Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var på en stor gård med fire længer og et kæmpe kastanjetræ midt på gårdspladsen. Der var nok omkring 15 biler fordelt ud over den store gårdsplads. Min onkel sagde, at vi var de sidste, og nu skulle jeg bare tage det helt roligt. Jeg havde jo Maria ved min side hele tiden.

Foran indgangspartiet var rullet en rød løber ud, og inden vi nåede derhen, stod to herrer i kjole og hvidt. De havde begge en udtryksløs maske på. På dette tidspunkt kørte en indre FILM på min nethinde, hvor tiden var skruet flere hundrede år tilbage, og der var Herreskabet og tjenestefolk.

SEX I DAG?

Foran indgangspartiet stod de to herre i kjole og hvidt ventende på os. "Velkommen ærede Stormester." Den ene af herrerne fulgte min onkel ind i salen. Den anden sagde, at vi skulle følge efter ham.

Selve salen var et stort rum, og der var lukket skodder for de små staldvinduer, der hængte brændende fakler på den hvidkalket mur, og der var nok omkring 30 personer linet op i en form for espalier. Jeg kunne se, at fordelingen var nogenlunde ligeligt mænd og kvinder. Der blev bukket og nejet, mens vi gik gennem salen. Både min tante og jeg blev ledt hen til en dør for enden af salen. Bag den var et badeværelse i virkelig stor størrelse. Jeg vil nok gætte på 4-5 gange større end i et normalt villahus. Der var et kæmpe træbadekar og to brusenicher ved siden af hinanden. Fliserne på væggen var i en helt specielt grøn farve garanteret importeret fra Italien.

Da herren havde anvist os plads på badeværelse, gik der omkring to minutter, inden der blev banket på døren. Jeg havde virkelig sommerfugle i maven, og hvis det ikke havde været for min tante, så var jeg løbet skrigende bort for længst.

Tre kvinder i servitrice kostume trådte ind på badeværelset. De havde ingen masker på, og præsenterede sig som logens stuepiger. Deres alder har vel været omkring først trediverne, vil jeg forsigtigt anslå. Sidenhen har jeg tænk på, at det må have været nogle professionelle strippere, som arbejdede i et ekskort bureau. Vi snakker om virkelige veldrejede kvinder med store bryster, og timeglas figurer. De havde alle tre ultra kort sort nederdele på, og hofteholder der passede pænt til strømperne. Deres bryster var så fyldige, at det øverste fra halsen til midt brysterne var bart. Kun et halsbånd i sort læder brød den nøgne hud.

"Vi har fået til opgave at klargøre Stormesterens nevø til aftenens ceremoni", sagde den ældste af kvinderne. Min tante gav min hånd et fast klem, og hviskede mig ind i øret, "nyd nu hele aftenen Lars, jeg vil være ved din side hele tiden."

Den ene af kvinderne begyndte at fylde et vaskefad med vand, mens de to andre begyndte at knappe min skjorte samt bukser op. Min tante havde sat sig på toilettet, hvor hun betragtede forestillingen med et liderligt udtryk i ansigtet. De fik mig hurtigt afklædt, og trak mig ind i den ene bruseniche. Jeg fik besked på at beholde masken på, mens de vaskede mig. Der er vist ingen grund til at nævne, at min pik var fuldt erigeret, og strittede stolt ud i luften. Jeg bemærkede, at de alle tre var betaget af størrelsen på "dyret", hvilket gav mig en stoltheds fornemmelse. Mens de to kvinder vaskede min krop med en badesvamp og klud, begyndte hende, der havde fyldt fadet op med sæbevand på en pirrende striptease foran mig. Selv om der ingen musik var, så var hendes svajende bevægelser så forførende, så når hun stod med ryggen til os, og trak op i hendes nederdel, så man kunne se hendes fisse og numsehul, var eneste tanke, at komme op i hende. Jeg blev vasket grundigt, og mit pikhoved blev trukket helt tilbage, mens badesvampen rengjorde hver en centimeter. Endelig begyndte den ene kvinde at sutte mit lem meget langsomt. En finger trængte forsigtigt op i min anus, mens den anden kvinde suttede min pik lidt hårdere nu. Min røv blev rengjort ligesom, Maria havde gjort tidligere. På dette tidspunkt fandt jeg ud af den nydelse, fingeren erogent spillede ind på min ophidselse.

