hun kiggede tilbage og sagde, "gør det langsomt". Vores gæst så på mig og foreslog, "Hvorfor smører du ikke med din tunge?" Jeg blev fanget af forslaget og satte min tunge mod Mettes brune hul, jeg lod en mængde spyt gøre indgangen fugtigt. Min kone stønnede og vred sig ved denne intime kontakt. Ærligt, så blev jeg tændt på en underlig dyrisk måde. Gert stoppede mig og satte pikhovedet på Mettes revne. Han gned pikken op og ned et par gange for at indsamle nogle af mit spyt og hendes fissesafter. Derefter placerede han den direkte på hendes lille brune hul. Forsigtigt skubbede han hovedet ind. Hun sagde. "Det gør ondt." Han svarede. "Du skal slappe af." Han kiggede på mig og sagde. "Vi har brug for mere tungen her." Jeg begyndte at slikke hendes hul med hans pik inde. Han trak sig ud, og jeg slikkede hans pik med så meget spyt, som jeg kunne generere. Jeg så hans store pik glider dybere ind i min kones røv. Hun var stoppet med at klage og forsøgte at sprede sine baller for at hjælpe med at få pikken dybere.

Han begyndte at pumpe sin pik ind og ud af hendes røv og sagde: "Jeg ville gætte på, at hun aldrig har været taget i dette hul før? Jeg svarede, "ikke af mig....." Hun sagde. "Aldrig har nogen taget mig der." Hun må have fornemmet, at han snart ville komme, så hun bad igen om, at han kom uden for hendes røv. Han svarede. "Nej, denne sperm tilhører dig." Jeg kunne se hans nosser begyndte at krympe sig sammen, og han skød spermen dybt i hendes tarm. Han brølede. "Jeg kommer." Efter et øjeblik trak han sin pik tog ud af hendes røv. Hans sperm begyndte at løbe ud af hendes røv og drev ned mod hendes fisse. Da jeg kendte mit job, begyndte jeg at tungekneppe hendes udvidede røvhul og slikkede nedad mod hendes fissehul. Hendes spændingsniveau var i en helt andet verden, og følelsen var for meget for hende. Hun skreg. "Åh! Jeg kommer!"

Hun begyndte at græde. Jeg spurgte hende, om hun var okay? "Jeg føler mig så lykkelig, dette har været den bedste oplevelse i mit liv." Svarede min kone smilende. Gert sagde. "I næste uge kunne jeg tage min kone Maria med? Jeg tror, det ville krydre tingene endnu mere!" Min kone kiggede op på mig som et lille barn og spurgte. "Kan vi?" Uden den store betænkningstid svarede jeg. "Selvfølgelig skat."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.