BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

De havde talt om det i lang tid. At flytte ind i deres mormors gamle hus. Deres mor var enebarn og derfor den eneste arving til huset. Det var en stor gammel murermestervilla fra 30'erne, det trængte til en "kærlig" hånd mildest talt. Deres mor var allerede en velhavende dame, da hun havde solgt hendes skoforretning, og tjent en betragtelig sum. Efter deres mormor døde for et halvt år siden, havde huset stået ubeboet, stadig med mormors ting stående.

Susanne og Lene var to søskende, som begge gik på gymnasiet, Susanne 1g og Lene 3g. Gymnasiet ligger 25 kilometer fra deres hjem, så de brugte lang tid på transport hver dag. Mormors hus lå kun 10 minutters gang fra gymnasiet, så de kunne spare meget tid på hverdage, ved at bo i huset. På den måde kunne de få oplevelsen af at være flyttet hjemmefra, selv om deres mor sandsynligvis ville droppe ind flere gange ugentlig.

SEX I DAG?

Det første de skulle i gang med, var at tømme huset for gamle ting, som deres mor ikke ville gemme. Hun havde sorteret de genstande fra som betød noget, så nu var det op til søstrene at finde ud af, hvad de kunne bruge, og hvad der skulle på genbrugspladsen.

Lene som var den ældste søster, havde netop fået kørekort. De havde fået lov til at låne deres onkels lille kassevogn til transporten hen på genbrugspladsen. Dette skulle hele weekenden gå med. De havde to senge, et fjernsyn, mad, plus en delvis møbleret stue. Så nu skulle der bare knokles på, indtil de dejsede omkuld af træthed. Målet var at tømme huset denne weekend, så de kunne få et par rum rengjort og malet.

Selv om Lene og Susanne var søskende, så lignede de overhovedet ikke hinanden. Susanne var den lave på knap 160 centimeter med lyseblå øjne og kort klippet blondt hår. Selv om hun kun var 16 år, så havde hun meget større bryster end hendes søster. Ja, de var faktisk enorme, måske fordi hun var en lav pige, syntes hendes bryster gigantisk til hendes krop. Hun var lige på grænsen til det småbuttede, men hård håndboldtræning i sæsonen regulerede hendes vægt. Lene var den høje pige, næste 180 centimeter med langt lyst hår, den samme øjenfarve som hendes søster. Hendes krop var veltrænet på grund af de mange års træning på byens konkurrence svømmehold.

Lene stønnede, mens de slæbte den tunge kasse henover loftsgulvet hen mod trappen. "Jeg er sikker på, at vi kan flytte den sammen Susanne", sagde Lene helt rød i ansigtet af anstrengelse. "Hvad fanden er det her?" Spurgte Susanne og pegede på udskæringen. "ved det ikke", sagde Lene og tog et nærmere kig. Udskæringen var i et mærkeligt cirkulært mønster, næsten som en labyrint. Hun kørte hånden over symbolerne, og da hun lod fingeren glide over det midterste symbol ramte hun en lille splint. "Av for helvede!" Hun skreg, da hun trak fingeren tilbage. Blodet dryppede fra såret, da hun suttede på fingeren. "Hvad er der sket?" Spurgte Susanne. "Jeg ramte en splint", svarede hun tydeligt irriteret.

Pludselig stivnede begge søstre og frøs i chok. Udskæringerne fyldtes med blod! De få dråber, der var landet på kassen spredes nu rundt om mønsteret. Mængden af blod var skræmmende, langt ud over de par dråber, der kom fra Lenes finger. Da mønsteret var fyldt med blod, begyndte det at roterende langsomt, selv om det var umuligt!! De troede begge, at de så syner, dette var jo ikke naturligt! Så begyndte mønstret at rotere hurtigere, og alle udskæringerne blev fyldt med blod. Det begyndte at gløde, først var det en dyb blodrød farve. Så blev det lysere og lysere indtil ingen af dem faktisk kunne se noget. Et par sekunder senere døde gløden, men blev erstattet af nogle flammer og røg. De så en figur komme frem af den hvirvlende flamme. De begyndte begge at skrige, da væsenet stod foran dem. Situationen var som taget fra en skrækfilm. Væsenets hud virkede som sort læder, og ansigtet var skræmmende. Der hvor øjnene skulle have siddet var tomt, men et rødt skær fornemmes inde fra selve hovedet. Væsenet havde ingen næse, men en stor mund med lange skarpe tænder. Væsenet havde samme skikkelse som en voksen muskuløs mand. Væsenet havde flere arme, der ligesom voksede hele tiden.