Alle tre kvinder suttede skiftevis min pik, mens de tørrede min krop som en oliesheik, der havde et harem til sin rådighed. Det næste der skete var lidt underligt, da jeg fik læderremme omkring begge mine håndled og fødder. Til sidst fik jeg to bredde læderbælter spændt omkring mine lår, også et omkring halsen. Her måtte jeg lige have Maria til undsætning, og berolig mig ved den nye "påklædning." Men min liderlighed og spænding overskyggede alt normal tankegang, da jeg nøgen blev ført ind i salen trukket i to jernkæder, der var hæftet til mine læderremme.

Nu blev der spillet dæmpet klassisk musik, og atmosfæren var meget intim. Der bliver klappet, mens de tre "stuepiger" ledsagede mig op til min onkel "Stormesteren." Det var virkelig en underlig fornemmelse at stå i et lokale fyldt af mennesker med masker. Pikken var helt ukontrolleret stiv. Og med en alder af seksten år, og en oplevelse af denne kaliber i kufferten, ville nok forandre de flestes liv. Min onkel laver en kort præsentation, og fortalte om aftenens menu efter min indvilgelse og aflagte tavshedsløfte i logen.

Der stod et alter liggende bord placeret midt på gulvet, mellem de hestesko placeret borde, som var fint dækket med høje glas og sølvbestik. Personerne i salen danner en lille cirkel omkring bordet. Min onkel og tante tog over, for at guide mig. Hvordan jeg skulle lægge mig på bordet. Selve overfladen på bordet var en hård sort læderbeklædt madras. De fiksere både mine hænder og føder til alteret, der var forsynet med karabinhager. Nu lagde jeg i en total ydmygende og blottet stilling, utroligt nok med pikken hård som en mejsel, klar til at spidde hvad som helst!

Alle gæsterne havde maskerne på endnu, så de tre "stuepiger" var de eneste med blottet ansigt. Det gik hurtigt op for mig, hvorfor? Det første de gjorde, var at ægge alle personerne, der befandt sig i salen. De havde taget deres bryster ud over toppen på deres uniform, og gik udfordrende rundt til alle i salen. Mændene gned de udenpå , og de kvindelige blev rørt på brysterne. Deres hænder gik på opdagelse under kjolerne, og jeg fandt hurtig ud af, at ingen af kvinderne havde trusser på. De første mænd havde trukket deres stive pikke frem. Nogle blev suttet af "stuepigerne" og andre fik en hånd fra nabokvinden. En enkelt kvinde havde trukket sin nederdel. Op, og den ældste "stuepige" var godt i gang med at spise hendes fisse.

Det hele begyndte at minde om et romersk sexorgie, eller i hvert fald sådan som, man kunne forstillet sig, det gik for sig. Under hele seancen var maskerne fokuseret på "offerlammet" der lå på alteret. Pludseligt begyndte en af stuepigerne at slikke mine boller, mens nogle af deltagerne følte rundt omkring på min krop. En kraftig mandehånd greb omkring min stive pik, og onanere den langsomt. Et par kvinder kærtegnede mine lår, og en lidt ældre kvinde, ud fra hænderne, klemte mine brystvorter, næsten for hårdt i perioder. Der var ingen der talte under forløbet, men jeg kunne se, de var opmærksomme på min onkel, der enten nikkede, eller pegede på personerne, når det ligesom var blevet deres tur.