Lene tog et skridt tilbage, og prøvede at flygte til trappen. Væsenets arme voksede på et splitsekund, og blev forvandlet til fangarme. Begge søstre blev fanget af armene, og blev løftet i luften. De ikke kunne undslippe, og armene viklede sig omkring deres arme, ben, krop og hals. Væsenet så på dem et øjeblik og spurgte, "Hvem har hidkaldt mig?" Det lød som et ekko rundt på loftet, som ville havde dem til at reagere. "Ingen kaldte på dig." Svarede Lene. "Nogen åbnede portalen, blod blev delt." Sagde væsenet med en skræmmende stemme. "Det var et uheld, jeg skar min finger på en splint." Lene fortalte det, mens væsenet så på hende et øjeblik. "Jeg blev hidkaldt, og jeg vil blive tilbedt." Sagde væsenet. Lene følte, at fangarmene bevægede sig og pressede imod hende. Pludselig blev hendes vest åbnet, og hendes shorts revet af hende. Derefter blev hendes bh og trusser flået i stykker. Ved siden af hende kunne hun se, at det samme skete med Susanne. I løbet af få øjeblikke var de begge nøgne. Nu gned de samme fangarme mod deres nøgne krop. Lene gispede, da væsenet kælede hendes små brystvorter, gjorde dem hårde. Fangarmene gled langs huden på hendes lår og rørte ved hendes fisse. Gned på hendes klitoris med en tilsyneladende intim viden om, hvordan hun kunne lide at blive rørt. Mod hendes vilje følte hun sig liderlig. Hun stønnede ved berøring af disse overnaturlige fangarme.

Ved siden af hende hørte hun, at Susanne stønnede, og det samme skete med hende. Væsenet skød tungen ud mod Lene. Før hun kunne reagerede slikkede væsenet inde i hendes mund. Hun stønnede, da tungen slikkede perfekt, og hendes tunge fulgte legen. Det var ligesom om, væsenet havde en viden om hendes behov. Susanne fik samme tur. Lene så, at pikken voksede på væsenet, den blev større og større, og ville tilsyneladende ikke stoppe. Indtil den endelig var oprejst. Lene gispede i chok over størrelsen

Susanne gispede kraftigt, da væsenet lod sin klæbrige tunge glide mellem hendes skamlæber. Igen bevægede væsenets tungen sig helt imod hende. Slikkede med det rigtige pres mod hende. "Åh, ja, ja." Susanne stønnede af glæde, da hun kom nærmere en orgasme. "Åh ja, lige der....bliv ved." Med et følte hun orgasmen ramme hende. Bølger af lidenskab løb gennem hende. Hendes krop rystede af glæde. Lene græd, da orgasmen overvældede hende, og den varede længere end, en normal orgasme ville vare ved.

"Okay nu er det min tur." Sagde væsenet, og pressede pikken mod Susannes fisse. Dette var ikke muligt tænkte Susanne, og forberedte sig på en umenneskelig smerte. Hun blev løftet af den ene fangarm, mens en anden arm bevægede sig over til hendes røvhul. Det virkede som om, at væsenets hud kunne sprøjte en bedøvende glidecreme, for pludselig kunne hun mærke en følelse af noget stort, der bevægede sig oppe i hendes røv. Fornemmelsen gjorde Susanne sanseløs liderlig igen. Hun havde altid troet, at analsex gjorde ondt, men det her var lækkert. Susanne var så fokuseret på nydelsen i hendes røv, så hun havde slet ikke lagt mærke til, at væsenets pik var på vej op i hende. Susanne der ellers var jomfru, fik sit livs største kneppetur. Da væsenet sprøjtede store mængder af sperm i fissen på Susanne, var hun helt væk i en sanseløs orgasme. Bagefter var det Lenes tur, og hun fik nøjagtig samme behandling." Hvad er du, hvor kommer du fra?" Spurgte Susanne væsenet om, da Lene kom til bevidstheden igen. "Hvad jeg er, har ingen oversættelse i din verden, men en dæmon ville nok være et ord, som ville bruges i menneskeverdenen.