En kvinde noget ældre, og kraftigere end min tante kravlede op på alterbordet. Hun stod med spredte ben, så udsigten til hendes behårede fisse var lige i min synsvinkel. Samtidig begyndte en af stuepigerne virkelig at sutte min pik dybt, mens den anden tog mine kugler helt ind i munden. Dette kunne jeg ikke holde til mange sekunder, var tanken, da en stråle af pis ramte min maske, Kvinden stod ovenover med sine fingre, og spredte sine skamlæber, så strålen ramte præcist hvor hun ønskede. Pludselig ramte flere stråler min krop og ansigt, da flere af mændene havde stillet sig i pisseposition, ja, en enkelt kvinde havde en så god teknik, så hun kunne pisse langt, og kører strålen højt op i luften. Min tante kærtegnede min håndryg under hele forløbet, mens hun havde den ene hånd begravet mellem hendes ben.

Jeg behøver vel ikke beskrive, hvad sådan en pludselig ydmygende oplevelse gør ved en sekstenårige dreng. Jeg begyndte at skrige og protesterer højlydt, indtil min tante tog hendes og min maske over hovedet. Hun begyndte at kysse mig inderligt. Det gav en ro og en accept af det hele. Hun hviskede, "du må virkelig tro på mig, det bliver dit livs bedste oplevelse. Jeg beskytter dig."

Kvinden der lige havde stået ovenover mig sætter sig på hug, og langsomt fører min pik op i hende. Hendes fisse er virkelig stram, og ikke som forventet efter synet. Hun ridder mig virkelig langsomt, så hele pikken næsten er ude af hendes fisse og bagefter dybt i en lang bevægelse. De fleste personer står uden benklæder, og for kvindernes vedkommende kjole eller nederdel. Mange knepper, mest bagfra får kvinderne pik. Mit blik falder hurtigt på to mænd, hvor den ene kører pikken hårdt op i røven på den anden. Efter størrelsen og kropsbygningen må det være store Egon, der knepper en mand hårdt. Jeg kan se og høre Egon kommer, dels på brølet, men også måden benene på den anden mand sitre på.
Min onkel giver tegn til, at kvinden skal stoppe med at ride min pik og hoppe ned. Det næste der sker glemmer jeg aldrig! Manden der lige havde fået Egons sperm skudt op i røven, kravlede op på bordet. Han styrede min pik mod hans stjerne, og gled langsomt ned over den. Dette var afskyeligt var min tanke, men jeg kunne slet ikke kontrollere min pik. Han red min pik i mindre end 30 sekunder, inden hans stramme røv havde presset mine safter ud. Jeg tror dette var mit første klimaks nogensinde. Jeg følte, at jeg var fra bevidstheden et kort øjeblik.

Mine ben blev løsnet, og to rør blev sat i hovedenden af alteret. Der blev sat kæder i remmene, der var spændt om lårene, og begge mine ben blev trukket bagover. Jeg lå klar i missionærstillingen bogstaveligt talt. Nu kom en af stuepigerne hen til alteret. Hun begyndte at slikke og sutte min røv helt intenst. Hun stak hendes tunge dybt op i mig. Jeg kan huske, at det føltes helt vidunderlig. Noget koldt blev presset op i mig, og jeg kunne regne ud, at det måtte være glidecreme. MIN onkel var den første mand, der tog min mødom. Jeg husker tydeligt fornemmelsen af, at skulle skide, inden ringmusklen havde vænnet sig til pikken.

Den aften blev min røv fyldt op flere gange, og det hele endte i et stort orgie, efter vi havde spist, og jeg havde aflagt tavshedsløfte. Dette blev det vildeste år hos min tante og onkel. Set tilbage havde min onkel samt tante givet mig muligheden, for at udforske mit inderste "jeg." Noget de fleste mennesker aldrig oplever, men lever i deres amoralske selverkendelse et helt liv igennem, uden egentligt at leve.

Jeg er stadig medlem af logen, blevet Stormester. Civilt er jeg gift med min barndoms kammerat Martin, og sammen har vi to børn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.