Få sex i dag

"Folkene der boede her for mange år siden, tilbad mig. De havde fundet portalen ved et tilfælde og åbnet den på samme måde, som I lige har gjort. "Men jeg vender tilbage på samme tid, som I ville kalde en uge. Jeg vil kræve et offer, hvis I ikke har en, vil jeg tage en af jer. Forsøg ikke at gemme jer, for jeg finder jer overalt. "Hvilken slags offer?" Spurgte Lene. "En hunkønsperson som jeg kan tage med til min verden, et liv jeg vil kræve i stedet for et af jeres liv." De to søstre rystede i rædsel ved tanken. "Jeg vender tilbage, vær sikker på det." Sagde dæmonen med en stemme, som ingen i verdenen ville tage fejl af. "Men nu vil jeg behage jer en sidste gang inden jeg glider ind til det hinsides. Bare rolig jeg kommer tilbage, fordi i har hidkaldt mig en gang.

Dæmonen kneppede de to søskende den næste time på alle tænkelige måder. De suttede dæmonens pik, og gjorde alt for at behage deres monsterven. De slugte litervis af sperm, det var ligesom om, at det ingen ende ville tage. De fik hver især seks orgasmer. De blev slikket, suttet, kærtegnet på alle tænkelige måder. Før dæmonen forsvandt ind i kassen, sagde han. "Hvis I forsøger at smide kassen væk, vil en stor ulykke ramme jer. Husk et offer og I vil få alt den lykke, et menneske kan ønske sig." Sagde dæmonen, og trådte gennem portalen.

Dæmonen der havde kneppet dem så hårdt den foregående weekend på deres loft, havde jo fortalt dem, at den ville vende tilbage denne weekend. Den havde fortalt dem, at de skulle have offer til den, ellers ville den tage en af dem. Enhver ide om flugt syntes umuligt, da skabningen havde fortalt dem, at den ville finde dem.

Torsdag aften begyndte søstrene at blive panikslagen. Pludselig fik Lene en ide. "Tilde." Sagde Lene pludselig. Hun fortalte, at Tilde havde været Thomas utro næsten et år nu. Hun var en billig luder. Susanne så overrasket på hendes søster. "Tilde? Men hvordan kommer vi i kontakt med hende?" Spurgte Susanne bekymret om. "Vil hun ikke blive lidt mistænksom, hvis du bare ringer til hende?" Lene rystede bare på hovedet. "Nej, hun forsøger hele tiden at tilføje mig som ven online." Forklarede Lene, der også betroede denne hemmelighed til hendes søster. "Hun er faktisk også til piger, og hun har lagt op til mig flere gange på gymnasiet." Susanne så undrende på hendes søster.

Lørdag formiddag sad Tilde sammen med de to søstre i deres hus. Lene havde brugt hendes charme overfor Tilde, og vist hende en massiv interesse om fredagen. Ja, hun havde faktisk lagt op til hende. Derfor sad hun nu i deres stue med dem. "Vil du se, hvad vi har gjort med huset." Spurgte Lene. Tilde nikkede. Søstrene tog hende på en rundvisning i huset. Forklarede det arbejde de havde gjort, og hvad de ellers havde af planer med huset. De sluttede på loftet. "Du vil aldrig tro på, hvad vi fandt heroppe, da vi ryddede op." Sagde Lene. Hun lod Tilde gå først. "Gør vi virkelig det her?" Spurgte Susanne med en hvisken. "Har vi et valg, jeg hader også denne ide ligeså meget som dig. Men det er enten hende eller en af os?" Hun løftede hænderne for at vise, at de virkelig ikke havde nogen anden mulighed. Lene førte Tilde over til muren hvor kassen stod. Tilde var overrasket over at se den.

"Hvad er det, hvorfor er der så underligt et mønster?" Ingen af søstrene svarede, i stedet stod de på hver sin side af kassen. Sammen kunne de røre ved kanten af mønsteret. Så snart de havde gjort det, begyndte det at gløde blodrødt. Mønstret begyndte at dreje rundt, og derefter skiftede det til den lyse skarpe farve. Snart kom der masse af ild og røg. Tilde der var totalt i chok, tog et skridt bagud, ligesom væsenet kom til syne på loftet. Dæmonen nåede hurtigt Tilde med sine fangarme. Dæmonen så på hende med åbenlys glæde. Søstrene var ikke overrasket over, at dæmonen kunne lide hvad den så. Tilde var en smuk pige med lyseblå øjne, et smukt ansigt og langt blondt hår. Hun havde gjort en indsats for at se godt ud. Hun havde en flot bluse og en kort sort nederdel på. Dæmonen tog hendes tøj af, så hun var nøgen foran den. Hun havde en dejlig ung figur. Susanne bemærkede de små, men faste bryster og lange slanke ben. Dæmonen greb hende med sine fangarme, og skubbede hende til gulvet. Han drejede hende rundt, så hun stod på alle fire. Dæmonen kiggede op på dem, mens hans pik voksede sig stor og stiv.

"I kan tilfredsstille hinanden, mens jeg knepper jeres offer, kan I ikke?" Sagde den dominerende stemme. Susanne nikkende og kiggede over på Lene, som gjorde det samme. Derefter trængte dæmonen hårdt op i Tilde. Pigen skreg højt, da hun blev penetreret af den enorme pik. Søstrene blev liderlige af hele voldtægtssituationen. Tildes ansigt havde udstrålet frygt, da dæmonen havde trængt op i hende. Nu blev det ændret til et vildt udseende af lyst og glæde. En stor liderlighed stod skrevet i ansigtet på hende.

Lene vidste præcis hvad dæmonen ønskede sig af de to søstre. Ingen af dem havde vist tilbøjeligheder til sex med en af samme køn før. Men det var ligesom om, dæmoner gjorde noget ved deres tanker. Susanne vendte sig mod Lene. De gik langsomt mod hinanden, og pressede deres læber hårdt mod hinanden og kyssede dybt. Susanne følte Lenes tungen krøllede sig rundt om hendes i en vild dans. De kyssede og kærtegnede hinandens kroppe. Lene lod hendes hånd glide ned til Susannes store bryster. Susanne gjorde det samme, og gned hendes lår mod Lenes fisse. Lene fulgte hendes bevægelse, og begyndte at åbne knapperne på Susannes trøje. Det gav hende mulighed for at lege med begge bryster. Lene havde altid været lidt jaloux over, at hendes lillesøster havde større bryster end hende.

De føltes så faste og runde under hendes fingre. Susanne havde ikke en bh under trøjen, så Lene kunne gnide hænderne over den bløde nøgne hud. Hun lod lod tommel og pegefinger klemme Susannes hårde brystvorter. Det gjorde hendes søster endnu mere liderlig. De trak begge af tøjet, mens de så Tilde blive kneppet hårdt. Dæmonens fangarme kærtegner Tilde over hele kroppen. En af armene knepper Tildes røvhul, så hun bliver godt fyldt ud i begge huller. Tilde havde allerede fået en orgasme, men dæmonen fortsatte bare hans penetrering af denne unge smukke pige.

De to søstre havde taget tøjet af, og fundet sig tilrette i en 69'er, mens de begge mærkede en fangarm i deres røvhul, dette bragte dem øjeblikkeligt til deres første orgasme. Tilde var i gang med at give dæmonen et blowjob, man kunne se og høre når, hun fik pikken for langt ned i halsen. Tilde slugte så meget sperm, og fik hele hendes ansigt dækket til i hvidt klistret sperm. Man kunne se en liderlighed i øjnene på hende, til trods for denne uvirkelig oplevelse.

"Jeres offer er acceptabelt for mig. Vi ses på næste lørdag, og der tager jeg to andre dæmoner med." Sagde dæmonen, og forsvandt gennem portalen med Tilde. Alt Tildes tøj forsvandt fra loftet i samme øjeblik. Kun kassen stod tilbage ved væggen, mens de to søstre lå nøgen på gulvet. De tænkte begge to på en ting. Var dette fantasi, eller skete det i virkeligheden?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.